3 x Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='ostatniaszansa']Co WY robicie Fredowi ? Albo inaczej co mu podajecie ? Tabletkę wiecznej młodości ? On wygląda REWELACYJNIE :):):) Kochani przegrywamy a prawie 300 psiaków do wyżywienia mamy prosimy ZAGŁOSUJCIE na kumpli i koleżanki Fredzia https://www.facebook.com/events/1380830728806284/ Tym co zagłosowali ,pięknie dziękujemy [quote name='Gremlin']Ta (ten) tabletka to specjalny lek, nosi nazwę PRODZIAK a ja myslę, że to miłośc i poczucie bezpieczeństwa w nowym domu tak na niego działają :evil_lol: :razz: i wogóle te wszystkie pitu pitu i spijanie sobie z dziubków co można na innych watkach poczytac ;) na ten przykład Prodziak mnie wpienia (momentami ;) ) nieziemsko i już tyle tej miłości mojej nie ma bo jak mnie bardziej wpienia niż go kocham to się rozumie samo przez się i widzicie na zdjęciach APSY jak sie zachowuje Fred a jak sie zachowuje Prodziak ;) wolę nie myśleć jak wyglądałby na zdjęciach po tym jak zjadł Gremlinowego buta wyjściowego ;) skoro na tych zdjęciach co pokazuje Asia nie wpienił ani mnie ani Grema więc miłosci miał full ;) (tak wiem, moja wypowiedz jest niespojna i nielogiczna ale guzik mnie to obchodzi ;)) [quote name='APSA'] Spokojny, dostojny, majestetyczny tybetan :) widać nie tylko telewizja kłamie ;) Quote
3 x Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 mówią:"wyżej d.. nie podskoczysz" ale widac wyżej zasięgu Apsoaparatu już tak ;) http://i849.photobucket.com/albums/ab51/Punia2/PSice/_3x/PICT6249.jpg Quote
APSA Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='Gremlin']Aleś Ty tych zdjęć napstrykała... :D Jakieś czysta. Mogę tego więcej nie robić ;) Mój aparat ma chyba zły wpływ na fotografowanych ;) Klucha jakaś niewyraźna była tego dnia Jego majestat Fred :D Quote
inka33 Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 No to macie do porównania Kluchę po niedzielnym strzyżeniu... :roll: Quote
3 x Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 [quote name='inka33']No to macie do porównania Kluchę po niedzielnym strzyżeniu... :roll: a gdzie Klucha w DS? ;) pamiętacie Romana ? jak ładnie wyglądał ... przez balkon ;) znalazł następcę (nie)godnego ;) zobaczcie jaki cwaniak jak sie dupskiem o przeciwległa ścianę opiera ;) edit. 'stojące' półki na dole są zabezpieczeniem przed gubieniem piłeczek ;) maciaszek, my mamy balkon 0,2m2 więcej jak u ciebie a różnica kolosalna jak dla mnie jest (na Twoją korzyść :)) nasz jest węższy a dłuższy Quote
3 x Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 [quote name='gusia0106']Romana zapomnieć się nie da![/QUOTE] no ba :) za jednego Romana mamy teraz dwa jeden sapie a drugi wygląda przez balkon ;) Quote
maciaszek Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 http://imageshack.us/a/img547/9650/vq47.jpg - a co się będzie męczył ;). Bazylek też tak wygląda, ale przez okna :). Widzę właśnie, że Wasz balkon wyraźnie węższy niż nasz. Ale macie parapet, na którym można roślinność postawić i możliwość zawieszenia skrzynek poza balkonem. Powiadam Wam spróbujcie w następnym roku, będziecie zadowoleni :). Quote
inka33 Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 [quote name='3 x']a gdzie Klucha w DS? ;)[/QUOTE] Klucha jeszcze nie w DS... Jeszcze ciut. Quote
3 x Posted July 29, 2013 Author Posted July 29, 2013 (edited) [quote name='inka33']Klucha jeszcze nie w DS... Jeszcze ciut. i zostanie u Ciebie ;) [quote name='maciaszek']http://imageshack.us/a/img547/9650/vq47.jpg - a co się będzie męczył ;). Bazylek też tak wygląda, ale przez okna :). Widzę właśnie, że Wasz balkon wyraźnie węższy niż nasz. Ale macie parapet, na którym można roślinność postawić i możliwość zawieszenia skrzynek poza balkonem. Powiadam Wam spróbujcie w następnym roku, będziecie zadowoleni :). i Prodziaka tez mamy a Prodziak potrafi ;) i na parapet i wszędzie wejśc ;) byliśmy w piątek w lesie coby sie mały wybiegał co prawda zywego ducha nie spotkalismy ale z wybiegania nic nie wyszło nie z tej przyczyny a z tej pokazanej na zdjęciach poniżej ;) Prodzik upewnia się czy Fredzio też poległ ;) na wszelki wypadek dodatkowo odwrócił się tyłem jakoby miało mi przyjść na myśl oprócz słownych zachęt do spaceru kiwać na nie palcem czy inna mową ciała zachęcać do ruszenia dupsków ;) Edited July 29, 2013 by 3 x Quote
3 x Posted July 29, 2013 Author Posted July 29, 2013 (edited) to co chłopaki idziemy? Idziemy :) to sobie idzcie :evil_lol: dobrze ze w lesie byli panowie policjanci na koniach to to zmobilizowało Prodziaka do wstania szkoda tylko ze zdemotywowało do marszu Freda ;) ktoś się pisze na wspólny spacer po lesie ? :painting: :roflt: :grins: Edited July 29, 2013 by 3 x Quote
Saththa Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 heheheh taki troche stacjonarny ten spacer :lol: Quote
3 x Posted July 29, 2013 Author Posted July 29, 2013 [quote name='Saththa']heheheh taki troche stacjonarny ten spacer :lol:[/QUOTE] jak to mówią: masz psa, masz trochę ruchu na spacerach ;) ten spacer był wyjątkowo stacjonarny ;) dobrze chociaz ze do lasu dreptamy chwilę ;) Quote
Saththa Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 i ze chlopaki mają takie długie smcyxze;) mozecie krążyć naokoło:lol: Quote
inka33 Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='3 x']i zostanie u Ciebie ;)[/QUOTE] Jutro popołudniem/wieczorem Klusiakowa przeprowadzka ma być... :( ...więc dziś masz ostatnią szansę! :grins: Quote
APSA Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='inka33']No to macie do porównania Kluchę po niedzielnym strzyżeniu... :roll: Czyli jak odchudzić psa w jeden dzień :evil_lol: A ja jeszcze nie skończyłam ;) Quote
3 x Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 nie wierzę! w ostatniej serii zdjęć najbardziej dynamiczny jest Fredzio :loveu: nie wierzę ;) Quote
inka33 Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Dzięki, APSA! :Rose: No i przeprowadzkę Kluchy diabli wzięli! :angryy: Wykrakałaś, Gosiu... :( Quote
3 x Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='inka33']Dzięki, APSA! :Rose: No i przeprowadzkę Kluchy diabli wzięli! :angryy: Wykrakałaś, Gosiu... :( ups ale dzięki Asi masz ładne fotrki do ogłoszeń ;) powodowani zazdrością naczytawszy się u Maupy gamety i wogóle mamy z dzisiaj takie fotki ;) nietakdawno czytłam dyskusję o tym jaki kolor psa jest najlepszy no i miłam sie wtrącić ale czasu brakło i sie nie wtrąciłam a napisać chciałam, ze Fredzio ma barwy maskujące w mieście bo jest w kolorze asfaltu ;) a tymczasem borem lasem i pażą okazało się że Fredzio to istny kameleon i ma barwy maskujące na piasku ;) umęczony robieniem za mistrza drugiego planu Prodziak (zdjęcia pózniej) padł tak jak na dostojengo mastifa przystało Quote
Recommended Posts