Saththa Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 http://imageshack.us/a/img713/1566/8bna.jpg to prodziak w wodzie? a nie pisaliście kiedys ze Tybcie i woda to tak nie bardzo?:) Quote
gameta Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='Saththa']http://imageshack.us/a/img713/1566/8bna.jpg to prodziak w wodzie? a nie pisaliście kiedys ze Tybcie i woda to tak nie bardzo?:) może i pisali, ale widać Prodziak nie czytał... Quote
Saththa Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='gameta']może i pisali, ale widać Prodziak nie czytał...[/QUOTE] Tak sie upewniam tylko :lol: Quote
3 x Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 [quote name='gameta']miło patrzeć na normalne psy :eviltong: to chyba nie o Prodzince? [quote name='gusia0106']Gdzie byliście? Nad Wisłą? tak jest :) chciaż nie było oficjalnego konkursu możemy przyznac Ci nagrodę tradycyjnie jest to tygodniowa opieka nad Prodziakiem i Fredziem :evil_lol: [quote name='Saththa']http://imageshack.us/a/img713/1566/8bna.jpg to prodziak w wodzie? a nie pisaliście kiedys ze Tybcie i woda to tak nie bardzo?:) [quote name='gameta']może i pisali, ale widać Prodziak nie czytał... [quote name='Saththa']Tak sie upewniam tylko :lol: pisaliśmy bo nam tak mówiono mówiono nam też, że tybcie są majestatyczne i dostoje tja ;) [quote name='3 x'] umęczony robieniem za mistrza drugiego planu Prodziak (zdjęcia pózniej) poniżej zdjęcia z wiślanego spaceru nie wiem czy różnice nie są zbyt subtelne ale mam nadzieję, że udało mi się je na tyle wyraźnie uchwycić , że każdy będzie od teraz wiedział czym się różni kaukaz od tybcia ;) no i zobaczy na czym polega majestat tybci ;) Quote
Saththa Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Hahahahahaha, to by trzeba było zacytowac wszytskie zdjęcia :) CUDO!!!! http://imageshack.us/a/img153/1599/m4nq.jpg Ohhh jakby Fix tak wody nie lubił hahahahahahaha :iloveyou: Quote
Saththa Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='3 x']jak to mówią? w pizdu i wylądował? ;) cudowne podsumowanie ;) Quote
inka33 Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 (edited) [quote name='3 x']ups ale dzięki Asi masz ładne fotrki do ogłoszeń ;) Przydałyby się ładne fotki do ogłoszeń ostrzyżonej Kluchy... :siara: To kiedy...? :grins: PS. Majestatyczny, a może sierpniowomałostatyczny tybcio chyba Wisłę wypił... :hmmmm: Edited August 6, 2013 by inka33 Quote
3 x Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 [quote name='inka33'] To kiedy...? :grins: [/QUOTE] nie wiem nie ma nas wyjechalismy wakacjujemy sie spędzamy wakacje wyjątkowo nad woda tradycyjnie - aktywność dostosowana do psów ;) [COLOR="#A9A9A9"](patrz: Roman [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/204619-Roman-z-Chrzanowa-brzmi-dumnie!-Zwłaszcza-taki-co-ma-dom-)/page24"]- klik-[/URL] )[/COLOR] [IMG]http://imageshack.us/a/img844/1275/l6ka.jpg[/IMG] Quote
mysza 1 Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Całe szczęście, że jesteście nad wodą, nie wiem jak w tym warszawskim piekle te futrzaki by przetrwały... Fajnie Wam :) Quote
3 x Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 [quote name='mysza 1']Całe szczęście, że jesteście nad wodą, nie wiem jak w tym warszawskim piekle te futrzaki by przetrwały... Fajnie Wam :)[/QUOTE] też nie wiem jak by przetrwały tutaj na szczęście Prodziak pilnuje żeby nikt nie zajumał nam wody i basenu ;) [IMG]http://imageshack.us/a/img11/341/ky20.jpg[/IMG] bo parafrazując [I]"tyle wiemy o sobie ...."[/I] [I]"tyle mamy wody ile se napuścimy"[/I] ;) Quote
mysza 1 Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Po prostu go upalowaliscie, żeby pilnował. Widać wyraźnie smycz ;) Biedny, musi stróżować w wodzie :) Quote
inka33 Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='mysza 1']Po prostu go upalowaliscie, żeby pilnował. Widać wyraźnie smycz ;) Biedny, musi stróżować w wodzie :)[/QUOTE] Do TOZu z nimi! :mad: Quote
Saththa Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='3 x'] bo parafrazując [I]"tyle wiemy o sobie ...."[/I] [I]"tyle mamy wody ile se napuścimy"[/I] ;)[/QUOTE] O ile nikt jej nie wypije... :razz: Quote
gameta Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 [quote name='Saththa']O ile nikt jej nie wypije... :razz:[/QUOTE] e tam, jak wypije to wysika i będzie na zero ;) Coś Wam opowiem, bo chce mi się śmiać ilekroć o tym pomyślę. Siedzę wczoraj na dyżurze awarii, dzwoni telefon - dzień dobry, dzwonię z (takiej) elektrowni, mamy problem z centralką systemu gaszenia. - jaki? - świeci się informacja "awaria akumulatorów", pilnie przyjedźcie, dziś jeszcze! - no to trzeba wymienić, przyjedziemy, ale nie od ręki - zasilanie z sieci jest i działa, nie ma problemów rozumiem ? - no tak, ale jak zabraknie prądu? - hm, a planują Państwo odcięcie sobie dostawy prądu? - eeeeee noooo eeeeee nieeeeee, ale no wie pani, czasem awaria może się zdażyć - no tak, awarie się zdarzają, odcięcia prądu są nie tak rzadkie - hehe (z satysfakcją), no sama pani widzi - wydaje mi się jednak, że awaria elektrowni, która spowoduje odcięcie prądu w elektrowni jest potencjalnie mało możliwa a jeśli wystąpi, to urządzenia w pomieszczeniu bronionym także zostaną pozbawione prądu, nie wystąpi więc możliwość wybuchu pożaru spowodowanego pracą urządzeń - eeeee, noooo w sumieeee - to będziemy w przyszłym tygodniu - dobrze, tylko wie pani, w środę jest święto energetyka i tu na zakładzie to będziemy mieli hehe inne zajęcia, więc niech to nie będzie środa, we czwartek jest święto kościelne, z resztą wie pani, po dniu energetyka to my głowy do techników i tak byśmy nie mieli, później jest piątek- sama pani rozumie, długi weekend, po tem... - niech zgadnę,sobota? a po niej niedziela? - no właśnie tak (z ulgą) - dobrze będziemy do wtorku - to cudownie, jest pani aniołem - bynajmniej, ale życzę miłego dnia, do widzenia no powiedzcie, czy nie piękne ? Quote
Saththa Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 [quote name='gameta']e tam, jak wypije to wysika i będzie na zero ;) [/QUOTE] Nooo ale do baseniku raczej nie wysika :lol: Pisałam o tym bo w zeszłym roku zakupilismy basenik na taras dla Tazza a ten zamaist się chłodzić leżąć to pił tylko tę wodę :lol: [QUOTE]wydaje mi się jednak, że awaria elektrowni, która spowoduje odcięcie prądu w elektrowni jest potencjalnie mało możliwa a jeśli wystąpi, to urządzenia w pomieszczeniu bronionym także zostaną pozbawione prądu, nie wystąpi więc możliwość wybuchu pożaru spowodowanego pracą urządzeń[/QUOTE] :evil_lol: Quote
3 x Posted August 10, 2013 Author Posted August 10, 2013 [quote name='gameta']e tam, jak wypije to wysika i będzie na zero ;)[/QUOTE] tja wysika i wysra tyle, że nie kutwa na trawniku na podwórzu a trzeba wyprowadzać pół kilometra dalej na łąki bo co to to nie, one sa [I]kuturne[/I] (może nie wszystkie tak wyglądają ale są ;) ) a my jesteśmy zadziwiającym obiektem zafascynowania i obserwacji sąsiadów bo pomimo tego, że piesy tutaj sa przy każdym praktycznie domu i na każdym podwórzu tylko my dziarsko 3 x dziennie z nimi spacerujemy ;) [quote] Coś Wam opowiem, bo chce mi się śmiać ilekroć o tym pomyślę. Siedzę wczoraj na dyżurze awarii, dzwoni telefon - dzień dobry, dzwonię z (takiej) elektrowni, mamy problem z centralką systemu gaszenia. - jaki? - świeci się informacja "awaria akumulatorów", pilnie przyjedźcie, dziś jeszcze! - no to trzeba wymienić, przyjedziemy, ale nie od ręki - zasilanie z sieci jest i działa, nie ma problemów rozumiem ? - no tak, ale jak zabraknie prądu? - hm, a planują Państwo odcięcie sobie dostawy prądu? - eeeeee noooo eeeeee nieeeeee, ale no wie pani, czasem awaria może się zdażyć - no tak, awarie się zdarzają, odcięcia prądu są nie tak rzadkie - hehe (z satysfakcją), no sama pani widzi - wydaje mi się jednak, że awaria elektrowni, która spowoduje odcięcie prądu w elektrowni jest potencjalnie mało możliwa a jeśli wystąpi, to urządzenia w pomieszczeniu bronionym także zostaną pozbawione prądu, nie wystąpi więc możliwość wybuchu pożaru spowodowanego pracą urządzeń - eeeee, noooo w sumieeee - to będziemy w przyszłym tygodniu - dobrze, tylko wie pani, w środę jest święto energetyka i tu na zakładzie to będziemy mieli hehe inne zajęcia, więc niech to nie będzie środa, we czwartek jest święto kościelne, z resztą wie pani, po dniu energetyka to my głowy do techników i tak byśmy nie mieli, później jest piątek- sama pani rozumie, długi weekend, po tem... - niech zgadnę,sobota? a po niej niedziela? - no właśnie tak (z ulgą) - dobrze będziemy do wtorku - to cudownie, jest pani aniołem - bynajmniej, ale życzę miłego dnia, do widzenia no powiedzcie, czy nie piękne ?[/QUOTE] urocze, może panowie już się rozgrzewali przed świętem ? ;) [quote name='Saththa']Nooo ale do baseniku raczej nie wysika :lol: Pisałam o tym bo w zeszłym roku zakupilismy basenik na taras dla Tazza a ten zamaist się chłodzić leżąć to pił tylko tę wodę :lol: :evil_lol:[/QUOTE] no właśnie też jakoś nie idzie im leżakowanie w basene Fredzio za (u)silną nomową Grema wszedł raz jeden potem trzy godziny leżał pod świerkiem odwrócony do nas dupskiem ;) no wziął i strzelił foszka ;) za to Prodziak został ulubieńcem gospodarza - pierwszego dnia obszczekał najbardziej wredną i wścibską sąsiadkę która przylazła zobaczyć co się dzieje dużo nie zobaczyła li tylko cwałującego w jej stronę i szczekającego Prodziaka ;) a szczek szczeniaczek ma słuszny :evil_lol: wczoraj chłopakom trafiły sie żniwa więc jak przytało na kaukaz i tybetana nadzorowali przesypywanie owsa :) [IMG]http://imageshack.us/a/img560/2808/drjs.jpg[/IMG] a tak wogóle to dzisiaj pada :multi: Quote
Saththa Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 Uuuuuua pewnie zapamięta Prodziaka do końca dni swych :evil_lol: Quote
inka33 Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 [quote name='Saththa']Uuuuuua pewnie zapamięta Prodziaka do końca dni swych :evil_lol:[/QUOTE] Obawiam się, że skoro wredna i wścibska, to pewnie wystarczy jej zaledwie na z tydzień... ;) Quote
3 x Posted August 11, 2013 Author Posted August 11, 2013 [quote name='Saththa']Uuuuuua pewnie zapamięta Prodziaka do końca dni swych :evil_lol:[/QUOTE] zawsze może spróbowac podejść jeszcze raz :razz: poproszę Fredzia żeby wstał to wystarczy ;) Quote
maciaszek Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 [quote name='3 x']tylko my dziarsko[SIZE=4][B] 3 x [/B][/SIZE]dziennie z nimi spacerujemy ;)[/QUOTE]I teraz już wiemy skąd Twój nick :D. Quote
3 x Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 (edited) [quote name='maciaszek']I teraz już wiemy skąd Twój nick :D.[/QUOTE] dobrze że nie wyprowadzamy ich tylko 2 x bo musiałabym nick zmienić ;) jakby było pięć razy to byłby to nadprogramowy gratis ale dwa? :crazyeye: jak nic, nick byłby do zmiany :) wiecie, że Fred to Fred Fred strasznie nie lubi jak mu coś po jego niebie lata wpienia się wtedy strasznie a tutaj kutwa niedaleko miłośnik paralotni mieszka :crazyeye: a wogóle te bociany kołujące nad łąką do srania to już zło największe na świecie ;) i weź tu psa na łono natury wywieź ;) Prodzik za to jest obiektem zainteresowania wszystkich dewiantów seksualnych w okolicy tej i w stolicy tak samo noż kurna ja wiem, że on jest [I]bardziej[/I] ale żeby każdy jeden pies chciał z nim kopulować? ja jeszcze bym zrozumiała gdyby to był tybcio pełną gęba, majestat te sprawy, wiecie :cool3: to rozumiem, że każdy chciałby połączyć z nim swoje geny ale albo ja czegoś (w sensie majestatu) nie dostrzegam, albo naprawdę otaczają nas sami psi dewianci seksualni ;) i co się dziwić potem takiemu Prodzince, że maniakalnie liże Fredziowi siuśka? i MałemuMiśkowi taksamo ? [B]Saththa[/B] - pociesza Cię to choć trochę? ;) Fredek zostaje w domu jak wychodzimy z Prodzikiem nie męczymy go już [IMG]http://imageshack.us/a/img689/1531/5jkb.jpg[/IMG] wogóle to miałam dzisiaj mega wypasiony sen raz : kupiłam na bazarku w cholerę ksiązek RD :splat: 3/4 z nich oczywiście już miałam ;) dwa: przyjechały do nas (ku uciesze Grema) trzy-cztery tymczasy pokurcze jakich mało co jeden to brzydszy co ciekawe Grem nie mial nic naprzeciwko pod warunkiem, ze z przyjechaną zwierzyną ja będę wychodzić na szczęscie obudziłam się przed pierwszym spacerem bo jeszcze wyprowadzić trzy pokurcze brzydkie jak noc dałabym radę ale kutwa co zrobić z Misiem Pandą? :???: :eek2: :hmmmm: to chyba efekt wczorajszej wizyty w zoo aczkolwiek Misia Pandy to tam akurat nie było pewnie dlatego, że się pakował już na tymczas do nas ;) [IMG]http://imageshack.us/a/img443/3176/xuvb.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img407/23/z014.jpg[/IMG] Edited August 13, 2013 by 3 x Quote
Recommended Posts