Doginka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote=malawaszka;10013237 hahaha Doginka Vectra pisała o tych macro że się rozmydliły, czy zamydliły :lol: ale to już tak musi być bom leniwa :roll: Ale u mnie makro też jest ostre:crazyeye:, tzn. to co ma być ostre jest ostre, a to co na drugim planie musi się rozmydlać:razz: Quote
malawaszka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='Alicja'] wygrałaś w Lotto :razz::razz:.....pomożesz Nam Naszą Rządową naprawić :roll:bo póki co nie mamy czym :placz: buuu nie wygrałam :placz: Quote
Vectra Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 malawaszka napisał(a):buuu nie wygrałam :placz: przecieżnie jesteś dziewczeńciem małej wiary :razz: musisz wierzyć :loveu: nie poddawać się :multi: Quote
tangerine74 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Pojechałam, podszkoliłam sie, wróciłam :razz: W 3 dni natrzaskaliście 8 stronek i dlatego tak mało (sic!), że się trochę towarzystwo rozlazło - no bez komentarza :p http://img186.imageshack.us/img186/8831/dsc0135px7.jpg :loveu: Tak wygląda gargoila - moje ukochane wcielenie Gimlonia :loveu: Sesja szyneczkowa cudowna:loveu: :crazyeye: :loveu: Tyle języczka to w miesiąc oglądam :lol: Ślicznie pasą się Twoje krówki. Gimlas zupełnie tak samo. :loveu: W sobote o poranku tak się w trybie pasienia zapamietał, że... wlazł na kota :crazyeye: Kot szaro-bury-pasiasty-dachowiec zwinął się w kłębek i leżał bez ruchu na kopczyku skoszonej suchej trawy (szaro-bure siano leżące od jesieni). Gimloń sie pasł i pasł, aż wlazł na ów kopczyk. Kot nie zdzierżył psa w odległości 20 cm i nagle podskoczył w miejscu gotowy do obrony. Gimloń nie wiedział co ze soba zrobić: przód psa wyraźnie wystraszony zrobił unik przed łapą :-o, tył natomiast pozostał w miejscu radośnie merdając ogoneczkiem :crazyeye::lol::crazyeye: Oto co amok pasienia z czujnego psa robi :lol: Quote
malawaszka Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 hahahaha Gimli z rozdwojeniem jaźni i ciała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a moje baby się dziś pożarły :mad: siedziałam sobie na huśtawce i patrzyłam... Luna miała badyla i namiętnie go oskubywała, Papa oczywiście zapragnęła tego samego badyla i dawaj na Lunę ujadać - chyba z 10 minut szczekała, a Luna z głuchym i zajadłym warkotem ogryzała badyla, Pepa stała i szczekała, potem leżała i szczekała, Luna w końcu odeszła pod pretekstem wytarzania się w trawie... no to Pepa dawaj do patyka i pilnować, Luna dawaj do Pepa i jatka - nawrzeszczały na siebie, odgłosy normalnie jakby sie ze skóry obdzierały chisteryczki dwie :mad: a nawet się nie tknęły, no ale jak były coraz blizej to zapożyczyłam od Vectry NO!!! i skończyło się awanturnictwo :evil_lol: Quote
Doginka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Monika, Ty naprawdę robisz piękne foty:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
agbar Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Foty widoczne......niestety wszystkie ladne:diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Junka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Te w lesie wsród mchów sa naprawde super. To zasługa lustra bo moim kompaktem bez słońca takich fot sie nie zrobi :roll: Quote
Pysia Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Dzięki Weszka za rady :loveu: Foty stanowczo się poprawiły ( te w moim wykonaniu) :multi: Idę focić dalej ;) Quote
tangerine74 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 No cóż, gdzie dwie baby i jeden FAJNY patyk, tam zawsze awantura gotowa :evil_lol: Za to jakie one piękne i szczęsliwe w tym lesie... :loveu: http://img246.imageshack.us/img246/2581/dsc0165te5.jpg kjójik lewituje:p cudowny :loveu: Quote
malawaszka Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Pysia napisał(a):Dzięki Weszka za rady :loveu: Foty stanowczo się poprawiły ( te w moim wykonaniu) :multi: Idę focić dalej ;) no to mam nadzieję, że w końcu coś wstawisz :cool3::loveu: tangerine74 napisał(a):No cóż, gdzie dwie baby i jeden FAJNY patyk, tam zawsze awantura gotowa :evil_lol: no w tym rzecz, że on nawet nie był fajny ten patyk :shake: to nawet chyba nie był patyk tylko kawałek deski :hmmmm: musiałabym poszukać definicji deski :evil_lol: ale Wam strasznie bardzo dziękuję za miłe słowa :loveu::loveu::loveu: Quote
Ka-Vanga Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Haha, co z goooooopole z tych Twoich dziołch :evil_lol:. U mnie jest generalnie tak, ze jak ktores cos ma i Naf tego zapragnie, to poprostu podchodzi i zabiera :diabloti:. A foty - och i ach :multi:. Quote
malawaszka Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 sześć :loveu: byłam na świetnym koncercie Wojciecha Waglewskiego - nigdy nie byłam jego wielką fanką, ale uwielbiam takie małe koncerty kameralne w knajpkach więc poszłam i jestem zachwycona :loveu: uczta dla ucha - majstersztyk na najwyższym poziomie i gry gitarowej Wojtka i gry na harmonijce ustnej Bartka "Boruty" Łęczyckiego :cool3: :loveu::loveu::loveu: Dobranoc :hand: Quote
Alicja Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 :razz::razz:pokolorowałaś niebo w FOtoszopie :diabloti: a Waglewski jest oki ;) Quote
Doginka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='malawaszka']...ale Wam strasznie bardzo dziękuję za miłe słowa :loveu::loveu::loveu: Zdecyduj sie czy strasznie, czy raczej bardzo?:evil_lol::evil_lol::eviltong::evil_lol: Ale nieboooooooo...:crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu: Quote
ariss Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 błahahha...jakby ktoś namalował taki obraz byłby kiczowaty,ale foteczka bardzo fajna:loveu: Quote
tangerine74 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 ębry :p Pokolorowane niebo fajne, ale mi bardziej się podoba ta pierwsza dobranocka: http://img174.imageshack.us/img174/808/dsc0583tp9.jpg W bajkowym lesie mała dziewczynka z piesiem szła dróżką przed siebie... Yerbałam wczoraj.;) Da się, ale trzeba sie do smaku stopniowo przyzwyczaić :razz: Quote
Ka-Vanga Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='tangerine74']Pokolorowane niebo fajne, ale mi bardziej się podoba ta pierwsza dobranocka: http://img174.imageshack.us/img174/808/dsc0583tp9.jpg W bajkowym lesie mała dziewczynka z piesiem szła dróżką przed siebie... nio, masz racje, mi tez sie ta fotka baaaaardzo podoba :loveu: Quote
Doginka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 :hmmmm:Kwiatkowy Kapturek?:loveu::loveu::loveu: http://img174.imageshack.us/img174/808/dsc0583tp9.jpg Quote
malawaszka Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 gassira napisał(a):błahahha...jakby ktoś namalował taki obraz byłby kiczowaty,ale foteczka bardzo fajna:loveu: hahha dokładnie - kicz jak nic :evil_lol: i nic nie kolorowałam :eviltong: takie było niebko :-o a leśnych bajkowych mam całą masę :crazyeye::evil_lol: ale to potem :loveu: Quote
Recommended Posts