Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dogo07'][URL="http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2404443_czy_znajdzie_sie_moze_pod_twoja_choinka.html"]Czy znajdzie się może pod Twoją Choinką miejsce dla Baranka?[/URL][/QUOTE]

Dogo, jesteś niesamowita! Każdy inny poczekałby z taką ofertą do Wielkanocy, a ty Baranka pod choinkę proponujesz! I jak tu cię nie kochać! [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_9_4.gif[/IMG]

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wpłyneło 20 zł za październik i listopad i wydaje mi się, że to od leni356 (... Milenko?:hmmmm: )

[SIZE=1]Poprzednie miesiące były bez wpłat poniewaz leni wzięła na siebie opłaty z bazarku dla Baranka i poprosiłam byśmy w ten sosób sie rozliczyły.[/SIZE]

Posted

i jak tam ogłoszenia ? akuwaniej troche, bo czasu ucieka. Mnie tam nie przeszkadza. Baca jest superowy i kochany, bezproblemowy i pogadac z nim mozna.
aaaa, ważne. wlascicielka suni " dzidzi z piaseczna która u nas czasami hoteluje przekazałana bace jenorazowo 40 zeta, więc proze to ując w rachunkach

Posted

jamor napisał(a):
. Mnie tam nie przeszkadza. Baca jest superowy i kochany, bezproblemowy i pogadac z nim mozna.

A Jamor nie chcialby naszego Bacy na zawsze? Mógłby mu pozostałych owieczek pilnować?:evil_lol:

Posted

szajbus napisał(a):
Baca ma wszystkie ogłoszenia aktualizowane na bieżąco. tylko telefonów brak.:shake:

Jezeil te ogloszenia nie pomagaja to trzeba napisac inaczej. :cool3::cool3::cool3:

Posted

Widocznie musi poczekać na swój domek.. Nie mogę się ogarnąć po 'remoncie' dogo :( ale na szczęście ten wątek znalazłam. Pamiętacie kto zgłaszał Bonusika do zagranicznej adopcji? można by Baranka też zgłosić, może to byłaby szansa na fajny dom dla niego