margo54 Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Trafiłam tu przypadkiem, jakie piękne reniferki czerwononoski macie:lol::lol::lol: Już nie wesołych świąt ale dużo radości życzę, sunie są śliczne i widać, że kochane przez Was bardzo. Quote
RUDA ZUZIA Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 margo54 napisał(a):Trafiłam tu przypadkiem, jakie piękne reniferki czerwononoski macie:lol::lol::lol: Już nie wesołych świąt ale dużo radości życzę, sunie są śliczne i widać, że kochane przez Was bardzo. Witam u Zazulki:lol: Prawda,że Twoja Lusia do Zuzi jest podobna?(Albo odwrotnie:lol:) Quote
Lilmo Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Przeglądam wątek z wielkim wzruszeniem, gdyż doskonale pamiętam historię Zuzi. Cudownie widzieć, że dziewczyna taka szczęśliwa. :) Miała ogromne szczęście trafiając do Was. :) Quote
RUDA ZUZIA Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Cieszę się,że pamiętasz Zuzankę:lol: Jest bardzo kochana i w domku bardzo grzeczna. Tylko na dworze zamienia się w dziecko z ADHD.Ale panujemy nad tym.:lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Zuzia pozdrawia:lol: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
RUDA ZUZIA Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Piękna:loveu: I kochana. Ma w sobie dużo instynktu macierzyńskiego. Mała Pipi ,chociaż już skończyła roczek ,gdy zrobi siu to biegnie do Zuzi nadstawić poopkę do umycia:lol: A Zuzia myje smarkacza. Do dzisiaj traktuje ją jak szczeniaka. No i je wszystko.Jest wesoła i bawi się często z małą. Quote
margo54 Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Faktycznie, Zuzia jest podobna do naszej Lusi (lub odwrotnie):lol: Tylko kolorkiem sie różnią-Zuzia-rudobiała a Lusia -czarnobiała, ale figurki to mają bardzo podobne. I końcówka ogona taka sama :lol::lol: Widać, że Zuzia jest u Was szczęśliwa. A teraz w Animalii jest Tania, też podobna do naszych dziewczynek, w odcieniach rudości. Quote
RUDA ZUZIA Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 [quote name='margo54']Faktycznie, Zuzia jest podobna do naszej Lusi (lub odwrotnie):lol: Tylko kolorkiem sie różnią-Zuzia-rudobiała a Lusia -czarnobiała, ale figurki to mają bardzo podobne. I końcówka ogona taka sama :lol::lol: Widać, że Zuzia jest u Was szczęśliwa. A teraz w Animalii jest Tania, też podobna do naszych dziewczynek, w odcieniach rudości. Podobne te nasze panienki:loveu: Dziś mija trzy lata jak Zuzia jest z nami. Panienka zmieniła się nie do poznania.Jest wesoła,bawi się z małą,pilnuje jej i do dzisiaj myje ją gdy mała zrobi siu.Lato spędziły na działce. Razem pilnują swoich włości:lol: Mała stoi na czatach Gdy zbliża się "wróg" nadbiega pomoc Quote
RUDA ZUZIA Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Pipi Pozdrowienia od dziewczynek:lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Filmik z Zuzią: http://imageshack.us/clip/my-videos/819/982nsvmbmbdtxdinzyqqqu.mp4/ Quote
supergoga Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 Sunia w śnieżnej scenerii. Ale świetnie wygląda! Quote
RUDA ZUZIA Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Dziękuję:lol: Zulka ma się świetnie a tu jej córeczka: http://img14.imageshack.us/img14/6524/zuuageetrjpvotevjbeqor.mp4 Quote
chucas Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [quote name='RUDA ZUZIA']Dziękuję:lol: Zulka ma się świetnie a tu jej córeczka: http://img14.imageshack.us/img14/6524/zuuageetrjpvotevjbeqor.mp4 Witam, miło popatrzec na Zozulinę i jej córeczkę, serdecznie pozdrawiam Quote
RUDA ZUZIA Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Dawno Cię nie było.Witaj.Zawsze miło Cię wspominam i dziękuję za pamięć o Zuzi:lol: Quote
prunia Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 przeczytałam dzisiaj cały wątek, trochę sobie posmarkałam ze wzruszenia:D cudne masz psinki :D mają wspaniały dom o takiej działeczce muszę i ja pomyśleć, bo moja psinka coraz starsza i też 4 piętro Quote
RUDA ZUZIA Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 prunia napisał(a):przeczytałam dzisiaj cały wątek, trochę sobie posmarkałam ze wzruszenia:D cudne masz psinki :D mają wspaniały dom o takiej działeczce muszę i ja pomyśleć, bo moja psinka coraz starsza i też 4 piętro Witaj,cieszę się ,że się Tobie moje pieski podobają.Dziękuję za miłe słowa:lol: O tak,działeczka to fajna sprawa.Dziewczyny szaleją z radości gdy tam jedziemy. Quote
Recommended Posts