Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:razz:[FONT=Arial]co do hodowców ale takich którzy działają w Zarządzie ZK ...to już nie raz nasłuchałam się SUPER:angryy: opowieści....ale to co ostatnio poznałam i psa znam to przeszło moje oczekiwania ...ktoś ma psa z rodowodem za 1700zł ....pies ma dysplazje i wogóle nie zeszły jajeczka [podczes zakupu pani chyba mówiła że jeszcze zejdą bo to nie ich czas :diabloti: ]...psiak już ma coś kole 2 lat chyba ...podczas rozmów z panią hodowczynią włascicielka dowiedziała się ze Pani nie rozumie o co koleżanka ma pretensje ...skoro i tak nie planowała wystaw a piesek miał być na kolanka :razz:...

A ja chyba to nie wzięłabym takiego śloozaka do ust ... wolę maślaki :p
[/FONT]

Posted

Ale fajne ślimaczyska!
Opowieści o lekarzach przerażajace, ale prawidzie. Żeby nie było normalnych i zaangażowanych tysz znam.
Twoje tereny mieszkaniowe wręcz wymarzone! Zazdraszczam.
Kciuki za Pepowego grzyba trzymam!

Posted

[quote name='Vectra']co do ZK i wszystkiego dookoła tego , kasa rządzi i palma odbija niektórym.
Są ludzie i parapety jak wszędzie.

[/quote]

a chcac hodowac 'papierowo' w PL nie ma alternatywy ZK bo w PKPR jest jeszcze gorzej ...

Posted

[quote name='Elitesse']a chcac hodowac 'papierowo' w PL nie ma alternatywy ZK bo w PKPR jest jeszcze gorzej ...[/quote]

no niestety :shake: i dlatego potrzebna jest REFORMA tego towarzystwa zarządzającego ZK, ale dopóki hodowcy porządni będą sie godzić na taki stan rzeczy to tak będzie :roll:

Posted

[quote name='Vectra']PKPR miał być konkurencją dla ZK , miał być cud , miód i orzeszki :evilbat:

Założmy sobie własny związek :diabloti:[/quote]

związek wyklętych :evil_lol:

Posted

Niezłomny jest Związek Zbieraczy Gałązek :evil_lol:
ZK skostniały jest od lat i z tego co miałam okazję poznać ową instytucję od środka to reforma mu nie grozi - to takie miejsce które przyciąga ludzi niespełnionych w innych dziedzinach którzy chcą zrobić "karierę", pokazać się itd itp. Niestety z przykrością stwierdzam że za mało tam prawdziwych psiarzy i ludzi o szerokich horyzontach...

Posted

weszka napisał(a):
Niezłomny jest Związek Zbieraczy Gałązek :evil_lol:
ZK skostniały jest od lat i z tego co miałam okazję poznać ową instytucję od środka to reforma mu nie grozi - to takie miejsce które przyciąga ludzi niespełnionych w innych dziedzinach którzy chcą zrobić "karierę", pokazać się itd itp. Niestety z przykrością stwierdzam że za mało tam prawdziwych psiarzy i ludzi o szerokich horyzontach...

bo tacy ludzie sa tepieni na wszelkie mozliwe sposoby a zapal od razu studzony :roll:
chyba trza poczekac az "elita" wymrze :evil_lol::evil_lol:

Posted

Zrobił się tu jakiś OFF (sorki Malawaszko!) ale jeszcze tylko dokończę myśl... wiesz Elitesse ja tak myślałam na przykładzie krakowskiego ZK - była stara gwardia i po wyborach się kiedyś nareszcie odmłodziła - i... jakiejś dramatycznej poprawy nie było... bo właśnie chyba rzecz w tym co napisałam - niektórzy (może nawet większość) idą tam jak do polityki - nie udało się gdzie indziej to może tu się uda. Nie wiem jak jest teraz bo trzymam się z daleka i tak mi dobrze :) To co robię robię z pasji, miłości do psów i dla siebie samej i rasy - a nie dla sławy, chwały i czegoś tam jeszcze. EOT ;)

Posted

[quote name='weszka']Zrobił się tu jakiś OFF (sorki Malawaszko!) ale jeszcze tylko dokończę myśl... wiesz Elitesse ja tak myślałam na przykładzie krakowskiego ZK - była stara gwardia i po wyborach się kiedyś nareszcie odmłodziła - i... jakiejś dramatycznej poprawy nie było... bo właśnie chyba rzecz w tym co napisałam - niektórzy (może nawet większość) idą tam jak do polityki - nie udało się gdzie indziej to może tu się uda. Nie wiem jak jest teraz bo trzymam się z daleka i tak mi dobrze :) To co robię robię z pasji, miłości do psów i dla siebie samej i rasy - a nie dla sławy, chwały i czegoś tam jeszcze. EOT ;)

ja niestety odnosze to samo wrazenie :shake:

wiele lat temu pisalam artykuliki do ASKO - jakies sprawozdania z wystaw itp, moj oddzial ZK dostal pismo z Wawki z kserami tych artykulow ze jestem "niepoprawna politycznie" i dostalam delikatna sugestie cobym nawet na kurs asystencki nie szla bo tak czy siak mnie na egzaminie uwala :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]kupiłam se arbuza :grins:[/FONT]

ja też mam :loveu:

[quote name='Elitesse']
wiele lat temu pisalam artykuliki do ASKO - jakies sprawozdania z wystaw itp, moj oddzial ZK dostal pismo z Wawki z kserami tych artykulow ze jestem "niepoprawna politycznie" i dostalam delikatna sugestie cobym nawet na kurs asystencki nie szla bo tak czy siak mnie na egzaminie uwala :diabloti::diabloti:

:mdleje: no comments :crazyeye:

[quote name='anetta']http://img208.imageshack.us/img208/2774/dsc0029qb0.jpg
Smacznego!

:lol:

Ach te oczyyyyyyyyyy :evil_lol:

oczy są boskie nieprawdaż? :loveu: a chłopaki dziękują :lol:

[quote name='AnkaG']Zapisać a składkowe przeznaczymy na zakup alkoholu. :multi:

i narkotyki? :evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]to je będę skarbnikiem:grins:[/FONT]

cFaniara :mad:

Posted

Vectra napisał(a):
a ja mam finlandie grejfrutową z colą i czereśnie :diabloti:

to za to ZK , co by mu się .... :evilbat:

ja mialam piffko i czeresnie:multi:
a ten skrot ZK to zaklad karny czy co?:diabloti:

Posted

lolka75 napisał(a):

a ten skrot ZK to zaklad karny czy co?:diabloti:

no przydałoby się coponiektórych przenieść z ZK do ZK :diabloti:

Przed chwilą wykąpałam Lunete - skopała mi całe łóżko, schowała się pod kocem i udaje że jej nie ma :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
no przydałoby się coponiektórych przenieść z ZK do ZK :diabloti:

Przed chwilą wykąpałam Lunete - skopała mi całe łóżko, schowała się pod kocem i udaje że jej nie ma :lol:

no wiesz co.....:shake:...kto to widzial zeby taka krzywde robic pieskowi:shake::mad:.... wstydz sie Wasiu:diabloti:

Posted

[quote name='Elitesse']bo tacy ludzie sa tepieni na wszelkie mozliwe sposoby a zapal od razu studzony :roll:
chyba trza poczekac az "elita" wymrze :evil_lol::evil_lol:
Przemilczę, ale przyklasnę

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]kupiłam se arbuza :grins:[/FONT]
Ja też mam i czereśnie i właśnie gotuję bobek:p(i sranko murowane:evil_lol:)

A do klubu przyjmiecie?????????