malawaszka Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 nie czytają nie czytają :mad: wątroba jest trzachnięta i leczymy już od jakiegoś czasu, ale bąki są nadal :shake: w niedzielę Pepa się chyba załapie na USG - niedawno miała, ale jak jest okazja to czemu nie sprawdzić znowu Quote
Vectra Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 no to skoro jest trzachnięta , to mimo lekarstw tak będzie , że będzie walić zbuki ...albo leczenie nie przynosi efektów , może trzeba lekarstwa zmienić ? SŁuchaj w niedziele na wieczór mi napisze jaki ona ma wyniki , wiek i jakie leki dostaje od kiedy .. to ja zapytam Tadka ;) Lolka , to jak tez tak masz ;) to może podpowiedz jakie leki .... Moje jakoś tfu tfu , nie smrodzą , ale dziś wujo je napasł fasolką po bretońsku :mdleje: a potem się podzielił jogurcikiem jagodowym ..... bo one takie biedne .... tylko on śpi w nocy ,a ja będę miała smrodoterapie Quote
lolka75 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 malawaszka napisał(a):nie czytają nie czytają :mad: wątroba jest trzachnięta i leczymy już od jakiegoś czasu, ale bąki są nadal :shake: w niedzielę Pepa się chyba załapie na USG - niedawno miała, ale jak jest okazja to czemu nie sprawdzić znowu mialam ambitny plan przejsc te 2371...czy iles tam postow:roll:.......ale niestety sie nie udalo:placz:...jakby co to wytlumacz lolce....bo lolka opuzniona:roll:............. w postach:hmmmm: Quote
Doginka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='malawaszka']nie verba tylko yerba :eviltong: to takie ziele :cool3: Pepa wypiła za dużo yerby http://img122.imageshack.us/img122/4160/dsc0071au6.jpg[quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A gdzie to ustrojstwo do picia można qpić???:razz: - i ten baniaczek z rurką?:diabloti::razz: Quote
malawaszka Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Vectra napisał(a):no to skoro jest trzachnięta , to mimo lekarstw tak będzie , że będzie walić zbuki ...albo leczenie nie przynosi efektów , może trzeba lekarstwa zmienić ? SŁuchaj w niedziele na wieczór mi napisze jaki ona ma wyniki , wiek i jakie leki dostaje od kiedy .. to ja zapytam Tadka ;) Lolka , to jak tez tak masz ;) to może podpowiedz jakie leki .... Moje jakoś tfu tfu , nie smrodzą , ale dziś wujo je napasł fasolką po bretońsku :mdleje: a potem się podzielił jogurcikiem jagodowym ..... bo one takie biedne .... tylko on śpi w nocy ,a ja będę miała smrodoterapie teraz hepatil i essentiale forte - od niedawna więc może jeszcze będą efekty :roll: oby... wyniki nie są jakoś bardzo podwyższone, Bolo miał gorzej i nie sadził :shake: ona ma AspAt w normie, tylko Alat 108 a norma jest do 50 U/l A i teraz dopiero widzę że Fosf. Alkal (to chyba ta fosfataza czy jakoś tak było) Pepa ma 174 a Luneta miała 24 więc Pepa ma za dużo dużo, ale co to jest kuna nnie pamietam - coś wątrobowe na pewno :roll: lolka75 napisał(a):mialam ambitny plan przejsc te 2371...czy iles tam postow:roll:.......ale niestety sie nie udalo:placz:...jakby co to wytlumacz lolce....bo lolka opuzniona:roll:............. w postach:hmmmm: j.w :lol:;) Doginka napisał(a): A gdzie to ustrojstwo do picia można qpić???:razz: - i ten baniaczek z rurką?:diabloti::razz: wpisz sobie na allegro Yerba i wsio tam masz ;) Quote
ariss Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 jestem ciemną nocką życzyć kolorowych senków:lol: Quote
Doginka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Wpadłam jeszcze na chwilkę życzyć kolorowych senków:loveu: Quote
Alicja Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Założyłam se gazmaskę i wlazłam porannie .....:p o rany ......i wy to bedziecie wszystkie pić :hmmmm: jak dla mła to to smakuje jak wymoczone łajno ...kurde sorka ale takie miałam skojarzenia jak poniuffałam i zrobiłam siorba :razz::razz::razz:..... Quote
Ka-Vanga Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Alicja']Założyłam se gazmaskę i wlazłam porannie .....:p o rany ......i wy to bedziecie wszystkie pić :hmmmm: jak dla mła to to smakuje jak wymoczone łajno ...kurde sorka ale takie miałam skojarzenia jak poniuffałam i zrobiłam siorba :razz::razz::razz:..... :roflt::roflt::roflt: ja pije od czasu do czasu czerwona herbe - to mi w zupelnosci wystarczy :evil_lol: ;) Quote
ariss Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 a ja pije pyszną,aromatyczną kawkę:eviltong:i to mi w zupełności wystarczy:diabloti: Quote
agbar Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 zabieralam sie swojego czasu do picia czerwonej.....jakos mi tak...hmmmm..nie podeszla....staralam sie bo ponoc zdrowa ale ciezko sie pije z zacisnietymi szczekami:evil_lol: jednak wole kawke...no to chlup:p Quote
tangerine74 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Nie lubię naparu rybnego (czerwonej herbaty) :razz: Zupa rybna i owszem, ale nie w szklance ;) Zieloną owszem, a yerba ciut do zielonej podobna. Kusicie mnie, oj kusicie na ta yerbę. Muszę to powaznie przemysleć, nad filizanką kawy ;) Waszko, a pijasz tez taka yerbę "ekspresową", czyli w torebkach? Warto takiej spróbować czy to się mija z całą ideą zdrowego napoju? Quote
Ka-Vanga Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 A ja uwielbiam zielona - MNIAAAAAM :loveu:, a czerwona pije bo ponoc zdrowa hehe i nie jest taka zla w smaku :cool3: :evil_lol:. Quote
malawaszka Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 jestem :multi: wczoraj popsuł mi się komp :angryy: padły pamięci :angryy: dziś zaniosłam do serwisu i hula ufffff :multi: ale dziad już pewnie długo nie pohula :shake::roll: co do herbat to czerwoną pijam i lubiam, ale tylko lisciastą i najlepiej pu-erch czerwoną cytrynową, zilonej nie mogę znieść :shake: smakuje mi jak woda z kurzem :lol: a Yerbę pijam tylko sypaną - żadnych torebek :shake: Quote
Junka Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Woda z kurzem :hmmmm: nie wiem jak smakuje bo nie piłam :megagrin: :evil_lol: Ja tam fusiastych nie lublju :flop: nie lubie jak musze pluć jakimiś smieciami :pissed: Quote
tangerine74 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Woda z kurzem lepsza niż ryba w szklance ;) Mam ogromny sentyment do zielonej herbaty. Przez 5 lat w pracy miałam szefa, który ogólnie był uważany za totalnego dziwaka. Szczęściarz, jest już na emeryturze, ale piekne wspomnienia i niedościgniony wzór pozostały. No i smak herbaty zielonej... :p Wyobraźcie sobie szefa, który codziennie o godz. 12 parzy zielona herbatę dla 8 osób (swoich podwładnych), zgodnie z wszelkimi regułami parzenia (ogrzewaniem lisci i naczyn na parze, zalewaniem stopniowym, kilkukrotnym, woda o własciwej temperaturze, na dodatek przywożena codziennie do pracy świeżą ze źródła) :p Tak miałam dobrze :loveu: Uwielbiam zieloną herbatę, rytuał jej parzenia i niemal świety czas jej picia :loveu: Quote
malawaszka Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 wow Tangerine to naprawdę jakiś super szef :cool3: a dzisiaj 19 kwietnia Oliwia ma 3 urodziny :loveu::loveu::loveu: moja córunia, moja pupilka, moja ukochana i jedyna na świecie diablica, Czarcie Kopytko, które nauczyło mnie kochać dzieci :loveu::loveu::loveu: 100 lat kochana Oliwko :drinking: a pomyśleć, że jeszcze niedawno była taka maleńka :loveu: dopiero uczyła się chodzić :lol: Quote
Alicja Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 :multi::multi::multi:STO LAT Oliffkowa ;)panienko :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 a ja lubiam zieloną z cytrynką lub opuncją :grins: Quote
Matusz Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 o kolejna osoba tego samego dnia urodzona co ja ;) Wszystkiego naj Oliwka !! :loveu::multi::loveu: 100 lat! Quote
anetta Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 A to mały diabełek o rośnie :evil_lol: Oli, wszystkiego najlepszego, rośnij duża! Quote
weszka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 :laola: STO LAT DLA OLIWKOWEJ DZIEWCZYNKI :new-bday::BIG: Obejrzałam też fotki śliczne jak zawsze :loveu: Quote
Recommended Posts