Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fajne zdjęcia, szczególnie to http://img253.imageshack.us/img253/9272/dsc0008em3.jpg :loveu:
i TO http://img181.imageshack.us/img181/8665/dsc0006gp8.jpg :evil_lol:

przestańcie już męczyć biednego zaroślaczka, taka jest fajna i kropka;)

Samba też protestuje jak idziemy na spacer w ciagu dnia jak jest tak gorąco, ostatnio się położyła w pierwszym lepszym cieniu (drzewo obok domu:diabloti:) i zajęła się pożeraniem trawy

Posted

Hej, hej :) pozdrawiam z Birmingham (dopchalam sie do kompa) :p
Tourne po Szkocji zakonczone. Jakies 600 fotek zrobione. Szkocja jest makabrycznie piekna i zielona. Codziennie inna pogoda, inny krajobraz, inne zwierzeta... Obled :loveu: Oczywiscie, jak dotre do domu i sie ogarne troche, to pochwale sie foteczka.

Posted

Jedynym psem którego znam co lubi upały jest moja Esta. Kładzie się na płytkach i opala. A płytki tak nagrzane, że gołą nogą stanąć nie mozna. :cool3:

Oliwka to ciałeczka ma troszkę. :lol:

Posted

[quote name='AnkaG']Jedynym psem którego znam co lubi upały jest moja Esta. Kładzie się na płytkach i opala. A płytki tak nagrzane, że gołą nogą stanąć nie mozna. :cool3:

noo Luna też czasem tak robi - szuka po domu prostokącików gdzie pada słońce i się w nich kładzie :loveu:
Olke moja mama upasła :mad:

[quote name='weszka']No to rozumiem - som fotki :)

:p

[quote name='Doginka']Witam wczesnym rankiem, albo późną nocką:loveu::diabloti:
Jak późnym rankiem tu wejdę, to mają być fotki:p
Dobranodowidzenia;)

uhm trochę spóźnione, ale sa teraz :evil_lol:

Posted

na wsi dobijają mnie mrówki :placz: tam są takie wypasione i są wszędzie!!! tzn jak się pojdzie na spacer to nie można się zatrzymać ani na chwilę bo od razu obłażą i dziabią :placz::angryy::mad: masakra!!! w lato będę chodziła w kaloszach i drelichu :angryy:

ale dla szczęścia tych mrówek się poświęcę:loveu:

a nasza rzeczka jak co roku już zarosła i robi się szlamiasta :shake:

Posted

AnkaG napisał(a):
Jedynym psem którego znam co lubi upały jest moja Esta. Kładzie się na płytkach i opala. A płytki tak nagrzane, że gołą nogą stanąć nie mozna.

Moja Lalka to samo nie dość że jest czarna , to wiecznie jej zimno :shake:
My mdleliśmy w domu , przy wiatrakach ;) u mnie do domu jest fajnie w skwar , chłodno :multi: a Lalunia , na słońcu :mdleje: aż parzyła :mad:

Waszko , a jaki stosunek do Olki ma Pepa , którą tak w ogóle mogła byś ogolić :diabloti: :diabloti:
Ostatnio się z TZ zastanawialiśmy jak by wyglądał CAO na łyso :evil_lol: :evil_lol:

Posted

wściekły się z tym goleniem :shake: nie ma mowy! Pepa nie jest psem, którego się goli :p pomijam już rodzaj sierści, ale ona by chyba przy tym padła na zawał - ona chyba nigdy nie była czesana, ani nic :shake: więc dajcie se już siana z tym goleniem :diabloti:

a Pepa Olce generalnie pozwala na wszystko - OPRÓCZ zabierania patyków i jedzenia - Oliwia ją przytula, ściska i jest ok, ale patyki są nie do ruszenia, a z kolei Luna oddaje patyki, zabawki, ale nie daje się ściskać i tłamsić - wtedy dziabie :roll:

Posted

[quote name='malawaszka']...a Pepa Olce generalnie pozwala na wszystko - OPRÓCZ zabierania patyków i jedzenia - Oliwia ją przytula, ściska i jest ok, ale patyki są nie do ruszenia, a z kolei Luna oddaje patyki, zabawki, ale nie daje się ściskać i tłamsić - wtedy dziabie :roll:
Daj Oliv na przeszkolenie Gordoniastemu - On by Ją nauczył co wolno, a czego nie wolno:shake::evil_lol::evil_lol:

http://img116.imageshack.us/img116/3880/dsc0046bq7.jpg
Ale szczała:diabloti::loveu::loveu::loveu: