Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to ciekawe u Was z tymi mrówkami :roll: u nas zupełnie nie ma takiego problemu:roll: są miejsca gdzie można normalnie się wyłożyć na trawie i nie zostać oblezionym przez nic :lol:

Posted

Ja doświadczeń z mrówkami nie mam ale komarów nie znoszę bo zawsze jestem najbardziej podziabana :angryy:
A futrzaste szczęśliwe mróweczki piękne, no i mała modelka jak zawsze też :)

Posted

Też lubię ten wątek Metamorfozy ...... jak mam zły humor , chandrę , to zawsze zaglądam.Potem poprawiam Galerią szczeniaków na TTB i od razu żyć się chce :)

Posted

Dziendoberek :multi:

alez sliczne fotki :loveu:

u nasz tez sa miejsca gdzie mozna glebnac na trawke i mrowy nie wlaza, ale sa i takie gdzie zaraz sa ich tysiace :diabloti:

Posted

Ja na podwórku na wsi chyba wytępię te cholery mrówy bo niby pożyteczne, ale kurna nic miłego jak mi kiedyś do gaci wlazły i po doopie pogryzły - to nie są takie małe miejskie mróweczki tylko wsiurskie mutanty na gnojówce wypasione :evil_lol:

a panienki w upały taplają się w bagienku czyli zarastającej rzeczce, która już prawie nie płynie :placz:

Posted

ile tu fotek rzucili:cool3:
ja dzisiaj właśnie widziałem takie mutanty mrówkowe, ma toto z 1,5cm długości:o nie chciałbym mieć z takim czymś bliskiego spotkania:diabloti:

Posted

tangerine74 napisał(a):
Waszko, poniżej obiecane szkockie widoczki. Niesamowicie tam. Aż słów brakuje ...

Tangerine jakie CUDNE :mdleje:- ja kce wiecej!!!!!!!!!! :cool3:

Posted

ale mój jest taki... zwyczajny, domowy, a Szkocja - cudo normalnie brak mi słów jak bardzo mi się podoba - morze, góry i te przepiękne pagórki trawiaste :loveu::loveu::loveu:

a poza tym masakrycznie boli mnie ucho :(