Gremlin Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 [quote name='Ziutka'] Eh... jak Ty go tam wypatrzyłaś? :mad::mad::mad: Quote
Ziutka Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Gremlin napisał(a):Eh... jak Ty go tam wypatrzyłaś? :mad::mad::mad: Bo...Fred to Fred - widze jego łapeczki :eviltong: Quote
3 x Posted April 23, 2013 Author Posted April 23, 2013 Ziutka napisał(a):Bo...Fred to Fred - widze jego łapeczki :eviltong: brawo Ziutka wygrałaś tygodniową opiekę nad Fredem i Gamoniem w terminie dla nas dogodnym ;) Quote
Gremlin Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 (edited) [quote name='3 x']brawo Ziutka wygrałaś tygodniową opiekę nad Fredem i Gamoniem w terminie dla nas dogodnym ;) Eh... chciałem się piwem wykpić, jako nagrodą, ale skoro już zaproponowałaś tak wyuzdaną atrakcję... trudno... ;) Edited April 23, 2013 by Gremlin Quote
3 x Posted April 23, 2013 Author Posted April 23, 2013 a ja mam jeszcze prośbę dla wielbicieli Freda i nie tylko nasza znajoma startuje w konkursie fundacji jedyna taka są to pierwsze wybory miss - na wózku jakby ktoś mógł i chciał to zagłosujcie na Agę :) głosuj na Age :) - klik można oddac jeden głos dziennie Quote
Ziutka Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 A czy mogę jako nagrode - wybrać piwo od Grema ? Bo wiesz...Fred, Gamoń, mój Gamoń i Alessandro = padnięcie na ryj! Idę głosować :) Quote
Gremlin Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Dzień jak co dzień ;) Nowe psy, stare psy... PS. Fred trenuje chodzenie bez smyczy... znaczy, leżenie bez smyczy Quote
scarabae Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 A ja sobie nadrobiłam zaległości w podglądactwie Gamonio-gnojka i Fredziocha też :loveu: I przy okazji, chciałabym wszystkim podziękować za ewentualne głosy :) I 3x za zapodanie linku do głosowania. I Fredziochowi za to że po prostu jest ;) A Gamoniowi za to, że odciąża biednego Grema w tarmoszeniu/czochraniu Freda, a 3x pomaga w krochmaleniu jej dziergalotek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
inka33 Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Pomimo strzałki i tak twierdzę i się będę przy tym upierać, że na tamtym zdjęciu Freda nie ma. :obrazic: Quote
Gremlin Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 [quote name='inka33']Pomimo strzałki i tak twierdzę i się będę przy tym upierać, że na tamtym zdjęciu Freda nie ma. :obrazic: Quote
3 x Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 (edited) [quote name='Ziutka']A czy mogę jako nagrode - wybrać piwo od Grema ? Bo wiesz...Fred, Gamoń, mój Gamoń i Alessandro = padnięcie na ryj! postaram się wytłumaczyć to jakos logicznie i klarownie :) NIE ;) Idę głosować :) idz idz, ja też ide :) (jakby ktoś coś nie wiedzial to klika w mój banerek jedyna taka) edit. jakby ktoś chciał wiedziec to Klunio waży 27,8 kg ;) także Ziutka szykuj miejsce, dużo miejsca :cool3: w terminie dla nas dogodnym ;) Edited April 24, 2013 by 3 x Quote
inka33 Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='Gremlin'] http://img202.imageshack.us/img202/7756/20130422164804.jpg No, a tutaj JEST! :) Quote
3 x Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 uwielbiam tego psa Freda znaczy się po raz kolejny powtórze i pewnie nie ostatni, że jest fenomenalny :) czy tez jak to ujęła Iza wczoraj: "ale wiesz, że on jest inny" ;) wiem i za to go uwielbiam :) pozdrawiamy leśnie bezsmyczowno ;) jak się podomyślaliście bądź nie :cool3: w lesie Fredzioch jest puszczany ze smyczy i głównie praktykuje wówczas leżenie bez smyczy ;) wczoraj w końcu przyłapałam chłopaków w lesie na tym niecnym procederze i co ? ano Grem na samym wstępię wskazują na pana od Diany się wykpił mówiąć: "a oto winowajca całego zajścia" ;) może to i lepiej że mnie nie było przez ostatnie dwa tyg bo ze mną ten numer by prwnie nie przeszedł ;) mało tego później podszedł Pan od boksia i rzecze: " oo Fred bez smyczy :crazyeye: już wczoraj słyszałam bo juz fama 'po wsi' poszła że Fred bez smyczy chodzi" ;) także jakby coś to to wiecie jak nas zlokalizowac, do lasku i pytac o tych od Freda ;) mało tego Fred jest na tyle fenomenalnym psem,że nie dość że w lasku nas wszyscy znają to jeszcze i wszyscy okoliczni żule się nim zachwycają i też nas znają ;) a raczej Freda ;) i tak tez wczoraj mieliśmy okazję pozanac wysokoprocentowy mocnozaawansowany wiekowo kwiat osiedla 'po drugiej strony ulicy' a Fred to się nawet na zdjęcie załapał kończa nam sie smaki dla chłopaków, więc chyba wprowadzimy opłaty za fotografowanie ;) Quote
scarabae Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Grunt to obracać się w dobrym towarzystwie :evil_lol: I tak w ogóle sobie myślę, że skoro ludzie tak lubią focić Fredziocha i Gamonia, to może powinniście zacząć na tym dorabiać...jak w Zakopcu fotki z misiem ;) No i standardowo, dziękować za głosy :cool3: Quote
3 x Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 [quote name='scarabae']Grunt to obracać się w dobrym towarzystwie :evil_lol: I tak w ogóle sobie myślę, że skoro ludzie tak lubią focić Fredziocha i Gamonia, to może powinniście zacząć na tym dorabiać...jak w Zakopcu fotki z misiem ;) No i standardowo, dziękować za głosy :cool3: tja z misiem wczoraj Fred został z wyglądu przyrównany do osiołka :roll: ludzie to jednak durne sa :evil_lol: Quote
mmmonika Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='3 x']tja z misiem wczoraj Fred został z wyglądu przyrównany do osiołka :roll: ludzie to jednak durne sa :evil_lol: to jeszcze nic - ja kiedyś usłyszałam o moim niufie, że jest wielki jak ANAKONDA:cool3: Quote
3 x Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 (edited) [quote name='mmmonika']to jeszcze nic - ja kiedyś usłyszałam o moim niufie, że jest wielki jak ANAKONDA:cool3: o żesz w mordę to jakiś światowy ktoś bo ja to w życiu anakondy nie widziałam to i porównania nie mam ;) i zyje może w błogiej nieświadomości ;) z wczorajszej spacerowej rzeczywistości mamy kilka zdjęc i dwa filmiki ;) jak będziecie grzeczni i będziecie głosowac na Age to wam wstawię ;) w sumie i tak wstawię ale zagłosujcie jak macie chwilę - linka do głosowania u mnie i u Agi w podpisie lub kliknijcie tutaj: - klik - poza tym to wczoraj tradycyjnie Fredzio zachwycał wszystkich jeden pan na rowerku stał dłuższa chwile i nam się przyglądał oprócz sakramentalnego pytania: "Gryzie?" podło pytanie: "Ile waży?" oraz stwierdzenie: "Ja to bym wolał Pana (Grem.) karmić niż jego (Freda)" :evil_lol: na moje szczęście Grem karmi się sam a i ja się załapuję :evil_lol: lecim zatem ze zdjęciami ;) wyjątkowo statyczny był ten spacer wczorajszy momentami ;) Edited April 26, 2013 by 3 x Quote
3 x Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 uwaga uwaga niespodzianka zdjęcie Gamonia na którym wygląda na rozumnego ;) takiego dużego mamy tybcia :) i takiego puchatego kaukazika :) Quote
3 x Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 i jeszcze dwa filmiki żeby nie było że Fred tylko leży chociaz w sumie się z tym zgadzam aczkolwiek pragnę zauważyć że Fred leży na dowolnie wybranym boku ;) [video=youtube;lF_bN8yDVns]http://www.youtube.com/watch?v=lF_bN8yDVns&feature=youtu.be[/video] a tutaj jakże żywa i żwawa reakcja naszych burków na Pepsi ;) (zostałam dwa razy staranowana ;)) [video=youtube;_0vpNT8Ivc4]http://www.youtube.com/watch?v=_0vpNT8Ivc4&feature=youtu.be[/video] Quote
mmmonika Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 czy mi się dobrze wydawało, że Fred PODBIEGŁ??????????? Quote
mmmonika Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 [quote name='3 x']o żesz w mordę to jakiś światowy ktoś to dziecko na oko 6-7 letnie. czyli Animal Planet w telewizji zamiast kreskówek. I jeszcze co do dziś mnie śmieszy - rozmowa dwóch żulków: -ty wiesz co to jest za pies? -nieeee -a ja wiem: BENEDYKTYNIEC padłam. Quote
inka33 Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Tamten spacer nie był STATYCZNY, tylko POZUJĄCY...! :mad: Quote
3 x Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 [quote name='mmmonika']czy mi się dobrze wydawało, że Fred PODBIEGŁ??????????? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to Ci się nie wydawało to jest fakt ;) jakby coś to tez możesz wygrać kilkudniową opiekę nad Fredem w terminie dla nas dogodnym ;) [quote name='mmmonika']to dziecko na oko 6-7 letnie. czyli Animal Planet w telewizji zamiast kreskówek. I jeszcze co do dziś mnie śmieszy - rozmowa dwóch żulków: -ty wiesz co to jest za pies? -nieeee -a ja wiem: BENEDYKTYNIEC padłam. my czasami chodzimy z beArneńczykiem ;) [quote name='inka33']Tamten spacer nie był STATYCZNY, tylko POZUJĄCY...! :mad: szkoda tylko ze Gamoń wyszedł jak zawsze ;) jak na zrównoważonego tybcia nie przystało ;) tymczasem borem lasem i górami znikamy na tydzień :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
scarabae Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 3 x napisał(a): szkoda tylko ze Gamoń wyszedł jak zawsze ;) jak na zrównoważonego tybcia nie przystało ;) Nie chcę nic mówić, ale zwierzaki upodabniają się do swoich właścicieli... :evil_lol: I przy okazji, skoro 3x nie ma, to ja nieśmiało proszę nadal o głosy :) Klik w banerek :cool3: Quote
Recommended Posts