Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Malibo57 - umknęły mi te fotki, już naprawiam swój błąd :oops:
Dzięki za przesłanie zdjęć, pierwsza fotka z nochalem była chyba wykonana na specjalne zamówienie ;)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wpłaciłam 403 zł za DT Tytusa w marcu - niestety, aktualnie stan konta Tytusa to - 228 zł.
Zostanie to uzupełnione kwotą ode mnie w wysokości 150 zł, czekamy jeszcze na wpłatę od clo i fizi.

Posted

U Tytusa wszystko ok.

Dziś dzwonił Pan, mający "2 pytania w sprawie Tytusa". Pierwsze - gdzie psiak przebywa ("Oj, daleko"), drugie - ile ma lat ("och, dużo, chyba za dużo ..."). Kulturalnie zapewnił, że jeszcze się zastanowi i zadzwoni później.

Posted

Sytuacja finansowa Tytusa się komplikuje ...

Nie mogę się w pełni skontaktować z clo, wymieniłyśmy na razie smsy - ale wygląda na to, że Tytusowi nie zostanie żadna deklaracja oprócz mojej.
Nie jestem w stanie comiesięcznie przeznaczać na jego hotelik 400 zł.

Każdy, kto ma możliwość pomocy - deklaracja stała, wpłata jednorazowa, podarowanie rzeczy na bazarek, wysyłanie PW z prośbą o wpłaty - zwiększa szanse Tytusa na wyjście z tej niemiłej sytuacji.

Posted

Przeleję Tytusowi jednorazówkę wys.400,-. Może coś przez ten czas się uzbiera. Jak to możliwe, żeby on miał tylko 2 delkaracje stałe?:(
Może jakiś dodatkowy marketing potrzebny? Zmiana tytułu, bo się opatrzył? Coś na kształt "Paluch - on nie może tam wrócić!"
Sytuacja Tytusa jest naprawdę dramatyczna.

Posted

Malibo57 - dziękuję pięknie :)

Na razie nie chcę nic więcej pisać o sytuacji, bo czekam na telefon od clo - lub jej wypowiedź na wątku - smsy to nie jest dobry sposób komunikowania takich wieści.

Te 2 deklaracje miały być pewne - z czasem umówiłyśmy się, że jeśli znajdą się inni deklarowicze, kwota oferowana przez clo ulegnie zmniejszeniu.
Ale tuż przez zabraniem Tytusa ze schroniska zaznaczyłam, że jeśli clo i fizia nie są pewne tej deklaracji, nie mogę zabrać Tytusa do hotelu (też na wątku przedstawiałam te wątpliwości, post 74, 75).

Marketing jak najbardziej potrzebny. Chyba nie jestem w tym dobra, bo gdy promowałam wątek Lennona, efekty były raczej mizerne.
Na razie plan jest taki - po adopcji Azy zostało trochę pieniędzy na jej koncie. Miałam podzielić to pół na pół dla Tytusa i Chojraka, ale zmienię proporcje podziału.
Skontaktuję się z innymi wolontariuszami, może ktoś będzie mógł wspomóc Tytusa jednorazową wpłatą.
Astaroth wspominała, że może podarować jakieś rzeczy na bazarek.
To działania doraźne, ale w międzyczasie może uda się uzbierać choć część deklaracji.