Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wybieram się jutro do Buku, chcę porobic spokojnie pojedyńcze foty maluchom i wystawić już ogłoszenia.
Przypomnijcie mi proszę, która panna jak się nazywała. Pamiętam tylko Pokera.:oops:

Posted

Czarna sunia z białą plamką na głowie to Panda. Druga czarna to Perła, a jasna sunia to Pusia. Mądrala ze mnie,bo mam na dysku zdjęcia z opisami :evil_lol:

Posted

W takim razie po wklejeniu tutaj linków ja także zabiorę się za ogłoszenia. Może chociaż maluszkom się uda, bo ten brak adopcji w ostatnim czasie jest przerażający.

Ja od wczoraj nie mogę przestać myśleć o Piracie :-( Tak bardzo chciałabym pomóc, a nie mam w jaki sposób:placz: Może jak uda mi sie powrócić do Poznania będę bardziej użyteczna niż teraz. Bezsilność to najgorsze co istnieje.

Posted

Dziękuję za linki. W takim razie ja od razu zabieram się do pracy. Zrobię dla każdego maluszka oddzielne ogłoszenie, lecz z tym samym tekstem, gdyż na większości stron, na których ogłaszam, nie ma możliwości dodania tylu zdjęć co na allegro.

Doczytałam, że Panda ma już dom. Czy to ten, o którym była mowa gdzieś na początku wątku? Czy mała już pojechała do domku czy nadal jest w schronisku?

Posted

POnieważ sprawa adopcji Pandy tu z dogomanii jakos zamilkła, zgłosił się domek i sunia już niebawem pojedzie. Rozmawiałam właśnie z Pawłem - teraz malce są szczepione, musza pobyć po szczepieniu jeszcze u nas, ale Pandy nie wystawiamy bo dom pewny, tak powiedział Paweł.

Ja juz wystawiam także.

Posted

Bardzo się cieszę w takim razie, że Panda ma już zapewniony domek!

Ode mnie cała reszta otrzymała pakiet ogłoszeń. Dla fromalności wymieniam strony:

poznan.gumtree.pl
poznan.oxl.pl
4lapy.pl
adopcjepsow.org
kokosy.pl
hodowcy.com.pl
aukcjezwierzat.pl
kupiepsa.pl
eofery.com.pl
ogloszenia.interpress.pl
nasipupile.pl
przygarnijzwierzaka.pl
oglosze.pl

Posted

Bardzo się cieszę w takim razie, że Panda ma już zapewniony domek!

Panda jest już w nowym domku, dzisiaj byłam w Buku i jak się okazało rano pojechała do nowej Panci :loveu: Wszystkiego dobrego Pandusiu
A reszta cudowna, mnie najbardziej podoba się Pusia (to ta piaskowa dziewczynka), Poker i Perełka też są cudne, no i oczywiście moja faworytka Ruda :loveu: wspaniała sunieczka

Posted

Jak się miewają maluszki? Ktoś je odwiedził ostatnio? Były jakieś interesujące zgłoszenia w ich sprawie?

Tak mi się marzy wiadomość o tym, że cała rodzinka już w swoich domkach :roll:

Posted

Ostatnio nawet integrowaly sie z Madrasem i Milka :-D

dokładnie i zabawa była na całego, maludy miewają się dobrze, niestety zapomniałam porobić zdjęcia rodzince :shake:

Posted

Ja tez odwiedziłam psiaki, przywożąc Dorkę.
Dzisiaj dzwoniła osoba zainteresowana Perłą - wysłałam ankietę, czekam na odpowiedź.
Wczoraj dzwonił ktoś w sprawie Pusi, ale już się nie skontaktował z Pawłem.
BYł też zainteresowany dom Pokerem, ale milczy na razie.

Posted

Poker pojechał do nowego domku. Mieszka w Poznaniu. Rodzinka jeśli przeszła sito Pawła, to znaczy że będzie miał dobry domek!!!

Pusia i Perła czekają, przy czym Perła jest wstepnie zarezerwowana.

Posted

Nareszcie kolejna dobra wiadomość!!! :multi: Bardzo się cieszę, że Pokerek od dziś będzie spał w ciepłym i SWOIM domku! :loveu: Przyznam szczerze, że Poker był moją skrytą miłością,więc cieszę się podwójnie :oops:

Maluchu duuużo szczęścia Ci życzę! :kiss_2:

Ja jednak bardzo się martwię o Rudą :-( Marzę o tym, żeby dla niej także szybko znalazł się odpowiedni dom...

Posted

Poker pojechał do nowego domku. Mieszka w Poznaniu. Rodzinka jeśli przeszła sito Pawła, to znaczy że będzie miał dobry domek!!!

Cudowna wiadomość!!!!!!!! Pokerku wszystkiego dobrego:loveu:
P.S. Moze nowa rodzinka Pokerka podesle zdjecia z nowego domku albo zaloguje sie na dogo i bedzie na bieżąco informowac o jego poczynaniach

Ja jednak bardzo się martwię o Rudą :-( Marzę o tym, żeby dla niej także szybko znalazł się odpowiedni dom...

Ja też się martwię, tak bym chciała żeby Rudzinka znalazła domek, super domek... i oczywiscie Pusia - ona z Ruda są moją skrytą miłością. Ale bądźmy dobrej mysli ;)