Gremlin Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 3 x napisał(a): a teraz zagadka - dlaczego Fred wskoczył na łóżko? i możliwe odpowiedzi: 1. bo tak 2. a co cię to obchodzi :eviltong: 3. bo było 4. jakie wskoczył? jakie wskoczył? majestatycznie wdreptał 5. bo go Gnojek wkurwił 6. żeby sprawić przyjemność dogopodglądaczom 7. a czemu nie? 8. bo z tej perspektywy lepiej wychodzi na zdjęciach 9. bo już najwyzsza pora uprać narzutę i zmienić pościel ;) Jest jeszcze odpowiedź nr 10... ale jej nie zdradzę :sg168: Quote
gameta Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Gremlin napisał(a):Jest jeszcze odpowiedź nr 10... ale jej nie zdradzę :sg168: phi, przecież to proste - ponieważ to jest najwłaściwsze miejsce dla psa! Moi drodzy, pies to zwierzę stadne, stado sypia razem :) Nie kumam tylko czemu macie w domu łóżko dziecięce, po gabarycie sądząc, za małe nawet dla MiniGremlina ... Weźcie se normalne kupcie, to będzie Wam wygodniej :eviltong: Quote
Gremlin Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 sonikowa napisał(a):Ha, to chyba z tych wczesniejszych ogłoszeń ladySwallow. Ma ciotka rękę, bo benek Berni z Rudy, ktoremu wykupilam pakiecik razem z Fredziem, tez juz jest w domku :-) Biafra, co myslisz? Fred na kanapowca, mieszkajacego na stale w domu, chyba sie nie nadaje? Wazne, ze nie kojec i nie lancuch.. Tylko czy sobie poradza, musieliby wiedziec jak z nim postepowac. Nie wiem, ciezki zgryz.. Musialabys chyba ich zobaczyc na zywo, na ile sa sklonni sie uczyc kaukazow ;-) Tak sobie wróciłem do początków... Fred się cholernie zmienił. To zupełnie inny pies niż w 2009 roku. Quote
Gremlin Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 KWL napisał(a):Ano tak :-) Bjuta wygrywa konkurs poznaj swojego misia :-) Fred w Boguszycach - czerwiec 2009 Fred u Biafry - styczeń 2010 Fred u 3 x i Gremlina - 03.2013 Quote
gameta Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 wrzućcie to na "metamorfozy" - koniecznie !!! Quote
Florentynka Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 To zestawienie robi wrażenie! Piękny, zadowolony z życia pies ( tym razem nie mam na myśli Gnojka. A' propos Gnojka - naprawdę zamierzacie go tak nazywać już zawsze? Przecież Prodiż to całkiem ładne imię ;) Gnojek nazywany Gnojkiem może się zemścić straszliwą gnojkowatością. ) Quote
gameta Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Florentynka napisał(a):Gnojek nazywany Gnojkiem może się zemścić straszliwą gnojkowatością. ) Jak nie przymierzając Łobuz z pustym puzdrekiem i dużą dupą ;) Quote
3 x Posted March 17, 2013 Author Posted March 17, 2013 (edited) gameta napisał(a):Jak nie przymierzając Łobuz z pustym puzdrekiem i dużą dupą ;) o mamusi, faktycznie może tak być :crazyeye: Florentynka napisał(a):To zestawienie robi wrażenie! Piękny, zadowolony z życia pies ( tym razem nie mam na myśli Gnojka. A' propos Gnojka - naprawdę zamierzacie go tak nazywać już zawsze? Przecież Prodiż to całkiem ładne imię ;) Gnojek nazywany Gnojkiem może się zemścić straszliwą gnojkowatością. ) rozważamy jeszcze Gamonia ;) ostatnio jest 'dżordżem' albo 'kluniem' od kluska ;) ale luzik, przy ludziach wołamy go 'Prodidżi' ostatnio w lesie Pan stwierdził, że jeszcze z miesiąc a młody (Gnojek znaczy) będzie rządził na polanie ;) natomiast dzisiaj Fred robił za psiego terapeutę trafiliśmy w lesie na szkolenie boksia z 'narowistości' i ogólnego podjerania no i wszystkoolewczy Freduś pokazywał boksiowi jak ma się zachowywać ;) natomiast Prodidżi (bo przy ludziach ;) ) miał uciechę i ponad godzinę ganiania z innymi/pomiędzy psami z czego chyba najbardziej zadowolony był Fred bo do tej chwili nie zaczepiał Freda no jeszcze tak spokojnego Klunia nie widziałam ;) edit. i jak udaliśmy się z Fredziem na stronę celem wysrania go wziął i dziki spłoszył ech edit dwa. Grem mówi, że Prodiż ;) też był terapeutą a dokładniej to robił za 'pozbawiacza energii' ;) Edited March 18, 2013 by 3 x Quote
4564XS Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Gremlin napisał(a):Fred u 3 x i Gremlina - 03.2013 Mistrz i jego uczeń. Wspaniała fotka. Pozdrawiam Quote
3 x Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 (edited) 4564XS napisał(a):Mistrz i jego uczeń. Wspaniała fotka. Pozdrawiam mamy nadzieję :) chociaż zostałam właśnie uświadomiona przez znajomą, że to przecież jest tak, że psy/właściciele są do siebie podobni więc patrząc na mnie i Grema oraz na Freda i Gnojka to zarówno wielkościowo jak i charakterologicznie podział jest jasny tudzież patrząc dalej jeśli to powyższe o tym upodabnianiu się jest prawda Gnojek na zawsze zostanie wredasem i złośliwym awanturnikiem mało tego będzie również materialistą :evil_lol: za to bez problemu dogada się z Fredem i ten tylko czasami będzie tracił doń cierpliwość ;) edit znalazlam jeszcze zdjecie Freda z 2011 roku z byłego DS edit dwa i zdjęcie z 2010 roku z sierpnia gdy byliśmy przejazdem u Izy no to chyba mamy przekrój zdjęc Fredzika :) Edited March 18, 2013 by 3 x Quote
dorcia44 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Witam się i doczytuję :p nie ukrywając że jestem chłopakami zafascynowana ,co za mordy :loveu: Quote
3 x Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 dorcia44 napisał(a):Witam się i doczytuję :p nie ukrywając że jestem chłopakami zafascynowana ,co za mordy :loveu: witamy :multi: Quote
maciaszek Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Gremlin napisał(a):http://img519.imageshack.us/img519/8351/fred001b.jpg http://imageshack.us/a/img255/3636/20130316172721.jpg Rożnica między 1 3 zdjęciem ogromna!!! Wrzućcie ten zestaw koniecznie na metamorfozy! Quote
3 x Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 maciaszek napisał(a):Rożnica między 1 3 zdjęciem ogromna!!! Wrzućcie ten zestaw koniecznie na metamorfozy! juz tam jesteśmy ;) Quote
mysza 1 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Ale Wam młody wyrósł, śliczny jest :) Jak widać miejsce kaukaza jest na łóżku, mój spał z moim tatą :) Dopiero teraz Fredziowi cieszy się paszcza :loveu: Quote
mmmonika Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 Fredzioch na łóżku jest IDEALNY, aczkolwiek skłaniam sie ku opinii, że łóżko macie zdecydowanie za małe i mogą mu scierpnąć łapki jak będzie chciał się położyć ;-) a że Fredzioch, Gnojek (czy jak wołacie na niego przy ludziach Prodzidżi, nie wychodzi Wam czasem Prodiż?) a że Fredzioch, Gnojek, mój Szkud i inne molosy najwspanialsze są na świecie, oto mój hołd dla nich na własnej skórze przez ponad 6 godzin dłubany i krwią okupiony Moim skromnym zdaniem kwintesencja molosa została zawarta: Quote
3 x Posted March 19, 2013 Author Posted March 19, 2013 mmmonika napisał(a): a że Fredzioch, Gnojek (czy jak wołacie na niego przy ludziach Prodzidżi, nie wychodzi Wam czasem Prodiż?) http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/cd/Remoska_Grand_Teflon.jpg/250px-Remoska_Grand_Teflon.jpg alez oczywiście że czasem tak na niego z premedytacja wołamy :) Prodidżi, Prodiż, Prodzik ;) czasami na spacerze jest Prodzik i Fredzik ;) mmmonika napisał(a): a że Fredzioch, Gnojek, mój Szkud i inne molosy najwspanialsze są na świecie, oto mój hołd dla nich na własnej skórze przez ponad 6 godzin dłubany i krwią okupiony Moim skromnym zdaniem kwintesencja molosa została zawarta: http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/157066_519845978053451_1697661724_n.jpg auć, od patrzenia boli ;) jak zaczerwienienia zniknął nie będzie bolało :) ale niuf jak ta lala :) Quote
*anusia&ajlu* Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 obejrzałam wszystkie fotki, molosy są takie bajeczne, ogrom futra, stoicki spokój, ich chwile entuzjazmu na spacerach poprostu bajka :loveu: moje chińczyki przy nich to prawdziwe ADHDowce :evil_lol: ich jest wszędzie pełno ;) kiedy będzie już ciepło chce poznać je :) ps. moja mama zobaczyła Freda na łóżku mówi z przerażeniem...ALE OGROMNY...albo łóżko takie małe hahaha Quote
3 x Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 *anusia&ajlu* napisał(a):obejrzałam wszystkie fotki, molosy są takie bajeczne, ogrom futra, stoicki spokój, ich chwile entuzjazmu na spacerach poprostu bajka :loveu: moje chińczyki przy nich to prawdziwe ADHDowce :evil_lol: ich jest wszędzie pełno ;) kiedy będzie już ciepło chce poznać je :) ps. moja mama zobaczyła Freda na łóżku mówi z przerażeniem...ALE OGROMNY...albo łóżko takie małe hahaha znaczy ze jak zimno to nie są na tyle atrakcyjne dla Ciebie, żeby chcieć je poznać? ;) wczoraj Gnojek miał zagwozdke ciężko mu szło zaskoczenie na spacerze że idzie nań sam, bez Freda siedział Gamoń i się wpatrywał w klatke schodową jakby na obajwienie Freda liczył ;) no niestety Fred sie nie objawił :diabloti: bo w tym czasie namiętnei konsumował swoją porcję żarcia na spokojnie za to objawił się cocer spaniel czy coś w ten deseń i można z nim było pobrykac co tez Prodziak uczynił :) Quote
Ziutka Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 kcem fotki...Gnoja i Freda oczywista oczywistość Quote
Gremlin Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Ziutka napisał(a):kcem fotki...Gnoja i Freda oczywista oczywistość a mmoniki Ci nie wystarczą? Masz dwa w jednym, i molosa i... ;) Quote
Ziutka Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Gremlin napisał(a):a mmoniki Ci nie wystarczą? Masz dwa w jednym, i molosa i... ;) Nienienienienie - kcem Freda i Gnojka w oryginale :eviltong: Quote
inka33 Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Ziutka napisał(a):Nienienienienie - kcem Freda i Gnojka w oryginale :eviltong: To se do nich przyjedź albo se ich wytatuuj! :eviltong: Quote
Ziutka Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 inka33 napisał(a):To se do nich przyjedź albo se ich wytatuuj! :eviltong: A Ty nie bądź taka madra qrka :diabloti: Idź zagłosuj, bo można raz na dobe a Ty przed 24:00 głosowałaś :eviltong: Grem, Ty też jeszcze raz idź głosować natentychmiast :mad: Quote
Recommended Posts