Saththa Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 mnie sie wydaje ze Pani ma łokcie na zewnatrz :lol: Quote
3 x Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='Saththa']mnie sie wydaje ze Pani ma łokcie na zewnatrz :lol:[/QUOTE] może być, ze to fanka zimnego łokcie ;) jeszcze dwie różnice i wygrasz tygodniowy pobyt Gangreny na Twój koszt u Ciebie my tylko dowieziemy ;) wiesz jak się ładnie z Fixem będa bawić ? ;) Quote
Saththa Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 O ni cholery już nie szukam :) Tj znaleźć już nic nie mogę :mdleje: Kurde a tak chciałam ehhhh goscia mieć :( Jak Roman?? Quote
3 x Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='Saththa']O ni cholery już nie szukam :) Tj znaleźć już nic nie mogę :mdleje: Kurde a tak chciałam ehhhh goscia mieć :( Jak Roman??[/QUOTE] chciałoby się Gamonia a tych róznic nie widac ;) no szkoda szkoda chociaż w szczecinie jeszcze nie byliśmy (a przynajmniej ja) byłaby okazja podrzucając tam Gamonia Cięty Język ;) [quote name='gameta']ja baba z bloku, wszystkich mam na oku ... ;)[/QUOTE] no ba, przed takimi nic się nie ukryje o losie mnie pewnie tez to czeka po dziadku ;) tyle że on na ławeczce pod domem ale z widokiem na 'ulicę' ;) później zapodam wam zdjecia jakieś :) edit: Saththa - roman na razie w powijakach do końca remontu niestety Quote
gameta Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Do mnie się wybieracie? Będziecie mieli czas na jakąś kawę czy cuś ? Quote
3 x Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 [quote name='gameta']Do mnie się wybieracie? Będziecie mieli czas na jakąś kawę czy cuś ?[/QUOTE] niekoniecznie do razu do ciebie ;) ale jak widzisz dość blisko no i jedna osoba nie ma biletu więc ktoś na kawę się znajdzie ;) a tak poważnie to będziemy myśleć i kombinować co i jak i gdzie i kiedy :) rozumiem, ze Fredek i Prodziak jakby coś mile widziani? :) Quote
gameta Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='3 x']niekoniecznie do razu do ciebie ;) ale jak widzisz dość blisko no i jedna osoba nie ma biletu więc ktoś na kawę się znajdzie ;) a tak poważnie to będziemy myśleć i kombinować co i jak i gdzie i kiedy :) rozumiem, ze Fredek i Prodziak jakby coś mile widziani? :)[/QUOTE] Oczywiście :) A Fredek i Prodziak też na mecz ? Quote
Ziutka Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Gosia, maila dostałam, ale wątku Skubiego niet ;) Quote
Gremlin Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='gameta']Oczywiście :) A Fredek i Prodziak też na mecz ? a przynajmniej pod stadion mamy niecny plan,jak nam sie nie uda nabyć brakującego biletu to pod stadionem Fred z Prodziakiem przestraszą jakieś dziecko a ktoś z nas zabierze mu bilet ;) i wtedy na kawę przyjdziesz pod stadion dotrzymac towarzystwa chłopakom ;) bardzo możliwe że jak się przespię to wpadne na zajebistszy pomysł ;) [quote name='Ziutka']Gosia, maila dostałam, ale wątku Skubiego niet ;) widac gdzieś był przeciek w cyberprzestrzeni i linka z maila wywiało ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/238452-Skubiś-z-Glinna-czeka-na-dom!! i żeby było jasne to pisałam ja 3 x ja z konta Grem bo mi się przelogowywać nie chciało ;) Quote
3 x Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 obiecane zdjęcia z majówki ciąg dalszy 2 maj Dzień Flagi :) pojechaliśmy na jedyny pkt widokowy, niewysoki, coby Freduś nie musiał za dużo chodzić ;) ale żeby nie było, że nie chodził wcale żeby nie było że tylko Fred taki kulturalny i delektuje się widokami, Gamoń tez się delektuje : a tutaj delektują się leżeniem podczas drogi powrotnej ;) Quote
3 x Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 a że pkt widokowy był blisko jeziorka to od razu zahaczyliśmy tez o nie, ponownie ale tym razem zahaczyliśmy o zaporę na Klimkówce nie wiem czy wiecie a pewnie nie wiecie bo nie wiem czy ktokolwiek się czyms takim interesuje ;) Quote
3 x Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 wiecie co jak tak sobie patrzę na Klimkówkę to tak sobie myślę, że Polska miała być drugą Zieloną Wyspą a mnie wychodzi że może być prawie Norwegią popatrzcie sami: (btw jak ktoś znajdzie podobieństwa to co najwyzej Prodziaka i Fredka mogę podrzucić na przetrzymanie w żadnym wypadku nie sponsoruję biletu do norwegii ;) :) Klimkówka Norwegia :loveu:: Quote
inka33 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Co tak mało zdjęć Freda, skoro ja się w bajkopisarkę zabawiłam...? :mad: Quote
3 x Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 [quote name='inka33']Co tak mało zdjęć Freda, skoro ja się w bajkopisarkę zabawiłam...? :mad: dostałas bajkowe widoki z norwegii w gratisie ;) Quote
Florentynka Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 a w sprawie konkursu: ta pani ma okulary na wierzchu, a na tym drugim zdjęciu to one pewnie są w środku Gamonia - zgadłam? Quote
3 x Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 (edited) [quote name='Florentynka']a w sprawie konkursu: ta pani ma okulary na wierzchu, a na tym drugim zdjęciu to one pewnie są w środku Gamonia - zgadłam? to nie do końca tak ale byłaś bardzo blisko Prodziak pochłonał tylko zauszniki same szkła nie były dla niego odpowiednie, chyba za duzo dioptrii w tą lub w drugą stronę może on jednak taki głuptok nie jest ? ;) zdjęcie Prodziaka jeszcze z kwietnia ale uważam, ze warte pokazania uroczo na nim wygląda ;) a jakby ktoś się zastanawiał jak wygląda Fred przez okno to Fred wygląda tak : a wogóle to pojawiła się nadzieja, że przy okazji kolejnej wizyty w Zamościu uda się Fredowi zapozować na murku już trenuje nie dalej jak wczoraj usiłował wkomponowac się na parapet wszystkimi czterema kończynami :crazyeye: także nie znacie dnia ani godziny kiedy wstawię zdjęcie Freda na zamojskich murach obronnych ;) i jeszcze moja ulubiona część psa : [quote name='3 x']kanapeczki to chyba panowie remonty już sobie standardowo robią jedną więcej ;) buty chciał wszamać na poczatku ;) ale w porę interweniowalismy i tu muszę przyznac, ze panowie remonty się pilnują ;) kubeczek to chyba sam spadł ;) a poza tym kto zostawia kubek po kawie na nowiuteńkim parapecie? :crazyeye: a i nikt nie przyłapał Prodziaka jakoby to on zaiwanił okulary on tylko zjadł nauszniki z okularów które ktoś mu podrzucił do pyska jak on lezał na łóżku ;) więc na wszelki wypadek gdyby się jednak okazało, że to Fred podrzucił te okulary (bo przecież nie Gangren ;) ) to obiecałam, że nie będę się targować z ceną łazienki ;) muszę jeszcze dopisać, że Prodi ma cięty język się wpienił, że śmieliśmy wyjść nie do pracy no i wytarabanił sobie ze zlewu maszynkę do mielenia mięsa o mało co nie przyprawiając Fredka o zawał a że cięty język to dla niego za mało to dnia następnego ostrzył sobie ząbki usiłując skonsumować papier ścierny panów remontów ja pitole oni jacyś niereformowalni są przecież mówiłam: wsztsko chować i drzwi zamykac nie to nie 'za karę' głodni do domu pojechali bo im Produś wpierdzielił salami ;) może to ich nauczy utrzymywania porządku? ;) edit. cofam to co napisalam, że Prodziak pochłonął zauszniki przeciez już wcześniej ustaliliśmy że to ktoś Prodziakowi podrzucił te pseudo okulary na łóżko ;) edit dwa. jakby kogoś to interesiło, to w piatek minął rok odkąd Zorka Potworka ma swój dom - klik - Edited June 9, 2013 by 3 x Quote
inka33 Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Po pierwsze: Norwegia nie zastąpi Freda. :mad: Po drugie: tak długo przede mna ukrywaliście gołego Freda, że nie ma już gołego Freda. :bigcry: Po trzecie: nie wiem zupełnie, co ja na to, że chyba zaczyna się dziać coś dziwnego z dostojnym imidżem Freda... :-o Po czwarte: Gnojek/Gamoń/Gówniarz zaczyna się starzeć i nie wiem, dlaczego jeszcze nie ma zdjęcia z Grzbietowym irokezem. :shake: Po piąte: nikt nie uciekał z wrzaskiem przed Fredziem i Prodziem, którzy wcale nie biegli na oślep! :siara: Po szóste: Prodziak wcale nie dał się odgonić od kiełbasy na grilu trzem pokurczom! :roflt: Po siódme: TO zdjęcie należy umieścić TUTAJ. Koniecznie! :modla: Quote
3 x Posted June 11, 2013 Author Posted June 11, 2013 nie wiem czy wam pisałam, że remont 'odbija się' na kundlach i dziwnie się zachowują ;) Quote
inka33 Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Czy kundle po kazdym spacerze kąpią się dwa razy? :hmmmm: Najpierw samowolnie, tfu, samodzielnie, a później dodatkowo przez Was...? :diabloti: Quote
maciaszek Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Hmmm. a co jest dziwnego w takim zachowaniu? :hmmmm: Ono jest jak najbardziej naturalne ;). Quote
3 x Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 [quote name='inka33']Czy kundle po kazdym spacerze kąpią się dwa razy? :hmmmm: Najpierw samowolnie, tfu, samodzielnie, a później dodatkowo przez Was...? :diabloti: nie, nie kąpią się dwa razy mało tego w mieszkaniu nie kąpią się/nie są kąpane ani one ani my dziwię się, że tego nie wyczułaś przecież mówiłam, ze remontujemy łazienkę ;) [quote name='maciaszek']Hmmm. a co jest dziwnego w takim zachowaniu? :hmmmm: Ono jest jak najbardziej naturalne ;). nie nie i jeszcze raz nie nie jest naturalne powiedz mi gdzie w glębokim, szerokim i wysokim kaukazie i tybecie sa łóżka spod radomia, hę?:razz: Quote
Gremlin Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='3 x'] powiedz mi gdzie w glębokim, szerokim i wysokim kaukazie i tybecie sa łóżka spod radomia, hę?:razz:[/QUOTE] Eh... kobiety... ja wszystko rozumiem, ale żeby góry i wyżyna były głębokie? Quote
3 x Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 [quote name='Gremlin']Eh... kobiety... ja wszystko rozumiem, ale żeby góry i wyżyna były głębokie? nie umiesz czytac między wierszami :eviltong: co nijak nie zmienia faktu, że głębokie zadupie na kaukazie i w tybecie nie widziało pewnie łóżek spod radomia i kij mnie to obchodzi ze pewnie zaraz mi wytkniesz że nie spod radomia a spod kielc czy spod skądśtam o ! edit. i mam nadzieję, że wszystkich innych tez mało obchodzi czy łóżko jest spod kielc czy spod radomia :evil_lol: Quote
Gremlin Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='3 x']nie umiesz czytac między wierszami :eviltong: co nijak nie zmienia faktu, że głębokie zadupie na kaukazie i w tybecie nie widziało pewnie łóżek spod radomia i kij mnie to obchodzi ze pewnie zaraz mi wytkniesz że nie spod radomia a spod kielc czy spod skądśtam o ! edit. i mam nadzieję, że wszystkich innych tez mało obchodzi czy łóżko jest spod kielc czy spod radomia :evil_lol: Strzelałaś, strzelałaś i... spudłowałaś :D Łóżko jest z... Krakowa :diabloti: Quote
Recommended Posts