Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hahah noo takie łamane nerwowe ruchy :evil_lol:

a tu piesek głodzony i w dodatku z zaburzeniami osobowości bo wydaje mu się, że jest kotem

tu niby miziu miziu a oko łypie na stół

Posted

[quote name='malawaszka']Vectra Ty wiedźmo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

pęka mi głowa a nie mam tu na wichurze żadnych prochów :placz: zapodam se piwko - może pomoże :roll:

połóż się pod rurę wydechową .....oddychaj ....zaraz Ci się polepszy ;)

Posted

Napisał malawaszka
Vectra Ty wiedźmo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a czy ci mówiłam , abyś nie mówiła mi po imieniu przy wszystkich ? :mad: :diabloti:

Posted

cholera - może i macie rację, że to od tego luftu :shake: boszzz i jak ja tu będe zyć????? pod wentylację jakiegoś diesla mus podłączyć permanentnie :roll:

zrobiłam sobie piwko grzane, chociaz nie lubiam ciełego alko to jakoś za zimno tu na zimne :roll:

no i teraz tak - mam fotki, ALE nie wiem jak one wyglądają :hmmmm: mam tu laptopa siostry i ona ma tu jakoś zrypane ustawienia, a nie chcę jej mieszać skoro tak ma to może tak chce :niewiem: no i foty tu wyglądają tak se :roll: próbowałam coś popoprawiać no i cóż - wstawiam - jak nie bdzie na nich nic widać to krzyczcie :lol:

na początku była taaka sielanka :mad: qrówki się p[asły

Posted

malawaszka napisał(a):
wypcham :angryy::angryy::angryy: goownianego burka wypcham a najpierw w ramach protestu przestanę zabierać na fajne spacery :-x:motz:

Biedny piesek:diabloti:
A tak w ogóle to dobry wieczór:loveu:
zapraszam do nas;)

pozdrawiam