Vectra Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 najbardziej to w tym ZK , to nie podoba mi się , że muszę być CZŁONKIEM :evil_lol: :evil_lol: Więc załóżmy sobie klub , co być klubowiczami ,a nie członkami ... Quote
Doginka Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Vectra']najbardziej to w tym ZK , to nie podoba mi się , że muszę być CZŁONKIEM :evil_lol: :evil_lol: Więc załóżmy sobie klub , co być klubowiczami ,a nie członkami ... Quote
Elitesse Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 malawaszka napisał(a): Przed chwilą wykąpałam Lunete - skopała mi całe łóżko, schowała się pod kocem i udaje że jej nie ma :lol: mogla sie schowac zanim ja wykapalas :lol: a noz bys jej nie znalazla :eviltong: Quote
Doginka Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Noooooooo i gdzie fotki wykąpanej panny Lunetki?????:razz::mad: Quote
Maga100 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Vectra'] ale swoją drogą , to czasem lubię z sobie z "mądrym" pogadać :evil_lol: :evil_lol: mnie ogarneło przerażenie, bo dziewczyna patrzyła na mnie jak na idiotę i w ogóle mnie nie słuchała. wiedziała swoje i już :cool1: [quote name='malawaszka']a w ogóle to dziś miałam jechać do Zabrza - czyli w poprzek ślunska - zaplanowałam sobie na spokojnie wyjechać koło południa, wstałam koło 10, przygotowuję sobie mapy do zabrania, a tu w tv mówią że od 12 zaczyna się protest ciężarówkowców :mdleje: to ja już miałam masakryczną wizję zakorkowanej aglomeracji, mało się nie popłakalam na myśl, że następnych kilka godzin spędzę w skwarze w mojej limuzynie :mdleje: pomijając dalszą część tekstu... kup sobie motorek :p nie będziesz miała stresów :p warszawa ostatnio znów przeżywa oblężenie protestujących i jest dramat w centrum (a tam pracuję niestety). Ostatnio jechałam po chodniku, bo dwa tiry czy autobusy w ramach protestu staneły sobie tak, że naawet rower by się nie przecisnął. Wjechałam więc na chodnik i dalej do przodu :p Kierowcy aut mieli przej...ne, ponieważ nie mieli szans zrobić jakiegokolwiek ruchu :cool1: Quote
Doginka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Cytat: Napisał malawaszka ...Doginko a może Ty znasz kogoś z dogomaniaków kto mieszka na Solcu i mógłby zrobić wizytę przedadopcyjną? Napisał sleepingbyday ja nie mieszkam na solcu, ale blisko, mogę się przejść, tylko najwcześniej w poniedziałek. ewentualnie w piątek, ale dopiero ok 19.00. ew. kontakt na priv ze szczegółami, jak byś chciała. Quote
malawaszka Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Dzięki kochane babeczki :loveu: już znalazłam Teapot tam podjedzie, ale to dobrze wiedzieć, że można na Was liczyć :Rose: Quote
weszka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Cześć wszystkim ludziskom :) A fotek to już nie będzie wcale ;) ??? Quote
Matusz Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 hej Waszeczko ;) byłem, poczytałem, ale zdjęć nie widziałem :mad::eviltong: Quote
malawaszka Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 kiedyś będą, ale w tym tyg to prawie nie mam czasu dla moich dziewczynek :oops: Quote
Maga100 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='malawaszka']kiedyś będą, ale w tym tyg to prawie nie mam czasu dla moich dziewczynek :oops: że niby może pracujesz i zarobiona jesteś? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='Maga100']że niby może pracujesz i zarobiona jesteś? :evil_lol: no właśnie nie - bo OD wyjechał na praktyki ze studentami i mam ten tydzień na sprawy psie/adopcyjne poświęcony - zebrało się trochę tego akurat teraz więc dobrze, że mogłam się wyrwać Quote
Alicja Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [FONT=Arial]o rany ....czy ty już sie przeprowadzasz :razz::razz:[/FONT] Quote
malawaszka Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Vectra napisał(a):Wsza , układa gresy :diabloti: w głowie nieustająco i wciąż :p Quote
malawaszka Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Kochani może ktoś zna kogoś kto jedzie z Wawy na wystawę do Krakowa i chciałby zabrać w drodze powrotnej suczkę 8 mies, średniej wlk, spokojną - ale nie jeździła samochodem jeszcze Chrupcia ma szansę na dom tylko potrzebny transport Quote
Doginka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Niestety nasz samochód jest za mały - jedziemy w 3 osoby, 2 psy i transporter + bambetle wystawowe typu namiocik, stolik ...:shake::-( Quote
malawaszka Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 czy ktoś nas jeszcze pamięta? :roll: ja wiem, że Pepa ma grzybka, ale przez internet nie zaraża :diabloti: nawet na żywo nie zaraża bo Luna nie ma :p ciężko juz robić zdjęcia na wsi takim małym burkom :roll: czasami burki sięstarają, żeby było je widać Quote
malawaszka Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 na szczęście niektóre łąki są koszone - CRUZ? :cool3: Pepa na takie spacery sięnie nadaje - męczy się bardzo, ale co ja mam zrobić? zostawić ją w domu i iść z Luną? to przecież Pepa sie zapłacze :placz: Quote
Vectra Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 skosiła byś to poletko , moja droga :diabloti: Jak nie zaraża jak ?? Ajda ma teraz syfa w uchu :evilbat: Quote
malawaszka Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 podczas mojej nieobecności w domu Luna chyba biega na siłownę i ćwiczy karczycho :evil_lol: Oliwia podczas mojej nieobecności chyba ćwiczy jak być małym samolubem :diabloti: a Pepa ćwiczy jak śmierdzieć najbardziej :lol: sielsko anielsko - podczas mojej nieobecności :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Vectra napisał(a):skosiła byś to poletko , moja droga :diabloti: Jak nie zaraża jak ?? Ajda ma teraz syfa w uchu :evilbat: tak tak - niebawem się wybieram z kosą na :hmmmm: pokosy? :niewiem: cholera przeszło jednak??!! ehhh no bardzo mi przykro ale nie ponoszę odpowiedzialności finansowej - co najwyżej mogę powspółczuć odrobinę :p Quote
Elitesse Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 a J cwiczy opieke nad stadem dziecieco psim :eviltong: ... a trening czyni mistrza wiec pora na wlasne :diabloti: Quote
Recommended Posts