Gdusia Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Ruda nie bedzie miala malych tak jak goga napisala jak dostanie cieczke to bedzie przeniesona do innego kojca i bedzie wypuszczana z samymi suczkami ... Jeszcze nigdy sie nie zdarzylo zeby jakas suka zaszla u nas w ciaze .... Quote
PaulinaT Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 adam napisał(a):a skad Ty mozesz wiedziec czym ja się zajmuje? a czy ja gdzieś napisałam że wiem?? :crazyeye: bo rozumiem że zapytanie było do mnie... :roll: Quote
chucas Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Podnosimy... a ja Rudą mordkę wyściskałam w sobotę, biedactwo trzęsie się już z zimna, ona na już potrzebuje domku, a domku wciąż nie ma. Czy nikt nie chce takiego slicznocha i pieszczocha? :-( Quote
PaulinaT Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Zaczynają się ciężkie czasy dla wielu... taki urok naszego klimatu :( :( :( Gdzie ten domki są???? Quote
supergoga Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Teraz sesja fotograficzna - LIlmo - nowe zdjęcia Rudej są chyba lepsze niż dotychczasowe, może wymienić w ogłoszeniach. Ja właśnie to robię. Quote
Lilmo Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Piękna Ruda :loveu: Oczywiście popodmieniam zdjęcia, nie wiem czy dzisiaj się z tym wyrobię, jak nie to jutro się tym zajmę :) No niech ta kruszynka znajdzie już dom :-( Quote
snuszak Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 ja się obawiam tej zimy, prognozy długoterminowe wiadomo nie zawsze sie sprawdzaja i to tylko gdybanie ale nie sa dobre, styczeń luty mają być ogromne mrozy, nawet po -20, nie wyobrazam sobie tych psiakow w te temparatury Quote
Lilmo Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Tak bardzo bym chciała, żeby ta malizna znalazła dom przed tymi mrozami. No niechże się ktoś zlituje :-( Quote
snuszak Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Rudzia :oops: dlaczego nikt Cie nie chce? Quote
chucas Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Tak sie martwię jak ona znosi to zimno, jest taka malutka i ma krótką sierść...Wczoraj wciąż myslałam o niej... ja i mój piesio w ciepełku, a ona tam biedna marznie:placz: dlaczego nikt nie chce tak pięknego psa w dodatku tak kochanego, przytulasnego i milusiego. Tak bardzo bym chciała aby świeta Bozego Narodzenia spedziła już w ciepłym domku, na kolankach swojej nowej Pańci... Ale jak narazie cisza... nawet nikt nia się nie interesuje...:-( Quote
Lilmo Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Ja też nie mogę przestać myśleć o Rudej i o tym jak ona przetrwa zimę :-( W głowie mam cały czas takie zdjęcie ( chyba z wątku Murzynka ), na którym widać budę i tylko wystający nosek Rudej. A najgorsze mrozy jeszcze przed nami :placz: Serce pęka :-( Quote
Gdusia Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 :loveu:Rudzial byla dzisiaj na spacerku :D Tak sie cieszyla jak szla ... Moze niedlygo Rudej sie poszczesci i pojedzie do nowego domku :D:D:loveu: Quote
chucas Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Moze niedlygo Rudej sie poszczesci i pojedzie do nowego domku :-D:-D:loveu: Gdusiu pojawił się może jakiś domek na horyzoncie? Myslę, że w wekend przyjadę do Buku, to mozemy znowu Rudzielca wziąć na spacerek :evil_lol: Quote
Gdusia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 No pojawil ale na razie nie chce nic zapeszac jak bedzie cos wiadomo to dam znac .... Quote
Lilmo Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Chciałabym w tym momencie poskakać sobie z radości, ale póki co się powstrzymam i poczekam na konkretne informacje ;) Quote
Gdusia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Lilmo nie skacz nie skacz bo jeszcze sie okaze ze nic z tego a ja bardzo chce zeby Rudzia poszla do domku :D Quote
Lilmo Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Gdusia napisał(a):Lilmo nie skacz nie skacz bo jeszcze sie okaze ze nic z tego a ja bardzo chce zeby Rudzia poszla do domku :D No przecież ja także bardzo chcę :mad: Dlatego nie skaczę :evil_lol: Trzymam mocno kciukasy za Rudzinkę! Quote
Gdusia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Tak wiem :) Wszyscy pragniemy tego samego jesli chodzi o psiaki :) Quote
chucas Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 No pojawil ale na razie nie chce nic zapeszac jak bedzie cos wiadomo to dam znac .... I jak tu nie skakać z radości...ale dobra póki co postaram się powstrzymać i trzymać z całej siły kciuki, już je zaciskam :lol: W niedzielę będę w Buku to jej rudy pyszczek wycałuję :loveu: Quote
chucas Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Rudzia jest przecudowna, taka milusinska, tak bardzo ją ciągnie do czlowieka, widać, że niesamwoicie tęskni za panią/panem. Będzie wyjątkowo oddanym i wiernym psem. Wczoraj byłam w Buku i wzięłam ją wraz z Brysiem na spacerek. Wyglądałm przezabawnie, Ruda z przodu, Bryś z tyłu, a ja pomiędzy nimi z wyciągniętymi rękoma jedną do przodu a druga do tyłu :evil_lol: Kochane psiaki, a domku nadal nie widać zza horyzontu :-( Quote
Recommended Posts