Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Razem z Supergogą doszłyśmy do wniosku,że jeszcze za wcześnie na ogłaszanie maluchów, więc pousuwałam ogłoszenia Pandy. Pojawiły się pierwsze osoby zainteresowane adopcją, ale to jeszcze za wcześnie, a nie ma sensu w kółko tłumaczyć, że Panda będzie gotowa do adopcji dopiero za miesiąc ( mimo,że ta infromacja była w ogłoszeniach ;) ). Myślę, że za jakieś 2 -3 tyg. spokojnie sobue ruszymy od nowa z "akcją promocyjną" :)

Posted

Dokładnie. Rezerwacja psiaka na m-c przed czasem, gdzie nawet nie wiadomo jak za m-c będzie wyglądać, na jaką się zapowiadac - za wcześnie.
Po co ma odbierac domki szczeniakom które już są do adopcji. Za 2-3 tygodnie ruszamy z ogłoszeniami.
Podjade wówczas na nową sesję zdjęciową i zabierzemy się do pracy.

Posted

Podobieństwo Pokera do Rudej jest wręcz niesamowite! Widać, że maluchy powolutku rosną. Ruda ma tak przesympatyczny pycholek, że jak na niego patrzę to mam wielką ochotę ją wycałować ;)

Posted

Wczoraj byłąm odwiedzić maluchy i ich cudną mamusię. Maluchy rosną jak na drożdżach, takie małe grubaski :loveu: a Ruda po prostu najlepsza, taka przytulaśna i szczęśliwa. Wzięłąm ją wczoraj na spacerek. Chodzi bardzo ładnie na smyczy i z taką dumą i pewnościa kroczy do przodu, tylko od czasu do czasu odwróci się spojrzy czy za nią podążam i obskoczy z radości, ze nadal tam jestem. Taka kochana i wdzięczna sunia :loveu:
A teraz maluchy
Zdjecia z wczoraj
PUSIA

PANDA

PERŁA

POKER

Posted

Znalazła przed chwilką na gumtree takie oto ogłoszenie:

Kupię szczeniaka (pieska), mieszańca o przyjaznym charakterze,z krótką sierścią, który w przyszłości będzie niedużym pieskiem.
Woj. wielkopolskie (Gostyń)
E-mail: [email protected]

Ogólnie jestem bardzo sceptycznie nastawiona do takich ogłoszeń. Jednak ta osoba jest z mojego miasta. Może warto do niej napisać i wybadać co to za osoba i wspomnieć o Pokerku? Jakby co to będę na miejscu,żeby w razie potrzeby zrobić wizytę :cool3:

Posted

Postaram się wytłumaczyć, ale kiedyś komuś już próbowałam i nie wyszło, więc chyba nie jestem w tym najlepsza :evil_lol: Należy zaznaczyć kursorem zrobiony przeze mnie bannerek tak, aby zaznaczył się na niebiesko. Następnie na to niebieskie kliknąć prawym myszki i skopiować. Później... panel użytkownika-> zmień sygnaturę i w to okienko po prostu wkleić bannerek :) On już jest podlinkowany, więc powinno wszystko działać :)

Posted

QUOTE]Postaram się wytłumaczyć, ale kiedyś komuś już próbowałam i nie wyszło, więc chyba nie jestem w tym najlepsza :evil_lol:
Jesteś w tym najlepsza poszło jak po maśle :lol:
a tak przy okazji to coś bliżej wiadomo odnośnie tego ogłoszenia?

Kupię szczeniaka (pieska), mieszańca o przyjaznym charakterze,z krótką sierścią, który w przyszłości będzie niedużym pieskiem.
Woj. wielkopolskie (Gostyń)
E-mail: [email protected]

Posted

Dzisiaj dzwonił Pan który chce pojechac do Buku zobaczyć psiaki. Jest zainteresowany adopcją suni.
Dałam namiar na Pawła.
Gdyby - to już 2 sunie byłyby zaklepane.

Posted

Dzisiaj dzwonił Pan który chce pojechac do Buku zobaczyć psiaki. Jest zainteresowany adopcją suni.

Ale super wiadomość :lol: W takim razie trzymam kciuki

Posted

chucas napisał(a):
Jak tam Gdusiu rodzinka? Mam nadzieję, że piesiole niedługo odwiedzę i je wyściskam, szczególnie pychol Rudej :loveu:

A rodzinka bardzo dobrze :D Male w niedziele smigaly juz po wybiegu razem z mamuska, tylko Poker taki strachliwy troszeczke jest i nie chcial wyjsc z budy ale na sile go wyciagnelysmy z Asia... Porobilam pare fotek i zaraz je wysle pani Gosi :)