Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie czytają nie czytają :mad: wątroba jest trzachnięta i leczymy już od jakiegoś czasu, ale bąki są nadal :shake:

w niedzielę Pepa się chyba załapie na USG - niedawno miała, ale jak jest okazja to czemu nie sprawdzić znowu

Posted

no to skoro jest trzachnięta , to mimo lekarstw tak będzie , że będzie walić zbuki ...albo leczenie nie przynosi efektów , może trzeba lekarstwa zmienić ?

SŁuchaj w niedziele na wieczór mi napisze jaki ona ma wyniki , wiek i jakie leki dostaje od kiedy .. to ja zapytam Tadka ;)

Lolka , to jak tez tak masz ;) to może podpowiedz jakie leki ....

Moje jakoś tfu tfu , nie smrodzą , ale dziś wujo je napasł fasolką po bretońsku :mdleje: a potem się podzielił jogurcikiem jagodowym ..... bo one takie biedne .... tylko on śpi w nocy ,a ja będę miała smrodoterapie

Posted

malawaszka napisał(a):
nie czytają nie czytają :mad: wątroba jest trzachnięta i leczymy już od jakiegoś czasu, ale bąki są nadal :shake:

w niedzielę Pepa się chyba załapie na USG - niedawno miała, ale jak jest okazja to czemu nie sprawdzić znowu

mialam ambitny plan przejsc te 2371...czy iles tam postow:roll:.......ale niestety sie nie udalo:placz:...jakby co to wytlumacz lolce....bo lolka opuzniona:roll:............. w postach:hmmmm:

Posted

Vectra napisał(a):
no to skoro jest trzachnięta , to mimo lekarstw tak będzie , że będzie walić zbuki ...albo leczenie nie przynosi efektów , może trzeba lekarstwa zmienić ?

SŁuchaj w niedziele na wieczór mi napisze jaki ona ma wyniki , wiek i jakie leki dostaje od kiedy .. to ja zapytam Tadka ;)

Lolka , to jak tez tak masz ;) to może podpowiedz jakie leki ....

Moje jakoś tfu tfu , nie smrodzą , ale dziś wujo je napasł fasolką po bretońsku :mdleje: a potem się podzielił jogurcikiem jagodowym ..... bo one takie biedne .... tylko on śpi w nocy ,a ja będę miała smrodoterapie

teraz hepatil i essentiale forte - od niedawna więc może jeszcze będą efekty :roll: oby... wyniki nie są jakoś bardzo podwyższone, Bolo miał gorzej i nie sadził :shake: ona ma AspAt w normie, tylko Alat 108 a norma jest do 50 U/l
A i teraz dopiero widzę że Fosf. Alkal (to chyba ta fosfataza czy jakoś tak było) Pepa ma 174 a Luneta miała 24 więc Pepa ma za dużo dużo, ale co to jest kuna nnie pamietam - coś wątrobowe na pewno :roll:

lolka75 napisał(a):
mialam ambitny plan przejsc te 2371...czy iles tam postow:roll:.......ale niestety sie nie udalo:placz:...jakby co to wytlumacz lolce....bo lolka opuzniona:roll:............. w postach:hmmmm:

j.w :lol:;)

Doginka napisał(a):

A gdzie to ustrojstwo do picia można qpić???:razz: - i ten baniaczek z rurką?:diabloti::razz:

wpisz sobie na allegro Yerba i wsio tam masz ;)

Posted

Założyłam se gazmaskę i wlazłam porannie .....:p
o rany ......i wy to bedziecie wszystkie pić :hmmmm: jak dla mła to to smakuje jak wymoczone łajno ...kurde sorka ale takie miałam skojarzenia jak poniuffałam i zrobiłam siorba :razz::razz::razz:.....

Posted

[quote name='Alicja']Założyłam se gazmaskę i wlazłam porannie .....:p
o rany ......i wy to bedziecie wszystkie pić :hmmmm: jak dla mła to to smakuje jak wymoczone łajno ...kurde sorka ale takie miałam skojarzenia jak poniuffałam i zrobiłam siorba :razz::razz::razz:.....

:roflt::roflt::roflt:

ja pije od czasu do czasu czerwona herbe - to mi w zupelnosci wystarczy :evil_lol: ;)

Posted

zabieralam sie swojego czasu do picia czerwonej.....jakos mi tak...hmmmm..nie podeszla....staralam sie bo ponoc zdrowa ale ciezko sie pije z zacisnietymi szczekami:evil_lol:
jednak wole kawke...no to chlup:p

Posted

Nie lubię naparu rybnego (czerwonej herbaty) :razz: Zupa rybna i owszem, ale nie w szklance ;) Zieloną owszem, a yerba ciut do zielonej podobna.
Kusicie mnie, oj kusicie na ta yerbę.

Muszę to powaznie przemysleć, nad filizanką kawy ;)

Waszko, a pijasz tez taka yerbę "ekspresową", czyli w torebkach? Warto takiej spróbować czy to się mija z całą ideą zdrowego napoju?

Posted

jestem :multi: wczoraj popsuł mi się komp :angryy: padły pamięci :angryy: dziś zaniosłam do serwisu i hula ufffff :multi: ale dziad już pewnie długo nie pohula :shake::roll:

co do herbat to czerwoną pijam i lubiam, ale tylko lisciastą i najlepiej pu-erch czerwoną cytrynową, zilonej nie mogę znieść :shake: smakuje mi jak woda z kurzem :lol: a Yerbę pijam tylko sypaną - żadnych torebek :shake:

Posted

Woda z kurzem :hmmmm: nie wiem jak smakuje bo nie piłam :megagrin: :evil_lol: Ja tam fusiastych nie lublju :flop: nie lubie jak musze pluć jakimiś smieciami :pissed:

Posted

Woda z kurzem lepsza niż ryba w szklance ;)
Mam ogromny sentyment do zielonej herbaty. Przez 5 lat w pracy miałam szefa, który ogólnie był uważany za totalnego dziwaka. Szczęściarz, jest już na emeryturze, ale piekne wspomnienia i niedościgniony wzór pozostały. No i smak herbaty zielonej... :p Wyobraźcie sobie szefa, który codziennie o godz. 12 parzy zielona herbatę dla 8 osób (swoich podwładnych), zgodnie z wszelkimi regułami parzenia (ogrzewaniem lisci i naczyn na parze, zalewaniem stopniowym, kilkukrotnym, woda o własciwej temperaturze, na dodatek przywożena codziennie do pracy świeżą ze źródła) :p Tak miałam dobrze :loveu:
Uwielbiam zieloną herbatę, rytuał jej parzenia i niemal świety czas jej picia :loveu:

Posted

wow Tangerine to naprawdę jakiś super szef :cool3:

a dzisiaj 19 kwietnia Oliwia ma 3 urodziny :loveu::loveu::loveu: moja córunia, moja pupilka, moja ukochana i jedyna na świecie diablica, Czarcie Kopytko, które nauczyło mnie kochać dzieci :loveu::loveu::loveu: 100 lat kochana Oliwko :drinking:

a pomyśleć, że jeszcze niedawno była taka maleńka :loveu:

dopiero uczyła się chodzić

:lol: