3 x Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 (edited) normalnie ruch jak w ulu ;) zatem ogłaszam wszem i wobec że wróciliśmy tzn prawie ;) i chciałam wam zapodać fotorelację z wypadu z Fredziem w roli głównej ale jest przecież jeszcze Gamoń no i okazało się, że Gamoń jest gwiazdą teraz - klik - a tutaj zanim jeszcze został gwiazdą robiliśmy za miszczów drugiego planu ;) - klik - (nawet kawałek Freda się załapał ;) Fredzio też miał robione zdjęcia ale chyba wyszedł na tyle niewyjściowo, że w oficjalnych fotach go nie ma za to my mamy ;) i to dużo ;) ale powiedziałam mu, żeby się nie przejmował, bo na 5 osób w jakie tam byliśmy nikt się nie załapał do oficjalnej galerii :evil_lol:) aaa i jakbym następnym razem mowiła że gdzieś jedziemy to przypomnijcie mi o karteczce, że zbieramy na karmę tym razem nie mieliśmy a jak nic nazbieraliby chłopaki na dwa worki karmy ;) reszta zdjeć potem, tzn jak wrócimy całkiem ;) teraz Fredek na zachętę ;) Edited May 5, 2013 by 3 x Quote
inka33 Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Łożesz, ale nochal! :eek2: Ziutka, widzisz to?! :diabloti: Quote
Gremlin Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 inka33 napisał(a):Łożesz, ale nochal! :eek2: Ziutka, widzisz to?! :diabloti: nikt nie widzi wszyscy zapomnieli o Fredziu ;( to pisałam ja - gosia jak widać też zapomniałam się przelogować ;) Quote
inka33 Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 3 x napisał(a):nikt nie widzi wszyscy zapomnieli o Fredziu ;( to pisałam ja - gosia jak widać też zapomniałam się przelogować ;) A ja to też nikt...?! :eek2: :obrazic: Quote
Ziutka Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Widze...widze, jestem przeca :diabloti: dziecie mi się budzi na papu, to z doskoku narazie jestem ;) Ja kcem fotkiiiiii!!!! Quote
3 x Posted May 6, 2013 Author Posted May 6, 2013 inka33 napisał(a):A ja to też nikt...?! :eek2: :obrazic: no tak ;) że też zawsze coś nie dopowiem a jak juz dopowiem to zazwyczaj za dużo powiem ;) nikt prócz nas* *) czyli tych co widzieli i tęsknili za Fredziem ;) Ziutka napisał(a):Widze...widze, jestem przeca :diabloti: dziecie mi się budzi na papu, to z doskoku narazie jestem ;) Ja kcem fotkiiiiii!!!! wogóle to wam powiem, że Fredzio to pies wybitnie domowy za to Gamoń to typowy burek podwórkowy nieważne co na dworze, czy pada deszcz czy grad, burek siedzi i moknie mało tego jak mu grad na łeb leciał to Gamoń kuleczki ganiał bo to taka przednia zabawa przecież ;) a Fredzio? Fredzio jedną burzę przespał z nami w łóżku ;) (nie u siebie to mu pozwoliliśmy, żeby było jasne ;)) a druga przeleżał w domku nie to co Gamoń zdjęcia zdjęcia chcecie ja bym wam chętnie zdjęcia ale się boję ;) Quote
3 x Posted May 6, 2013 Author Posted May 6, 2013 a ku ku ;) patrzcie jak chłopaki się ładnie bawią jednym sznurkiem patrzcie bo wiecej zdjęć takich nie ma :evil_lol: tutaj Gamoń bawi się grzecznie grzecznym Fredem ;) a tutaj równie grzecznie chłopaki obserwują pokaz koni :) reszta zdjęć potem tradycyjnie jak wrócimy całkiem ;) Quote
mmmonika Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Fredzioch jest absolutnie przepiękny a wielki guzik (nos) do wymemlania na amen :) Quote
inka33 Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 http://imageshack.us/a/img189/887/mdsc06900.jpg Tutaj, to wyraźnie niedźwiedzie sfocone som... Quote
3 x Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 [quote name='mmmonika']Fredzioch jest absolutnie przepiękny a wielki guzik (nos) do wymemlania na amen :) Fredzioch jest łobuz i wczoraj samowolnie chciał oddalić się z miejsca schadzki w lesie* :mad: i udawał, że wcale z nami nie przyszedł do lasu wypłoch jeden i drugi tez wypłoch zobaczcie sami ;) *) samowolnne oddalenie z miejsca schadzki zostało przez nas uniemożliwione na bardzo wczesnym etapie ;) Quote
Maupa4 Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 [quote name='3 x'] Fredzioch jest łobuz i wczoraj samowolnie chciał oddalić się z miejsca schadzki w lesie* :mad: http://imageshack.us/a/img11/5363/mdsc06912.jpg Aaaa ... Fred goły i wesoły :mdleje: Ale obroże ... ma :hmmmm: Quote
mmmonika Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Ja się pytam co WYSCIE ZROBILI TEMU FREDU [SIZE=3]?????? Quote
3 x Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 [quote name='Maupa4']Aaaa ... Fred goły i wesoły :mdleje: Ale obroże ... ma :hmmmm: obroża ma byc dla Gamonia ;) cały czas myslimy jaką na pewno taką oddającą jego charakter tylko nie umiem zwizualizowac sobie "upierdliwego i wrednego" wzorku ;) [quote name='lula2010']sliczne foty chlopakow :lol: dziękujemy :) [quote name='mmmonika']Ja się pytam co WYSCIE ZROBILI TEMU FREDU [SIZE=3]?????? jakiemu Fredu? tam nie ma Freda na zdjeciach tam jest jakis gołotłustodupiec ;) i to nie my to ta Pani w zielonym ;) a poza tym nie wiem zupełnie co się czepiacie od dwóch dni wstawimy zdjęcia gołodupca a teraz nagle wielkie halo :eviltong: Quote
gameta Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 o matko!!! Aaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa Mam nadzieję, że chociaż się na Was obraził... Quote
inka33 Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Ło-ma-tu-lu.... naj-mi-lej-sza...! :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: CO WYŚCIE MU...?! Quote
maciaszek Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Ogolili Freda :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: http://imageshack.us/a/img839/6633/m20130426193739.jpg - nie dziwię się, że chciał się oddalić... A Gnojka też ogolicie?! Quote
Gremlin Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 [quote name='maciaszek']Ogolili Freda :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: http://imageshack.us/a/img839/6633/m20130426193739.jpg - nie dziwię się, że chciał się oddalić... A Gnojka też ogolicie?! 1. Gnojek nie jest kosmicznie zadredzony 2. Z Freda nie dawało się wszystkiego wyczesać, wymyć, zobaczyć w jakim stanie jest jego skóra A tak poza tym, to zrobiliśmy Fredowi DOBRZE Doskonale widać, jaki jest zadowolony! :eviltong: Quote
Ziutka Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Ja pitole...opitolili Freda :evil_lol: Ostatnia fotka super, król lew i pies pluto :diabloti: :evil_lol: Quote
inka33 Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 maciaszek napisał(a):No normalnie lwa se zrobili :evil_lol:. Widocznie im się znudził dziko-niedźwiedź... :D Quote
mala_czarna Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Gocha, jak w zoo we Wawce będą mieli wolny etat w klatce z lwami to Fred jak nic zostanie przyjęty!! :evil_lol: Quote
3 x Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 [quote name='gameta']o matko!!! Aaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa Mam nadzieję, że chociaż się na Was obraził... nie ;) przeciez to fenomenalny pies jest :) [quote name='inka33']Ło-ma-tu-lu.... naj-mi-lej-sza...! :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: CO WYŚCIE MU...?! już pisałam, że to nie my tylko ta Pani w zielonym ;) [quote name='maciaszek']Ogolili Freda :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: http://imageshack.us/a/img839/6633/m20130426193739.jpg - nie dziwię się, że chciał się oddalić... A Gnojka też ogolicie?! jak watek będzie umierał to i Gremlina i mnie obstrzyżemy ;) a Gamonia to może kiedyś jak urośnie bo on jeszcze do trzydziechy nie dobił ;) [quote name='Gremlin']1. Gnojek nie jest kosmicznie zadredzony 2. Z Freda nie dawało się wszystkiego wyczesać, wymyć, zobaczyć w jakim stanie jest jego skóra A tak poza tym, to zrobiliśmy Fredowi DOBRZE Doskonale widać, jaki jest zadowolony! :eviltong: http://img29.imageshack.us/img29/5885/dsc06917p.jpg dokładnie tylko jedno małe sprostowanie to mnie my a ta Pani w zielonym ;) ale jakby ktoś chciał zrobić nam i Adze dobrze to klikajcie na nią codziennie - klik - tylko wiecie że kliknięcie nie wystarczy tam trzeba podac maila i odklikąc w linka w mailu nie przysyłają zadnych reklam, przynajmniej mi do tej pory zadnych smieci nie przysłali :) więc klikać codzinnie cobym mogła powiedzieć że znam miskę ;) [quote name='Ziutka']Ja pitole...opitolili Freda :evil_lol: Ostatnia fotka super, król lew i pies pluto :diabloti: :evil_lol: [quote name='maciaszek']No normalnie lwa se zrobili :evil_lol:. [quote name='inka33']Widocznie im się znudził dziko-niedźwiedź... :D spacer, z naprzeciwka idzie matka z dzieckiem i dziecko rzecze: "ooo mama lew" po chwili się reflektuje i samo sobie dopowiada: "nie, to nie lew, to dzik" i to by było tyle w temacie Freda i jego podobieństwa do innych ssaków ;) [quote name='mala_czarna']Gocha, jak w zoo we Wawce będą mieli wolny etat w klatce z lwami to Fred jak nic zostanie przyjęty!! :evil_lol: etat etat :roll: Fred samym jestestwem mógłby zarabiać jako wolny strzelec a nie być uwiązanym na etacie ;) idę sobie przeglądać fotki z wyjazdu ;) Quote
mala_czarna Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Obejrzałam kilka fotek i stwierdzam ,że Gamoń jest maksymalnie gamoniowaty i zblazowany a Fred jest boski i dostojny! :) Quote
3 x Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 [quote name='mala_czarna']Obejrzałam kilka fotek i stwierdzam ,że Gamoń jest maksymalnie gamoniowaty i zblazowany a Fred jest boski i dostojny! :) ech tak mówisz? gamoniowaty? czsami wygląda dostojnie :) ciagnie swój do swego? Quote
Recommended Posts