Lilmo Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Moja ulubiona rodzinko witam Was po małej przerwie :loveu: Quote
chucas Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Czy ktos odwiedził ostatnio rodzinkę? jak się miewają? Quote
supergoga Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Wybieram się jutro do Buku, chcę porobic spokojnie pojedyńcze foty maluchom i wystawić już ogłoszenia. Przypomnijcie mi proszę, która panna jak się nazywała. Pamiętam tylko Pokera.:oops: Quote
Lilmo Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Czarna sunia z białą plamką na głowie to Panda. Druga czarna to Perła, a jasna sunia to Pusia. Mądrala ze mnie,bo mam na dysku zdjęcia z opisami :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Jaka śliczna psia mamusia:loveu: troszkę mi corgi przypomina. Quote
Gdusia Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Sunia i jej szczeniaki sa prze cudne :) Tylko jeden ze szczeniakow samczyk Poker troszke strachliwy jest :( Powinien szybko znales dom... Quote
Lilmo Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 A jak wygląda kwestia szukania dla nich domków? Ile one już mają? To już czas na adopcję czy jeszcze trochę czekamy? Quote
supergoga Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Już szukamy. Własnie robię allegrowskie ogłoszenia, ale przez Pirata mi to słabo idzie. Ale za chwilę wstawie linki. Quote
Lilmo Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 W takim razie po wklejeniu tutaj linków ja także zabiorę się za ogłoszenia. Może chociaż maluszkom się uda, bo ten brak adopcji w ostatnim czasie jest przerażający. Ja od wczoraj nie mogę przestać myśleć o Piracie :-( Tak bardzo chciałabym pomóc, a nie mam w jaki sposób:placz: Może jak uda mi sie powrócić do Poznania będę bardziej użyteczna niż teraz. Bezsilność to najgorsze co istnieje. Quote
supergoga Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Ruda, mała pręgowana sunia czeka na własny dom (697596677) - Aukcje internetowe Allegro Szczenięta niezwykłej urody, szukają domów (697593994) - Aukcje internetowe Allegro Już zrobiłam. teraz psiaki będą jeszcze miały: alegratka kupsprzedaj eurocity cafeanimal strona Fundacji Animalia Lilmo, dzięki za pomoc. Quote
Lilmo Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Dziękuję za linki. W takim razie ja od razu zabieram się do pracy. Zrobię dla każdego maluszka oddzielne ogłoszenie, lecz z tym samym tekstem, gdyż na większości stron, na których ogłaszam, nie ma możliwości dodania tylu zdjęć co na allegro. Doczytałam, że Panda ma już dom. Czy to ten, o którym była mowa gdzieś na początku wątku? Czy mała już pojechała do domku czy nadal jest w schronisku? Quote
supergoga Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 POnieważ sprawa adopcji Pandy tu z dogomanii jakos zamilkła, zgłosił się domek i sunia już niebawem pojedzie. Rozmawiałam właśnie z Pawłem - teraz malce są szczepione, musza pobyć po szczepieniu jeszcze u nas, ale Pandy nie wystawiamy bo dom pewny, tak powiedział Paweł. Ja juz wystawiam także. Quote
Lilmo Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Bardzo się cieszę w takim razie, że Panda ma już zapewniony domek! Ode mnie cała reszta otrzymała pakiet ogłoszeń. Dla fromalności wymieniam strony: poznan.gumtree.pl poznan.oxl.pl 4lapy.pl adopcjepsow.org kokosy.pl hodowcy.com.pl aukcjezwierzat.pl kupiepsa.pl eofery.com.pl ogloszenia.interpress.pl nasipupile.pl przygarnijzwierzaka.pl oglosze.pl Quote
chucas Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Bardzo się cieszę w takim razie, że Panda ma już zapewniony domek! Panda jest już w nowym domku, dzisiaj byłam w Buku i jak się okazało rano pojechała do nowej Panci :loveu: Wszystkiego dobrego Pandusiu A reszta cudowna, mnie najbardziej podoba się Pusia (to ta piaskowa dziewczynka), Poker i Perełka też są cudne, no i oczywiście moja faworytka Ruda :loveu: wspaniała sunieczka Quote
Lilmo Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Wspaniale! Dużo szczęści Ci życzę Pandulko! No to teraz czas na resztę rodzinki :cool3: Quote
Lilmo Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Jak się miewają maluszki? Ktoś je odwiedził ostatnio? Były jakieś interesujące zgłoszenia w ich sprawie? Tak mi się marzy wiadomość o tym, że cała rodzinka już w swoich domkach :roll: Quote
Gdusia Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 U psiakow dobrze :) Szczeniaki rosna jak na drozdzach :) Ostatnio nawet integrowaly sie z Madrasem i Milka :D Quote
chucas Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Ostatnio nawet integrowaly sie z Madrasem i Milka :-D dokładnie i zabawa była na całego, maludy miewają się dobrze, niestety zapomniałam porobić zdjęcia rodzince :shake: Quote
supergoga Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Ja tez odwiedziłam psiaki, przywożąc Dorkę. Dzisiaj dzwoniła osoba zainteresowana Perłą - wysłałam ankietę, czekam na odpowiedź. Wczoraj dzwonił ktoś w sprawie Pusi, ale już się nie skontaktował z Pawłem. BYł też zainteresowany dom Pokerem, ale milczy na razie. Quote
supergoga Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Poker pojechał do nowego domku. Mieszka w Poznaniu. Rodzinka jeśli przeszła sito Pawła, to znaczy że będzie miał dobry domek!!! Pusia i Perła czekają, przy czym Perła jest wstepnie zarezerwowana. Quote
Lilmo Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Nareszcie kolejna dobra wiadomość!!! :multi: Bardzo się cieszę, że Pokerek od dziś będzie spał w ciepłym i SWOIM domku! :loveu: Przyznam szczerze, że Poker był moją skrytą miłością,więc cieszę się podwójnie :oops: Maluchu duuużo szczęścia Ci życzę! :kiss_2: Ja jednak bardzo się martwię o Rudą :-( Marzę o tym, żeby dla niej także szybko znalazł się odpowiedni dom... Quote
chucas Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Poker pojechał do nowego domku. Mieszka w Poznaniu. Rodzinka jeśli przeszła sito Pawła, to znaczy że będzie miał dobry domek!!! Cudowna wiadomość!!!!!!!! Pokerku wszystkiego dobrego:loveu: P.S. Moze nowa rodzinka Pokerka podesle zdjecia z nowego domku albo zaloguje sie na dogo i bedzie na bieżąco informowac o jego poczynaniach Ja jednak bardzo się martwię o Rudą :-( Marzę o tym, żeby dla niej także szybko znalazł się odpowiedni dom... Ja też się martwię, tak bym chciała żeby Rudzinka znalazła domek, super domek... i oczywiscie Pusia - ona z Ruda są moją skrytą miłością. Ale bądźmy dobrej mysli ;) Quote
Recommended Posts