supergoga Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Pusia i Ruda nadal czekają na domki. Niby dzwoniąludzie o małą, pytają, umawiają się, że przyjadą poznać, ale na tym się kończy. Szkoda, to ważny wiek dla małej, a ona bez własnego domu. Quote
Gdusia Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Jestem jestem, tylko niestety mam awarie komputera i niestety rzadko moge korzysta z neta. Do psiakow ide w weekend od razu zloze relacje ze spacerkow :D Moze uda sie zabrac mala na spacer to porobie fotki Quote
supergoga Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Prawdopodobnie jutro rano Pusia pojedzie do nowego domku. Ankieta bardzo miła, domek z ogródkiem w Poznaniu. Mamy nadzieję na wieści o suni. Trzymajcie kciuki. Quote
Lilmo Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 W takim razie czekamy jutro na jak najlepsze wiadomości! Mocno trzymam kciuki! Quote
chucas Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Prawdopodobnie jutro rano Pusia pojedzie do nowego domku. Ankieta bardzo miła, domek z ogródkiem w Poznaniu. Mamy nadzieję na wieści o suni.Trzymajcie kciuki. Cudowna wiadomosć. Trzymam kciuki :multi: Mam nadzieję, że nowi Państwo Pusi zalogują się na dogomanii i będą zdawać relacje o Pusi ;) to jest moja faworytka A co u Rudej, bo ja nie dość że nie nie mam jak dojechać do Buku to nawet nie mogę zadzwonić i zapytać jak dziewczyny się miewają.. tel. mi się zepsuł, a wszystkie ważne nr mam w telefonie a nie na karcie...A tak tęsknię za Rudzielcem...oby i ona znalazła domek jeszcze przed zimą... Quote
supergoga Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 No i Pusiaczek pojechała do domku. Gdusia napisała mi, że Państwo bardzo mili a co ważne, myślą jeszcze nad zabraniem Rudej. To byłoby najlepsze z mozliwego - mama z córeczką razem. Ale na dzisiaj Ruda szuka domu, a dzieci już bezpieczne. Quote
Lilmo Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 :multi:Byłoby wspaniale, gdyby państwo zaadoptowali także Rudą. Póki co, aż boję się o tym marzyć, żeby nie było później rozczarowania. Pusiu dużo szczęścia na nowej drodze życia ;) :kiss_2: Quote
Gdusia Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Ruda bardzo spodobala sie rodzince ale na razie chca zeby mala sie u nich za klimatyzowala a potem pomysla nad adopcja Rudej... CHUCAS Ruda troszke nabrala cialka i ma nowego kolege w kojcu wiec nie jest sama. Troszke ciezko bylo jej roztac sie z mala. Jak Pusia pojechala to Ruda jej szukala . Ale jak na razie trzeba trzymac kciuki za Ruda aby szybko znalazla domek Quote
chucas Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Dzisiaj udało mnie się w końcu dotrzeć do Buku, Ruda ucieszyłą się na mój widok, ale nie tak bardzo jak zwykle gdy przyjezdzałam. Zaraz po wypuszceniu z boksu poszła szukać Pusi, a jej pychol w ogole sie nie śmiał. Widać, ze dziewczynka tęskni. Dla niej najlepszym rozwiązaniem byłąby adopcja do kochajęcego domku i to na już. A jeszcze lepiej gdyby mogła dołączyć do swojej córeczki Pusi, ona tak za nią tęskni. Jeszcze niedawno miałą rodzinbkę, a teraz została zupełnie sama...:-( Ona potrzebuje miłosci i kolanek, na których godzinami mogłąby siedzieć :lol: Trzymamy kciuki za Rudą !!! Quote
Gdusia Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Dokoladnie tak jak napisala chucas Ruda bardzo teskni za mala , w koncu odebrali jej dziecko... Ale mam nadzieje ze panstwo sie zdecyduje i ze Ruda bedzie miala domek razem ze swoja coreczka :) Quote
supergoga Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Państwo napisali do mnie, że Pusiak się powoli aklimatyzuje i poznaje dom. Nie dostali książeczki, Paweł będzie musiał wysłać jak tylko wróci - podam mu w meilu adres, bo jest inny niż ten w umowie. Książeczka pewnie była na Perłę, bo Paweł wydał odwrotnie psiaki - pokręciły sie imiona - to się zdarza - stąd nie było ksiązeczki Pusi. Wyjasniłam Pani jak to jest. Napisałam też, że Ruda tęskni za sunią i jest smutna, ale niestety taka jest dola suniek - zwykle przychodzi moment rozstania z dziecmi. Szukamy teraz domu dla Rudej. Poproszę pawła o ładne zdjęcia - teraz jest taka śliczna. I może sama przyjadę. Quote
Bambino Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Chucas, czyli rozumiem, że wszystkie maluszki z którymi się fotografowałyśmy latem już są w nowych domkach, tylko mamusia na "starych śmieciach"?. Pozdrawiam was serdecznie - myślę, że za jakiś czas się zobaczymy w przytulisku. :loveu: Quote
chucas Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Chucas, czyli rozumiem, że wszystkie maluszki z którymi się fotografowałyśmy latem już są w nowych domkach, tylko mamusia na "starych śmieciach"?. Dokładnie tak maluchy są już szczęśliwe w nowych domkach, teraz już tylko Rudzinka szuka domku...Dlatego wszyscu trzymamy kciuki za szczęsliwe zakończenie... Quote
Lilmo Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Piękna, mała Ruda czeka na dom!!! Są jakieś wieści od dzieciaczków? Quote
chucas Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 co tam słychać u Rudzielca? Gdusiu czy dziewczynka oswoiła się choć trochę z nową sytuacją, ze została sama? Kto pokocha Rudy pychol ??? Quote
Gdusia Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 W zeszlym tyg niestety nie bylam u psiakow i teraz w ten weekend to od razu zloze relacje :) Quote
Lilmo Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Gdusia napisał(a):W zeszlym tyg niestety nie bylam u psiakow i teraz w ten weekend to od razu zloze relacje :) Gdusiu weekend minął, więc przypominamy o złożonych tutaj obietnicach :cool3: ;) Quote
Gdusia Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Nasza Ruda to kochany pies, jest tak oddana i wierna. W schronisku bylam sama Asia niestety nie mogla. Ruda byla wypuszczona razem z innymi psami ale ona zamniast bigac i sie bawic wolala siedziec przy mnie caly czas byla ze mna nie opuszczala mnie ani na krok.Wolala bawic sie ze mna niz np. z Madrasem, ktory zachecal ja bardzo do zabawy a ona z zazdrosci go atakowala. Najbardziej wzruszylo mnie to kiedy usiadlam sobie a Ruda wslizgnela mi sie na kolana i na nich zasnela taka mocno wtulona, czula sie na nich bezpiecznie i czula ze nie jest sama i ze jest kochana. Oczywiscie najgorsze bylo roztanie kiedy musialam wlozyc ja do kojca i odejsc wtedy wpatrzona we mnie tymi swoimi oczkami tak jak by mowila "prosze nie zostawiaj mnie":( Eh mam nadzieje ze niedlugo i ona znajdzie domek taki w ktorym bedzie szczesliwa moge przysiadz ze osaba ktora zaadoptuje Ruda bedzie miala oddanego psa, psa ktory zawsze obroni swojego pana, psa ktory zawsze pocieszy, rozbawi i zawsze bedzie w tych zlych chwilach tylko wystarczy ja pokochac... Quote
chucas Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Eh mam nadzieje ze niedlugo i ona znajdzie domek taki w ktorym bedzie szczesliwa moge przysiadz ze osaba ktora zaadoptuje Ruda bedzie miala oddanego psa, psa ktory zawsze obroni swojego pana, psa ktory zawsze pocieszy, rozbawi i zawsze bedzie w tych zlych chwilach tylko wystarczy ja pokochac... Dokładnie zgadzam się w 100% z Gdusią jeżeli ktos pragnie mieć psa na zawsze oddanego, który za własnym Panem/Panią skoczyłby nawet do ognia to własnie Ruda jest mu przeznaczona. Ona za miłosć i oddanie człowieka odda całe swoje psie serce, najwierniejsze psie serce... Quote
Lilmo Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Drogie ciotki odwiedzające wątki psiaków z przytuliska w Buku, mamy do Was apel! Niedawno ruszyła akcja "Pomagamy zwierzętom" organizowana przez sieć hipermarketów Tesco. Tesco przekaże 10% wartości z każdej kupionej karmy marki Tesco oraz Pet Food. Dodatkowo firma Mars przekaże 10 000 wybranym w głosowaniu schroniskom. Bardzo prosimy o Wasze głosy na schronisko w Buku. Jak oddać głos? Wystarczy wejść na stronę: Pomagajmy zwierzętom - Tesco (Polska) Sp. z o.o. . Po prawej stronie znajduje się lista schronisk. Wystarczy wybrać schronisko, podać swój e-mail, a następnie odebrać maila i potwierdzić oddanie głosu. Z góry dziękujemy! Quote
chucas Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Bardzo prosimy o Wasze głosy na schronisko w Buku. Oddałam już swój głos, chciałam też za męża i podałam jego e-maila i dziwna sprawa ale nie dodało, czyżby można było oddać tylko jeden głos z z tego samego ID? Ale zaraz powiadomię znajomych, aby oddali swoj głos na schronisko w Buku Byłam dzisiaj odwiedzić psiaki w Buku, przywiozłąm im jedzonko - ugotowany ryż z mięskiem - ale się rzucały, tym razem jednak miałam tego tyle, że wystarczyło dla wszystkich. A Ruda jak zwykle przytulaska, kochana sunia :loveu: Quote
PaulinaT Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Też oddałam. Ale na razie zaliczony w rankingu jest tylko 1 głos! :roll: Quote
Recommended Posts