Pysia Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 O kuna :crazyeye: Ja chcę do akwariumu slimaki :) Bo glonojad strajkuje i glonów nie zjada :mad: Acha... Ślimaki są obojniakami :diabloti: Quote
AlKil Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Podhodujesz je, a potem spożyjesz na kolację???:evil_lol: Quote
Justa Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 http://img80.imageshack.us/img80/5890/dsc0647xd2.jpg Rany jakie Oliwka robi rozkoszne miny :loveu: Quote
anetta Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 przedstawiam Państwu Gluciory Juniory Ekstrawagancja FCI :mdleje: Mam wrażenie że ktoś mnie obserwuje.... http://img166.imageshack.us/img166/559/dsc0263ji2.jpg :evil_lol: Po co Ci one? :lol: Quote
Vectra Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 AlKil napisał(a):Podhodujesz je, a potem spożyjesz na kolację???:evil_lol: o tym samym pomyślałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Tak sobie pomyślałam....Ja też chcę takie slimaki ;) Quote
weszka Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Pysia napisał(a):Tak sobie pomyślałam....Ja też chcę takie slimaki ;) Chcesz? To ja jeszcze mogę 1-2 odstąpić. Ale dorosłe, duże i dorodne, a nie maluszki :p Został mi jeden maluszek ale jest nie do oddania :) Malawaszko - udały mi się te dzieci :loveu: A zdjęcia rewelacja :crazyeye:!! Quote
Pysia Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 weszka napisał(a):Chcesz? To ja jeszcze mogę 1-2 odstąpić. Ale dorosłe, duże i dorodne, a nie maluszki :p Został mi jeden maluszek ale jest nie do oddania :) Malawaszko - udały mi się te dzieci :loveu: A zdjęcia rewelacja :crazyeye:!! Tylko mi powiedz co im trzeba :) Quote
weszka Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Zamykane akwarium, torf kokosowy (albo zwykły do terrariów), sepia, zielenina do jedzenia i tyle. No i dobre serce :) Zresztą Waszka sama opowie :) Quote
tangerine74 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Pięknie w tym Waszym lesie :p Ta seria zdjęć na jakiś konkurs się nadaje. Tylko nie wysyłaj Lunki podduszanej obrożą, z jęzorkiem na wierzchu, bo interwencja animalsów pewna:lol: Gluciory najładniejsze oba jednocześnie na ogórze :p A my włóczylismy sie wczoraj po zamczyskach. Zaliczylismy Kwidzyn (drugi co do wielkości w Polsce, po Malborku) oraz Radzyń Chełmiński (piękne ruiny). Gimloń miał pełne portki :lol: przy wejściu na wieżę. Może uda mi się od rodziców wyciągnac jakieś foty i się ciut pochwalić psem w ruinie ;) Quote
malawaszka Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 NIE BęDę ICH JADłA :evil_lol: to są moje kochane chłopaki i już :p będę obserwować jak rosną :p [quote name='Pysia']O kuna :crazyeye: Ja chcę do akwariumu slimaki :) Bo glonojad strajkuje i glonów nie zjada :mad: Acha... Ślimaki są obojniakami :diabloti: do akwa to se kup w zoologu - tylko uważaj bo ślimaki w akwa paskudzą bardziej niż wszystkie ryby razem wzięte :lol: i jak już to obojnaki :eviltong: ale moje to chłopaki i już :p [quote name='Justa']http://img80.imageshack.us/img80/5890/dsc0647xd2.jpg Rany jakie Oliwka robi rozkoszne miny :loveu: no i franca mała na zawołanie zaczyna cudować i pozować :lol: [quote name='anetta']:mdleje: Mam wrażenie że ktoś mnie obserwuje.... http://img166.imageshack.us/img166/559/dsc0263ji2.jpg Po co Ci one? :lol: hahaha jak urosną to lepiej będzie widać jak obserwują :lol: [quote name='tangerine74']Pięknie w tym Waszym lesie :p Ta seria zdjęć na jakiś konkurs się nadaje. Tylko nie wysyłaj Lunki podduszanej obrożą, z jęzorkiem na wierzchu, bo interwencja animalsów pewna:lol: Gluciory najładniejsze oba jednocześnie na ogórze :p A my włóczylismy sie wczoraj po zamczyskach. Zaliczylismy Kwidzyn (drugi co do wielkości w Polsce, po Malborku) oraz Radzyń Chełmiński (piękne ruiny). Gimloń miał pełne portki :lol: przy wejściu na wieżę. Może uda mi się od rodziców wyciągnac jakieś foty i się ciut pochwalić psem w ruinie ;) nooo czekam na foty zamkowe :multi: hahaha uśmiałam się z tej podduszanej Lunety - to ta głupia obroża - miała być dla Pepy ale okazała się za mała no i miał to być półzacisk (tak wyglądało na zdjęciu :angryy:) a jest całkiem zacisk i tak to potem wygląda :angryy: Quote
Alicja Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 :multi::multi::multi:i tu też moczy doopki :loveu: a to cudne jets http://img297.imageshack.us/img297/3070/dsc0277mw4.jpg Quote
malawaszka Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:i tu też moczy doopki :loveu: a to cudne jets http://img297.imageshack.us/img297/3070/dsc0277mw4.jpg moczą doopki moczą, chociaż trochę się boję co tam w tej wodzie płynie :roll: bo na wsi jak to na wsi - szamba się przepełniają to sru :angryy: coraz mniej lubię tych ludzi jak tak sobie chodzę po lasach i łąkach i niby dziko i pięknie a co jakiś czas znajduję dołek ze śmieciami :angryy::angryy::angryy: nosz qrwa mać! mnie by się nie chciało taki kawał jechać żeby śmieci wywalić :angryy::angryy::angryy: Quote
malawaszka Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 przyczajka i siuuppppp :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 :shake::shake:to masz ze smieciami to co ja na Bezludziu :angryy:.....przy samym zjeździe z dróżki już na dzikądrogę na Bezludzie ktoś zafundował nam wysypisko ....szlag by tych pamponi trafił , to samo w lesie ....domki od lasku oddalone kilkanaście metrów ,a bloki 2-3 km .....ale jakbyś spytała kto nasyfił ......to Ci z familoków :angryy::angryy::angryy: kurde alem dziś nabuzowana :angryy::angryy::angryy: ale fotaski rewela Quote
Justa Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Łohohoo moje małe jeszcze sie w tym roku nie kąpało :placz: Ale wszystko nadrobimy w środę :razz: Piękne łąkowe foteczki ! :multi: A jaką lunetka ma fajną obrożę :cool3: Skórzana szyta na okrągło i jeszcze półzacisk ? :-o Quote
olcha Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Pysia napisał(a):O kuna :crazyeye: Ja chcę do akwariumu slimaki :) Bo glonojad strajkuje i glonów nie zjada :mad: Acha... Ślimaki są obojniakami :diabloti: PYSIA! Moja koleżanka nie może wyzbyć się świderków z akwarium, rozmnażają się jak szalone :evil_lol: cały żwirek się aż rusza od nich. Oddaje komu może, bo jej szkoda mordować. Może chcesz? Już chyba raz wysyłała pocztą :eviltong: Quote
Pysia Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 olcha napisał(a):PYSIA! Moja koleżanka nie może wyzbyć się świderków z akwarium, rozmnażają się jak szalone :evil_lol: cały żwirek się aż rusza od nich. Oddaje komu może, bo jej szkoda mordować. Może chcesz? Już chyba raz wysyłała pocztą :eviltong: Dawaj świderki :diabloti: Wiecej znaków.... Quote
malawaszka Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 [quote name='Alicja']:shake:to masz ze smieciami to co ja na Bezludziu :angryy:.....przy samym zjeździe z dróżki już na dzikądrogę na Bezludzie ktoś zafundował nam wysypisko ....szlag by tych pamponi trafił , to samo w lesie ....domki od lasku oddalone kilkanaście metrów ,a bloki 2-3 km .....ale jakbyś spytała kto nasyfił ......to Ci z familoków :angryy: wrrr ja od razu też mam gula jak to widzę :angryy: [quote name='Justa']Łohohoo moje małe jeszcze sie w tym roku nie kąpało :placz: Ale wszystko nadrobimy w środę :razz: Piękne łąkowe foteczki ! :multi: A jaką lunetka ma fajną obrożę :cool3: Skórzana szyta na okrągło i jeszcze półzacisk ? :-o noo to już nie mogę się doczekać fot Gali skaczącej do wody :loveu: a obroża to niezły bubel :angryy: ojj jak oni tak będą robić interesy to długo sklep nie będzie funkcjonował :shake: szyta na okrągło tiaaaa - to wygląda jak kawałek ramiączka od jakiejś torebki - tak szyte i miał być półzacisk a jest normalny dławik :angryy: nie będą moje psy w tym chodzić - na Pepe za małe, a Luneta się w tym dusi i chodzi wściekła jak osa i jeszcze więcej szczeka w bloku na smyczy :lol: na szczęście nie kosztowało dużo bo bym wyszła z siebie chyba :angryy: oczywiście na maila z zapytaniem dlaczego zdjęcie jest inne niż produkt nie dostałam ŻADNEJ odpowiedzi - buractwo, ale gra nie warta świeczki i nie chce mi się z nimi wadzić - tym bardziej, że to zdaje się producent tych "obróżek" kanci bo u niego na stronie jest taka fota jak w sklepie :roll: [quote name='olcha']PYSIA! Moja koleżanka nie może wyzbyć się świderków z akwarium, rozmnażają się jak szalone :evil_lol: cały żwirek się aż rusza od nich. Oddaje komu może, bo jej szkoda mordować. Może chcesz? Już chyba raz wysyłała pocztą :eviltong: [quote name='Pysia']Dawaj świderki :diabloti: Wiecej znaków.... oho! i już handelek :evil_lol: Pysia nie opanujesz świderków :evil_lol: to to się dopiero mnoży :shake: potem Ci się przeniosą do basenu i co my zrobimy??? :placz: buuu nie bierz świderków :shake: Quote
Pysia Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Ja jestem bezlitosna, i świderki powywalam do szmba jakby co :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Pysia napisał(a):Ja jestem bezlitosna, i świderki powywalam do szmba jakby co :diabloti: nooo to w szambie dopiero mutanty powstaną :eek2: Quote
Recommended Posts