clockwork Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 http://img204.imageshack.us/img204/3416/dsc0403sr8.jpg http://img257.imageshack.us/img257/6209/dsc0440fg3.jpg uwielbiam takie słodkie dzieciaczki ........... cudze :diabloti: noooo misski są wporzo- dupłam ze śmiechu :evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 malawaszka napisał(a): wysłałam PITa :multi::evil_lol: Ja też wysłałam w ostatniej chwili:multi: malawaszka napisał(a):no czy goownojady mają godność? same ją sobie odbierają :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak wrócę z majówki to pokażę godność sznupa:evil_lol: - ale raczej nie wiem, czy to był sznup Gordon, czy raczej wielka Qpa:razz: Teraz nie mam jak wstawić fot, bo zapomniałam hasełka, ale jak wrócę to foteczki same pokażą, co sznaucer potrafi:shake::diabloti::cool3: Quote
Pysia Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Monika gdzieś Ty? Mam Ci tyle do opowiedzenia... A Ty zaginęłaś :mad: Zostaw już te bociany w tych Brudzach w spokoju :cool3::diabloti: Mam fajne Twoje fotki ;) Quote
Doginka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Pysia napisał(a):...Mam fajne Twoje fotki ;) To wklej kilka do podziwiania:razz::p Quote
Pysia Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Doginka napisał(a):To wklej kilka do podziwiania:razz::p Muszę do nich dojść, bo robiłam przez 3 dni foty i mam ich chyba z tysiac lub dwa :evil_lol: Quote
Doginka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Pysia napisał(a):...mam ich chyba z tysiac lub dwa :evil_lol: Tylko tyle??????:razz::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Pysia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Rozmowa Weszki z Albertem ;) Miłość Szczęście na twarzy Weszki :diabloti: Daj jeszcze buziaka, daj :evil_lol: O tak.... :evil_lol: Quote
Justa Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l25-1.jpg Jaka maleńka główeczka :loveu::evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 :loveu::loveu::loveu:uwielbiam Alberta :loveu::loveu::loveu: ukradłam jeszcze od Pysi Masz zęby czy nie? Kuna masz.. :loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 eria napisał(a):ahhh boskie foty :loveu::loveu: Sama robiłam :oops::diabloti: Quote
malawaszka Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Wiecie co? Ja nie wiem czy ja powinnam się wyprowadzać na tą moją wieś :roll: pomijam fakt, że majówkę spędziłam urobiona po pachi i teraz mam okrutny ból lewego korzonka :errrr:bo gruntowałam podłogi w przeciągu :shake: ALE pamiętacie (ci co czytają co tam czasami naskrobię :megagrin:) jak pisałam o psie biegającym w kółko jak opętany po łąkach? No więc Tego psa od dwóch/trzech dni nie widziałam, ALE!!!!!! :eek2: wczoraj rano obudziłam się wcześniej niż wszyscy :-o ale po:drink1:tak miewam :oops2: i poszłam z burkami na spacer, tak się jak zwykle rozglądałam dookoła czy psiak biegający jest na łące rano, ale nie było, nagle patrzę :crazyeye: i widzę innego psa, ten wyglądał na starszawego, ale nie wiem dokładnie bo nie podeszłam - nie miałam smyczy dla moich dziewczyn i się bałam :oops: ALE zgadnijcie co robił ten pies??!!! ON CHODZIł W KółKO!!!!!!! :mdleje: poczułam się jakbym była w jakimś świecie z filmów Lyncha czy innego schizola :shock: potem zastanowiłam się czy aby na pewno już wytrzeźwiałam :roll: ale tak, a pies chodził!!! 15 minut stałam i gapiłam się czy nie jest po prostu przywiązany i zostawiony na śmierć, ale nie! Nie miał nic na szyi i tak chodził! Jak cmokałam czy gwizdałam to przystawał, patrzył, myślał, po czym chodził sobie dalej :niewiem: byłam tam też dzisiaj, ale go nie było, a ja miałam pół plecaka wypchane kiełbachą :oops: Dziwna ta wieś..... :roll: a w lesie rosną dzikie dzieci :evil_lol: Quote
Matusz Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Miny Oliwki są debeściarskie !! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
malawaszka Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 nooo niezła z niej aktoreczka :evil_lol: Quote
Doginka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Pysia napisał(a):Sama robiłam :oops::diabloti: Ja chcę małego dzikuska:crazyeye::loveu: Cudniaste foty z niufkiem i jeszcze piękniejsze z dzikim dzieciaczkiem:loveu: Quote
Pysia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Przestań schizować kobieto, bo jak świat światem to psy biegały luzem a w kółko - też. Jak zajac ich w konia zrobił to potrafiły tak kilka godzin. Pewnie od czasów mego dzieciństwa w tym kierunku się nic nie zmieniło :evil_lol: A fotki Oliwkiobłędne :loveu: Musisz mi powiedzieć, jak ufocić takie cudne światłocienie ;) Quote
Vectra Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Oliwkowe foty G E N I A L N E !!!!!!!!!!! Oba jest bardzo fotogeniczna :) Quote
tangerine74 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 A tu pieknie jak zawsze :loveu: Niufeczek mnie rozczulił :p a dziecko lasu :loveu::crazyeye::loveu: no słów brak... Gimlaś wytarzał się w lesie w jakimś wielkozwierzowym zapaszku :angryy: Moja zemsta była straszna: kąpianie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mam teraz cudnie pachnącego pieseczka o puszystych łapeczkach i błyszczącym grzbiecie :loveu: Pozdrawiamy słonecznie Quote
Alicja Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l32-4.jpg OLIWKOWE :loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Doginka napisał(a):Ja chcę małego dzikuska:crazyeye::loveu: no to pracuj z J nad małym dzikuskiem :evil_lol: Pysia napisał(a):Przestań schizować kobieto, bo jak świat światem to psy biegały luzem a w kółko - też. Jak zajac ich w konia zrobił to potrafiły tak kilka godzin. Pewnie od czasów mego dzieciństwa w tym kierunku się nic nie zmieniło :evil_lol: mówisz, że to objawy początkowe paranoi???? :shock: muszę to przemyśleć :roll: Vectra napisał(a):Oliwkowe foty G E N I A L N E !!!!!!!!!!! Oba jest bardzo fotogeniczna :) no - ma to po mnie :diabloti: tangerine74 napisał(a):A tu pieknie jak zawsze :loveu: Niufeczek mnie rozczulił :p a dziecko lasu :loveu::crazyeye::loveu: no słów brak... Gimlaś wytarzał się w lesie w jakimś wielkozwierzowym zapaszku :angryy: Moja zemsta była straszna: kąpianie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mam teraz cudnie pachnącego pieseczka o puszystych łapeczkach i błyszczącym grzbiecie :loveu: haha ja mam psy dokładnie zagruntowane, sierść mają obie tak sztywną, że żadne skubanie do łysa tak nie usztywnia sierści :evil_lol: pomagały nam dzielnie w gruntowaniu podłóg i kładły się wszędzie tam gdzie nie powinny :mad: Alicja napisał(a)::evil_lol: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l32-4.jpg cudny jęzorek nie? :loveu: Quote
Recommended Posts