Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pusia i Ruda nadal czekają na domki. Niby dzwoniąludzie o małą, pytają, umawiają się, że przyjadą poznać, ale na tym się kończy.
Szkoda, to ważny wiek dla małej, a ona bez własnego domu.

Posted

Jestem jestem, tylko niestety mam awarie komputera i niestety rzadko moge korzysta z neta. Do psiakow ide w weekend od razu zloze relacje ze spacerkow :D Moze uda sie zabrac mala na spacer to porobie fotki

Posted

Prawdopodobnie jutro rano Pusia pojedzie do nowego domku. Ankieta bardzo miła, domek z ogródkiem w Poznaniu. Mamy nadzieję na wieści o suni.Trzymajcie kciuki.

Cudowna wiadomosć. Trzymam kciuki :multi: Mam nadzieję, że nowi Państwo Pusi zalogują się na dogomanii i będą zdawać relacje o Pusi ;) to jest moja faworytka
A co u Rudej, bo ja nie dość że nie nie mam jak dojechać do Buku to nawet nie mogę zadzwonić i zapytać jak dziewczyny się miewają.. tel. mi się zepsuł, a wszystkie ważne nr mam w telefonie a nie na karcie...A tak tęsknię za Rudzielcem...oby i ona znalazła domek jeszcze przed zimą...

Posted

No i Pusiaczek pojechała do domku. Gdusia napisała mi, że Państwo bardzo mili a co ważne, myślą jeszcze nad zabraniem Rudej. To byłoby najlepsze z mozliwego - mama z córeczką razem.
Ale na dzisiaj Ruda szuka domu, a dzieci już bezpieczne.

Posted

:multi:Byłoby wspaniale, gdyby państwo zaadoptowali także Rudą. Póki co, aż boję się o tym marzyć, żeby nie było później rozczarowania.

Pusiu dużo szczęścia na nowej drodze życia ;) :kiss_2:

Posted

Ruda bardzo spodobala sie rodzince ale na razie chca zeby mala sie u nich za klimatyzowala a potem pomysla nad adopcja Rudej...
CHUCAS Ruda troszke nabrala cialka i ma nowego kolege w kojcu wiec nie jest sama. Troszke ciezko bylo jej roztac sie z mala. Jak Pusia pojechala to Ruda jej szukala . Ale jak na razie trzeba trzymac kciuki za Ruda aby szybko znalazla domek

Posted

Dzisiaj udało mnie się w końcu dotrzeć do Buku, Ruda ucieszyłą się na mój widok, ale nie tak bardzo jak zwykle gdy przyjezdzałam. Zaraz po wypuszceniu z boksu poszła szukać Pusi, a jej pychol w ogole sie nie śmiał. Widać, ze dziewczynka tęskni. Dla niej najlepszym rozwiązaniem byłąby adopcja do kochajęcego domku i to na już. A jeszcze lepiej gdyby mogła dołączyć do swojej córeczki Pusi, ona tak za nią tęskni. Jeszcze niedawno miałą rodzinbkę, a teraz została zupełnie sama...:-(
Ona potrzebuje miłosci i kolanek, na których godzinami mogłąby siedzieć :lol:
Trzymamy kciuki za Rudą !!!

Posted

Dokoladnie tak jak napisala chucas Ruda bardzo teskni za mala , w koncu odebrali jej dziecko... Ale mam nadzieje ze panstwo sie zdecyduje i ze Ruda bedzie miala domek razem ze swoja coreczka :)

Posted

Państwo napisali do mnie, że Pusiak się powoli aklimatyzuje i poznaje dom.
Nie dostali książeczki, Paweł będzie musiał wysłać jak tylko wróci - podam mu w meilu adres, bo jest inny niż ten w umowie.
Książeczka pewnie była na Perłę, bo Paweł wydał odwrotnie psiaki - pokręciły sie imiona - to się zdarza - stąd nie było ksiązeczki Pusi.
Wyjasniłam Pani jak to jest.

Napisałam też, że Ruda tęskni za sunią i jest smutna, ale niestety taka jest dola suniek - zwykle przychodzi moment rozstania z dziecmi.

Szukamy teraz domu dla Rudej. Poproszę pawła o ładne zdjęcia - teraz jest taka śliczna. I może sama przyjadę.

Posted

Chucas, czyli rozumiem, że wszystkie maluszki z którymi się fotografowałyśmy latem już są w nowych domkach, tylko mamusia na "starych śmieciach"?. Pozdrawiam was serdecznie - myślę, że za jakiś czas się zobaczymy w przytulisku. :loveu:

Posted

Chucas, czyli rozumiem, że wszystkie maluszki z którymi się fotografowałyśmy latem już są w nowych domkach, tylko mamusia na "starych śmieciach"?.

Dokładnie tak maluchy są już szczęśliwe w nowych domkach, teraz już tylko Rudzinka szuka domku...Dlatego wszyscu trzymamy kciuki za szczęsliwe zakończenie...

Posted

Gdusia napisał(a):
W zeszlym tyg niestety nie bylam u psiakow i teraz w ten weekend to od razu zloze relacje :)

Gdusiu weekend minął, więc przypominamy o złożonych tutaj obietnicach :cool3: ;)

Posted

Nasza Ruda to kochany pies, jest tak oddana i wierna. W schronisku bylam sama Asia niestety nie mogla. Ruda byla wypuszczona razem z innymi psami ale ona zamniast bigac i sie bawic wolala siedziec przy mnie caly czas byla ze mna nie opuszczala mnie ani na krok.Wolala bawic sie ze mna niz np. z Madrasem, ktory zachecal ja bardzo do zabawy a ona z zazdrosci go atakowala.
Najbardziej wzruszylo mnie to kiedy usiadlam sobie a Ruda wslizgnela mi sie na kolana i na nich zasnela taka mocno wtulona, czula sie na nich bezpiecznie i czula ze nie jest sama i ze jest kochana. Oczywiscie najgorsze bylo roztanie kiedy musialam wlozyc ja do kojca i odejsc wtedy wpatrzona we mnie tymi swoimi oczkami tak jak by mowila "prosze nie zostawiaj mnie":( Eh mam nadzieje ze niedlugo i ona znajdzie domek taki w ktorym bedzie szczesliwa moge przysiadz ze osaba ktora zaadoptuje Ruda bedzie miala oddanego psa, psa ktory zawsze obroni swojego pana, psa ktory zawsze pocieszy, rozbawi i zawsze bedzie w tych zlych chwilach tylko wystarczy ja pokochac...

Posted

Eh mam nadzieje ze niedlugo i ona znajdzie domek taki w ktorym bedzie szczesliwa moge przysiadz ze osaba ktora zaadoptuje Ruda bedzie miala oddanego psa, psa ktory zawsze obroni swojego pana, psa ktory zawsze pocieszy, rozbawi i zawsze bedzie w tych zlych chwilach tylko wystarczy ja pokochac...

Dokładnie zgadzam się w 100% z Gdusią jeżeli ktos pragnie mieć psa na zawsze oddanego, który za własnym Panem/Panią skoczyłby nawet do ognia to własnie Ruda jest mu przeznaczona. Ona za miłosć i oddanie człowieka odda całe swoje psie serce, najwierniejsze psie serce...

Posted

Drogie ciotki odwiedzające wątki psiaków z przytuliska w Buku, mamy do Was apel!

Niedawno ruszyła akcja "Pomagamy zwierzętom" organizowana przez sieć hipermarketów Tesco. Tesco przekaże 10% wartości z każdej kupionej karmy marki Tesco oraz Pet Food.
Dodatkowo firma Mars przekaże 10 000 wybranym w głosowaniu schroniskom.

Bardzo prosimy o Wasze głosy na schronisko w Buku.

Jak oddać głos?

Wystarczy wejść na stronę: Pomagajmy zwierzętom - Tesco (Polska) Sp. z o.o. . Po prawej stronie znajduje się lista schronisk. Wystarczy wybrać schronisko, podać swój e-mail, a następnie odebrać maila i potwierdzić oddanie głosu.

Z góry dziękujemy!

Posted

Bardzo prosimy o Wasze głosy na schronisko w Buku.

Oddałam już swój głos, chciałam też za męża i podałam jego e-maila i dziwna sprawa ale nie dodało, czyżby można było oddać tylko jeden głos z z tego samego ID?
Ale zaraz powiadomię znajomych, aby oddali swoj głos na schronisko w Buku

Byłam dzisiaj odwiedzić psiaki w Buku, przywiozłąm im jedzonko - ugotowany ryż z mięskiem - ale się rzucały, tym razem jednak miałam tego tyle, że wystarczyło dla wszystkich. A Ruda jak zwykle przytulaska, kochana sunia :loveu: