Saththa Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Nie pociesza bo moi sobie liżą nawzajem :mdleje: Kto to MałyMisiek :evil_lol:? [url]http://imageshack.us/a/img407/23/z014.jpg[/url] :lol: a z Panda na spacer fajnie całkiem;) Quote
inka33 Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Oznajmiam, że Fred jest na Bródnie szeroko znany. ;) Ruchy kopulacyjne nie muszą znaczyc tego, na co wyglądają. Mogą oznaczać chęć dominacji. Z lizaniem siurków nie wiem, jak jest - może odwrotnie...? :hmmmm: Quote
3 x Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 mówią, że tybetany mają kocią osobowość jak w mordę strzelił coś w tym jest ;) mały misiek będzie poźniej ;) Quote
inka33 Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Jaki miiiiisieeeek...? :hmmmm: (no, wiem, że mały..) Quote
3 x Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 :flaming:ludzie sa jednak mega durni dobrze że jak byśmy z Gremem w tej sekundzie tak samo zdurnieli to z Fredem i Prodigy taki numer nie przejdzie: głupota ludzka nie zna granic - klik a jutro jak będziecie grzeczni ;) opowiem wam pewną historię w obrazkach no i jak mi się zechce of koz :evil_lol: edit. wyginam śmiało ciało wyginam śmiało ciało ;) Quote
Saththa Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 http://alemodelki.pl/id,5446,p,3,galeria,backstage.html zartujesz? :crazyeye: Quote
3 x Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 Saththa napisał(a):http://alemodelki.pl/id,5446,p,3,galeria,backstage.html zartujesz? :crazyeye: Sandra pomyśl, jakbyś przytroczyła tak sobie Fixa miałabyś jego kupy pod kontrola ;) Quote
Saththa Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 3 x napisał(a):Sandra pomyśl, jakbyś przytroczyła tak sobie Fixa miałabyś jego kupy pod kontrola ;) no ale on kupka jak mnie w domu nie ma... musiałabym łazić z nim... a on to no w sumie jakies 10 - 12 kiilo... :eek2: Mój kręgosłup ni ejst na to gotowy;) Quote
inka33 Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Saththa napisał(a):no ale on kupka jak mnie w domu nie ma... musiałabym łazić z nim... a on to no w sumie jakies 10 - 12 kiilo... :eek2: Mój kręgosłup ni ejst na to gotowy;) Gdyby było 100-120 kilo, ale taka skromna dyszka w porywach do tuzina... :shake: :evil_lol: A tą panią gwiazdkę, to powinni pociągnąć do odpowiedzialnośći za znęcanie! :angryy: ...nie, ale tylko na sensacji się zapewne skończy! :angryy: Quote
3 x Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 Saththa napisał(a):no ale on kupka jak mnie w domu nie ma... musiałabym łazić z nim... a on to no w sumie jakies 10 - 12 kiilo... :eek2: Mój kręgosłup ni ejst na to gotowy;) a ty myślisz że ona go po domu nosi? zabiera go wszędzie ze soba tez byś tak mogła ;) Quote
3 x Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 Saththa napisał(a):cięzki jest :razz: czego się nie robi dla swoich miliśińskich ;) ja na ten przyklad Prodziaka i jego zawodzenie/marudzenie/dziamgolenie/prawiew wycie/wycie toleruję chociaż łatwo nie jest:flaming::eek2: spiewak operowy zjebus jeden :wallbash: :wallbash: Quote
Saththa Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Mnie dziś o 4.30 obudziło... mlaskanie... Chłopaki sobie toaletę/dobrze robili... mlaskanie mnie obudziło... Quote
3 x Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 Saththa napisał(a):Mnie dziś o 4.30 obudziło... mlaskanie... Chłopaki sobie toaletę/dobrze robili... mlaskanie mnie obudziło... u nas Prodziak najbardziej lubi w windzie :evil_lol: zjebus jeden wykastruję i na paluch wywiozę o ! nie było nas z Młodym 40 min w tym czasie zrobił rozpierduchę w kuchni, w łazience (buszował w wannie i w umywalce, sie dziwię, że taki zjeb a się kibla nie czepił ;) ), i w przedpokoju, z tym, że zakres działań operacyjnych z przedpokoju rozciągnał się na duzy pokój dla porównania wczoraj nie było nas z 4-5 godz i wsio było ok a tak niewinnie na zdjęciach wygląda zwłaszcza jak spi ;) Quote
Saththa Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 W windzie? Przynajmniej Was nie budzi... no Chyba, ze Wy w windzie tez lubicie ;) Quote
3 x Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 Saththa napisał(a):W windzie? Przynajmniej Was nie budzi... no Chyba, ze Wy w windzie tez lubicie ;) ja wiem, że tybetany to inteligentne psy teoretycznie ;) ale wiesz, że nasz się do takich nie zalicza ;) i sam winda nie jezdzi tzn oprócz Freda jest jeszcze ktos z dorosłych dwunożnych ;) btw. OS znów kandyduje w kv - podpis w banerku przekierowuje do watku z głosowaniem bo wiecie - dzieki m.in. nim mamy Fredzia :loveu: Quote
Saththa Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 3 x napisał(a):ja wiem, że tybetany to inteligentne psy teoretycznie ;) ale wiesz, że nasz się do takich nie zalicza ;) i sam winda nie jezdzi tzn oprócz Freda jest jeszcze ktos z dorosłych dwunożnych ;) O budzenie plaskaniem z dobrze sobie robienia w windzie mi chodziło ;) Quote
inka33 Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Czy Wy się nie powinniście przenieść na jakieś forum 18+...? :diabloti: Quote
Saththa Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Nawet się pozalić nie dadzą nooooooooooo :( Quote
3 x Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 Saththa napisał(a):O budzenie plaskaniem z dobrze sobie robienia w windzie mi chodziło ;) o żesz w morde na wszelki wypadek napiszę, że nasze łóżko nie stoi w winndzie tudzież że do naszego apartamentu nie wjeżdza się bezpośrednio winda ;) i proponuję uciąć temat bo obawiam się że zasiane ziarno niezrozumienia może nas pochłonąc żywcem mlaskając przy tym niczym Prodziak i Fix razem wzięci pod dowództwem Tazza i nadzorem Fredzia ;) Saththa napisał(a):Nawet się pozalić nie dadzą nooooooooooo :( a żal się do woli zawsze to miło poczytac ze nie tylko my mamy szurniętego szczeniaczka ;) inka33 napisał(a):Czy Wy się nie powinniście przenieść na jakieś forum 18+...? :diabloti: a czy to moja wina, że w winnach to takie zbereźeństwa się dzieją? swoją drogą pamiętam jak kiedyś Grem wstawił zdjęcie Bronka po kastracji znaczy wydmuszek bronkowych i zdjęcie znikneło z wątku ;) i teraz nie wiem czy mod wział zabrał to zdjęcie żeby nie gorszyć nieletnich czy może teraz ma u siebie na pulpiciew celach li tylko mu znanych ;) w tym miejscu serdecznie pozdrawiam moje ulubione modki podczytujące wątek :) Quote
Saththa Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 3 x napisał(a): a czy to moja wina, że w winnach to takie zbereźeństwa się dzieją? w winach to ja tego nie byłam nigdy.... ale ciekawie brzmi hmmmm Może Mod chciał dwie pieczenie na jednym ogniu;) Quote
Gremlin Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 3 x napisał(a): swoją drogą pamiętam jak kiedyś Grem wstawił zdjęcie Bronka po kastracji znaczy wydmuszek bronkowych i zdjęcie znikneło z wątku ;) i teraz nie wiem czy mod wział zabrał to zdjęcie żeby nie gorszyć nieletnich czy może teraz ma u siebie na pulpiciew celach li tylko mu znanych ;) w tym miejscu serdecznie pozdrawiam moje ulubione modki podczytujące wątek :) Mody z dogo nic nie grzebały - zdjęcie zniknęło z imageshaca Quote
inka33 Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Gremlin napisał(a):Mody z dogo nic nie grzebały - zdjęcie zniknęło z imageshaca O! To Ty żyjesz...? :-o Quote
3 x Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 dobra koniec tematu z mlaskaniem zna ktoś jakiś skuteczny sposób żeby wyciszyć i uspokoić gamonia podczas cieczek? masakra jest to co on odstawia czekac tylko kiedy sąsiedzi zadzwonią na skargę do administracji :shake: ma ktoś jakieś doświadczenia z wyciszaczami ? dzisiaj dostał hydroksycośtam od weta ale wetka od razu powiedziala, że nie spodziewa się aby to było zajebiście skuteczne w jego przypadku przypomne, że Gamoń ma juz skończone 9 m-cy dzisiaj był ważony przy okazji odwiedzin wetki - 37 kg (+/- 1 kg bo się wiercił) ostatnio przez cieczki mało je wyrzucenie z balkonu odpada, za nisko mieszkamy na Paluch mamy za daleko i po drodze bysmy się rozmyślili dlatego szukamy innych sposobów aby Prodzik był jak Fredzio btw. rozważaliśmy "zapomnienie" o nim na postoju na autostradzie ale MłodyGrem obalił ten pomysł stwierdzając że na pewno zna drogę i trafi do domu Quote
Saththa Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Mnie wet ostatnio uświadomił jak byłam po hydroxywłasniecośtam (na fajerwerki), ze to jest lek przeciwświądowy :evil_lol: U Tazza zadziałał po 6 dniach (2 tabletki dziennie wieczorem) i przezył fajerwerki nawet spokojnie... ale efekt dopiero przy dłuższym stosowaniu był... Teraz dostał relanium ale też dostawał pare dni wczesniej przed świrowaniem... ile trwa cieczka?? Nie wiem czy fajerwerki można do cieczki porównać... No i czy zdąży zadziałać bo nie wiem ile cieczki trwają :lol: Ale zasadniczo wyciszyć i uspokoić... podziałało na Tazza (Tazz 35,7 kilo waży) Tylko tak jestem w stanie coś napisac na ten temat Quote
Recommended Posts