Vectra Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Wszo , będę szczera jak Michał Piróg :diabloti: jak wrócisz do swojego kompecka , wstaw te foty jesio raz ;) ostrość ci uciekla , bo kolory są łoki Quote
Ka-Vanga Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Waszeczko, ale tu u Ciebie zielono, no cudnie po prostu :loveu:. Quote
malawaszka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Vectra napisał(a):Wszo , będę szczera jak Michał Piróg :diabloti: jak wrócisz do swojego kompecka , wstaw te foty jesio raz ;) ostrość ci uciekla , bo kolory są łoki wszystkie nieostre????? :mdleje: qrna to nie wina kompa... tylko ten obiektyw i pogoda i jeszcze jakby tego było mało to mi niedawno upadł obiektyw :placz::placz::placz: Quote
Vectra Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 mydło jest .. nie że nie ostro tylko mydło :) a co za szkło ? Quote
LeCoyotte Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='malawaszka'] na początku była taaka sielanka :mad: qrówki się p[asły hmm krówki cały czas się pasą na tych fotach, a to dopiero początek? :hmmmm: będzie coś niezwykłego?:diabloti: [quote name='malawaszka']a PROSIŁAM żeby pisać jak nie widać bo ja nie wiem :mad: widać widać:) fotograficznie się też tutaj robi:evil_lol: hmm mydełko to ja widzę na fotach makrowych, na krówkowych niet.. jak dla mnie większość ostrych;) [quote name='malawaszka'] tu niby miziu miziu a oko łypie na stół http://img186.imageshack.us/img186/1091/dsc0110qe4.jpg hahaa idealny sznaucer z tym okiem:cool1: Quote
malawaszka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='Vectra']mydło jest .. nie że nie ostro tylko mydło :) a co za szkło ? to ja chyba nie wiem co to jest to mydło :shake: a szkło - macro to akurat było 28-80 bo tylko ono ma macro :roll: a upadła mi 55-200 :placz: [quote name='LeCoyotte']hmm krówki cały czas się pasą na tych fotach, a to dopiero początek? :hmmmm: będzie coś niezwykłego?:diabloti: nooo zrobiłam dzis 450 fot, po przejrzeniu zostało 250 :lol: Luneta dziś zaliczyła przymusową kapiel w "rzece" bo się wygoowniła świntucha wstręciucha :mad: a tak w ogóle to ja robię same niezwykłe foty :obrazic: :diabloti: frywolny dyzio :lol: Quote
Pysia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Weszka - foty śliczne :loveu: Ale obiektywu to Ci nie podaruję :mad: Jak mogłaś? :cool1: Quote
malawaszka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Pysia napisał(a):Weszka - foty śliczne :loveu: Ale obiektywu to Ci nie podaruję :mad: Jak mogłaś? :cool1: jak ja mogłam??????? jak On mógł sie tak nisko stoczyć??!!!!! :mad::angryy::placz: Quote
malawaszka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='Alicja']:placz::placz::placz:cudne foty :placz: jak cudne to czego rycy???? :roll: Quote
Alicja Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='malawaszka']jak cudne to czego rycy???? :roll: bo mi żal że nie moje :placz: Quote
malawaszka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='Alicja']bo mi żal że nie moje :placz: nie opowiada goopot - nie mogą byc Twoje bo moje psy na nich sa ot i cała filozofia :p Quote
Pysia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 malawaszka napisał(a):jak ja mogłam??????? jak On mógł sie tak nisko stoczyć??!!!!! :mad::angryy::placz: To Ty mu pomogłaś tak nisko upaść - Stirlitz:mad: Quote
malawaszka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 no i lesne foty - proszę mi napisać czy coś widzicie :roll: Quote
malawaszka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 hahahah a w lesie się uśmiałam, bo Luneta na ścieżce zawsze przodem gna i sznupie i w ogóle zawsze pierwsza, skręciłam w las, rozglądam się gdzie tamała wsza się podziała, a ta za moimi nogami kroczek w kroczek za piętka moją :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='malawaszka']nie opowiada goopot - nie mogą byc Twoje bo moje psy na nich sa ot i cała filozofia :p :razz::razz:scesz Ozzulka http://img91.imageshack.us/img91/9979/dsc0033ci1.jpg zaje2bista :loveu: Quote
malawaszka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:scesz Ozzulka http://img91.imageshack.us/img91/9979/dsc0033ci1.jpg zaje2bista :loveu: Ozzulka na Paprocanach pofocimy ;):loveu: Quote
ariss Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 mi tam foty się bardzo podobają:loveu::loveu::loveu: Quote
ariss Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 malawaszka napisał(a):to nie ja, to moja wielka doopa zaczepiła o stolik - prawdopodobnie to był spisek SS :diabloti: cieszkam że Gassulkom się podobają :loveu: ja się boję co zobaczę jak je obejrzę jutro na kompie moim :lol: nie masz się czego bać:eviltong: Quote
malawaszka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Pysia napisał(a):To Ty mu pomogłaś tak nisko upaść - Stirlitz:mad: to nie ja, to moja wielka doopa zaczepiła o stolik - prawdopodobnie to był spisek SS :diabloti: cieszkam że Gassulkom się podobają :loveu: ja się boję co zobaczę jak je obejrzę jutro na kompie moim :lol: Quote
Doginka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Vectra napisał(a):Wszo , będę szczera jak Michał Piróg :diabloti: jak wrócisz do swojego kompecka , wstaw te foty jesio raz ;) ostrość ci uciekla , bo kolory są łoki malawaszka napisał(a):wszystkie nieostre????? :mdleje: qrna to nie wina kompa... tylko ten obiektyw i pogoda i jeszcze jakby tego było mało to mi niedawno upadł obiektyw :placz::placz::placz: Vectra Cię oszukuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - na moim monitorze wszystkie fotki super wyostrzone - jak żyleta:loveu:;) A kotecek ma przeeeeecuuuuuudne oczy:crazyeye::loveu::crazyeye: Quote
malawaszka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='gassira']nie masz się czego bać:eviltong: no mam nadzieje :roll::oops: a dogo znowu miesza posty :angryy::angryy::angryy: hahaha Doginka Vectra pisała o tych macro że się rozmydliły, czy zamydliły :lol: ale to już tak musi być bom leniwa :roll: Quote
Alicja Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='malawaszka']Ozzulka na Paprocanach pofocimy ;):loveu: wygrałaś w Lotto :razz::razz:.....pomożesz Nam Naszą Rządową naprawić :roll:bo póki co nie mamy czym :placz: Quote
Recommended Posts