Ziutka Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 [quote name='inka33']No przecież Gnojka zakopali w śniegu, to musieli jakiś Gnojkopodobny wyrób podstawić w zamian, nie? :diabloti:[/QUOTE] Widzisz Grem, wszystko się wydało :mad: Gdzie jest Gnojek ja się pytam ? Chce Gnojka w kąpieli śnieżnej !!! Quote
Gremlin Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 [quote name='Ziutka']Widzisz Grem, wszystko się wydało :mad: Gdzie jest Gnojek ja się pytam ? Chce Gnojka w kąpieli śnieżnej !!! Kurde, Baby! Spać! :D Jak zakopany, to go nie ma. I już! Quote
Ziutka Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='Gremlin']Kurde, Baby! Spać! :D Jak zakopany, to go nie ma. I już! Przecież śpimy...widzisz, co te wasze psy robią z ludźmi ? Człowiek przez sen siada na dogo i leci do Freda i Gnojka :eviltong: Ja widzę, że ten spacer .... to jak jeszcze było malusienieńko śnieżku :diabloti: tjera Gnojek napewno się utopi :evil_lol: Quote
3 x Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 [quote name='Ziutka']Wszystko pieknie, picuś glancuś, cacuś - fotki super itd :loveu: Ale ja się pytam......GDZIE JEST FREDDD ?:mad: [quote name='Ziutka']A ja tam wszystko wiem, gdzie wyjechałas...co i jak :eviltong: :diabloti: I my z małym Alessandro też życzymy Wesołych i Zdrowych Świąt :) Dla Ciebie, Grema, Gnojeczka, Fredeczka, Wacława i Stefana :loveu: Ejjj....ja chce częściej fotki pana W i S :evil_lol: http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ8vhhSD8TfSFzdG9EtZW083mYxcSpOrJMpIbUostl94k_4oleM [quote name='Ziutka']Ale bałwanek z Fredzia :eviltong: A kąpiel w śniegu była ? ;) Gdzie Gnojek ? aaaaaaa kobieto zdecyduj się ;) inka - brawotak jak pisał Grem to aksiki czyli po naszemu Wacki :) Quote
Ziutka Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='3 x']aaaaaaa kobieto zdecyduj się ;) [/QUOTE] Ty...młoda, nie takim tonem, ok ? :evil_lol: Ja jestem cały czas zdecydowana :eviltong: chce Freda, Gnojka, Stefana i Wacka :diabloti: Grem, zajebista fotka... :loveu: Quote
maciaszek Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='Ziutka']Ja jestem cały czas zdecydowana :eviltong: chce Freda, Gnojka, Stefana i Wacka :diabloti: Wacka powiadasz.... :D Quote
Ziutka Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='maciaszek']Wacka powiadasz.... :D[/QUOTE] Czubek jesteś :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: Quote
maciaszek Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='Ziutka']Czubek jesteś :eviltong: :evil_lol: :evil_lol:Ja?????? A czy to ja takie chęci wyrażam???? :eviltong: :D http://img577.imageshack.us/img577/956/20130401080351.jpg - piękna fota. Gdyby jeszcze tych smyczy nie było, byłaby wręcz idealna, do oprawienia i wgapiania się weń! Quote
3 x Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 [quote name='maciaszek']Ja?????? A czy to ja takie chęci wyrażam???? :eviltong: :D obie jesteści zdrowo szurnięte ;) a wacuś ma 25 cm :eviltong: http://img577.imageshack.us/img577/956/20130401080351.jpg - piękna fota. Gdyby jeszcze tych smyczy nie było, byłaby wręcz idealna, do oprawienia i wgapiania się weń! jakby nie było smyczy to i Freda z Gnojkiem by nie było :diabloti: Quote
maciaszek Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='3 x']obie jesteści zdrowo szurnięte ;)[/QUOTE]Eeee, tam. To jakieś pomówienia! [quote name='3 x']a wacuś ma 25 cm :eviltong:[/QUOTE]Fiu, fiu... [quote name='3 x']jakby nie było smyczy to i Freda z Gnojkiem by nie było :diabloti:[/QUOTE]Smycze zawsze można w Photoshopie usunąć ;). Quote
maciaszek Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Toż to jakiś mord na biednym Fredzie się odbywa! A Wacuś to czym się odżywia? I czy wymaga jakichś specjalnych warunków, udogodnień?! Quote
Saththa Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 http://imageshack.us/a/img855/5718/2013032408.jpg Łoj kurde Gnojkowi jeszcze ze 150 kilo do Freda brakuje :lol: Tej kosci mamuciej na łóżku nie zazdroszczę, bleeee cos jeszcze miałam... ale zapomniałam :splat: Quote
Gremlin Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Takie tam z... suczką ;) [video=youtube_share;z3RG2HmSHps]http://youtu.be/z3RG2HmSHps [/video] Quote
Ziutka Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Melisa - jak ładnie :) Gnojek bryka jak zajączek przez ten śnieg :evil_lol: Quote
3 x Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 (edited) [quote name='maciaszek']Toż to jakiś mord na biednym Fredzie się odbywa! ee tam Gnojek tylko Kaukaz(a) zdobywa i dobrze my też lubimy góry ;) A Wacuś to czym się odżywia? I czy wymaga jakichś specjalnych warunków, udogodnień?! nasze jedzą krewetki i zapijają szampanem ;) się zacytuję bo nie dalej jak dwa dni temu się produkowałam na ten temat u Saththy nie są wymagające ale trzeba im stworzyc odpowiednie warunki m.in temp ok 18 st - co jest bardzo cięzkie w lecie ja przez kilka lat radzilam sobie wrzucajac butelki z zamrozoną wodą dopoki w wieku ok 3 lat nie odszedł Edward stwierdzilam, ze być moze to przez to i zainwestowalam w chłodziarkę (min koszt ok 1200 zł niestety) im niższa temp tym lepiej :) rozmnażają się przy ok 4-6 st ;) pod względem jedzeniowym nie sa wymagające moje jedza raz w tygodniu trochę krewetek (moze byc ryba lub inne surowe mieso chociaz moje nie praktykowaly nic orocz krewetek i ryby) dodatkowo dostaja ochotke ale to tez dlatego ze zyją nimi trzciniaki w akwarium nie mozna trzymac z nimi innych rybek bo wacki są mięsożerne i je zwyczajnie zjedzą moje nie mają roślinek w akwarium bo kilka razy się przeprowadzaliśmy i co im zasadziliśmy nowe to one je demolowały ;) nie można stosowac standardowych dodatków/uzdatniaczy do wody bo to je zabija miejsca tez nie potrzebują niewiadomo ile wiadomo, żeby mogły w tym akwarium się obrócić w tą i w tamta strone jest chyba jakiś przelicznik im większa powierzchnia dna tym lepiej :) nie sa tez drogie przy zakupie Wacka dostałam ale Edwarda i Stfana kupiłam po chyba 25 zł za sztukę (kilka lat temu) wogole to są przekochane urocze i lepsze od niejedengo programu w tv jak nie od wszystkich dlatego musze bardziej zadbac o moje ;) a malawaszka ma wieksze doświadczenie :) i to ona powinna się tutaj wypowiadać ale nie mogłam się powstrzymac ;) [quote name='Saththa']http://imageshack.us/a/img855/5718/2013032408.jpg Łoj kurde Gnojkowi jeszcze ze 150 kilo do Freda brakuje :lol: Tej kosci mamuciej na łóżku nie zazdroszczę, bleeee cos jeszcze miałam... ale zapomniałam :splat: z kością nie jest źle ale pościel zmieniona ;) przynajmniej ma zajęcie i nie 150 kg a trochę futra Fredzio teraz piękniejszy jest bo wyszczotkowany a Gnojek tradycyjnie wymemłany ;) [quote name='Ziutka']Melisa - jak ładnie :) Gnojek bryka jak zajączek przez ten śnieg :evil_lol: temu oprócz Prodidża, Gnojka, Kluska zwany jest także Zającem Poziomką ;) Edited April 3, 2013 by 3 x Quote
Saththa Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='3 x'] z kością nie jest źle ale pościciel zmieniona ;) przynajmniej ma zajęcie i nie 150 kg a trochę futra Fredzio teraz piękniejszy jest bo wyszczotkowany a Gnojek tradycyjnie wymemłany ;) [/QUOTE] Hmmmm no ja pamietam jak Tazz jeszcze mógł to jak sie władował na swoje własne legowisko to całe tłuste było. Łapy tez zreszta i wszędzie było pełno kawałeczków tej kości... Okropnosc;) ale zajęcie masz racje;) Ile wyszło futra z Freda? Byłby Drugi Fred?:) Quote
3 x Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='Saththa']Hmmmm no ja pamietam jak Tazz jeszcze mógł to jak sie władował na swoje własne legowisko to całe tłuste było. Łapy tez zreszta i wszędzie było pełno kawałeczków tej kości... Okropnosc;) ale zajęcie masz racje;) widać z innej epoki był mamut ;) Ile wyszło futra z Freda? Byłby Drugi Fred?:) to nie wiesz, że Fredzio jest jeden jedyny niepowtarzalny ? ;) i żeby nie było, że to Fred zawsze leży ;) Quote
Saththa Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='3 x'] to nie wiesz, że Fredzio jest jeden jedyny niepowtarzalny ? ;) [/QUOTE] Wiem. Miałam na Myśli z freda drugi Fred ale nie taki przeciez tylko inny :roll: Quote
3 x Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 tak sobie patrzę po tych zdjęciach poniżej mi wychodzi, że chyba jedno posłanie za duzo mamy :evil_lol: [quote name='Gremlin']a jednak się mieszczą... Quote
Florentynka Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Wpadam z wizytacją do Gnojka. Słuchajcie, on dostojnieje! Kufa się wydłużyła, nogi urosły, całkiem to już duży kawał Gnojka. Quote
Recommended Posts