mru Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Charly i Koma prawie w Warszawie... a maugo nie odbiera :roll: Edit: hahahahaha ale my z Charly jesteśmy przewrazliwione hihi juz alarm odwołany :D maugo spała hihihi :D przepraszam, maugo ! Quote
malagos Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Czekamy na dalsze wieści! to dziś Koma jedzie dalej? Pewnie Charli przejeżdżała niedaleko mnie pędząc do Warszawy :lol: Quote
mru Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 no pewnie tak :) jezu, Charly w Warszawie a ja w pracy :placz: straszne Quote
kordonia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 MonikaH!! I Ragazza!!!:) :) :) Dziękuję z całego serca za pieniądze na pociag dla Charly i KOmy :) Uratowałyście zycie tej małej kochanej suńce :) Quote
maugo Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Sunieczka już u mnie, w domku, pilnie wszystko obwąchała, nareszcie zrobiła siu w kuchni, popiła wody, pojadła z miseczki znalazła kącik również w kuchni i się położyła. Zabrałam ją na jej miejsce jakie dla niej przygotowałam pod fotelem, na którym śpią koty no i teraz sobie spokojnie śpi nikt jej nie niepokoi. W sobotę rano ruszamy dalej do Opola. Quote
maugo Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 wyszłyśmy na spacerek, maleńka brodzi w trawie i prawie cała się w niej chowa razem z Mróweczką, wróciła i pomaszerowała na swoje posłanko i znowu śpi. :lol:. Ona jest niesłychanie ufna, taka do kochania,:loveu: zupełnie nie wiem co za ścierwo tak ją opuściło:angryy: Quote
Charly Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 [quote name='mru']Charly i Koma prawie w Warszawie... a maugo nie odbiera :roll: Edit: hahahahaha ale my z Charly jesteśmy przewrazliwione hihi juz alarm odwołany :D maugo spała hihihi :D przepraszam, maugo ! no już się bałam, że zostaniemy na dworcu- dwie bidy bezdomne:placz::roll::oops: Sorki Maugo, ale jestem ostatnio strzępem nerwow:oops: [quote name='maugo']Sunieczka już u mnie, w domku, pilnie wszystko obwąchała, nareszcie zrobiła siu w kuchni, popiła wody, pojadła z miseczki znalazła kącik również w kuchni i się położyła. Zabrałam ją na jej miejsce jakie dla niej przygotowałam pod fotelem, na którym śpią koty no i teraz sobie spokojnie śpi nikt jej nie niepokoi. W sobotę rano ruszamy dalej do Opola. Kochana Maugo bardzo Ci dziękuję za przyjęcie Komci, za troskę o nią i o mnie, za szybciutkie relacje o pierwszym siku (bałysmy się z Kordonią bardzo o zdrowie małej,bo od wczoraj południa nie sisiała, ale w końcu w końcu zrobiłą piękną kałużę w kuchni Maugo:lol: o czym dowiedziałam się w pociągu i oczywiście nie omieszkałam krzyknąć w przedziale: no wreszcie siku zrobiła....hurra...:roll:) [quote name='maugo']wyszłyśmy na spacerek, maleńka brodzi w trawie i prawie cała się w niej chowa razem z Mróweczką, wróciła i pomaszerowała na swoje posłanko i znowu śpi. :lol:. Ona jest niesłychanie ufna, taka do kochania,:loveu: zupełnie nie wiem co za ścierwo tak ją opuściło:angryy: :buzi: Quote
Charly Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 kordonia napisał(a):Maugo!!! :) Dziekujemy :loveu: Ewa bez Twojej pomocy i wspaniałego zmyslu praktycznego nie wiem jak daleko bym zajechała. Ja oczywiscie nie pomyslalam o transporterku. Kordonia tak. Dala mi transporterek wylozony ręcznikiem, ręcznikiem papierowym i !!! pociętym w kawałki polarem- Ewa pomysł bombowy. Bo..mała oczywiscie dostała sraki 2 razy. 2 razy wyszłam na korytarz, otworzyłam transporterek, usunęłam zapaćkaną część polarka i znów było cacy. Bez transporterka i Twojej pomysłowości bardzo słabo by ta podróz wyszła:smhair2: za bilet Ebląg- Warszawa- Elbląg zapłąciłam 117 zl. Wielkie dzięki za pomoc. Ewa wpisze ile zostało i powiecie co z resztą zrobić. Dzięki Wam wszystkim za pomoc:) Quote
Charly Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Maugo kochana troszkę się ogarnę, naładuję telefon, zadzwonię do p. Aliny i Was skontaktuje:) Quote
kordonia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Biedna Koma, biedna Ty. Najgorsze co moze byc, to jak zwierz w pociagu zrobi kupę, wiem coś o tym :eviltong: Z pieniędzy, które dały dziewczyny zostało 23zł Quote
Charly Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 bo jest głucha:loveu: oj bardzo- ale opłacało się:multi: Quote
maugo Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 w Wawie wielka burza, Koma sie obudziła, i do mnie przyszła i tak sobie chodzi po mieszkaniu, moje dwie czarownice okropnie jej wymyślają a ona im odmachuje przyjaźnie ogonkiem. Charly chyba jesteś wykończona po dzisiejszym dniu? Quote
Charly Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 tak wogóle to chciałam zaznaczyć, że domek znalazla malenka dzięki Kordoni, a transport znalazł się dzięki allegro:) Quote
maugo Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Charly napisał(a):tak wogóle to chciałam zaznaczyć, że domek znalazla malenka dzięki Kordoni, a transport znalazł się dzięki allegro:) tak ogólnie to ja na Dogo znalazłam się dzięki allegro, to wszystko przez maleńką Fibi i Larę - to ona podesłała mi link o Nefretette :lol: Quote
kordonia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Dziewczyny, napiszcie prosze, na co mamy przeznaczyc pieniądze, kóre zostały z Waszych wpłat na transport (23zł) :) Quote
Charly Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 :laola: nasze ciche nadzieje się spełniły:multi:. Komcia już jest w nowym domku. Zostaje u Maugo w Warszawie:lilangel::lilangel: Quote
maugo Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Charly napisał(a)::laola: nasze ciche nadzieje się spełniły:multi:. Komcia już jest w nowym domku. Zostaje u Maugo w Warszawie:lilangel::lilangel: :loveu:a to sprytulki ,:loveu: nawet słowem sie nie zdradziły, że takie nadzieje miały. :lol: Quote
Charly Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 maugo napisał(a)::loveu:a to sprytulki ,:loveu: nawet słowem sie nie zdradziły, że takie nadzieje miały. :lol: bo nie chciałysmy presji wywierać;). Ale się udało:loveu: Quote
kordonia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 maugo napisał(a)::loveu:a to sprytulki ,:loveu: nawet słowem sie nie zdradziły, że takie nadzieje miały. :lol: Nadzieje, nadzieje :D :D :D My pewnosć miałyśmy,ze jak ją zobaczysz, to nie zdołasz już oddać :) Gratuluję dopsienia :D :D :D Quote
majqa Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Ależ cudownie!!!!!!!!!!! Niech Ci się wiedzie maleńka!!! :multi: Quote
Recommended Posts