3 x Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 [quote name='Gremlin']Strzelałaś, strzelałaś i... spudłowałaś :D Łóżko jest z... Krakowa :diabloti:[/QUOTE] toż napisalam, że spod Radomia albo spod Kielc i w ządnym wypadku się nie pomyliłam ;) Quote
maciaszek Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Oj tam, czepiasz się :eviltong:. Może nie spod Radomia, Kielc czy z Krakowa, ale jakieś tybetańskie czy kaukaskie łoża na pewno tam są :D. Quote
inka33 Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Szanowni Państwo Fredziostwo/Prodziakostwo, czy możecie pilnie pożyczyć mojej tymczasowej pokurczce zgrzebło dobrze wyczesujace skołtunioną dlugą sierść...? :modla: Quote
Gremlin Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Niestety, ale wszelkie szczotki i wyczesywacze do przyszłej soboty są całkowicie niedostępne. Quote
inka33 Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 [quote name='Gremlin']Niestety, ale wszelkie szczotki i wyczesywacze do przyszłej soboty są całkowicie niedostępne.[/QUOTE] :oops: To przepraszam, bo ja zrozumiałam, że jedynie 3 x jest niedostepna, a Ty, Fredzio, Prodzio i cała reszta tak... W takim razie, w zamian za niedostępne wyczesywacze, proszę o serdeczne kciuki jutro za domek pokurczki uroczej, choć roztytej. :) Quote
Gremlin Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 [quote name='inka33']:oops: To przepraszam, bo ja zrozumiałam, że jedynie 3 x jest niedostepna, a Ty, Fredzio, Prodzio i cała reszta tak... W takim razie, w zamian za niedostępne wyczesywacze, proszę o serdeczne kciuki jutro za domek pokurczki uroczej, choć roztytej. :)[/QUOTE] Zgadza się, 3 x jest niedostępna, ale z innych względów wyczesywacze też są tymczasowo niedostępne. Quote
inka33 Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 [quote name='Gremlin']Zgadza się, 3 x jest niedostępna, ale z innych względów wyczesywacze też są tymczasowo niedostępne.[/QUOTE] Zabrała ze sobą...?! :-o Quote
Ziutka Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 [quote name='inka33']Zabrała ze sobą...?! :-o[/QUOTE] Może się musi wyczesać.... ;) Quote
3 x Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 [quote name='Ziutka']Może się musi wyczesać.... ;)[/QUOTE] tja musialam zrobić się na bóstwo a to że nie mam lustra nie mam łazienki i wogole to musialam sobie jakoś zrekompensowac padło na psie zgrzebła ot i cała filozofia druga wersja jest taka że majstry pogryzły w odwecie za okulary, kubek, salami, kanapki, pączki itd ;) wersja do wyboru wg uznania czytajacych ;) dzisiaj podczas spaceru na pocztę pan chciał od nas kupić szczeniaczka po Fredzie a ja głupia się prawie zagotowalam a dopiero teraz do mnie dotarło, że może to była szansa an dom dla Frodo? ;) (żartuję oczywiśćie, Panu ze sposobu pytania o szczeniaki i tego jak mu z oczu patrzyło, nie dałabym nawet Prodziaka Wredziaka ;)) dodatkowo jeszcze z 8 x usłyszeliśmy pytanie "a co to za rasa" "o ja nie mogę ale psy" "oo pierwszy raz widzę psa po fryzjerze" "a gdzie Pani je trzyma" "chyba osobny pokój mają" "a to jej szczeniak?" a poczte mamy ze 2-3 przecznice od bloku :wallbash: :wallbash: :wallbash: :splat: :thinkerg: Quote
maciaszek Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 [quote name='3 x']"chyba osobny pokój mają"[/QUOTE]To słyszę średnio raz w tygodniu :roll:. Quote
morisowa Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 [quote name='3 x'] "a to jej szczeniak?"[/QUOTE] Vit'ja kwl'a rozumie Fred'zię :evil_lol: Być samcem i zostać matką ;) Quote
3 x Posted June 20, 2013 Author Posted June 20, 2013 jakby kogos interesiło to u nas bez zmian Fredzko fenomenalny jak zawsze :loveu: a Prodziak, no cóż ;) ja wiem, że on jest hmm.... inny ;) ale wiecie co? dzisiaj i wczoraj na spacerze spotkaliśmy sunię która nie lubi Prodziaka i go normalnie pogoniła szok jak można nie lubic Prodziaka ? nic to, od teraz my nie lubimy tej suni o! możecie się do nas przyłączyć w tym nielubieniu ;) Quote
inka33 Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 [quote name='3 x']tja musialam zrobić się na bóstwo a to że nie mam lustra nie mam łazienki i wogole to musialam sobie jakoś zrekompensowac padło na psie zgrzebła ot i cała filozofia druga wersja jest taka że majstry pogryzły w odwecie za okulary, kubek, salami, kanapki, pączki itd ;) wersja do wyboru wg uznania czytajacych ;)[/QUOTE] Tendencyjnie :p wybieram wersję pierwszą i zapytuję: - czy już/wreszcie zrobiłaś się na bóstwo...? ...bo te kudełki proszą o pomoc... :oops: Quote
3 x Posted June 20, 2013 Author Posted June 20, 2013 [quote name='inka33']Tendencyjnie :p wybieram wersję pierwszą i zapytuję: - czy już/wreszcie zrobiłaś się na bóstwo...? ...bo te kudełki proszą o pomoc... :oops:[/QUOTE] a czego ty dokładnie szukasz? bo jakies szczoty mamy na wierzchu wiec mozemy użyczyć gdzieś w lesie ;) poka kudły? Quote
inka33 Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 [quote name='3 x']a czego ty dokładnie szukasz? bo jakies szczoty mamy na wierzchu wiec mozemy użyczyć gdzieś w lesie ;) poka kudły? Tu masz kudły: http://www.dogomania.pl/forum/threads/239708-Miejskie-przytulisko-Kozienice-ZNOWU-OGROMNE-PRZEPE%C5%81NIENIE!!!?p=20962520#post20962520 O której dziś zaczynata iść popołudniem...? :hmmmm: Quote
3 x Posted June 20, 2013 Author Posted June 20, 2013 [quote name='inka33']Tu masz kudły: http://www.dogomania.pl/forum/threads/239708-Miejskie-przytulisko-Kozienice-ZNOWU-OGROMNE-PRZEPE%C5%81NIENIE!!!?p=20962520#post20962520 O której dziś zaczynata iść popołudniem...? :hmmmm: nie wiem w te upały chodzimy na szybkie sik i dopiero pozniej na jeszcze jedno i pozniej na jeszcze jedno (chyba, bo ja już spię ;) ) wolalabym jutro na luzie albo w sobote na luzie tez ;) Quote
Ziutka Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 Zaglądam do Was... W sumie to codziennie zaglądam, tylko sie nie odzywam :oops: Quote
3 x Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 [quote name='Ziutka']Zaglądam do Was... W sumie to codziennie zaglądam, tylko sie nie odzywam :oops: a co tu pisać jak nie moa co oglądać ;) nadrabiamy zaległości filmik Prodziak kontra gałązka i Freduś :loveu: [video=youtube;-LuuOysLByU]http://www.youtube.com/watch?v=-LuuOysLByU&feature=youtu.be[/video] dzisiajsze zabawy o poranku :) [video=youtube;fjFqneR1-EA]http://www.youtube.com/watch?v=fjFqneR1-EA&feature=youtu.be[/video] i jeszcze (ten dzwięk w 35 sek to pomruk Freda zachęcający do zabawy ;)) [video=youtube;5SPBcjwLS68]http://www.youtube.com/watch?v=5SPBcjwLS68&feature=youtu.be[/video] Quote
3 x Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 (edited) a skoro już coś wrzucam to jeszcze kilka zdjęc :) (btw wiecie , ze jeszcze nie wszystkie zdjęcia z majówki wrzuciłam ? :crazyeye: :oops: ) Edited June 21, 2013 by 3 x Quote
3 x Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 i jszcze specjalnie dla wielbicieli Fredźka :) dziekujemy za uwagę :) Quote
mmmonika Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 widać, że jaka pogoda takie zabawy - czyli leniwe. i albo mi upał mi się na oczy rzucił, albo Fredzioch się zaokrąglił troszkę ;-) a i tak najlepsze jest przywołanie Freda: komenda........................................................................................................................................................informacja znalazła mózg................................machnięcie ogonem................................................................................marsz :) Skąd ja to znam :) Quote
3 x Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 [quote name='mmmonika']widać, że jaka pogoda takie zabawy - czyli leniwe. i albo mi upał mi się na oczy rzucił, albo Fredzioch się zaokrąglił troszkę ;-) a i tak najlepsze jest przywołanie Freda: komenda........................................................................................................................................................informacja znalazła mózg................................machnięcie ogonem................................................................................marsz :) Skąd ja to znam :) nie nie nie oni tak zawsze dzisiaj Fredus nawet kilka razy bryknał do Prodziaka ;) moim zdaniem Freduś nie tyle się zaokrąglił co się spuchacił może jutro przejdziemy się na zważenie do weta jeść dostaje mniej niz jak miał futro wiecie ... remont, musieliśmy ciąć inne wydatki ;) czasami ale zaznaczam, czasami Fred reaguje od razu na Grenlina tak nie reaguje ;) ale Grem do niego mówi tak oschle: "Fred, chodź tu" i po cichu dodaje "albo i nie" i Fred się słucha : przychodzi albo nie ;) Quote
mmmonika Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 [quote name='3 x']nie nie nie oni tak zawsze dzisiaj Fredus nawet kilka razy bryknał do Prodziaka ;) moim zdaniem Freduś nie tyle się zaokrąglił co się spuchacił może jutro przejdziemy się na zważenie do weta jeść dostaje mniej niz jak miał futro wiecie ... remont, musieliśmy ciąć inne wydatki ;) czasami ale zaznaczam, czasami Fred reaguje od razu na Grenlina tak nie reaguje ;) ale Grem do niego mówi tak oschle: "Fred, chodź tu" i po cichu dodaje "albo i nie" i Fred się słucha : przychodzi albo nie ;) no grunt to nie tracić autorytetu Quote
Saththa Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 http://imageshack.us/a/img593/7372/bqbw.jpg coraz mniejsza różnica wielkości :loveu: Quote
Recommended Posts