Alicja Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 :razz:[FONT=Arial]co do hodowców ale takich którzy działają w Zarządzie ZK ...to już nie raz nasłuchałam się SUPER:angryy: opowieści....ale to co ostatnio poznałam i psa znam to przeszło moje oczekiwania ...ktoś ma psa z rodowodem za 1700zł ....pies ma dysplazje i wogóle nie zeszły jajeczka [podczes zakupu pani chyba mówiła że jeszcze zejdą bo to nie ich czas :diabloti: ]...psiak już ma coś kole 2 lat chyba ...podczas rozmów z panią hodowczynią włascicielka dowiedziała się ze Pani nie rozumie o co koleżanka ma pretensje ...skoro i tak nie planowała wystaw a piesek miał być na kolanka :razz:... A ja chyba to nie wzięłabym takiego śloozaka do ust ... wolę maślaki :p[/FONT] Quote
LAZY Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Ale fajne ślimaczyska! Opowieści o lekarzach przerażajace, ale prawidzie. Żeby nie było normalnych i zaangażowanych tysz znam. Twoje tereny mieszkaniowe wręcz wymarzone! Zazdraszczam. Kciuki za Pepowego grzyba trzymam! Quote
Doginka Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 :hand:jak tam pierwszew dni wakacji:razz::p Hodujecie grzybki, czy już po woli się ich pozbywacie z Pepcią:razz:;) Quote
Vectra Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 co do ZK i wszystkiego dookoła tego , kasa rządzi i palma odbija niektórym. Są ludzie i parapety jak wszędzie. cześć Waszuniu :multi: :diabloti: Quote
Elitesse Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Vectra']co do ZK i wszystkiego dookoła tego , kasa rządzi i palma odbija niektórym. Są ludzie i parapety jak wszędzie. [/quote] a chcac hodowac 'papierowo' w PL nie ma alternatywy ZK bo w PKPR jest jeszcze gorzej ... Quote
malawaszka Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='Elitesse']a chcac hodowac 'papierowo' w PL nie ma alternatywy ZK bo w PKPR jest jeszcze gorzej ...[/quote] no niestety :shake: i dlatego potrzebna jest REFORMA tego towarzystwa zarządzającego ZK, ale dopóki hodowcy porządni będą sie godzić na taki stan rzeczy to tak będzie :roll: Quote
Vectra Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 PKPR miał być konkurencją dla ZK , miał być cud , miód i orzeszki :evilbat: Założmy sobie własny związek :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='Vectra']PKPR miał być konkurencją dla ZK , miał być cud , miód i orzeszki :evilbat: Założmy sobie własny związek :diabloti:[/quote] związek wyklętych :evil_lol: Quote
AnkaG Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 malawaszka napisał(a):związek wyklętych :evil_lol: i walniętych :diabloti: Ile składkowe? Quote
malawaszka Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 AnkaG napisał(a):i walniętych :diabloti: Ile składkowe? ale chcesz sie zapisać czy nas obrażasz??? :evil_lol: Quote
weszka Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Niezłomny jest Związek Zbieraczy Gałązek :evil_lol: ZK skostniały jest od lat i z tego co miałam okazję poznać ową instytucję od środka to reforma mu nie grozi - to takie miejsce które przyciąga ludzi niespełnionych w innych dziedzinach którzy chcą zrobić "karierę", pokazać się itd itp. Niestety z przykrością stwierdzam że za mało tam prawdziwych psiarzy i ludzi o szerokich horyzontach... Quote
Elitesse Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 weszka napisał(a):Niezłomny jest Związek Zbieraczy Gałązek :evil_lol: ZK skostniały jest od lat i z tego co miałam okazję poznać ową instytucję od środka to reforma mu nie grozi - to takie miejsce które przyciąga ludzi niespełnionych w innych dziedzinach którzy chcą zrobić "karierę", pokazać się itd itp. Niestety z przykrością stwierdzam że za mało tam prawdziwych psiarzy i ludzi o szerokich horyzontach... bo tacy ludzie sa tepieni na wszelkie mozliwe sposoby a zapal od razu studzony :roll: chyba trza poczekac az "elita" wymrze :evil_lol::evil_lol: Quote
weszka Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Zrobił się tu jakiś OFF (sorki Malawaszko!) ale jeszcze tylko dokończę myśl... wiesz Elitesse ja tak myślałam na przykładzie krakowskiego ZK - była stara gwardia i po wyborach się kiedyś nareszcie odmłodziła - i... jakiejś dramatycznej poprawy nie było... bo właśnie chyba rzecz w tym co napisałam - niektórzy (może nawet większość) idą tam jak do polityki - nie udało się gdzie indziej to może tu się uda. Nie wiem jak jest teraz bo trzymam się z daleka i tak mi dobrze :) To co robię robię z pasji, miłości do psów i dla siebie samej i rasy - a nie dla sławy, chwały i czegoś tam jeszcze. EOT ;) Quote
weszka Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]kupiłam se arbuza :grins:[/FONT] A ja wczoraj i wrąbałam całą ćwiarę ;) na raz a miało być na 2 razy. Smacznego! Quote
Elitesse Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='weszka']Zrobił się tu jakiś OFF (sorki Malawaszko!) ale jeszcze tylko dokończę myśl... wiesz Elitesse ja tak myślałam na przykładzie krakowskiego ZK - była stara gwardia i po wyborach się kiedyś nareszcie odmłodziła - i... jakiejś dramatycznej poprawy nie było... bo właśnie chyba rzecz w tym co napisałam - niektórzy (może nawet większość) idą tam jak do polityki - nie udało się gdzie indziej to może tu się uda. Nie wiem jak jest teraz bo trzymam się z daleka i tak mi dobrze :) To co robię robię z pasji, miłości do psów i dla siebie samej i rasy - a nie dla sławy, chwały i czegoś tam jeszcze. EOT ;) ja niestety odnosze to samo wrazenie :shake: wiele lat temu pisalam artykuliki do ASKO - jakies sprawozdania z wystaw itp, moj oddzial ZK dostal pismo z Wawki z kserami tych artykulow ze jestem "niepoprawna politycznie" i dostalam delikatna sugestie cobym nawet na kurs asystencki nie szla bo tak czy siak mnie na egzaminie uwala :diabloti::diabloti: Quote
anetta Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 http://img208.imageshack.us/img208/2774/dsc0029qb0.jpg Smacznego! :lol: Ach te oczyyyyyyyyyy Quote
AnkaG Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 malawaszka napisał(a):ale chcesz sie zapisać czy nas obrażasz??? :evil_lol: Zapisać a składkowe przeznaczymy na zakup alkoholu. :multi: Quote
Alicja Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [FONT=Arial]to je będę skarbnikiem:grins:[/FONT] Quote
malawaszka Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]kupiłam se arbuza :grins:[/FONT] ja też mam :loveu: [quote name='Elitesse'] wiele lat temu pisalam artykuliki do ASKO - jakies sprawozdania z wystaw itp, moj oddzial ZK dostal pismo z Wawki z kserami tych artykulow ze jestem "niepoprawna politycznie" i dostalam delikatna sugestie cobym nawet na kurs asystencki nie szla bo tak czy siak mnie na egzaminie uwala :diabloti::diabloti: :mdleje: no comments :crazyeye: [quote name='anetta']http://img208.imageshack.us/img208/2774/dsc0029qb0.jpg Smacznego! :lol: Ach te oczyyyyyyyyyy :evil_lol: oczy są boskie nieprawdaż? :loveu: a chłopaki dziękują :lol: [quote name='AnkaG']Zapisać a składkowe przeznaczymy na zakup alkoholu. :multi: i narkotyki? :evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]to je będę skarbnikiem:grins:[/FONT] cFaniara :mad: Quote
Vectra Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 a ja mam finlandie grejfrutową z colą i czereśnie :diabloti: to za to ZK , co by mu się .... :evilbat: Quote
lolka75 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Vectra napisał(a):a ja mam finlandie grejfrutową z colą i czereśnie :diabloti: to za to ZK , co by mu się .... :evilbat: ja mialam piffko i czeresnie:multi: a ten skrot ZK to zaklad karny czy co?:diabloti: Quote
malawaszka Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 lolka75 napisał(a): a ten skrot ZK to zaklad karny czy co?:diabloti: no przydałoby się coponiektórych przenieść z ZK do ZK :diabloti: Przed chwilą wykąpałam Lunete - skopała mi całe łóżko, schowała się pod kocem i udaje że jej nie ma :lol: Quote
lolka75 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 malawaszka napisał(a):no przydałoby się coponiektórych przenieść z ZK do ZK :diabloti: Przed chwilą wykąpałam Lunete - skopała mi całe łóżko, schowała się pod kocem i udaje że jej nie ma :lol: no wiesz co.....:shake:...kto to widzial zeby taka krzywde robic pieskowi:shake::mad:.... wstydz sie Wasiu:diabloti: Quote
Doginka Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Elitesse']bo tacy ludzie sa tepieni na wszelkie mozliwe sposoby a zapal od razu studzony :roll: chyba trza poczekac az "elita" wymrze :evil_lol::evil_lol: Przemilczę, ale przyklasnę [quote name='Alicja'][FONT=Arial]kupiłam se arbuza :grins:[/FONT] Ja też mam i czereśnie i właśnie gotuję bobek:p(i sranko murowane:evil_lol:) A do klubu przyjmiecie????????? Quote
Recommended Posts