Ziutka Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 3 x napisał(a):ja im zazdroszczę zwłaszcza, że co rano zastanawiam się czy to dzisiaj jest ten dzień kiedy powinnam napisać sms do dyr że dzisiej nie moge i chcę urlop na żądanie i tak już któryś dzień z kolei :shake: To może jutro będzie TEN dzień ;) że napiszesz sms'ka Quote
Ziutka Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Dostałam maila, że niespodziankę wyślą dopiero w poniedziałek... Quote
3 x Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 Ziutka napisał(a):Dostałam maila, że niespodziankę wyślą dopiero w poniedziałek... o masz, to będzie dopiero we wtorek nie sądzę aby Fred w tym czasie wydał się do domu był tylko ten jeden jedyny telefon od pani z bemowa mail - milczy Quote
Ziutka Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 3 x napisał(a):o masz, to będzie dopiero we wtorek Miejmy nadzieję, że dotrze we wtorek... niby jedzie z Ustki, ale jak kurierem to powinno być we wtorek 3 x napisał(a):nie sądzę aby Fred w tym czasie wydał się do domu był tylko ten jeden jedyny telefon od pani z bemowa mail - milczy Jeszcze zadzwoni TEN dom :) Ogłoszę go jesio na ten Lublin Możesz mi Gosiu podesłać ten nowy tekst i fotki na maila ? Bo tamte fotki już usunęłam po ogłoszeniu i nie mam kontaktu itd ;) Quote
3 x Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 Ziutka napisał(a): Ogłoszę go jesio na ten Lublin Możesz mi Gosiu podesłać ten nowy tekst i fotki na maila ? Bo tamte fotki już usunęłam po ogłoszeniu i nie mam kontaktu itd ;) oki doki podeślę z domu :) tylko najpierw na lubuskie a nie na lubelskie poprosimy w lubuskiem jesteśmy częściej niż w lubelskim ale to wszystko napisze w mailu :) Quote
Gremlin Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Uszko nie miało żadnych szans... [video=youtube_share;CVd1fsixWuQ]http://youtu.be/CVd1fsixWuQ [/video] Quote
Gremlin Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 (edited) Nawet najmniejszych.. [video=youtube_share;T8yOX5NG4ic]http://youtu.be/T8yOX5NG4ic[/video] Edited November 22, 2012 by Gremlin Quote
Ziutka Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Ale on ma piekne wielkieeee łapska :loveu: Ciekawe jak mu pójdzie z penisami od Soemki :diabloti: Quote
3 x Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Ziutka napisał(a):Ale on ma piekne wielkieeee łapska :loveu: Ciekawe jak mu pójdzie z penisami od Soemki :diabloti: specjalnie dla Ciebie go wtedy uwiecznimy ;) jaka to jest ciapa, olaboga z nim nie ma czegoś takiego jak szybki spacer fizjologiczny czyli hop siu wyskok na siusiu i kupę nie, u niego szybki spacer fizjologiczny trwa minimum 35 min komu komu kaukazika? :cool3: Quote
Ziutka Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 3 x napisał(a):specjalnie dla Ciebie go wtedy uwiecznimy ;) Uwieczniajcie wszystko jak leci :eviltong: 3 x napisał(a): jaka to jest ciapa, olaboga z nim nie ma czegoś takiego jak szybki spacer fizjologiczny czyli hop siu wyskok na siusiu i kupę nie, u niego szybki spacer fizjologiczny trwa minimum 35 min A co się chłopak będzie spieszył, spacer to spacer a nie maraton :diabloti: Quote
Gremlin Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Oj, nie marudź :D I tak jest już nieco szybciej niż na początku :D PS. wczoraj wieczorem coś gdzieś daleko huknęło dwa razy... Fred stanął... chwilę patrzył w kierunku, skąd doszedł hałas i zrobił grwrrr wgrrrr Quote
Ziutka Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='Gremlin'] PS. wczoraj wieczorem coś gdzieś daleko huknęło dwa razy... Fred stanął... chwilę patrzył w kierunku, skąd doszedł hałas i zrobił grwrrr wgrrrr Czujny się chłopak zrobił :evil_lol: Quote
3 x Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [quote name='Gremlin']Oj, nie marudź :D I tak jest już nieco szybciej niż na początku :D tja, szybciej ale i dłużej dzisiaj nawet przez płotek przy kanałku przelazł bo musiał koniecznie obwachac ten krzaczek za płotkiem płotem ma z 20 cm wysokości , nie więcej ale nie myślcie sobie że Fred przeskoczył, nie on przeszedł zaczepiając jeszcze łapą ze 4 razy musi przysiąść na spacerze i sie poczochrać masakra nie dawaniej jak wczoraj się cieszyłam, ze nie jest taki jak Roman a teraz zastanawiam się co gorsze napobudliwy Roman czy "szybki" Fred :evil_lol: PS. wczoraj wieczorem coś gdzieś daleko huknęło dwa razy... Fred stanął... chwilę patrzył w kierunku, skąd doszedł hałas i zrobił grwrrr wgrrrr po czym wrócił do domu i głośno zachrapał ? ;) Quote
mysza 1 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Wczoraj rozmawiałam z Gosią i się dowiedziałam dopiero, kto to zamieszkał w warszawce ;) Ale fajnie :) Racja, miałam wątek w subskrypcjach ale nie było kiedy zajrzeć :( Bardzo lubię kaukazy :) Quote
3 x Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 mysza 1 napisał(a):Wczoraj rozmawiałam z Gosią i się dowiedziałam dopiero, kto to zamieszkał w warszawce ;) Ale fajnie :) Racja, miałam wątek w subskrypcjach ale nie było kiedy zajrzeć :( Bardzo lubię kaukazy :) Fred jest do wzięcia :cool3: zawsze możesz mieć swojego kaukaza ;) Quote
Biafra Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Bardzo Was proszę o pomoc dla biednych ,małych kucyków :-( Pomóżcie rozsyłać na FB, gdziekolwiek się da. 35 maluszków w makabrycznych warunkach http://www.dogomania.pl/forum/threads/236132-35-kucyków-w-makabrycznych-warunkach-Pomóżmy-!?p=20017819#post20017819 Quote
Ziutka Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Gosiu, wysyłam na PW zapytanie w sprawie Freda ;) Quote
3 x Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 Ziutka napisał(a):Gosiu, wysyłam na PW zapytanie w sprawie Freda ;) dzięki :) odpiszemy do Pani ale .. ale tam jest mowa o budzie a ja nie chcę Freda do budy nawet na czas "wyjścia" do pracy nie po to z niego robię mieszczucha żeby teraz znów siedział w budzie :oops: Quote
Ziutka Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 3 x napisał(a):dzięki :) odpiszemy do Pani ale .. ale tam jest mowa o budzie a ja nie chcę Freda do budy nawet na czas "wyjścia" do pracy nie po to z niego robię mieszczucha żeby teraz znów siedział w budzie :oops: Też tak myślę...ale wysłałam ;) Jak tylko zobaczyłam, że buda to już mi się nie spodobało! Quote
3 x Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 Ziutka napisał(a):Też tak myślę...ale wysłałam ;) Jak tylko zobaczyłam, że buda to już mi się nie spodobało! ;) Fred walczy z kopytkiem: [video=youtube;wmeE3cpfkOE]http://www.youtube.com/watch?v=wmeE3cpfkOE&feature=youtu.be[/video] aaa bo wy nie wiecie Fred dostał dzisiaj wieeeeeeelką pakę smaków od Ziutki :loveu: Quote
bahlsa Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Piękny jest, naprawdę! Chętnie zamieniłabym moje dwa (łącznie 7 kg) na jednego Freda. Zawsze marzyłam o wielkim psie :) Niestety TZ bał się nawet naszego malucha. A ja z tych ludzi: co się wzięło, za to się odpowiada do końca .... Życzę Fredowi domowego domku i mocno trzymam kciuki za niego. Jeszcze raz napiszę: PIĘKNY JEST! Quote
Ziutka Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Cześć Fredek :loveu: Miło zacząć dzień patrząć jak szamiesz kopytko :cool3: Quote
3 x Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 [quote name='bahlsa']Piękny jest, naprawdę! Chętnie zamieniłabym moje dwa (łącznie 7 kg) na jednego Freda. Zawsze marzyłam o wielkim psie :) Niestety TZ bał się nawet naszego malucha. A ja z tych ludzi: co się wzięło, za to się odpowiada do końca .... Życzę Fredowi domowego domku i mocno trzymam kciuki za niego. Jeszcze raz napiszę: PIĘKNY JEST! sorry ale to nie z nami taka zamiana :evil_lol: [quote name='Ziutka']Cześć Fredek :loveu: Miło zacząć dzień patrząć jak szamiesz kopytko :cool3: Fred dzień zaczął od strajku :crazyeye: zdjęcie będzie później bo mnie do roboty zaezwali :shake: Quote
Ziutka Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 3 x napisał(a): Fred dzień zaczął od strajku :crazyeye: zdjęcie będzie później bo mnie do roboty zaezwali :shake: Jaki znowu strajk ? Czekam na wieści bom ciekawa ;) Quote
3 x Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 [quote name='Ziutka']Jaki znowu strajk ? Czekam na wieści bom ciekawa ;) Fred zrobił dzisiaj klasyczne : a dokładnie to "pier*le nie idę dalej z Toba" i jeszcze się na bezczela odwrócił, że niby ja uczepiona na drugim końcu smyczy to z nim nie jestem :diabloti: ale nie dałam za wygraną i wziełam go na przetrzymania i wróciliśmy razem :diabloti: Quote
Recommended Posts