Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote=malawaszka;10013237
hahaha Doginka Vectra pisała o tych macro że się rozmydliły, czy zamydliły :lol: ale to już tak musi być bom leniwa :roll:
Ale u mnie makro też jest ostre:crazyeye:, tzn. to co ma być ostre jest ostre, a to co na drugim planie musi się rozmydlać:razz:

Posted

Pojechałam, podszkoliłam sie, wróciłam :razz:
W 3 dni natrzaskaliście 8 stronek i dlatego tak mało (sic!), że się trochę towarzystwo rozlazło - no bez komentarza :p

http://img186.imageshack.us/img186/8831/dsc0135px7.jpg :loveu: Tak wygląda gargoila - moje ukochane wcielenie Gimlonia :loveu:

Sesja szyneczkowa cudowna:loveu: :crazyeye: :loveu: Tyle języczka to w miesiąc oglądam :lol:

Ślicznie pasą się Twoje krówki. Gimlas zupełnie tak samo. :loveu: W sobote o poranku tak się w trybie pasienia zapamietał, że... wlazł na kota :crazyeye: Kot szaro-bury-pasiasty-dachowiec zwinął się w kłębek i leżał bez ruchu na kopczyku skoszonej suchej trawy (szaro-bure siano leżące od jesieni). Gimloń sie pasł i pasł, aż wlazł na ów kopczyk. Kot nie zdzierżył psa w odległości 20 cm i nagle podskoczył w miejscu gotowy do obrony. Gimloń nie wiedział co ze soba zrobić: przód psa wyraźnie wystraszony zrobił unik przed łapą :-o, tył natomiast pozostał w miejscu radośnie merdając ogoneczkiem :crazyeye::lol::crazyeye: Oto co amok pasienia z czujnego psa robi :lol:

Posted

hahahaha Gimli z rozdwojeniem jaźni i ciała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a moje baby się dziś pożarły :mad: siedziałam sobie na huśtawce i patrzyłam... Luna miała badyla i namiętnie go oskubywała, Papa oczywiście zapragnęła tego samego badyla i dawaj na Lunę ujadać - chyba z 10 minut szczekała, a Luna z głuchym i zajadłym warkotem ogryzała badyla, Pepa stała i szczekała, potem leżała i szczekała, Luna w końcu odeszła pod pretekstem wytarzania się w trawie... no to Pepa dawaj do patyka i pilnować, Luna dawaj do Pepa i jatka - nawrzeszczały na siebie, odgłosy normalnie jakby sie ze skóry obdzierały chisteryczki dwie :mad: a nawet się nie tknęły, no ale jak były coraz blizej to zapożyczyłam od Vectry NO!!! i skończyło się awanturnictwo :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Dzięki Weszka za rady :loveu: Foty stanowczo się poprawiły ( te w moim wykonaniu) :multi: Idę focić dalej ;)

no to mam nadzieję, że w końcu coś wstawisz :cool3::loveu:

tangerine74 napisał(a):
No cóż, gdzie dwie baby i jeden FAJNY patyk, tam zawsze awantura gotowa :evil_lol:

no w tym rzecz, że on nawet nie był fajny ten patyk :shake: to nawet chyba nie był patyk tylko kawałek deski :hmmmm: musiałabym poszukać definicji deski :evil_lol:

ale Wam strasznie bardzo dziękuję za miłe słowa :loveu::loveu::loveu:

Posted

Haha, co z goooooopole z tych Twoich dziołch :evil_lol:. U mnie jest generalnie tak, ze jak ktores cos ma i Naf tego zapragnie, to poprostu podchodzi i zabiera :diabloti:.

A foty - och i ach :multi:.

Posted

sześć :loveu: byłam na świetnym koncercie Wojciecha Waglewskiego - nigdy nie byłam jego wielką fanką, ale uwielbiam takie małe koncerty kameralne w knajpkach więc poszłam i jestem zachwycona :loveu: uczta dla ucha - majstersztyk na najwyższym poziomie i gry gitarowej Wojtka i gry na harmonijce ustnej Bartka "Boruty" Łęczyckiego :cool3: :loveu::loveu::loveu:

Dobranoc :hand:

Posted

[quote name='malawaszka']...ale Wam strasznie bardzo dziękuję za miłe słowa :loveu::loveu::loveu:
Zdecyduj sie czy strasznie, czy raczej bardzo?:evil_lol::evil_lol::eviltong::evil_lol:

Ale nieboooooooo...:crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu:

Posted

gassira napisał(a):
błahahha...jakby ktoś namalował taki obraz byłby kiczowaty,ale foteczka bardzo fajna:loveu:

hahha dokładnie - kicz jak nic :evil_lol: i nic nie kolorowałam :eviltong: takie było niebko :-o

a leśnych bajkowych mam całą masę :crazyeye::evil_lol: ale to potem :loveu: