malawaszka Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='Vectra']Foty ekstra !!!! Modele fajni , bo nie biegają w kadrze :diabloti: no co Ty - popylali, że nie mogłam nadążyć :evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:roll:...ale mi smaka narobiłaś na tego ARBUZIKA:placz:[/FONT] to cho do mnie - mam jeszcze pół :loveu: Quote
LeCoyotte Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:roll:...ale mi smaka narobiłaś na tego ARBUZIKA:placz:[/FONT] mi na kiwi:evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Kiwusy też jeszcze mam :cool3: EDIT: no i całe szczeście, że nie narobiłam Wam smaka na ślimaki :lol: Quote
aga1215 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 http://img522.imageshack.us/img522/6872/dsc0057yg8.jpg :crazyeye: one tak bez sera pokazują???:crazyeye: btw - fajne foty:loveu: Jak ucho? Ja też w upały przechodziłam poważne zapalenie ucha, paskudne to było, brrrrrrr ......... Quote
malawaszka Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='aga1215']:crazyeye: one tak bez sera pokazują???:crazyeye: Jak ucho? Ja też w upały przechodziłam poważne zapalenie ucha, paskudne to było, brrrrrrr .........[/quote] bez sera bo to szkolone Śloozaki :loveu::evil_lol: ucho już OK! tylko ciężko jeździć autem z zamkniętymi szybami (bo klima mi się zepsuła :diabloti::evil_lol:) więc jeżdżę z pootwieranymi i proszę się o powtórkę, a u mnie nie było to tak poważne zapalenie na szczeście Quote
weszka Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Śliczne te moje śloozacze wnuki :loveu: Ooooj arbuzika też bym zjadła bo coś mnie suszy z wieczora :evil_lol::eviltong: Quote
malawaszka Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='weszka']Śliczne te moje śloozacze wnuki :loveu: Ooooj arbuzika też bym zjadła bo coś mnie suszy z wieczora :evil_lol::eviltong:[/quote] noo cudne są nie? :loveu: nie sądziłam, że aż tak mi na ich punkcie odbije :evil_lol: codziennie wieczorem się gapię czy już wyszły z podłoża na papu :loveu: hahha to musiało być wczoraj ostro na wiankach co? bo zwykle to rano suszi, a jak wieczorem to :turn-l: :eviltong: Quote
Doginka Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='malawaszka'] EDIT: no i całe szczeście, że nie narobiłam Wam smaka na ślimaki :lol:[/quote] Mi narobiłaś - uwielbiam w sosie pomidorowym:diabloti::loveu: Quote
madziamn Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 e tam owoce chyba lepsze a ślimaki fajnie na zdjeciach wyszły Quote
Vectra Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Waszko , Ty kochana jesteś na etapie budowlanych poszukiwań :diabloti: Obiło ci się o oczy takie ogrodzenie kwietnik ? takie cuś ma Dilerowa , nie wiem czy widziałaś :evilbat: Ja się to zwie po polskiemu , bo szukam i ni mogie znajść :( Quote
malawaszka Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 ojjj kochana do wybierania kwietników to jeszcze kawał drogi mam - jestem na etapie gresów :evil_lol: nie mam pojęcia o co cho... Quote
weszka Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='malawaszka'] hahha to musiało być wczoraj ostro na wiankach co? bo zwykle to rano suszi, a jak wieczorem to :turn-l: :eviltong:[/quote] e nie jakoś specjalnie ostro nie było :razz::eviltong: susi chyba tak o zwyczajnie z ciepła :diabloti: Quote
Maga100 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 a propos sąsiadów jeszcze.... Muszę się podzielić. Dziś od mojej sąsiadki (fajna dziewczyna wydawała się) dowiedziałam się, co następuje: 1. w każdej hodowli możesz kupić szczeniaki z rodowodem lub bez - do wyboru 2. tylko TRZY szczeniaki z miotu mają metrykę, reszta nie i stąd są rasowe bez rodowodu 3. gdy kupujesz psa z rodowodem, masz OBOWIĄZEK :crazyeye: jeździć z nim na wystawy 4. rodowód jest TYLKO po to, aby psa wystawiać, o niczym innym nie świadczy. Opadły mi ręce, nogi i cała reszta :shake: Quote
Vectra Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Maga , gdzie Ty mieszkasz , tacy mądrzy ludzie dookoła Ciebie :multi: Czy jak przyjadę do Ciebie , zaprosisz TĄ sąsiadkę ? :evilbat: Quote
Maga100 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='Vectra']Czy jak przyjadę do Ciebie , zaprosisz TĄ sąsiadkę ? :evilbat: a wiesz, że jak ona snuła te swoje opowieści, to jakoś bezwiednie pomyslałam: brakuje mi Ewuni... :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 ehh sama nie wiem czy śmiać się czy płakać - kiedy ten naród będzie bardziej świadomy? Quote
Vectra Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 to będzie tak długo trwać , póty głupota nie będzie przestępstwem :evilbat: ale swoją drogą , to czasem lubię z sobie z "mądrym" pogadać :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 dopóki to nie jest szkodliwe to można się z tego pośmiać :lol: Quote
Vectra Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 ale , to jest szkodliwe ...... widać , po ilości psów ;) Jak ja raz słuchałam jednego pana i jego silnego instynktu macierzyńskiego , radości z tego faktu - odnosił , to wysterylizowanej Lalki , że on sobie nie wyobraża nie mieć dzieci , bo to każdy musi przeżyć tralalalal , suka też i wilką krzywdę jej wyrządziłam pozbawiając jej tej możliwości :evilbat: bo on by tego NIGDY nie zrobił , gdyby miał suke , to na bank by miała dzieci , tak jak on HA ... Zamknął ryj jak zapytałam czy swoje dzieci oddał by gdy tylko zaczęły chodzić i samodzielnie żreć , lub czy trzymał by wszystkie sucze szczeniaki do osiągnięcia pełnoletności :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Waszuniu TO JEST TO O CO CIĘ PYTAŁAM Pół nocy kopałam w necie ,ale znalazłam :multi: Quote
malawaszka Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 noo ja wczoraj też zerknęłam na allegro, ale nie znalazłam i w życiu bym nie pomyślała, że to się nazywa GAZON :mdleje: hahaha a w ogóle to dziś miałam jechać do Zabrza - czyli w poprzek ślunska - zaplanowałam sobie na spokojnie wyjechać koło południa, wstałam koło 10, przygotowuję sobie mapy do zabrania, a tu w tv mówią że od 12 zaczyna się protest ciężarówkowców :mdleje: to ja już miałam masakryczną wizję zakorkowanej aglomeracji, mało się nie popłakalam na myśl, że następnych kilka godzin spędzę w skwarze w mojej limuzynie :mdleje: no więc biegiem do auta o 11.45 ruszyłam i pędzę żeby chociaż Katowice minąć - wybiła 12, a ja jadę, pędzę i nic, oddałam mapy, wracam i nic :evil_lol::evil_lol::evil_lol: taaaaki protest :turn-l: jak zwykle głupia telewizornia narobiła mi paniki :mad: Quote
Vectra Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Ja zupełnie przypadkiem trafiłam , że to GAZON :evil_lol: Quote
AnkaG Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 O ile kojarzy mi się z rozwiązywania krzyżówek to gazon to trawnik - ale nie wiem o czym gadacie. Wy mówicie o ludziach. A ja przeczytałam kiedyś opowieść dziewczyny o tym jak była w hodowli osoby która od lat jest w ZK. Dziewczyna poszła ogladać szczeniaki shar-pei. Nie pamietam wszytkich mądrości ale np. Dziewczyna: te szczeniaki są jakies dzikie, wyrywają sie z rąk i uciekają. Pani: ja ich nie biore na ręce żeby sie nie przywyczajały Fajna socjalizacja ... Quote
malawaszka Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 ano to że w ZK jest niezłe bagno to wiem od dawna - i dlatego nie chcę mieć z nimi nic wspólnego - skutecznie się wyleczyłam przynajmniej z tego, bo to jaka masa podłych rozmnażaczy działających pod skrzydełkami ZK to przechodzi ludzkie pojęcia a ZK ma to w dupie bo co? wiadomo - kasa kasa kasa - tfu nie chce mi się o tym gadać ani myśleć, więc nie rozwijajmy tego śmierdzącego tematu, bo jeszcze mi ktoś bombe podłoży :diabloti: Quote
Recommended Posts