Ziutka Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 3 x napisał(a):[video=youtube;_yHija4niUc]http://www.youtube.com/watch?v=_yHija4niUc&feature=youtu.be[/video] cdn jutro ;) Memłaczek kochany :):):) To kciuki za domek trzymam w takim razie ;) Quote
Ziutka Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 A ja wpadam się przywitać z Fredzisławem :) Quote
Gremlin Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Gryzienia ciąg dalszy ;) [video=youtube;tKOs8IJFCAQ]http://www.youtube.com/watch?v=tKOs8IJFCAQ[/video] Hmm... jakby tak chwycił rękę, to bez problemu zrobiłby z niej "jesień średniowiecza"... :cool3: Quote
Ziutka Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Nawet okruszek sprząta :) nie jak to moje, wszędzie okruchów pozostawia... Quote
Gremlin Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Ziutka napisał(a):Nawet okruszek sprząta :) nie jak to moje, wszędzie okruchów pozostawia... No widzisz... pies ideał :diabloti: Quote
3 x Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 Gremlin napisał(a):No widzisz... pies ideał :diabloti: tylko brać i kochać :cool3: reflektujesz Ziutka? :cool3: Quote
Gremlin Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 3 x napisał(a):tylko brać i kochać :cool3: reflektujesz Ziutka? :cool3: Uważaj z tym namawianiem... jeszcze na kudłacza zabierze i co wtedy? :mad: Quote
3 x Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 Gremlin napisał(a):Uważaj z tym namawianiem... jeszcze na kudłacza zabierze i co wtedy? :mad: na pewno nie będziemy płakać, wiesz , imidz i te sprawy ;) Ziutka na lubuskie może być taki tekst? czy za bardzo podobny do poprzedniego? Fred to duży psiak o łagodnym usposobieniu. Ma ok 5-6 lat, waży 50 kilo. Fred z wyglądu przypomina owczarka kaukaskiego, z charakteru już nie :). Jest łagodny i spokojny. Lubi inne psy, bawi się z nimi, koty ignoruje. Kiedyś musiał mieszkać w domu z małymi dziećmi, które bardzo lubi. Teraz mieszka w bloku, gdzie bardzo dobrze się odnalazł. Pozostawiony na kilka godzin nie niszczy, zachowuje czystość, nie hałasuje. Jest towarzyski w stosunku do domowników i pozostawiony sam sobie popada w depresję. Jest zdrowy, zaszczepiony i wykastrowany. Fred jest podopiecznym Fundacji "Zwierzę nie jest rzeczą" i zostananie wydany po wizycie przedadopcyjnej i po podpisaniu umowy adopcyjnej. Quote
Ziutka Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Gremlin napisał(a):No widzisz... pies ideał :diabloti: W zupełności się z Tobą zgadzam :cool3: 3 x napisał(a):tylko brać i kochać :cool3: reflektujesz Ziutka? :cool3: Ja już go kocham :loveu: Gremlin napisał(a):Uważaj z tym namawianiem... jeszcze na kudłacza zabierze i co wtedy? :mad: Nie zabiorę - niestety :placz: ten mój by nie popuścił :shake: Quote
Gremlin Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 (edited) Właśnie wymieniamy progi... podobno takie w tym sezonie są najmodniejsze ;) Edited November 20, 2012 by Gremlin Quote
3 x Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 [quote name='Gremlin']Właśnie wymieniamy progi... podobno takie w tym sezonie są najmodniejsze ;) myślisz że jak wymienimy parapety to tam tez się położy? a co będzie jak wymienimy kibel ? :evil_lol: poza tym przypominam że fred z Gerda mają allegro : Fred i Greda zbierają na żarełko weźcie poreklamuje je gdzie się da :) i konie tez zbieraja na wykup i miejsce do życia Quote
Ziutka Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 3 x napisał(a): Ziutka na lubuskie może być taki tekst? czy za bardzo podobny do poprzedniego? Fred to duży psiak o łagodnym usposobieniu. Ma ok 5-6 lat, waży 50 kilo. Fred z wyglądu przypomina owczarka kaukaskiego, z charakteru już nie :). Jest łagodny i spokojny. Lubi inne psy, bawi się z nimi, koty ignoruje. Kiedyś musiał mieszkać w domu z małymi dziećmi, które bardzo lubi. Teraz mieszka w bloku, gdzie bardzo dobrze się odnalazł. Pozostawiony na kilka godzin nie niszczy, zachowuje czystość, nie hałasuje. Jest towarzyski w stosunku do domowników i pozostawiony sam sobie popada w depresję. Jest zdrowy, zaszczepiony i wykastrowany. Fred jest podopiecznym Fundacji "Zwierzę nie jest rzeczą" i zostananie wydany po wizycie przedadopcyjnej i po podpisaniu umowy adopcyjnej. Najpierw zrobię mu gumtree, jak nie wywali, to znaczy, że z innych też nie wywali ;) bo tam najbardziej tego pilnują :cool3: Quote
3 x Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 [quote name='Ziutka']Najpierw zrobię mu gumtree, jak nie wywali, to znaczy, że z innych też nie wywali ;) bo tam najbardziej tego pilnują :cool3: dziękujemy :) Quote
Ziutka Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Dzień dobry Fredziu i reszta rodziny :) :eviltong: Ale sobie psisko dostojnie wędruje no :) Quote
3 x Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 [quote name='Ziutka']Dzień dobry Fredziu i reszta rodziny :) :eviltong: Ale sobie psisko dostojnie wędruje no :) człapie ;) sie przypomne tylko nieśmiało: bazarek na konie z siankiem wigilijnym - klik allegro dla Freda i Grany na żarcie i bieżące utrzymanie - klik allegro na Elbrusa i Adrię - konie - klik i zajrzyjcie na watęk rodziny z Tarnowa - Boże Narodzenie 2012 - klik Quote
Ziutka Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 I my mówimy Fredziowi dobranoc :) Czy pani z bemowa się odzywała ? Quote
Ziutka Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Kurcze...co tak długo idzie prezent dla Freda...napisałam do gościa, czy juz wysłał bo mnie coś powoli zaczyna trafiać yhh Quote
3 x Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 Ziutka napisał(a):Kurcze...co tak długo idzie prezent dla Freda...napisałam do gościa, czy juz wysłał bo mnie coś powoli zaczyna trafiać yhh o kurcze, zapomnialam, ale faktycznie cos miało przyjśc ale nie ma i nie było bo by mi się chłopaki pochwalili Quote
Ziutka Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 (edited) Bo rozumiem Gosiu, że w domu jest ktoś cały czas u Was ? Chociaż podałam numer kurierowi, więc powinien dzwonić. Edited November 22, 2012 by Ziutka Quote
3 x Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 Ziutka napisał(a):Bo rozumiem Gosiu, że w domu jest ktoś cały czas u Was ? Chociaż podałam numer kurierowi, więc powinien dzwonić w tym tyg Grem sobie siedzi z Fredziochem :) numer prawidłowy ale żaden kurier czy obcy numer pod niego nie dzwonił tylko jak możesz to wyedytuj post z numerem ;) Quote
Ziutka Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 3 x napisał(a):w tym tyg Grem sobie siedzi z Fredziochem :) numer prawidłowy ale żaden kurier czy obcy numer pod niego nie dzwonił tylko jak możesz to wyedytuj post z numerem ;) Pozazdrościć im tylko :) Już kasuje numerek ;) Quote
3 x Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 Ziutka napisał(a):Pozazdrościć im tylko :) Już kasuje numerek ;) ja im zazdroszczę zwłaszcza, że co rano zastanawiam się czy to dzisiaj jest ten dzień kiedy powinnam napisać sms do dyr że dzisiej nie moge i chcę urlop na żądanie i tak już któryś dzień z kolei :shake: Quote
Recommended Posts