Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W związku z tym cieszymy się wszyscy, zaglądamy często, niestety nie zawsze możemy się zalogować:shake: wyskakują mi jakieś masakryczne komunikaty, a adminostwo ma mnie w!@#$%^&*:mad::eviltong::-(:placz:

Posted

Charly napisał(a):
Ale cudowna Komcia. Obcięta sliczniutko:loveu: Jak ladnie przytyla:multi:

Gagata to Ty ją tak czule tulisz?

Komę tuli moja przyjaciółka Krysia, natomiast ja rządzę skrzykawką.
No, ale kłucie juz się skończyło i dzisiaj idziemy na wizytę kontrolną.

Ciocia Gagata robi wspaniałe zdjęcia i bardzo jej serdecznie za nie dziękujemy. :loveu::loveu:

Posted

Charly napisał(a):
no właśnie:cool3:- jakby kto chciał mamy takiego posiwiałego w schronisku. wielkości jamnika, ale duuuuużo ładniejszy:lol:

Hi,Charly...znam takich ktorzy chętnie oddaliby na jakiś tymczasik swoich posiwialych TZow...:evil_lol:

Posted

gagata napisał(a):
Hi,Charly...znam takich ktorzy chętnie oddaliby na jakiś tymczasik swoich posiwialych TZow...:evil_lol:

Yes, yes, yes...:multi: Gagata TZom osobny zbiorczy wątek (jak np. zbiorczy bulowatych) i Allegro wyróżnione:diabloti:. Ja mogę mojego dowieźć w dowolne miejsce w Polsce. Aha, i zgadzam się na wysyłke za granicę:evil_lol:

Posted

gagata napisał(a):
Ja swojemu TZ zawsze powtarzalam,ze dam ogłoszenie:" zamienie męża na fotel bujany."..

...a ja mówię, że zamienię męża na psa...nawet wściekłego:diabloti:

Posted

... z tego wynika, że jestem osobą szczęśliwą, nie mam TZ a psy i koty :lol::lol::lol::lol: i to nie wściekłe, a ztym fotelem bujanym też niezły pomysł, trzeba pomyśleć, tym bardziej, żem juz emerytka

Posted

Charly napisał(a):
no właśnie:cool3:- jakby kto chciał mamy takiego posiwiałego w schronisku. wielkości jamnika, ale duuuuużo ładniejszy:lol:

Nie moze być nic ładniejszego od posiwiałego jamnika :diabloti: