3 x Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 gameta napisał(a):oczywiście :) dzięki :) w nagrodę możesz wybrać które zdjęcie wstawię jutro najpierw, Prodzika czy Freda czy razem ? :) ew mogę jeszcze zdjęcie Michała wstawić :loveu: Quote
3 x Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 (edited) Ziutka Ziutka gdzie jestes? mam dla Ciebie (nie tylko Ciebie) niespodziankę tak się martwiłaś że posłanie dla Fredźka za małe popatrz jak chłopaki ładnie we dwóch się mieszczą ;) edit. widzicie ten drążek co go Prodziak pilnuje? jak nam nie wypala karteczki ze chłopaki zbierają na smaki to Młodego przyuczymy do tej pałeczki i będzie napierdalał jak ten pan w centrum stolicy na krzesłach ;) Edited May 23, 2013 by 3 x Quote
gusia0106 Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 [quote name='3 x'] edit. widzicie ten drążek co go Prodziak pilnuje? jak nam nie wypala karteczki ze chłopaki zbierają na smaki to Młodego przyuczymy do tej pałeczki i będzie napierdalał jak ten pan w centrum stolicy na krzesłach ;) Ty jednak jesteś poważnie zaburzona :) Quote
MyrkurDagur Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Przepraszam, że poza tematem... ale może ktoś z Was zechciałby zajrzeć na wątek niewidomego i niemłodego już psiaka, albo kojarzy kogoś z Dogomanii, kto pomaga takim psiakom... http://www.dogomania.pl/forum/threads/243540-%C5%9Alepy-staruszek-poszukuje-ciep%C5%82ego-k%C4%85ta-%28Dolny-%C5%9Al%C4%85sk%29?p=20875648#post20875648 Quote
inka33 Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 gusia0106 napisał(a):Ty jednak jesteś poważnie zaburzona :) Potwierdzam. :diabloti: I jeszcze nie chce mi pokazać na żywo gołego Freda...! :placz: :placz: :placz: Quote
gameta Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 phi, mi już dawno pokazała gołego Wacka :diabloti: Ja oczywiście fotkę Michała poproszę :loveu: A i co to ja chciałam? no... Bydle wam zarasta :evil_lol: Quote
inka33 Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 gameta napisał(a):phi, mi już dawno pokazała gołego Wacka :diabloti: Oj tam, Wacka gołego, wielkiemico! :roll: Ale goły Fred, to jest coś! :loveu: Quote
Ziutka Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Jestem Gosiu, jestem :) Cały czas jestem...ale cicho siedze :eviltong: Gusia ma racje, że Ty jesteś poważnie zaburzona :evil_lol: Quote
3 x Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 [quote name='gameta']phi, mi już dawno pokazała gołego Wacka :diabloti: Ja oczywiście fotkę Michała poproszę :loveu: A i co to ja chciałam? no... Bydle wam zarasta :evil_lol: ano zarasta :) gameta speszjal for ju ;) zdjęcie zrobione jakos jak mi grem wybył z mieszkania i robiłam sobie porządki w szafie no i Michaś się przyłączył ech to był psiak :loveu: piękny, zrównoważony, nienarzucający się a teraz co, jeśteśmy żywym przykładem trafoności powiedzenia "zamienił stryjek siekierkę na kijek" dobrze ze jeszcze Freduś się umie zachowac i wygląda całkiem względnie czasami na zdjęciach bo o tym Gangreńcu małym to szkoda pisać bubel jakiś nam się trafił a nie zrównoważony tybcio ;) [quote name='inka33']Oj tam, Wacka gołego, wielkiemico! :roll: Ale goły Fred, to jest coś! :loveu: uwierz gamecie goły Wacek to wielkiemico zwłaszcza, że Wacuś ma 25 cm ;) [quote name='gusia0106']Ty jednak jesteś poważnie zaburzona :) bujaj się ;) wiesz ile moje jedzą? że już nie wspomnę, że przeciez muszą mieć osobny pokój ;) no i wogóle ;) poza tym ten pan zarabia 10 na godz to myślę że Prodziak z trzy dychy by wyciągnał ;) [quote name='Ziutka']Jestem Gosiu, jestem :) Cały czas jestem...ale cicho siedze :eviltong: Gusia ma racje, że Ty jesteś poważnie zaburzona :evil_lol: kto z kim przystaje takim się staje tere fere :eviltong: a tak poważnie to zabaczyłam, ze odpisalas jak już tworzyłam odpowiedz i nic mądrego już nie potrafiłam wymyśleć ;) ładnie się mieszczą co ? Quote
Gremlin Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Ziutka napisał(a):Daj adres - zamówie smaczki dla chłopaków ;) Daj szansę Prodziakowi, niech się w Centrum wykaże :mad: Quote
Florentynka Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Jak się mieszczą, jak się nie mieszczą! Biedne maleństwo zwisa i się poniewiera po podłodze, bo ten chiński grzywacz w wersji maxi zajmuje tyle legowiska! Quote
3 x Posted May 24, 2013 Author Posted May 24, 2013 (edited) [quote name='Florentynka']Jak się mieszczą, jak się nie mieszczą! Biedne maleństwo zwisa i się poniewiera po podłodze, bo ten chiński grzywacz w wersji maxi zajmuje tyle legowiska! czyty piszesz do nas o tym wredasie co miał byc zrównoważonym tybciem? a jest największa cholerą jaka kiedykolwiek widzialam? nie nie zwisa, on tak poleguje bo myśli że dostojnie wygląda ;) Ziutka nie wiem czemu ale ja jeszcze w Gangreńca wierzę w sumie nie mam wyjśca i musze wierzyć w naszego drogiego szczeniaczka wiec co najwyżej możesz mi zapodać linka gdzie kupowałas ostatnie smaki bo były tam takie cienkie raciczki co Freduś wszamywał od razu a Gangrenę zajmowały one na dłuższą chwilę poza tym boję się że tym razem nas namierza jak psy dostane przesyłkę :evil_lol: wiec musze Ci odmówic :) i jeszcze zdjecie Wacka - inka - to zdjęcie TEGO Wacka ;) o właśnie musze mu krewetki kupić bo nie ma czym zagryzać szampana ;) btw. chyba wszyscy już Wacka znają ale jakby ktos chciał coś się dowiedziec to zapraszam <klik> i <klik> Edited May 24, 2013 by 3 x Quote
Ziutka Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Dawaj no ten adres i nie pitol mi tutaj! Linka nie pamiętam, przypomne sobie jak bede zamawiać ;) Quote
inka33 Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 [quote name='3 x']i jeszcze zdjecie Wacka - inga - to zdjęcie TEGO Wacka ;) o właśnie musze mu krewetki kupić bo nie ma czym zagryzać szampana ;) http://imageshack.us/a/img221/4317/waclaw10.jpg btw. chyba wszyscy już Wacka znają ale jakby ktos chciał coś się dowiedziec to zapraszam <klik> i <klik> Do kogo to było..? :-o BTW - to jest zdjęcie dwóch Wacków! Edit: Nie dość, że larwy takie na własnym łonie hodujecie, to jeszcze pasiecie je krewetkami! :-o Quote
3 x Posted May 24, 2013 Author Posted May 24, 2013 [quote name='inka33']Do kogo to było..? :-o BTW - to jest zdjęcie dwóch Wacków! Edit: Nie dość, że larwy takie na własnym łonie hodujecie, to jeszcze pasiecie je krewetkami! :-ono do ciebie, coś Ci się źle zacytowało ;) BTW to jest zdjecie jednego Wacka :eviltong: ja Ci dam larwy :mad: Wacki kochamy miłością szczerą my i z pół dogo prawda Gameta? ;) [quote name='Ziutka']Dawaj no ten adres i nie pitol mi tutaj! Linka nie pamiętam, przypomne sobie jak bede zamawiać ;) Ziutka, jeszcze chwilę poodmawiam żeby nie było że łatwi jesteśmy ;) btw w sumie to sa jedyne smaki jakie dostają darowane w końcu jeden poschroniskowy a drugi specjalnej troski umysłowej ;) należa im się ;) Quote
inka33 Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 [quote name='3 x']no do ciebie, coś Ci się źle zacytowało ;) A, no chyba, że tak... :grins: [quote name='3 x']BTW to jest zdjecie jednego Wacka :eviltong: No, jest to zdjęcie jednego Wacka, ale na zdjęciu są dwa Wacki - coś się Wam źle pstrykło! :eviltong: [quote name='3 x']ja Ci dam larwy :mad: Wacki kochamy miłością szczerą my i z pół dogo prawda Gameta? ;) Serio mi dasz larwy?! :multi: Wszystko super, tylko ja nie mam na nie miejsca... i nie stać mnie na krewetki i szampana... :shake: Co sie z kijem rzucasz - przecież nawet w pierwszym Twoim kliku piszą, że to larwy... :-o O, tutaj: <klik> I miłość do wacków nie ma tu nic do rzeczy... :diabloti: Quote
Ziutka Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 3 x napisał(a): Ziutka, jeszcze chwilę poodmawiam żeby nie było że łatwi jesteśmy ;) btw w sumie to sa jedyne smaki jakie dostają darowane w końcu jeden poschroniskowy a drugi specjalnej troski umysłowej ;) należa im się ;) No dobra...to czekam :eviltong: tylko oby nie za długo Bo szkoda psiaków żeby nie miały co do paszczu włożyć :evil_lol: Quote
3 x Posted May 24, 2013 Author Posted May 24, 2013 [quote name='Ziutka']No dobra...to czekam :eviltong: tylko oby nie za długo Bo szkoda psiaków żeby nie miały co do paszczu włożyć :evil_lol: ostatnio dostały po kawałku najdłuższego smaka jaki dostały ;) i co? Freduś zjadł jak ta lala a Gangren połknął :stupid: ja sie domyślam co on ćwiczył :oops: ale po jakiego kija to nie wiem ;) psychol i tyle popatrzcie sami który normalny pies śpi z nogami w szafce? Quote
maciaszek Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Oj tam, od razu w szafce. W szafce tylko jedna jest. Druga przecie na! Dla równowagi i wygody ;). Quote
gameta Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Michał :loveu: Oczywiście że kochamy Wacka - ja i najmarniej pół dogo - oczywiście to jest to lepsze pół :diabloti: A wogóle to fuuuuuuuuuuuuuuuuu niekastrowany pies na dogo !!!!!!! Będziecie odjajczać? Czy takich się nie odjajcza? Ech miło tu wpaść po masakrycznym tygodniu :) Komuś SUGa ? Zamontować? Na Fe-36? Albo na FM-200 ? Padam i pełznę spać... Quote
Ziutka Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 [quote name='3 x']ostatnio dostały po kawałku najdłuższego smaka jaki dostały ;) [/QUOTE] Ahhh...te penisy :diabloti: Quote
inka33 Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 [quote name='Ziutka']Ahhh...te penisy :diabloti:[/QUOTE] Karmić futrzaki wackami... :shake: Quote
Ziutka Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 [quote name='inka33']Karmić futrzaki wackami... :shake:[/QUOTE] Te były wyjatkowe....długie...grube...itd :) Quote
Recommended Posts