Doginka Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 http://img181.imageshack.us/img181/8665/dsc0006gp8.jpg Cwaniacka minka:diabloti::loveu: Waszkomała ostrzyż Pepę:razz: Quote
malawaszka Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 już sto razy pisałam - nie ostrzygę Quote
Doginka Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 A ja napiszę 101 - OSTRZYŻ biedną Pepę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:diabloti: Quote
LeCoyotte Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 fajne zdjęcia, szczególnie to http://img253.imageshack.us/img253/9272/dsc0008em3.jpg :loveu: i TO http://img181.imageshack.us/img181/8665/dsc0006gp8.jpg :evil_lol: przestańcie już męczyć biednego zaroślaczka, taka jest fajna i kropka;) Samba też protestuje jak idziemy na spacer w ciagu dnia jak jest tak gorąco, ostatnio się położyła w pierwszym lepszym cieniu (drzewo obok domu:diabloti:) i zajęła się pożeraniem trawy Quote
Doginka Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:A ja przeczytałam porażeniem trawy:evil_lol: Quote
ariss Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 co tu tak mało foteczek:mad:ale w sumie u mnie nie lepiej,więc rozumiem brak czasu;) Quote
aga1215 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Rety, ale miałam nadrabiania :mdleje::mdleje::mdleje: a i tak to najlepsze http://img181.imageshack.us/img181/8665/dsc0006gp8.jpg :loveu: Quote
tangerine74 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Hej, hej :) pozdrawiam z Birmingham (dopchalam sie do kompa) :p Tourne po Szkocji zakonczone. Jakies 600 fotek zrobione. Szkocja jest makabrycznie piekna i zielona. Codziennie inna pogoda, inny krajobraz, inne zwierzeta... Obled :loveu: Oczywiscie, jak dotre do domu i sie ogarne troche, to pochwale sie foteczka. Quote
malawaszka Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Tangerine :multi: nie mogę się doczekać Szkockich widoków!!!!! czekamy niecierpliwie!!! Quote
panienkabubu Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Hej Hej :cool3: Monika, masz ode mnie PW :modla: Quote
AnkaG Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Jedynym psem którego znam co lubi upały jest moja Esta. Kładzie się na płytkach i opala. A płytki tak nagrzane, że gołą nogą stanąć nie mozna. :cool3: Oliwka to ciałeczka ma troszkę. :lol: Quote
Doginka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Witam wczesnym rankiem, albo późną nocką:loveu::diabloti: Jak późnym rankiem tu wejdę, to mają być fotki:p Dobranodowidzenia;) Quote
malawaszka Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='AnkaG']Jedynym psem którego znam co lubi upały jest moja Esta. Kładzie się na płytkach i opala. A płytki tak nagrzane, że gołą nogą stanąć nie mozna. :cool3: Oliwka to ciałeczka ma troszkę. :lol: noo Luna też czasem tak robi - szuka po domu prostokącików gdzie pada słońce i się w nich kładzie :loveu: Olke moja mama upasła :mad: [quote name='weszka']No to rozumiem - som fotki :) :p [quote name='Doginka']Witam wczesnym rankiem, albo późną nocką:loveu::diabloti: Jak późnym rankiem tu wejdę, to mają być fotki:p Dobranodowidzenia;) uhm trochę spóźnione, ale sa teraz :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 tak wygląda samolub jak robię zdjęcia psom, albo jak chcę im porzucać patyki :mad: :loveu: Quote
malawaszka Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 na wsi dobijają mnie mrówki :placz: tam są takie wypasione i są wszędzie!!! tzn jak się pojdzie na spacer to nie można się zatrzymać ani na chwilę bo od razu obłażą i dziabią :placz::angryy::mad: masakra!!! w lato będę chodziła w kaloszach i drelichu :angryy: ale dla szczęścia tych mrówek się poświęcę:loveu: a nasza rzeczka jak co roku już zarosła i robi się szlamiasta :shake: Quote
Vectra Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 AnkaG napisał(a):Jedynym psem którego znam co lubi upały jest moja Esta. Kładzie się na płytkach i opala. A płytki tak nagrzane, że gołą nogą stanąć nie mozna. Oliwka to ciałeczka ma troszkę. :lol: Moja Lalka to samo nie dość że jest czarna , to wiecznie jej zimno :shake: My mdleliśmy w domu , przy wiatrakach ;) u mnie do domu jest fajnie w skwar , chłodno :multi: a Lalunia , na słońcu :mdleje: aż parzyła :mad: Waszko , a jaki stosunek do Olki ma Pepa , którą tak w ogóle mogła byś ogolić :diabloti: :diabloti: Ostatnio się z TZ zastanawialiśmy jak by wyglądał CAO na łyso :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 wściekły się z tym goleniem :shake: nie ma mowy! Pepa nie jest psem, którego się goli :p pomijam już rodzaj sierści, ale ona by chyba przy tym padła na zawał - ona chyba nigdy nie była czesana, ani nic :shake: więc dajcie se już siana z tym goleniem :diabloti: a Pepa Olce generalnie pozwala na wszystko - OPRÓCZ zabierania patyków i jedzenia - Oliwia ją przytula, ściska i jest ok, ale patyki są nie do ruszenia, a z kolei Luna oddaje patyki, zabawki, ale nie daje się ściskać i tłamsić - wtedy dziabie :roll: Quote
Doginka Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='malawaszka']...a Pepa Olce generalnie pozwala na wszystko - OPRÓCZ zabierania patyków i jedzenia - Oliwia ją przytula, ściska i jest ok, ale patyki są nie do ruszenia, a z kolei Luna oddaje patyki, zabawki, ale nie daje się ściskać i tłamsić - wtedy dziabie :roll: Daj Oliv na przeszkolenie Gordoniastemu - On by Ją nauczył co wolno, a czego nie wolno:shake::evil_lol::evil_lol: http://img116.imageshack.us/img116/3880/dsc0046bq7.jpg Ale szczała:diabloti::loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 hahahaah , to jedną ma do tulania , drugą do patyków rzucania :evil_lol: :evil_lol: Lunka i jej miłosierny charakterek :diabloti: Quote
Alicja Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 widziałam i czytałam i jestem :p.....też nie lubiam mrówek i też komarów ...mam bąble na plecach :angryy: Quote
Doginka Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 A ja mam pogryzione nogi:angryy: Na bulwarku też są mrówy:angryy: Quote
Recommended Posts