Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Ale pomyśl jakie będzie potem smaczne danie z grola :diabloti:

Przyjeżdżam z własnym prowiantem!!!!:eek2:

Cześć Monika!:lol:

Posted

[quote name='malawaszka']fuj! nie jadam mutantów z grola :evil_lol:
Specjalnie nie poprawiałam żeby sprawić Ci frajde :evil_lol:

[quote name='AlKil']Przyjeżdżam z własnym prowiantem!!!!:eek2:

Cześć Monika!:lol:
Johnym? :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Dawaj świderki :diabloti:
Wiecej znaków....

Buahahhahah baby! :lol:

Pysia ta dziewczyna co ma zboczone świderki to anea, jakby co to do niej uderzaj, już ją uświadomiłam, że chcesz. Dogadacie szczegóły wysyłki.

Najlepiej na psiej kości jej pisać ;)

Posted

[quote name='olcha']Buahahhahah baby! :lol:

Pysia ta dziewczyna co ma zboczone świderki to anea, jakby co to do niej uderzaj, już ją uświadomiłam, że chcesz. Dogadacie szczegóły wysyłki.

Najlepiej na psiej kości jej pisać ;)
No to jutro dogadam się o świderkach ;) Zboczone do mnie bardzo pasują :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):

Johnym? :diabloti:

Jeśli doceniasz smak ptasznika, chętnie Cię nim poczęstuje. Tylko go troszkę muszę podtuczyć, żebyś mogła się nim najeść.:eviltong:

Dzień doberek!:cool3:

Posted

sześć :roll: znowu miałam dziś mega globusa :placz: i znowu nic nie załatwiłam chociaż objeździłam pół śląska :placz: qrna jednak wolę pracować w mojej pieczarze sama, albo w terenie i nie kontaktować się z ludźmi bo qrwa kiedyś szlag mnie trafi - jak to ludzie lubię wymyślać miliony problemów tam gdzie ich nie ma, żeby tylko nie dało się załatwić sprawy od ręki :angryy: nie wiem czy oni sobie w ten sposób chcą ważności dodać czy czego :niewiem: i nigdy tego nie zrozumiem :shake:

Posted

nikt nas nie odiwedza :obrazic: i tak będę se wstawiać :diabloti:

przepałki, ale miny Olki są bezcenne :evil_lol: AHA! jakby ktoś pytał to grzywkę asymetryczną sama sobie wycięła hahahaha