inka33 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='3 x']wczoraj wieczorową porą byliśmy na umawianej randce ;) z tym cudem :) http://imageshack.us/a/img560/6388/vi8y.jpg niestety zdjęcia kiepskie bo bez lampy bo pannica strzelała focha lampie ;) Pokurczkę (owszem uroczą i kudłatą, ale jednak pokurczkę) nazywasz cudem...?! :eek: Gosiu, czy z Tobą wszystko w porządku...? :hmmmm: A co imaż na to...? :-o [quote name='3 x']psiaki się wyszalały tak, że jedna z współbiegaczy zgubiła obrożę ;) Pan podłamany nie tyle zgubieniem obroży co tym, że dostanie burę od małżonki ;) Prodziak tak się tym przejął że całą noc nie spał i z nerwów skonsumował gremowego kapcia ;) z ranca nadal był przejęty całą sytuacją na tyle, że jak poszliśmy na polankę to znalazł obrożę ;) i tym sposobem Funia już gania w swojej obroży :) obrożę odebrała Pani Pana nie było mam nadzieję, ze za dużej bury nie dostał wczoraj i tak go dotkliwie komary pogryzły więc 'za swoje' dostał ;) A za co ja dostałam od komarów...? :angryy: Wiem, za sklerozę... :splat: PS. Prodziak - znalazca obrożowy - coś nadweręża swój gamoniowaty imidż... :klacz: PPS. Co do imidżu Freda, to... :icon_roc: Quote
3 x Posted June 28, 2013 Author Posted June 28, 2013 (edited) [quote name='Ziutka']Po cichu codziennie zaglądam ;) rzecz jasna ja ostatnio też ;) dzisiaj na spacerze spotkalismy małe białe mega dziamgolące coś o ja pitolę jak to dziamgoliło <olaboga> czy wszystkie małe psy dziamgola czy zdarza im się szczekać normalnie? kurna nasze jak sobie szczekną to jak na psa przystało: po męsku a to to to kurna nie wiem jak można z czymś tak dziamgolącym w domu wytrzymac podziwiam Grema, że jak się nakręcę to ze mną wytrzymuje a podejrzewam, że zachowuję się podobnie do tego dziamgolącego białego czegoś :evil_lol: Edited June 28, 2013 by 3 x Quote
Gremlin Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 3 x napisał(a):ja ostatnio też ;) dzisiaj na spacerze spotkalismy małe białe mega dziamgolące coś o ja pitolę jak to dziamgoliło <olaboga> czy wszystkie małe psy dziamgola czy zdarza im się szczekać normalnie? kurna nasze jak sobie szczeknął to jak na psa przystało: po męsku a to to to kurna nie wiem jak można z czymś tak dziamgolącym w domu wytrzymac podziwiam Grema, że jak się nakręcę to ze mną wytrzymuje a podejrzewam, że zachowuję się podobnie do tego dziamgolącego białego czegoś :evil_lol: Ja też się podziwiam :diabloti: Quote
Ziutka Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Gremlin napisał(a):Ja też się podziwiam :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
inka33 Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Ja kciem na psiom łączkie...! :bigcry: niewybiegana Klucha Quote
3 x Posted June 29, 2013 Author Posted June 29, 2013 (edited) inka33 napisał(a):Ja kciem na psiom łączkie...! :bigcry: niewybiegana Klucha jutro chłopaki mają dogowizytację to możemy dac cynka ;) gdzie i o której jak się dowiemy sami ;) Edited June 29, 2013 by 3 x Quote
3 x Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 mieliśmy wczoraj dogowizyte a dokładnie to jedna taka dgomaniaczka przjechała 3/4 warszawy żeby zobaczyć Fredźka ja wiem, że my nie wszyscy jesteśmy normalni i cieszy mnie to niezmiennie i bardzo ;) podobno sa jakieś zdjęcia ja mam tylko kilka ale oczywiście je wam pokażę ;) moje ulubione: "mam cię zjem cię" ;) Prodziak się mega wybiegał z Sabą Asi była tez Klucha od inki ale ona jakas nieruchawa szczere mówiąc ;) po bieganiu chyba miał Prodziak zakwasy czy cuś nie wiem co ale chciałam napisac , ze to bardzo mądry pies i jeśli wcześniej z moich postów wynikało inaczej to musieliście je źle zinterpretować :evil_lol: Prodziak jest bardzo mądry czasami inaczej ale to insza inszośc ;) otóż nasz drogi piesiek wie (chyba wyczytał w tych ksiazkach co je namietnie połyka ;) chociaz ja jeszcze do tego fragmentu widac nei doszłam ;) ) że trzymanie nóg w górze poprawia krążenie ;) ja pitolę :splat::splat::splat: normalny to on nie jest Quote
3 x Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 Saththa napisał(a):Się czepiasz pieska.... no tak zapomniałabym są bardziej sFIXowane psiaki ;) Quote
Saththa Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 3 x napisał(a):no tak zapomniałabym są bardziej sFIXowane psiaki ;) No wiesz co? :eek2: a cóż to jakaś nowa skala?:lol: Quote
3 x Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Saththa napisał(a):No wiesz co? :eek2: a cóż to jakaś nowa skala?:lol: ee tam nowa trzeba sobie pewne rzeczy w zachowaniu psa jakoś wytłumaczyć ;) nie m zdjęc nowych Quote
Saththa Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 3 x napisał(a):ee tam nowa trzeba sobie pewne rzeczy w zachowaniu psa jakoś wytłumaczyć ;) Jakoś a nie moim nieszczęśćiej ok?:) nie m zdjęc nowych To zrób :) Quote
inka33 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 A inspekcja robiła duuuzioooo zdjęć i co? :hmmmm: Quote
Ziutka Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 inka33 napisał(a):A inspekcja robiła duuuzioooo zdjęć i co? :hmmmm: Też czekam na inspekcje ;) Quote
3 x Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 inka33 napisał(a):A inspekcja robiła duuuzioooo zdjęć i co? :hmmmm: Ziutka napisał(a):Też czekam na inspekcje ;) no własnie jajco nie wiem co wyszło na tych zdjęciach, że Asia ich nie wkleiła do tej pory ;) musze pochwalic Prodzika zawsze powtarzam, że wolę mieć dwa leniwce molosy w bloku niż wyżły czy inne charty a dzisiaj się okazało że Prodziak to PędziProdziak jest szybki jak szczała a raczej jak szczał bo dzisiaj na spacerze a nawet jeszcze wcześniej (szybki jest jak już pisałam) jak się myłam wziął i się zeszczał ;) a jesli myślicie że to wszystko co mam wam dzisiaj do powiedzenia to się mylicie wczoraj poszlismy na pocztę całym stadem o jezusicku co ja się nasłuchałam "a wie Pani, bo ja to w telewizji widziałem że takie psy to cośtam...." "a wie Pani, ja przepraszam, że Panią zaczepiłem ale z żoną widzieliśmy z okna (świry jakieś? :eek2: gusia, ja myślalam do tej pory że takie zjeby to tylko na Ursynowie z okna psy obserwują ;)) i tak się żonie ten pies podobał (Fred) że ja dlatego Panią zaczepiłem " "a dużo jedzą?" "a co to za rasa?" :flaming::flaming::flaming: dzisiaj za to była odmiana usłyszałam na spacerze coś czego do tej pory nie dane mi było słyszeć ale nie było to bespośrednio do mnie skierowane wiedać niegodna byłam ;) Pani z poczatku gaworzyła sama do siebie z zawziętą miną: "większych to nie miała? kto to widział takie wielkie" przeszedłszy kilka kroków nie omieszkała się tymi rewelacjami podzielić z panami stojącymi na przystanku a żeby była pewność o kim mowa uroczo wytykała mnie palcami gdyby nie to, że żeby jej odpyskowac musiałabym się wrócić przez ulice (w niedozwolonym miejscu :megagrin:) z chłopakami to bym jej odpyskowała a kto zna Fredzka to wie, że powrót z nim przez ulice nie jest prostą sprawa nawet w miejscu dozwolonym ;) głupi babsztyl i tyle i gruby ale my tez więc tego czepiać się nie powinnam ;) ide se palnąc w łeb a wam zaraz wstawię zaległe majówkowe zdjęcia edit a od jutra przebieram się na spacery za Gremlina ;) on nie ma takich przygód Quote
APSA Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 inka33 napisał(a):A inspekcja robiła duuuzioooo zdjęć i co? :hmmmm: I zdjęcia cierpliwie czekają w aparacie ;) W szczególności zdjęcia tego pieska, co ma tak dużo sierści i na pewno mu gorąco, i czy nie warto byłoby go ogolić na lato? I tego drugiego, co ma jedno oczko bardziej. I tego trzeciego, co specjalnie ze względu na niego podszedł jakiś pan i zapytał, co to za rasa, ta ze stojącymi uszami? :D I różnych kombinacji trzech powyższych i czwartego, w tym deprawację młodzieży :diabloti: 3 x napisał(a):a wam zaraz wstawię zaległe majówkowe zdjęcia Zastanawiam się w takim razie, czy ze zdjęciami późnosierpniowymi nie powinnam poczekać przynajmniej do października ;) Quote
3 x Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 bodajże 3 maj Klimkówka ostatnio w TV leciał serial "ogniem i mieczem" przypadkiem nam się nań klikneło i akurat były sceny kręcone na Klimkówce :) Tybcie co nie lubią wody ;) Quote
3 x Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 APSA napisał(a):I zdjęcia cierpliwie czekają w aparacie ;) W szczególności zdjęcia tego pieska, co ma tak dużo sierści i na pewno mu gorąco, i czy nie warto byłoby go ogolić na lato? I tego drugiego, co ma jedno oczko bardziej. I tego trzeciego, co specjalnie ze względu na niego podszedł jakiś pan i zapytał, co to za rasa, ta ze stojącymi uszami? :D I różnych kombinacji trzech powyższych i czwartego, w tym deprawację młodzieży :diabloti: Zastanawiam się w takim razie, czy ze zdjęciami późnosierpniowymi nie powinnam poczekać przynajmniej do października ;) możesz dawkowac jako i ja majówkowe dawkowałam ale zwróc uwagę,że jak nie majówkowe to jakieś inne zawsze były ;) Quote
APSA Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 3 x napisał(a):możesz dawkowac jako i ja majówkowe dawkowałam ale zwróc uwagę,że jak nie majówkowe to jakieś inne zawsze były ;) Skoro tak, to proszę na razie jakieś inne - wizytatorka w zestawie do wybiegiwania Prodziaka ;) Quote
Saththa Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 A Prodziak dlaczego takie czerwone oczodoły ma? to normalne zasadniczo jest?:) Się zeszczał? Pociesze Cię. Wczoraj jak wróciłam do domu to miałam 4x siku 4 niewidzialne kupy, tj ślad pozostał. a i po chwili się zzygał. Podkładką taką "bambusował" do której to się dorwali. Tazzio miał kawałki w brodzie stąd liczba mnoga... :mdleje: Quote
3 x Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 APSA napisał(a):Skoro tak, to proszę na razie jakieś inne - wizytatorka w zestawie do wybiegiwania Prodziaka ;) http://i849.photobucket.com/albums/ab51/Punia2/Kostrzyn_2013/PICT5584.jpg to jest ten piesek z tymi uszami co tak pana zachwycił, że aż do nas podszedł że aż nie wiedzialam co odpowiedziec bo nie byłam przygotowana na to, że nie pyta o Freda :D Saththa napisał(a):A Prodziak dlaczego takie czerwone oczodoły ma? to normalne zasadniczo jest?:) a jebnąć Ci? :evil_lol: ona ma po prostu jedno oczko bardziej ;) Się zeszczał? Pociesze Cię. Wczoraj jak wróciłam do domu to miałam 4x siku 4 niewidzialne kupy, tj ślad pozostał. a i po chwili się zzygał. Podkładką taką "bambusował" do której to się dorwali. Tazzio miał kawałki w brodzie stąd liczba mnoga... :mdleje: ech te nasze urocze szczeniaczki ;) Quote
Saththa Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 3 x napisał(a):a jebnąć Ci? :evil_lol: ona ma po prostu jedno oczko bardziej ;) Człowiek się martwi to bić go chcą. Tazz ma dwa bardziej... chcesz sie policytować?:razz: Visinką jak ma czerwone musze mu przepłukiwać :eek2: 3 x napisał(a):ech te nasze urocze szczeniaczki ;) W moim otoczeniu ostatnio takich brak :lol: Quote
3 x Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 Saththa napisał(a):Człowiek się martwi to bić go chcą. Tazz ma dwa bardziej... chcesz sie policytować?:razz: Visinką jak ma czerwone musze mu przepłukiwać :eek2: ale czym tu się martwić Asia nauczyła mnie takiego fajnego słowa "wypigmentowane" otóż Prodziu jedno oczko a raczej błonkę czy co tam jest na oczku ma wypigmentowane na brazowo a drugie niet ;) i temu jedno ma bardziej czerwoena drugie niet ;) W moim otoczeniu ostatnio takich brak :lol: ee ściemiasz Fix jest uroczy tylko hmm srajtek kajtek z niego ;) Quote
Recommended Posts