Dada M Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Malibo57 - umknęły mi te fotki, już naprawiam swój błąd :oops: Dzięki za przesłanie zdjęć, pierwsza fotka z nochalem była chyba wykonana na specjalne zamówienie ;) Quote
malibo57 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Dokładnie tak:) Nasz maluch, Krakers uznał Tytusa za swoja "mamę i tatę". Quote
Dada M Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Ach, bo Tytus to jest właśnie taki "tata i mama i brat-łata" w jednym ;) Quote
Dada M Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Z bazarku dla Tytusa i Lennona przeznaczam 100 zł dla Tytusa. Quote
Dada M Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Ma 5 banerków na stronie 32, post 319 - np. taki: Quote
Dada M Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Wpłaciłam 403 zł za DT Tytusa w marcu - niestety, aktualnie stan konta Tytusa to - 228 zł. Zostanie to uzupełnione kwotą ode mnie w wysokości 150 zł, czekamy jeszcze na wpłatę od clo i fizi. Quote
Dada M Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Wpłaciłam 150 zł za marzec, od znajomej dostałam 20 zł jednorazowo dla Tytusa. Aktualny stan konta - 58 zł Quote
clo Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 pojawiam sie i ja u tytusa po az tak dlugiej nie obecnosci..wstyd:(przepraszam ...:( Quote
Dada M Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Hańba Ci :) masz szczęście, że Tytus jest wielkoduszny ;) Quote
Dada M Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 U Tytusa wszystko ok. Dziś dzwonił Pan, mający "2 pytania w sprawie Tytusa". Pierwsze - gdzie psiak przebywa ("Oj, daleko"), drugie - ile ma lat ("och, dużo, chyba za dużo ..."). Kulturalnie zapewnił, że jeszcze się zastanowi i zadzwoni później. Quote
Dada M Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 Sytuacja finansowa Tytusa się komplikuje ... Nie mogę się w pełni skontaktować z clo, wymieniłyśmy na razie smsy - ale wygląda na to, że Tytusowi nie zostanie żadna deklaracja oprócz mojej. Nie jestem w stanie comiesięcznie przeznaczać na jego hotelik 400 zł. Każdy, kto ma możliwość pomocy - deklaracja stała, wpłata jednorazowa, podarowanie rzeczy na bazarek, wysyłanie PW z prośbą o wpłaty - zwiększa szanse Tytusa na wyjście z tej niemiłej sytuacji. Quote
malibo57 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Przeleję Tytusowi jednorazówkę wys.400,-. Może coś przez ten czas się uzbiera. Jak to możliwe, żeby on miał tylko 2 delkaracje stałe?:( Może jakiś dodatkowy marketing potrzebny? Zmiana tytułu, bo się opatrzył? Coś na kształt "Paluch - on nie może tam wrócić!" Sytuacja Tytusa jest naprawdę dramatyczna. Quote
Dada M Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 Malibo57 - dziękuję pięknie :) Na razie nie chcę nic więcej pisać o sytuacji, bo czekam na telefon od clo - lub jej wypowiedź na wątku - smsy to nie jest dobry sposób komunikowania takich wieści. Te 2 deklaracje miały być pewne - z czasem umówiłyśmy się, że jeśli znajdą się inni deklarowicze, kwota oferowana przez clo ulegnie zmniejszeniu. Ale tuż przez zabraniem Tytusa ze schroniska zaznaczyłam, że jeśli clo i fizia nie są pewne tej deklaracji, nie mogę zabrać Tytusa do hotelu (też na wątku przedstawiałam te wątpliwości, post 74, 75). Marketing jak najbardziej potrzebny. Chyba nie jestem w tym dobra, bo gdy promowałam wątek Lennona, efekty były raczej mizerne. Na razie plan jest taki - po adopcji Azy zostało trochę pieniędzy na jej koncie. Miałam podzielić to pół na pół dla Tytusa i Chojraka, ale zmienię proporcje podziału. Skontaktuję się z innymi wolontariuszami, może ktoś będzie mógł wspomóc Tytusa jednorazową wpłatą. Astaroth wspominała, że może podarować jakieś rzeczy na bazarek. To działania doraźne, ale w międzyczasie może uda się uzbierać choć część deklaracji. Quote
obraczus87 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 MAlibo57 jak zwykle ANIOŁ!!! Ja niestety jestem kompletnie spłukana....... posiadanie auta mnie wykończy prędzej czy później :( ale postaram sie znaleźć rzeczy na bazarek.... Quote
Dada M Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Obraczus87 - dzięki :) Czy ktoś jeszcze miałby jakieś rzeczy na bazarek dla Tytusa ? Quote
obraczus87 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Dada M napisał(a):Obraczus87 - dzięki :) Czy ktoś jeszcze miałby jakieś rzeczy na bazarek dla Tytusa ? Czy ktos może ma rzeczy na bazarek??? :) :) :) prosimy!!!!!!! Quote
Dada M Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Niedobrze, cisza .... Clo się nie odzywa, na koncie wciąż nie mam nawet wpłaty za marzec. Quote
malibo57 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Mało powiedziane.. Przelew ode mnie zamelduje sie zaraz po "świętach". Quote
Recommended Posts