Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Elitesse']a J cwiczy opieke nad stadem dziecieco psim :eviltong: ... a trening czyni mistrza wiec pora na wlasne :diabloti:

jeszcze trochę musi poćwiczyć :diabloti:

[quote name='LeCoyotte']Nie zaraża przez net? a ja goopi się bałem:diabloti:

no widzisz! trzeba było zapytać! :lol:

ale się fajnie stara:loveu: ja nigdy nie umiem trafić na taką pozę

ale trafiasz na masę innych fajnych :loveu:

jakiś tydzień temu widziałem sobowtóra Pepy tylko że tamtej stały oboje uszu

przytniemy tu i tam i Pepowe też oba staną :diabloti: a też była taka gruba? :mad:

emoty emoty wrrrrr

Posted

Monika też była długo łysa :evilbat: a teraz ma czuprynę , że tylko pozazdrościć ;) włosy do zadu .... ma 14 lat ;)

a mówiłam mu "niech skacze na tle lasu a nie na Twoim" :mad::evil_lol:

jakoś mnie to nie dziwi , że są na J tle :evil_lol: :evil_lol:a nie lasu

Posted

Fotki skaczącej Lunki wyjebongo ...(młody tak kazał napisać) :multi:

Wasiu do roooboty .... Bocianki nad polami latają ...

Ostatnio koleżanka z pracy robi próby posiadania potomstwa. Po bara bara chłop ją złapał za nogi, porządnie potrzasnął z głową w dół i skomentował: no to poto aby wszystko doszło gdzie ma dojść. :diabloti:

Posted

AnkaG napisał(a):

Ostatnio koleżanka z pracy robi próby posiadania potomstwa. Po bara bara chłop ją złapał za nogi, porządnie potrzasnął z głową w dół i skomentował: no to poto aby wszystko doszło gdzie ma dojść. :diabloti:

Buahahahahaha posikałam się ze śmiechu buhahahahahahahahba nie mogę /. Chcesz mnie zabić babo? :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']no to fajnie, że chociaż po jednej Wam sie podoba
Eeee, mi się wszystkie podobają:p
[quote name='AnkaG']

No i się zlałam

Posted

[quote name='AnkaG']

ekhem że tak powiem najpierw ćwiczymy "na sucho" :evil_lol:

no śmiejcie się śmiejcie, ale jak ktoś ma problemy z zajściem w ciążę to takie są zalecenia - no może nie aż takie, ale nie wstają babki przez jakiś czas i nogi oparte o ścianę :lol:

[quote name='Pysia']Buahahahahaha posikałam się ze śmiechu buhahahahahahahahba nie mogę /. Chcesz mnie zabić babo? :evil_lol:

[quote name='Doginka']No i się zlałam

starość nie radość :shake: zwieracze nie trzymają :diabloti:

Posted

[quote name='Justa']hej waszuń :loveu:

http://img300.imageshack.us/img300/2457/dsc0017ly2.jpg

takie upały a biedna Lunetka sie gotuje w futrze :placz:

http://img291.imageshack.us/img291/8646/dsc0034xt9.jpg

Tą małą to ja uwielbiam :loveu:
Zdjęcie też niczego sobie

http://img337.imageshack.us/img337/1450/dsc0039fj5.jpg

Pepa uczesana :mdleje:

noo nie mam kiedy Lunety opitolić - no i teraz będzie chyba maszynka bo skubać nie będę bo przecież za młode te kudełki ma :niewiem:

Olka pozuja jak rasowa modelina - ale ostatnio jak np idziemy na spacer z psami i z nią to się burmuszy jak robię foty psom, przeszkadza i ogólnie nie lubię jak tak robi - to przez moją mamę myśli, że jest pępkiem świata :mad:

a Pepie się poprawiło futro ostatnio i nawet nie muszę czesać :eviltong:

[quote name='madziamn']prześliczne te zdjęcia

dzięki :loveu:

[quote name='LeCoyotte']chuda:errrr:

http

wow!!! i jak wyglądała tak chuda Pepa???? :crazyeye:

Posted

chciałabym, żeby tak było częściej, ale Luna nie chce się za bardzo bawić z Oliwią - a dlatego, żenie ma z tej zabawy przyjemności - mały samolubek jak tylko rzuci Lunie patyk to pędzi galopem i patyk odbiera :roll: chyba szykuje się poważna rozmowa z ciotką :cool1:

to jest oczywiście Oliwii ręka :evil_lol: czasami się tak fajnie bawią

J tłumaczy Olce, że on sobie zerwał swoje źdźbło trawy i ona też może sobie zerwać swoje i każde z nich bedzie miało i będzie fajnie

nawet jej pokazał jak zerwać, ale ona i tak chciała to, które On akurat teraz ma w ręce :lol:

Posted

[quote name='Doginka']O matko - rośnie mały samolubek, ale za to jaki piękny:loveu:

no rośnie rośnie i ja mam nadzieję, że z tego wyrośnie bo nie lubię takich samolubków :mad:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]na 100% nie zaraża :hmmmm: a nie są to przypadkiem grzybki głupawki , bo tak Luna wygląda
http://img110.imageshack.us/img110/7180/dsc0006fd9.jpg
[/FONT]

mówisz że Pepa narkogrzybki wyhodowała na zadku? :evil_lol:

[quote name='Ka-Vanga']Bry :cool3:

ale tu ostatnio u Ciebie w galerii sielsko :loveu: :razz:.

no co Ty? za sielsko? przecież narzekam, że Oliwia samolub się robi - mało?