Saththa Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 No poleciała ale tez kombinuje;) i wykombinowała bo przegoniła;) Cudnie nie ejst zmęczony ;) Śmieszne sa jak tak udają ze nie są zmęczone :lol: Quote
3 x Posted July 10, 2013 Author Posted July 10, 2013 Saththa napisał(a):No poleciała ale tez kombinuje;) i wykombinowała bo przegoniła;) Cudnie nie ejst zmęczony ;) Śmieszne sa jak tak udają ze nie są zmęczone :lol: on jest śmieszny sam w sobie nie musi udawać zmęczonego bo przeciez nie jest :evil_lol: wieczorne wybieganie i wytaplanie w wodzie skutkuje tym, że na poranny spacer Prodziak musi praiwieze zaproszenie pocztą dostać bo jakis taki niewyrywny jest? a może moze ... może już dorosleje? buhahaha , zartowalam :evil_lol: Quote
Saththa Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 U mnie w weekend chłopaki po spacerze po lesie czekali na kolacje tak wytrwale, ze Tazzio zasnał mając pysk w misce bo juz nie zniósł leżenia z głowa w górze :evil_lol: Quote
3 x Posted July 10, 2013 Author Posted July 10, 2013 Saththa napisał(a):U mnie w weekend chłopaki po spacerze po lesie czekali na kolacje tak wytrwale, ze Tazzio zasnał mając pysk w misce bo juz nie zniósł leżenia z głowa w górze :evil_lol: mam nadzieję, ze zrobiłas mu (nie)kompromitujące zdjecie ? ;) Quote
Saththa Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 3 x napisał(a):mam nadzieję, ze zrobiłas mu (nie)kompromitujące zdjecie ? ;) niet :lol: Jestem beznadziejna :lol: Quote
3 x Posted July 11, 2013 Author Posted July 11, 2013 (edited) Saththa napisał(a):niet :lol: Jestem beznadziejna :lol: z grzeczności nie zaprzecze ;) a nam sie wczoraj znów piesio zmęczył i nóżki musiały odpoczywac: a wogole Fredzko wczoraj tak się rozbrykał na wieczornym spacerze, że nawet mocno z tylu nie zostawalismy nawet po kupie był tak samo szybki jak przed ;) mało tego po powrocie do domu było mu mało i wydziamgolił sobie spacer o 1 w nocy w uroczej atmosferze napierdalającego deszczu ;) ale żebyście nei mysleli, że to było szybkie wyjście co to to nie swoje musiał wychodzić wredna byłam nie odpusciłam dopóki się nie wysral jak wiecie wysranie u Freda gwarancją niedziamgolenia ;) edit: jeszcze jeden z porannych dialogów spacerowych: fredfanka: to pani te dwa psy? ja: tak (se myślę, a czyje niby kutwa jak ze mną idą? :crazyeye:) ff: a to cały pokój zajmują. (stwierdzenie, nie pytanie) ja: nie, dwa, każdy ma swój ff: aha kutwa- wyglądała jakby mi uwierzyła :grins: w sumie jak to mówia: błogosławieni którzy nie widzieli a uwierzyli :megagrin: :megagrin: :megagrin: Edited July 11, 2013 by 3 x Quote
Saththa Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 :lol: Ty to masz fajne przygody :razz: na mnie sie tylko drą, że pies na nich szczeka :lol: http://imageshack.us/a/img836/3730/auka.jpg a Nóżi czyste chociaz?:razz: Quote
3 x Posted July 11, 2013 Author Posted July 11, 2013 Saththa napisał(a)::lol: Ty to masz fajne przygody :razz: na mnie sie tylko drą, że pies na nich szczeka :lol: hmm, może i na nas by się darli tylko nasze nie szczekają ;) więc musimy wysłuchiwac o pokojach wielkościach itd. http://imageshack.us/a/img836/3730/auka.jpg a Nóżi czyste chociaz?:razz: oczywiście że nie ale na wszelki wypadek ściany mamy zmywalne w kolorze 'ściana pobrudzona przez ocierającego się o nią psa' ;) Quote
Saththa Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 3 x napisał(a): oczywiście że nie ale na wszelki wypadek ściany mamy zmywalne w kolorze 'ściana pobrudzona przez ocierającego się o nią psa' ;) O to tak jak moje, ale bez zmywalnosci ;) Quote
gameta Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Trzeba było powiedzieć, że zajmują cztery pokoje - bo mają osobno sypialnie i living room a także, że w piątym pokoju masz chłodnie, na zwłoki głupio pytających ludzi... Quote
3 x Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 Saththa napisał(a):O to tak jak moje, ale bez zmywalnosci ;) podejrzewam, że cały 'haczyk" jest właśne w tej zmywalności ;) gameta napisał(a):Trzeba było powiedzieć, że zajmują cztery pokoje - bo mają osobno sypialnie i living room a także, że w piątym pokoju masz chłodnie, na zwłoki głupio pytających ludzi... chyba jednak mamy za małe mieszkanie skoro wczoraj nie byliśmy na polu a znów spi z nogami w górze pojeb jeden ;) btw. na polu nie byliśmy ale pod lasem się wybiegał :) Quote
APSA Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Bo to zdrowe jest i tyle! Saba też tak sypia :) Zaległości Quote
3 x Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 jaki ładny tybcio jak nie nasz :grins: btw. skoro Saba też tak sypia to znaczy, że tez masz za małe mieskzanie poza tym masz więcej łap zalegajacych na podłodze/łózku itd edit. oo i widać , że Prodziak ma jedno oczko bardziej :grins: Quote
inka33 Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Oczko bardziej i ta proca na nosie - co on kombinuje...? :hmmmm: Quote
maciaszek Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Ile Prodzisław waży obecnie? Bo jakoś tak mu się urosło mocno... Quote
APSA Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Poza ładnym tybciem (choć wybrakowanym przez to jedno oko bardziej ;)) mam też ładnego kaukazia :) I już wiem, czemu on nie lubi pozować - jak ma lubić, kiedy gdy tylko skieruje się na niego obiektyw, podbiega ochrona: "Żadnych zdjęć, to pies prywatny!" :shake: Quote
3 x Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 maciaszek napisał(a):Ile Prodzisław waży obecnie? Bo jakoś tak mu się urosło mocno... Prodzik Wredzik ma cos koło 35 kg na ostatnim ważeniu mial 34,2 kg ale to dawno było ;) APSA napisał(a):Poza ładnym tybciem (choć wybrakowanym przez to jedno oko bardziej ;)) mam też ładnego kaukazia :) ja rozumiem, że jakby miał jedno oczko MNIEJ to mogłabys napisać, że wybrakowany ale jak możesz tak o nim pisac skoro on ma jedno oczko BARDZIEJ , hę? a kaukazik niczego sobie a i owszem ;) I już wiem, czemu on nie lubi pozować - jak ma lubić, kiedy gdy tylko skieruje się na niego obiektyw, podbiega ochrona: "Żadnych zdjęć, to pies prywatny!" :shake: mój ci on mój :loveu: i konkurs : co robię Fredziowi ? poza oczywistym, że chronie go przed Apsą i jej aparatem ;) nagroda tradycyjna: możliwośc tygodniowej opieki na Prodzkiem i Fredźkiem w terminie dla nas dogodnym :) Quote
gameta Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 a tych godzin ile potrzeba i w jakich godzinach za tydzień ? Quote
APSA Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Freda chronisz zapewne nie tylko przez pAPSArazzi, ale i przed tymi nieprzyzwoitymi widokami z pierwszej serii zdjęć :D A młody skoro jedno oczko ma bardziej, to na logikę drugie ma mniej. A przynajmniej bardziej inaczej. Ale z daleka nie widać i w bieganiu mu to nie przeszkadza :) Zagadka ode mnie: dlaczego on tak lata jak guupi, że aż przysiadł ze zmęczenia? Quote
3 x Posted July 14, 2013 Author Posted July 14, 2013 gameta napisał(a):a tych godzin ile potrzeba i w jakich godzinach za tydzień ? od pi razy oko 18-19stej do pi razy oko 22:30 - 23ciej niańczenie polaga na: z Fredem na nieprzeszkadzaniu mu w leżakowaniu ;) z PędziProdziakiem na nieprzeszkadzaniu mu i pilnowaniu, żeby się np ksiazką/butem/portfelem/niteczkami nie poczęstował ;) ale hola hola nie zgadłas zagadki ;) APSA napisał(a): A młody skoro jedno oczko ma bardziej, to na logikę drugie ma mniej. A przynajmniej bardziej inaczej. o własnie ona ma dwa bardziej tylko inaczej ;) Zagadka ode mnie: dlaczego on tak lata jak guupi, że aż przysiadł ze zmęczenia? pytanie to uważam za retoryczne ;) Quote
gameta Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 no właśnie nie wiem, czy powinnam próbować, bo nie mam co zrobić z Koksem i z Młodym...Jak nic nie znajdziesz, to coś będziemy myśleć - najwyżej Koks pójdzie do łazienki na te pare godzin a Młodemu będę tłumaczyć, że się nie ujeżdża koników w domu :roll: Quote
3 x Posted July 15, 2013 Author Posted July 15, 2013 gameta - uzewnętrzniłam sie na mailu ;) doszły mnie słuchy, że siostra Prodziaka na wystawie dostała ocenę wybitnie obiecującą nie da sie ukryć że to rodzina z Prodziakiem on tez jest wybitny :grins: :eek2: :grins: edit. no i ma dwa oczka bardziej ;) Quote
inka33 Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 3 x napisał(a):gameta - uzewnętrzniłam sie na mailu ;) A mi byś się uzewnętrzniła sms'em, co? ;) Quote
3 x Posted July 15, 2013 Author Posted July 15, 2013 inka33 napisał(a):A mi byś się uzewnętrzniła sms'em, co? ;) odnośnie? tej kawalerki 50m? dzisiaj o 21 będziemy na łączce chyba bo ostatnio ganiamy tez na pole ale chwilowo Prodziak ma zakaz edit. nie hulają mi emotki więc tam gdzie uważecie że bym je wstawiła możecie je sobie wyobrazic ;) Quote
Recommended Posts