inka33 Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 gameta napisał(a): I ja też się zastanawiałam czemu nie na równo... Nie ma równo, bo ma nierówno... :siara: Quote
4564XS Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 [quote name='3 x'] edit dwa. Fred nie z tych co liżą facjaty poobijane czy nie ;) chociaż ostatnimi czasu udało mi się go dwa razy cmoknąć w nos wnioskuję zatem że im częściej będzie Fred siadał tym więcej buziaków mu skradnę ;) Skąd ja to znam.:cool3: Nasze psy są zapewne bliźniakami jednojajowymi. I jak postrzygę swojego lwa obronnego i Wam po cichu podmienię na Fredzia to się nic a nic nie kapniecie:bigcool:. Gwarantuje że nie będzie dużej różnicy. Ich oddanie do opiekunów jest wyjątkowe Quote
3 x Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 inka33 napisał(a):Nie ma równo, bo ma nierówno... :siara: :mad: zrozumiałabym gdyby to się tyczyło Zająca Poziomki a nie Krasnala Hałabały :angryy: 4564XS napisał(a):Skąd ja to znam.:cool3: Nasze psy są zapewne bliźniakami jednojajowymi. I jak postrzygę swojego lwa obronnego i Wam po cichu podmienię na Fredzia to się nic a nic nie kapniecie:bigcool:. Gwarantuje że nie będzie dużej różnicy. Ich oddanie do opiekunów jest wyjątkowe jak podstrzyżesz to wrzuć fotę :) na zamianę nie ma co liczyc tą nasza piękną tłustą dupcię rozpoznam wszędzie :) tęskniliście ? [video=youtube;JYHa5JtSlt0]http://www.youtube.com/watch?v=JYHa5JtSlt0&feature=youtu.be[/video] ochy i achy zbędne ja wiem że są rozkoszni :) i mega energiczni :evil_lol: ps. głosujecie na Agę? Quote
gameta Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Głosujemy, jak przypomnisz :oops: No ale głosujemy przecież :roll: Quote
inka33 Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Mina Gnojka od 49 sekundy: "Mamuś, dlaczego on mi nie chce dać sznurka...?" :evil_lol: Quote
Saththa Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Ooooooohhhhhhh, ahhhhhhhhhhh alez cudowni :loveu::) To zabieranie zabawki znam :) Quote
3 x Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 Saththa napisał(a):Ooooooohhhhhhh, ahhhhhhhhhhh alez cudowni :loveu::) To zabieranie zabawki znam :) a my nie ;) to byłó jednorazowy wybryk zdjęcia jutro :) dzięki za głosy na agę później będe się chwalić ze znam miskę ;) Quote
3 x Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 (edited) edit. głosujecie na Agę? - klik - edit dwa. chcecie czekolady - klik - bazarek treść właściwa ;) wiecie że dzisiaj rano ja byłam z chłopakami ? ja już nie wiem co Grem robi i którędy z nimi chodzi ale jakoś tak wychodzi, że zawsze u mnie ;) idziemy sobie dzisiaj z chłopakami na ławecze w otoczeniu uroczej zieli i równie uroczych słupów energetycznychstacji transformatorowej siedzi sobie Pan mocno wczorajszy albo dzisiajszy ;) trudno ocenić, było po szótej nauczeni doświadczeniem wiemy już ze to Pan Fan bo każdy Pan :drinking::drink1::chlup: to tzn Pan Fan chłopaków :) no i się nie myliłam, mijamy laweczkę i pada jedno z xxx pytań dotyczące chłopaków: Pan Fan : ale miśki, psze-bek-pra- czkawka- szam, co to za rasa ? ja i moja standardowa odpowiedz: który? Pan Fan: aaa fajnie fajnie :evil_lol: i jeszcze weekendowo majowa sesja sznureczkowa ;) edit trzy na nastepny wyjazd nie zabieramy aparatu nigdy nie skończe wklejac tych zdjęć ;) edit cztery to sznureczek który Roman dostał od żółtego trolla w końcu go ktos używa! (czasami ;)) Edited May 17, 2013 by 3 x Quote
Saththa Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Ty i Twoja standardowa odpowiedź bardzo mi się podoba:) Ale Pan uznający "który" za rasę jest jeszcze lepszy :razz::) http://imageshack.us/a/img837/723/m20130501114244.jpg a Młody ma normalnie afro :) Quote
ostatniaszansa Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Gosia , Gosia my chyba za sto lat nie dojedziemy do Was a worek karmy stoi i zawala ... uchole na przekąskę też, może się zlitujecie i zabierzecie ? Y? Prosimy :Rose: Fred to czy nie Fred ? On się bawi z innym psem sznurkiem ??? Oj ten drugi to diabła ma w oczach :evil_lol: a nie przyjechalibyście ostrzyc Froda syna Freda ? Cos ostatnio na nas mruczy ... :crazyeye: Ewka Quote
3 x Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 [quote name='Ziutka']No nie idzie się w nich nie zakochać!!! http://imageshack.us/a/img692/4729/m20130501114258.jpg niedasie ;) [quote name='ostatniaszansa']Gosia , Gosia my chyba za sto lat nie dojedziemy do Was a worek karmy stoi i zawala ... uchole na przekąskę też, może się zlitujecie i zabierzecie ? Y? Prosimy :Rose: Fred to czy nie Fred ? On się bawi z innym psem sznurkiem ??? Oj ten drugi to diabła ma w oczach :evil_lol: a nie przyjechalibyście ostrzyc Froda syna Freda ? Cos ostatnio na nas mruczy ... :crazyeye: Ewka ojtam ojtam kiedyś się spotkamy :) my też planujemy się do was przejechać ale jak nie urok to przemarsz wojsk ;) a to młody niedoszczepiony do końca a to goście a to majówka a to remont a to pogoda nie taka a to costam cośtam ;) dzisiaj rano na spacerze dorwała nas jedna Pani i zapytowuje o Prodziaka czy to tybcio my: tak Pani: a czy jest samo wredny jak moja sunia tybetanka? :evil_lol: o ja naiwna myślałam, pomimo wypowiedzi Florentynki, że niebawam Prodziak będzie zrównoważonym tybciem :nono::nono::nono::nono: nic z tych rzeczy ;) no ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło mamy panienkę papierową dla Prodzika całkiem niedaleko mamy tel do Pani i będziemy umawiać młodzież na schadzki tylko jak sobie pmyślę, ze te dwa 'zrównoważone inaczej' tybcie się spotkają to już mnie głowa boli ;) podczas oględzin i dyskusji o Prodziaku z Panią od dziewczyny Kluska ;) zaczepiła nas jeszcze jedna pani o Fredzka a jakżeby inaczej ;) oczywiście padło standardowe pytanie w nieco zawoalowanej formie: "Co to za pies? Tak dziwnie wygląda." ja rozumiem, że nie wszycy łapią, że psy niektóre sa strzyżone ale na boga pani stała z wygolonym pudlem ;) a wiecie, że Fredzioch czasami udaje przyczajonego tygrysa ukrytego smoka? Quote
3 x Posted May 19, 2013 Author Posted May 19, 2013 bez komentarza ;) muszę przyznać, że Klunio to porządny uczeń :roll: Quote
3 x Posted May 19, 2013 Author Posted May 19, 2013 (edited) [quote name='Ziutka']Naprawde nasikał ? ;) oczywiście przeciez pisałam że to pojętny uczeń :) a jaki przyzwoity potem nawet okazał skruchę ;) Edited May 20, 2013 by 3 x Quote
4564XS Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 [quote name='3 x']oczywiście przeciez pisałam że to pojętny uczeń :) a jaki przyzwoity potem nawet okazał skruchę ;) Ale się uśmiałem od rana.:-) Które z Was ma taki talent?. Pozdrawiam Quote
3 x Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 4564XS napisał(a):Ale się uśmiałem od rana.:-) Które z Was ma taki talent?. Pozdrawiam to Klunio z Fredem ;) gdyby nie oni nic by nie było ani zdjec ani ich podłuchany rozmów ;) a własne a propo zdjęc - jeszcze kilka z majówki mamy ;) Quote
4564XS Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 3 x napisał(a):to Klunio z Fredem ;) gdyby nie oni nic by nie było ani zdjec ani ich podłuchany rozmów ;) a własne a propo zdjęc - jeszcze kilka z majówki mamy ;) Dawaj te fotki nie każcie się prosić. I proszę też o rodzynki, czyli fotki z komentarzem. Dla mnie to bomba :bye: Quote
inka33 Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 E tam... tylko zdjęcia i zdjęcia, czasem filmik... A Fred na żywo...? :sad: Quote
3 x Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 (edited) [quote name='inka33']E tam... tylko zdjęcia i zdjęcia, czasem filmik... A Fred na żywo...? :sad: nie ma Freda dzisiaj będzie o Prodigy :) bo nie wiem czy wy wiecie no dobra wiem, że nie wiecie ;) ale dzisiaj Klunio ma prawie urodziny a dokładnie to ma pół urodzin bo dzisiaj mija pół roku jak Klusek przyszedł na świat :) tak było (dwa pierwsze zdjecia nie są nasze, pochodzą z 'archiwum' Mahatma La) Klusek z Mamą i rodzeństwem choaż sądzę, że Kluska nie widać, patrząc na jego poziom wredności sądzę, że jest najbliżej cycka ;) Prodziak jeszcze w hodowli Prodziak już w drodze do nowego domu no jaki niuniek przekochany był musze go tutaj pochwalić, zmylił nas przeokrutnie tym swoim anielskim spojrzeniem jakie miał wówczas ;) uwielbiam go niemiłosiernie chociaż w mieszkaniu robi tak: a na spacerach tak: i jeszcze Fredzka podgryza na spacerach ;) Edited May 21, 2013 by 3 x Quote
Florentynka Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 No wzruszający, słodki malutki pluszaczek! Ha ha, daliście się nabrać! Teraz będziecie sobie hodować potwora na własnej piersi! Też mamy takie foty ze spa, a jakże. Bo wiecie jak to jest: tybetany nie lubią wody... Tak słyszałam. Że to górskie psy i namówić takiego, żeby się zamoczył no to po prostu nie ma mowy. Prodiżu drogi - ponieważ zapewne nie lubisz ciumkania po nosie i podobnych karesów, przeto po prostu zgięci w ukłonie serdecznie życzymy ci z okazji półrocza żebyś rósł piękny i wielki i mądry jak nie wiem co i niech świat się z hołdami ścieli u twych łap, jak to ci się słusznie należy, z racji faktu żeś się urodził tybetanem. Zdjęcia z Fredem są genialne, po prostu. I komentarze. Jak to dobrze, że są ludzie którzy potrafią podsłuchać co te bydlęta knują. Od razu zaczyna się rozumieć jak ten świat funkcjonuje i po co są ludzie - do obsługi psów, rzecz jasna, Wożenia na majówki i do spa i tak dalej. No i sprzątania siuśków, czasem jeszcze. Quote
maciaszek Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Dobrze, że nie najpierw tak: http://imageshack.us/a/img189/2202/54057404.jpg a potem tak: http://imageshack.us/a/img818/9949/004urf.jpg :D Wszystkiego dobrego z okazji Półurodzin :loveu: :)!!!! Quote
3 x Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 (edited) [quote name='Florentynka'] Prodiżu drogi - ponieważ zapewne nie lubisz ciumkania po nosie i podobnych karesów, przeto po prostu zgięci w ukłonie serdecznie życzymy ci z okazji półrocza żebyś rósł piękny i wielki i mądry jak nie wiem co i niech świat się z hołdami ścieli u twych łap, jak to ci się słusznie należy, z racji faktu żeś się urodził tybetanem. dziękujemy za życzenia :) podobno jeszcze tylko 3 lata 5 miesięcy i 30 dni i juz będzie mądry ;) [quote name='maciaszek']Dobrze, że nie najpierw tak: http://imageshack.us/a/img189/2202/54057404.jpg a potem tak: http://imageshack.us/a/img818/9949/004urf.jpg :D Wszystkiego dobrego z okazji Półurodzin :loveu: :)!!!! dziękujemy za życzenia :) kolejność jest dowolna ;) na szczęscie z lasu mamy na tyle długi kawałek że zdązy ciut obeschnąc ale na tyle tez krótki że chce nam sie tam chodzić ;) wiecie co, ja wiem że to wątek Freda ale w swojej naiwnośc myślalam, że więcej osób zajrzy do Prodziaka nic to od dzisiaj zamykam watek li tylko Freda od dziaisj będzie to tez wątek Prodziaka więc ochy i achy macie wpisywać niezależnie od psiaka który się pojawi ;) normalnie powinnam strzelic focha i sie obrazić ale komu ja te wsie zdjęcia jeszcze z majówki pokaże, jak sie fochnę ? :evil_lol: więc wracając do majówki, co to niby po miodach pitnych mieliśmy nigdzie nie jechac po zdjęciach okazało sie, że miody zostały spozyte dopiero nazajutrz i tym samym poerwszego maja pojechaliśmy do Skansenu Wsi Pogórzańskiej im. prof. Romana Reinfussa w Szymbarku - klik i do Kasztelu - klik o tym już wiecie bo Prodziak załapałs ie do oficjalnej galerii z imprezy :) całą wyprawę zainicjował Fredek tak tak, tam tez można z psami :multi: Fredek po prostu 'wskoczył' do auta i nie było wyjścia musieliśmy gdzieś pojechac ;) na chwilę przycupneliśmy obok Romana: potem udaliśmy się na zwiedzanie starych młynów i chat chłopaki tez zwiedzali wnętrza :) Edited May 22, 2013 by 3 x Quote
3 x Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 nie wiem co chłopaków urzekło we wnętrzach (niestety nie udało mi się podsłuchac jak o tym rozmawiali ;)) ale np mnie urzekła firanka - z papieru !! i skrzynie w międzyczasie udaliśmy się pod Kasztel: by potem już zalec w skansenie i podziwiać Pokazy konnicy Grupy Rekonstrukcji Historycznej przy "Starej Cegielni" w Gładyszowie: . Husaria (XVII w.) . I Pułk Ułanów Krechowieckich (XX w.) . Ułani 1939 roku . Szwoleżerowie polscy (XIX w.) co też chłopaki czynili nader chętnie :) później było podziwianie Freda, zdjęcia, wywiady itd w tym czasie z Gremem obmyślaliśmy co też napisac na karteczce coby chłopaki na wzbudzaniu zainteresowania na smaki zarobili ;) następnym razem zabieramy karteczkę ze soba i psią miskę na wodę o ! cdn kiedystam ps. głosujcie na Agę , co ? Quote
Recommended Posts