Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

najbardziej to w tym ZK , to nie podoba mi się , że muszę być CZŁONKIEM :evil_lol: :evil_lol:
Więc załóżmy sobie klub , co być klubowiczami ,a nie członkami ...

Posted

[quote name='Vectra']najbardziej to w tym ZK , to nie podoba mi się , że muszę być CZŁONKIEM :evil_lol: :evil_lol:
Więc załóżmy sobie klub , co być klubowiczami ,a nie członkami ...

Posted

malawaszka napisał(a):

Przed chwilą wykąpałam Lunete - skopała mi całe łóżko, schowała się pod kocem i udaje że jej nie ma :lol:

mogla sie schowac zanim ja wykapalas :lol: a noz bys jej nie znalazla :eviltong:

Posted

[quote name='Vectra']
ale swoją drogą , to czasem lubię z sobie z "mądrym" pogadać :evil_lol: :evil_lol:

mnie ogarneło przerażenie, bo dziewczyna patrzyła na mnie jak na idiotę i w ogóle mnie nie słuchała. wiedziała swoje i już :cool1:

[quote name='malawaszka']a w ogóle to dziś miałam jechać do Zabrza - czyli w poprzek ślunska - zaplanowałam sobie na spokojnie wyjechać koło południa, wstałam koło 10, przygotowuję sobie mapy do zabrania, a tu w tv mówią że od 12 zaczyna się protest ciężarówkowców :mdleje: to ja już miałam masakryczną wizję zakorkowanej aglomeracji, mało się nie popłakalam na myśl, że następnych kilka godzin spędzę w skwarze w mojej limuzynie :mdleje:

pomijając dalszą część tekstu... kup sobie motorek :p nie będziesz miała stresów :p
warszawa ostatnio znów przeżywa oblężenie protestujących i jest dramat w centrum (a tam pracuję niestety). Ostatnio jechałam po chodniku, bo dwa tiry czy autobusy w ramach protestu staneły sobie tak, że naawet rower by się nie przecisnął. Wjechałam więc na chodnik i dalej do przodu :p Kierowcy aut mieli przej...ne, ponieważ nie mieli szans zrobić jakiegokolwiek ruchu :cool1:

Posted

Cytat:
Napisał malawaszka
...Doginko a może Ty znasz kogoś z dogomaniaków kto mieszka na Solcu i mógłby zrobić wizytę przedadopcyjną?

Napisał sleepingbyday
ja nie mieszkam na solcu, ale blisko, mogę się przejść, tylko najwcześniej w poniedziałek. ewentualnie w piątek, ale dopiero ok 19.00. ew. kontakt na priv ze szczegółami, jak byś chciała.

Posted

[quote name='malawaszka']kiedyś będą, ale w tym tyg to prawie nie mam czasu dla moich dziewczynek :oops:

że niby może pracujesz i zarobiona jesteś? :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']że niby może pracujesz i zarobiona jesteś? :evil_lol:

no właśnie nie - bo OD wyjechał na praktyki ze studentami i mam ten tydzień na sprawy psie/adopcyjne poświęcony - zebrało się trochę tego akurat teraz więc dobrze, że mogłam się wyrwać

Posted

Kochani może ktoś zna kogoś kto jedzie z Wawy na wystawę do Krakowa i chciałby zabrać w drodze powrotnej suczkę 8 mies, średniej wlk, spokojną - ale nie jeździła samochodem jeszcze

Chrupcia ma szansę na dom tylko potrzebny transport

Posted

czy ktoś nas jeszcze pamięta? :roll: ja wiem, że Pepa ma grzybka, ale przez internet nie zaraża :diabloti:

nawet na żywo nie zaraża bo Luna nie ma :p

ciężko juz robić zdjęcia na wsi takim małym burkom :roll:

czasami burki sięstarają, żeby było je widać

Posted

na szczęście niektóre łąki są koszone - CRUZ? :cool3:

Pepa na takie spacery sięnie nadaje - męczy się bardzo, ale co ja mam zrobić? zostawić ją w domu i iść z Luną? to przecież Pepa sie zapłacze :placz:

Posted

podczas mojej nieobecności w domu Luna chyba biega na siłownę i ćwiczy karczycho :evil_lol:

Oliwia podczas mojej nieobecności chyba ćwiczy jak być małym samolubem :diabloti:

a Pepa ćwiczy jak śmierdzieć najbardziej :lol:

sielsko anielsko - podczas mojej nieobecności :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
skosiła byś to poletko , moja droga :diabloti:

Jak nie zaraża jak ?? Ajda ma teraz syfa w uchu :evilbat:

tak tak - niebawem się wybieram z kosą na :hmmmm: pokosy? :niewiem:

cholera przeszło jednak??!! ehhh no bardzo mi przykro ale nie ponoszę odpowiedzialności finansowej - co najwyżej mogę powspółczuć odrobinę :p