3 x Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 Ziutka napisał(a):No nie mów, że to Grem na łóżku leży ? Jakiś taki mały mi się wydaje :diabloti: zupełnie nie jak Grem :shake: Lece filmoski oglądnąć :eviltong: no co ty ? po twarzy nie poznajesz :evil_lol: :evil_lol: Gremlin jak ta lala ;) Quote
maciaszek Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 http://imageshack.us/scaled/landing/17/20130316.jpg - kto leżakował ten leżakował... niektórzy zdają się spadać z łóżka ;) Quote
Saththa Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Hahahha ale on sie rozkosznie na łóżko gramoli na 2 filmiku:lol: Ana 3 niby wskakuje.... ale to tylko przód podskoczył heheh :) Quote
Ziutka Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 3 x napisał(a):no co ty ? po twarzy nie poznajesz :evil_lol: Gremlin jak ta lala ;) Po twarzy tak...ale nie po gabarytach :evil_lol: Quote
lula2010 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Tybetany byly u nas na wystawie w Bydgoszczy,fajne psy ,corka zachwycona rasa,chcieli sobie sprawic jak beda mieli z zieciem swoj dom,ale poki co jest 10-letnia astka i 5-letnia grzywka chinska....malec powala na filmikach :lol: Quote
inka33 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 3 x napisał(a):gratulujemy tymczasa :) jednakże w związku z powyższym co wytłuszczone nie proponujemy wspólnego spaceru :crazyeye: To my się :obrazic: straszliwie, bo Sepia troszkę jednak jest w typie Freda... ;) ...ale za karę nie powiem Wam, w jakich sprawach! :eviltong: Quote
Ziutka Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 inka33 napisał(a):...ale za karę nie powiem Wam, w jakich sprawach! :eviltong: Masz racje Inuś, nie pisz...obrażają nasza Sepie pokurcza :eviltong: Quote
Gremlin Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 3 x napisał(a):może ktoś z dogo się skusi: niaktualne, sprzedało się ;) Sam Fredzioch wyglada tak Fredzioch z Gnojkiem się nie zmieszczą razem ;) Ufff.... chyba się udało:multi: Quote
Ziutka Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 A nowy nabytek to jaki ? Sie pochwalić prosze mi tutaj ;) Quote
3 x Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 Ziutka napisał(a):A nowy nabytek to jaki ? Sie pochwalić prosze mi tutaj ;) jakis zielonkawy ;) edit ważne, że Fredzioch ma miejsce a i Gnojek jeszcze wokół niego może chodzić do czasu pewnie ;) wogóle muszę chłopaków pochwalić w (prawie) idealnej symbiozie przejechały 500 km :) Quote
Ziutka Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 3 x napisał(a):jakis zielonkawy ;) edit ważne, że Fredzioch ma miejsce a i Gnojek jeszcze wokół niego może chodzić do czasu pewnie ;) wogóle muszę chłopaków pochwalić w (prawie) idealnej symbiozie przejechały 500 km :) Albo mi się zdaje, albo to passat B ? :oops: A czemu w PRAWIE idealnej ? :diabloti: Quote
3 x Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 Ziutka napisał(a):Albo mi się zdaje, albo to passat B ? :oops: A czemu w PRAWIE idealnej ? :diabloti: passata to się pozbylismy :evil_lol: prawie - bo po 3 godz im się jazda znudziła i była przerwa serwisowa ;) i potem dalej już znów była symbioza :) chłopaki po raz pierwszy jechały razem z tyłu :) Quote
Ziutka Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 3 x napisał(a):passata to się pozbylismy :evil_lol: Wiem, ale starszego modelu, a ten jakiś taki passatowaty mi się wydawał też ;) myślałam, ze to B jest ;) I sie nie pochwali ta Gośka no :mad: 3 x napisał(a):prawie - bo po 3 godz im się jazda znudziła i była przerwa serwisowa ;) i potem dalej już znów była symbioza :) chłopaki po raz pierwszy jechały razem z tyłu :) no nie dziwie im się, że się znudziła, też bym chciała iść się wylać itd ciekawe czy Tobie dupsko nie zdrętwiało od siedzenia :diabloti: co dobrego przywieźliście z wyprawy ? Quote
inka33 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 3 x napisał(a):wogóle muszę chłopaków pochwalić w (prawie) idealnej symbiozie przejechały 500 km :) Biedny Fred... :( Tyle kilometrów z łapami poza samochodem... :shake: Ciekawe, czy przytrzaśniętymi... :-o Quote
Gremlin Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Ziutka napisał(a):Wiem, ale starszego modelu, a ten jakiś taki passatowaty mi się wydawał też ;) myślałam, ze to B jest ;) I sie nie pochwali ta Gośka no :mad: no nie dziwie im się, że się znudziła, też bym chciała iść się wylać itd ciekawe czy Tobie dupsko nie zdrętwiało od siedzenia :diabloti: co dobrego przywieźliście z wyprawy ? inka33 napisał(a):Biedny Fred... :( Tyle kilometrów z łapami poza samochodem... :shake: Ciekawe, czy przytrzaśniętymi... :-o No chyba widać, że z otwartym bagażnikiem jeździmy... przecież pieski muszą mieć dostęp świeżego powietrza :mad: PS. Gosia nie śpi, siedzi obok. <- o tu. Quote
maciaszek Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 inka33 napisał(a):Biedny Fred... :( Tyle kilometrów z łapami poza samochodem... :shake: Ciekawe, czy przytrzaśniętymi... :-o :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: Gremlin napisał(a):No chyba widać, że z otwartym bagażnikiem jeździmy... przecież pieski muszą mieć dostęp świeżego powietrza :mad: :D :D :D Quote
Gremlin Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 A psiaki się wczoraj tak lansowały na czerwonych dywanach. Quote
3 x Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 (edited) Ziutka napisał(a):Wiem, ale starszego modelu, a ten jakiś taki passatowaty mi się wydawał też ;) myślałam, ze to B jest ;) I sie nie pochwali ta Gośka no :mad: tak jak wczoraj na niego tego samochoda spojrzałam to wyszło mi że kurna chyba bardziej srebrnawy jest niż zielonkawy no i teraz sama mam zagwozdkę ;) grunt że jeździ i że psiaki się mieszczą fakt że przy otwartym bagażniku, ale zawsze ;) widze, że tradycyjnie jak Grem wstawi zdjecia to normalnie w takim szoku jesteście, że nikt słowa nie napisze a potem się dziwicie że chłopak wylewny nie jest ;) mówiłam, że będą zdjecia weekendowe? mówiłam. to macie jeszcze jedno na zachętę ;) może teraz ktoś coś napisze :cool3: ee yy nie znam go ;) Edited March 25, 2013 by 3 x Quote
gameta Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 a czemu one na tych dywanach na uwięzi? Lepsze wrażenie by robiły bez :diabloti: Quote
3 x Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 gameta napisał(a):a czemu one na tych dywanach na uwięzi? Lepsze wrażenie by robiły bez :diabloti: tam smycze były dla bezpieczeństwa psychicznego nas żeby nam ich nie ukradli nie smyczy, piesów ;) Quote
Ziutka Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 3 x napisał(a):tam smycze były dla bezpieczeństwa psychicznego nas żeby nam ich nie ukradli nie smyczy, piesów ;) No cała Gośka :evil_lol: cała :evil_lol::diabloti: Quote
3 x Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 lecim ze zdjęciami będzie historyjka krótka w obrazkach Quote
3 x Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 i druga część ze specjalnymi pozdrowieniami dla podczytującej nas 'Rudej' dziekujemy za uwagę cdn .. kiedyś ;) a teraz towarzystwo może się rozejść o tak: Quote
Ziutka Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Wszystko pieknie, picuś glancuś, cacuś - fotki super itd :loveu: Ale ja się pytam......GDZIE JEST FREDDD ?:mad: Quote
Recommended Posts