Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
Wszo , będę szczera jak Michał Piróg :diabloti:

jak wrócisz do swojego kompecka , wstaw te foty jesio raz ;) ostrość ci uciekla , bo kolory są łoki

wszystkie nieostre????? :mdleje: qrna to nie wina kompa... tylko ten obiektyw i pogoda i jeszcze jakby tego było mało to mi niedawno upadł obiektyw :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='malawaszka']
na początku była taaka sielanka :mad: qrówki się p[asły

hmm krówki cały czas się pasą na tych fotach, a to dopiero początek? :hmmmm: będzie coś niezwykłego?:diabloti:

[quote name='malawaszka']a PROSIŁAM żeby pisać jak nie widać bo ja nie wiem :mad:

widać widać:)

fotograficznie się też tutaj robi:evil_lol: hmm mydełko to ja widzę na fotach makrowych, na krówkowych niet.. jak dla mnie większość ostrych;)

[quote name='malawaszka']

tu niby miziu miziu a oko łypie na stół
http://img186.imageshack.us/img186/1091/dsc0110qe4.jpg

hahaa idealny sznaucer z tym okiem:cool1:

Posted

[quote name='Vectra']mydło jest .. nie że nie ostro tylko mydło :)

a co za szkło ?

to ja chyba nie wiem co to jest to mydło :shake: a szkło - macro to akurat było 28-80 bo tylko ono ma macro :roll: a upadła mi 55-200 :placz:

[quote name='LeCoyotte']hmm krówki cały czas się pasą na tych fotach, a to dopiero początek? :hmmmm: będzie coś niezwykłego?:diabloti:

nooo zrobiłam dzis 450 fot, po przejrzeniu zostało 250 :lol: Luneta dziś zaliczyła przymusową kapiel w "rzece" bo się wygoowniła świntucha wstręciucha :mad: a tak w ogóle to ja robię same niezwykłe foty :obrazic:

:diabloti:

frywolny dyzio :lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Weszka - foty śliczne :loveu: Ale obiektywu to Ci nie podaruję :mad: Jak mogłaś? :cool1:

jak ja mogłam??????? jak On mógł sie tak nisko stoczyć??!!!!! :mad::angryy::placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
jak ja mogłam??????? jak On mógł sie tak nisko stoczyć??!!!!! :mad::angryy::placz:

To Ty mu pomogłaś tak nisko upaść - Stirlitz:mad:

Posted

hahahah a w lesie się uśmiałam, bo Luneta na ścieżce zawsze przodem gna i sznupie i w ogóle zawsze pierwsza, skręciłam w las, rozglądam się gdzie tamała wsza się podziała, a ta za moimi nogami kroczek w kroczek za piętka moją :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
to nie ja, to moja wielka doopa zaczepiła o stolik - prawdopodobnie to był spisek SS :diabloti:

cieszkam że Gassulkom się podobają :loveu: ja się boję co zobaczę jak je obejrzę jutro na kompie moim :lol:

nie masz się czego bać:eviltong:

Posted

Pysia napisał(a):
To Ty mu pomogłaś tak nisko upaść - Stirlitz:mad:

to nie ja, to moja wielka doopa zaczepiła o stolik - prawdopodobnie to był spisek SS :diabloti:

cieszkam że Gassulkom się podobają :loveu: ja się boję co zobaczę jak je obejrzę jutro na kompie moim :lol:

Posted

Vectra napisał(a):
Wszo , będę szczera jak Michał Piróg :diabloti:

jak wrócisz do swojego kompecka , wstaw te foty jesio raz ;) ostrość ci uciekla , bo kolory są łoki

malawaszka napisał(a):
wszystkie nieostre????? :mdleje: qrna to nie wina kompa... tylko ten obiektyw i pogoda i jeszcze jakby tego było mało to mi niedawno upadł obiektyw :placz::placz::placz:

Vectra Cię oszukuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - na moim monitorze wszystkie fotki super wyostrzone - jak żyleta:loveu:;)

A kotecek ma przeeeeecuuuuuudne oczy:crazyeye::loveu::crazyeye:

Posted

[quote name='gassira']nie masz się czego bać:eviltong:

no mam nadzieje :roll::oops: a dogo znowu miesza posty :angryy::angryy::angryy:

hahaha Doginka Vectra pisała o tych macro że się rozmydliły, czy zamydliły :lol: ale to już tak musi być bom leniwa :roll:

Posted

[quote name='malawaszka']Ozzulka na Paprocanach pofocimy ;):loveu:

wygrałaś w Lotto :razz::razz:.....pomożesz Nam Naszą Rządową naprawić :roll:bo póki co nie mamy czym :placz: