Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cudownie, że sielsko:loveu:
Panienka w kukurydzy rewelacyjna. Ale oczywiscie najpiekniejsza Lunka z patykiem:loveu:

W zeszłym tygodniu nad morzem Gimli nauczył się do czego słuzy piasek. Olśniło go, ze mozna w nim kopać, a co najważniejsze, zakopywać. W efekcie owego wiekopomnego odkrycia wszystkie rzucane mu patyki oraz kamienie zakopywał namietnie :lol: Najzabawniej mu wychodziło zakopywanie 30 cm patyków w 10 cm dołku. :oops: Po jakimś czasie odkrył, ze mozna kopać głebiej, sprawdzać nosem jak głęboko sie dokopało i wpaść do dziury :lol: Potem przyszło wielkie wiatrzysko i Gimli, który baaaardzo nie lubi wiatru uczył sie unosić na podmuchach :multi:
Z tego wszystkiego w domu efekt taki, ze pies nagle zrozumiał, ze to coś, gdzie nie pozwalali nigdy wchodzić (piaskownica przy bloku) to tez jest piasek i teraz po spacerze kombinuje jak tu niepostrzeżnie się przeslizgnąć i pokopać :lol:

Ściskamy serdecznie:p

Posted

http://img390.imageshack.us/img390/2019/dsc00931he0.jpg Child of the Koяn \m/ :diabloti:

[quote name='tangerine74']Cudownie, że sielsko:loveu:
Panienka w kukurydzy rewelacyjna. Ale oczywiscie najpiekniejsza Lunka z patykiem:loveu:

W zeszłym tygodniu nad morzem Gimli nauczył się do czego słuzy piasek. Olśniło go, ze mozna w nim kopać, a co najważniejsze, zakopywać. W efekcie owego wiekopomnego odkrycia wszystkie rzucane mu patyki oraz kamienie zakopywał namietnie :lol: Najzabawniej mu wychodziło zakopywanie 30 cm patyków w 10 cm dołku. :oops: Po jakimś czasie odkrył, ze mozna kopać głebiej, sprawdzać nosem jak głęboko sie dokopało i wpaść do dziury :lol: Potem przyszło wielkie wiatrzysko i Gimli, który baaaardzo nie lubi wiatru uczył sie unosić na podmuchach :multi:
Z tego wszystkiego w domu efekt taki, ze pies nagle zrozumiał, ze to coś, gdzie nie pozwalali nigdy wchodzić (piaskownica przy bloku) to tez jest piasek i teraz po spacerze kombinuje jak tu niepostrzeżnie się przeslizgnąć i pokopać :lol:

Ściskamy serdecznie:p

haha jak Ty fajnie opsiujesz gimlakowe życie:evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']Tangerine :multi: fajosko było nad morzem powiadasz? :loveu:

Nie sadziłam, że nad morzem z rodzicami i psem moze być fajnie kobiecie po trzydziestce, a tu niespodzianka ;) A powazniej: odpoczełam, pospacerowałam, zaczęłam normalnie spać, poczytałam ksiazki i odkryłam su-do-ku, czyli było OK :p

Gimlaś preferuje większą odległość od wody:

No i na szczęście ludzka część stada wie co to znaczy patrolować okolicę (moja mamusia po 3 tygodniach spędzonych z psem przejęła jego zwyczaje) :lol:
:loveu:

Posted

bbuuahahahaha normalnie "władze" dogo przechodzą same siebie i po ostatnich awanturach znowu pilnują, żeby ludzie na psią kość sienie przenosili i nawet jak się pisze ****ki to pipkują :evil_lol::evil_lol::evil_lol: buuahaha p s i a k i nie wolno na p s i m forum napisać :crazyeye:

Posted

[FONT=Arial]:mad:****ki też nie przechodzą :angryy:

dobra możemy pisać sucze i samce :angryy::angryy::angryy:.....

:roll:
[SIZE=2]
M. kto co ...**** kość
D. kogo czego...psiej kości
C. komu czemu ...psiej kości
B. kogo co ...psią kość
N. kim czym...psią kością
M. o kim o czym o psiej kości
W. O! **** **** :diabloti:

:hmmmm:
[/FONT]

Posted

Pepa żarłok

teraz mam w domu karmę dla szczeniaków zagłodzonych bo wożę im na bieżąco i Pepa nie ma spokoju - ciągle kombinuje jakby się tu dobrać do żarcia :mad: dziś zaczęła oskubywać z folii spożywczej worki karmy - z jaką desperacją to robiła :lol:

potem Oliwia zostawiła u mnie na stoliku kanapkę - Pepa chodziła, chodziła i knuła, potem się położyła, uśpiła moją czujność i nagle zerwała się, skok po kanapkę i łyk :mad:

dumna i blada ze swoich wyczynów

i poszła...

Posted

[quote name='Doginka']Ale masz świetną mamę - a kto dominował w tej dwójce?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No tu wyraźnie widać kto sie musi skradać, a kto trzyma łapę na patyku (czujnie dzierży władzę) ;)

Tu natomiast Gimlaś bardzo przekonuje moich rodziców, że dalej nie ma po co iść, bo jest mokro. I jeszcze, ze jesli chcą go miec na zdjęciu to muszą go wziąc na ręce:razz:

Posted

malawaszka napisał(a):
no co Ty? za sielsko? przecież narzekam, że Oliwia samolub się robi - mało?

ale ale mnie sie te silskie baaaaardzo podobaja :loveu:, a Oliwka na pewno wyrosnie z malego samoluba :evil_lol:

hihi to Pepa teraz razem w parze moze isc z moja Naf - tez non-stop mysli co i gdzie by tu zjesc ;) :lol:

Tangerine - WIECEJ morskich fot :multi:.