Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ruda nie bedzie miala malych tak jak goga napisala jak dostanie cieczke to bedzie przeniesona do innego kojca i bedzie wypuszczana z samymi suczkami ... Jeszcze nigdy sie nie zdarzylo zeby jakas suka zaszla u nas w ciaze ....

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podnosimy...
a ja Rudą mordkę wyściskałam w sobotę, biedactwo trzęsie się już z zimna, ona na już potrzebuje domku, a domku wciąż nie ma. Czy nikt nie chce takiego slicznocha i pieszczocha? :-(

Posted

Piękna Ruda :loveu: Oczywiście popodmieniam zdjęcia, nie wiem czy dzisiaj się z tym wyrobię, jak nie to jutro się tym zajmę :) No niech ta kruszynka znajdzie już dom :-(

Posted

ja się obawiam tej zimy, prognozy długoterminowe wiadomo nie zawsze sie sprawdzaja i to tylko gdybanie ale nie sa dobre, styczeń luty mają być ogromne mrozy, nawet po -20, nie wyobrazam sobie tych psiakow w te temparatury

Posted

Tak sie martwię jak ona znosi to zimno, jest taka malutka i ma krótką sierść...Wczoraj wciąż myslałam o niej... ja i mój piesio w ciepełku, a ona tam biedna marznie:placz: dlaczego nikt nie chce tak pięknego psa w dodatku tak kochanego, przytulasnego i milusiego. Tak bardzo bym chciała aby świeta Bozego Narodzenia spedziła już w ciepłym domku, na kolankach swojej nowej Pańci...
Ale jak narazie cisza... nawet nikt nia się nie interesuje...:-(

Posted

Ja też nie mogę przestać myśleć o Rudej i o tym jak ona przetrwa zimę :-( W głowie mam cały czas takie zdjęcie ( chyba z wątku Murzynka ), na którym widać budę i tylko wystający nosek Rudej. A najgorsze mrozy jeszcze przed nami :placz: Serce pęka :-(

Posted

Moze niedlygo Rudej sie poszczesci i pojedzie do nowego domku :-D:-D:loveu:

Gdusiu pojawił się może jakiś domek na horyzoncie? Myslę, że w wekend przyjadę do Buku, to mozemy znowu Rudzielca wziąć na spacerek :evil_lol:

Posted

Gdusia napisał(a):
Lilmo nie skacz nie skacz bo jeszcze sie okaze ze nic z tego a ja bardzo chce zeby Rudzia poszla do domku :D

No przecież ja także bardzo chcę :mad: Dlatego nie skaczę :evil_lol: Trzymam mocno kciukasy za Rudzinkę!

Posted

No pojawil ale na razie nie chce nic zapeszac jak bedzie cos wiadomo to dam znac ....

I jak tu nie skakać z radości...ale dobra póki co postaram się powstrzymać i trzymać z całej siły kciuki, już je zaciskam :lol:
W niedzielę będę w Buku to jej rudy pyszczek wycałuję :loveu:

Posted

Rudzia jest przecudowna, taka milusinska, tak bardzo ją ciągnie do czlowieka, widać, że niesamwoicie tęskni za panią/panem. Będzie wyjątkowo oddanym i wiernym psem.
Wczoraj byłam w Buku i wzięłam ją wraz z Brysiem na spacerek. Wyglądałm przezabawnie, Ruda z przodu, Bryś z tyłu, a ja pomiędzy nimi z wyciągniętymi rękoma jedną do przodu a druga do tyłu :evil_lol: Kochane psiaki, a domku nadal nie widać zza horyzontu :-(