Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oliwka jest rozkoszna :loveu:
A jakie ma malutkie dżinsiki :loveu: Ja w jej wieku latałam w rajstopach (takich kolorowych grubych :lol:) o ile dobrze pamiętam :evil_lol:

Posted

hahahaha noo ja też - wtedy nie było takich małych dżnsików :loveu:

jestem na wsi, byłam na spacerze i spotkałam psa - delikatnie mówiąc dziwnego :hmmmm: widzialam go już dwa-trzy dni temu i wygladal jakby biegł skądś dokądś chociaż trochę zagubiony - jak to psy na wsi często biegają samopas :mad: w ogóle to piękny pies podobny może do bordera, czarny z białą kryzą :loveu: piękny puchaty ogon - no cudo! zawołałam, ale wystraszył się i uciekł... dziś idę z burkami na łąki, patrzę a ten psiak biega po łące :crazyeye: sam, bez celu, jakoś tak dziko biega, robi kółka wokół własnej osi i tak biegał i biegał, wystraszyłam się kurcze bo ja z burkami moimi bez smyczy, której oczywiście zapomniałam zabrać :oops: zagwizdałam, przystanął, popatrzał i biega dalej i kreśli kółka i wokół własnej osi i biega po trj łące - żeby coś tropił to bym zrozumiała, ale łba ani na chwilę nie spuszczał do ziemi - niczego nie wachał, tylko głowa normalnie i biega :shake: wystraszyłam się nei na żarty czy to nie jakaś wścieklizna czy co? Nie wiem ale jakieś nerwicowe to na pewno, bał się mnie strasznie :-(i uciekł w końcu, ale cholera nie mogę przestać o nim mysleć i skoro w tej okolicy biega to nie raz go jeszcze zobaczę pewnie... biedna psina bo to na pewno nie był szczesliwy, wyluzowany pies biegający sobie dla rozrywki po łące...

Posted

Jeansiki podziwiałam jak Wy, aczkolwiek w milczeniu :lol: Poza rajstopkami pamiętam jeszcze wełniane spodnie :lol:

Cudne psie portreciki z jęzorkami :p No ba: jakie modelki, takie portrety :p

To zachowanie dzikusa rzeczywiście niecodzienne:crazyeye:. No i daleko mu do wyluzowania :shake: Biedaczysko. Po reakcji na Ciebie to wygląda, że raczej ma problemy z ludźmi niż burkami. Czyli na siebie musisz uważać w razie kontaktu z nim!

Piękny dzikus :p

Posted

borderek fajnisty ......tylko chyba nieudomowiony jakiś :shake:

i chciałam dodać ze jak ja byłam mała :diabloti:w sensie wieku :diabloti: to wogóle nie było dżinsków :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']borderek fajnisty ......tylko chyba nieudomowiony jakiś :shake:

i chciałam dodać ze jak ja byłam mała :diabloti:w sensie wieku :diabloti: to wogóle nie było dżinsków :diabloti:

Ala - były -TEXASY:lol::lol:

Posted

[quote name='Pysia']Weszka...Złapać Ci go? To pies - zmieści się w mieszkaniu :diabloti:

:crazyeye:a gdzieś Ty dojrzała sisiora???? nie widać na żadnej focie :shake:

[quote name='Alicja']borderek fajnisty ......tylko chyba nieudomowiony jakiś :shake:

buuu rozmawiałam z siostrą i ona widziała go juz wcześniej też i tak biegł po drodze i kręcił te swoje kółeczka :-(:placz: co mu jest kurna....

[quote name='BoJa']Ala - były -TEXASY:lol::lol:

:lol:

Posted

lolka75 napisał(a):
sliczne masz te panienki:loveu:
a Pepusia ma sliczna doopke:niewiem:

:loveu::loveu::loveu:

Justa napisał(a):
Kurcze na tamtej fotce naprawde wygląda na uczesaną :evil_lol:

A jak tam podstrzyganie tu i ówdzie? :cool3:

no bo ja ją naprawdę czeszę :eviltong::evil_lol: a ona tego nie szanuje i od razu się wałkoni :mad: a sierść coraz lepiej wygląda już się nie przetłuszcza więc nie ma już aż takich problemów z nią :loveu:

AnkaG napisał(a):
O rany - wyciągać te trawki i paprochy :cool1:

szczotką się ładnie wyczesują :multi: