Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może coś nie tak z żołądkiem Pepy, może ma mdłości. :roll:

Spuer dziewczyny razem wyglądają :loveu:

a ja chyba pierwszy raz widze Pepe. :oops:
Zaraz sobie poszperam u Ciebie na Fotoblogu. :cool3:

Posted

katik napisał(a):
Może coś nie tak z żołądkiem Pepy, może ma mdłości. :roll:

Spuer dziewczyny razem wyglądają :loveu:

a ja chyba pierwszy raz widze Pepe. :oops:
Zaraz sobie poszperam u Ciebie na Fotoblogu. :cool3:

:cool3: zapraszam zapraszam :loveu:

a mdłości to ona może mieć - z przejedzenia :mad: podobno kradzione nie tuczy a Pepa coraz grubsza :mad:

Posted

Jezu...Weszka...Jakie Ty robisz foty :loveu: Coraz lepsze!!!! Naprawdę ( cholera nie wiem jak mi się udało to napisać- palce nie chciały ale dusza kazali:evil_lol:):loveu:

Posted

Ech... obie biedne z tymi smrodkami jesteście, i Ty i Pepa:shake:

Gimli zaszczepiony NA wściekliznę i efekty od razu widoczne. ;)
Wrócilismy do domu, a ten łobuz biega, szuka, nasłu****e, powarkuje... kombinuje ile wlezie. Nie mogłam skojarzyć o co mu chodzi, dopóki M z zakupów nie wrócił. Okazało sie, ze M Gimloniowi zaginął. :crazyeye: Biedny mały pieseczek jechał autem, potem wyszlismy do weta we dwoje, a M zaginął. W wetowym rozemocjonowaniu Gimli nie zauważył, za to w domu była rozpacz.:placz: Za to jaka była radość jak M wrócił :multi: I potem juz Gimli nie wytrzymał tych wszystkich emocji i bakterii w organizmie i zasnął snem kamiennym :loveu: ukrywając się przed rzeczywistościa pod własnymi łapkami.:loveu:
Ot, zwyczajny rozemocjonowany dzień z zycia sznupka... nuuuuuuuuuda... ;)

A co u Was?:p

Posted

[quote name='Alicja']Waszeczko ....:hmmmm: a może nadkwasota ....męczy Pepę ...i ma zgage i temu tak mlaska .....cholerka ....a jak te gruczołki przy doopalonie :razz:

gruczoły miała zdaje się sprawdzane jak ją pierwszy raz do weta z Pysią wzięłyśm i był ok, ale ale głowy nie daję że to było z Pepą :hmmmm: :oops:

hahaha Luna też tak panikuje jak kogoś z oczu straci, a co gorsza ten oszołomek jest gotów pognać przez całe osiedle bo jej się wydawało, że np J tam widziała :mad: alem istrzem w panikowaniu i tak jest Pepa jak mnie straci z oczu :shake: co ten goopek wtedy wyprawia - wyje, skacze po drzwiach, biega po całym domu non stop i szuka, no i sika :mad:

Posted

[quote name='tangerine74']ten łobuz biega, szuka, nasłu****e, powarkuje...

Widzieliscie jak mnie automatycznie ocenzurowało :crazyeye: Szok normalnie. A swoja drogą głupota, bo przecież wyraz całkiem nie wymagajacy cenzury - poprawna polszczyzna :mad:

LeCoyotte napisał:
jakbym czytal o Sambie:cool1: rozhisteryzowany piesek, ktory stracil czlonka stada z pola widzenia...:evil_lol:
malawaszka napisała:
Luna też tak panikuje jak kogoś z oczu straci, a co gorsza ten oszołomek jest gotów pognać przez całe osiedle

Cała sznupeczność ma tak samo :multi:
Przerobiłam ostatnio w lesie kawałek z pognaniem przed siebie.:angryy:
M wymieniał żarówkę w samochodzie, a ja poszłam z Gimlim jeszcze kawałek dalej inną drogą. Po 3 minutach zawróciłam i wtedy Gimloń spostrzegł, że M zaginął. Oczywiscie ruszył naszym śladem z powrotem i nie pozostało mi nic innego niz drzeć się po lesie "Gimli leci do Ciebie". Całe szczęście, że sie wydarłam, bo na dobiegu (M juz sie znalazł - był widoczny) Gimloń spostrzegł wyzła po drugiej stronie ulicy. Gdyby nie sprzytny przechwyt, to byłoby po Gimloniu :placz::mad::angryy:
A swoja drogą to ten M często sie gubi :hmmmm: Moze mu chipa trzeba wszczepić albo chociaż adresówkę wszyć w ubranie? ;)

LeCoyotte napisał:
a jednak sa zdejcia, mimo ze to jeszcze nie kwiecien

Nie kombinuj:mad: Są domowe, ale najważniejsze, że są. Nie marudź, bo nam zabierze ;););)

Posted

[quote name='tangerine74']Widzieliscie jak mnie automatycznie ocenzurowało :crazyeye: Szok normalnie. A swoja drogą głupota, bo przecież wyraz całkiem nie wymagajacy cenzury - poprawna polszczyzna :mad:

wyraz "nasluch[SIZE="2"]uje" ? :cool1:

:multi:

Nie kombinuj:mad: Są domowe, ale najważniejsze, że są. Nie marudź, bo nam zabierze ;););)

ja sie przeiez strasznie ucieszylem, ze sa zdejcia, mimo oficjalnej zapowiedzi nastepnych w kwietniu.. :cool3:

Posted

tangerine74 napisał(a):
No patrz, a Ciebie jeszcze nie ocenzurowało :crazyeye: To jednak nie automatycznie, tylko reczna robota modów? ;) Dziwne :cool3:

napisz tak: nasluch [ SIZE="2" ] uje [ /SIZE ] (oczywiscie bez przerw)

Posted

[quote name='tangerine74']

hahaha sznupeczność :lol:

Przerobiłam ostatnio w lesie kawałek z pognaniem przed siebie.:angryy:

nie lubię takich akcji :shake:

A swoja drogą to ten M często sie gubi :hmmmm: Moze mu chipa trzeba wszczepić albo chociaż adresówkę wszyć w ubranie? ;)

ja jestem za wszczepieniem chipa z nadajnikiem GPS:p- mojemu J też wszczepię :diabloti:

[quote name='Alicja']:hmmmm: marudy :grins:

a ja idę myć okno :diabloti:

ale kto marudzi???? :niewiem:

[quote name='LeCoyotte']wyraz "nasluchuje" ? :cool1:

:multi:

ja sie przeiez strasznie ucieszylem, ze sa zdejcia, mimo oficjalnej zapowiedzi nastepnych w kwietniu.. :cool3:

a dziś znowu zima i nie będzie fotek :placz:

[quote name='tangerine74']No patrz, a Ciebie jeszcze nie ocenzurowało :crazyeye: To jednak nie automatycznie, tylko reczna robota modów? ;) Dziwne :cool3:

hahaha jesteś na cenzurowanym moja droga :evil_lol:

miałam jechać dzisiaj na pomiary, ale od trzech dni bolą mnie kości - nogi, plecy :shake: masakra- niedoleczona grypa się kłania :placz: no i nie pojechałam :shake:

Posted

Pysia napisał(a):
Jezu...Weszka...Jakie Ty robisz foty :loveu: Coraz lepsze!!!! Naprawdę ( cholera nie wiem jak mi się udało to napisać- palce nie chciały ale dusza kazali:evil_lol:):loveu:

:evil_lol:

malawaszka napisał(a):

miałam jechać dzisiaj na pomiary, ale od trzech dni bolą mnie kości - nogi, plecy :shake: masakra- niedoleczona grypa się kłania :placz: no i nie pojechałam :shake:

No cóż Waszeczko:roll: Starość nie radość, młodość nie wieczność:scared::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
gruczoły miała zdaje się sprawdzane jak ją pierwszy raz do weta z Pysią wzięłyśm i był ok, ale ale głowy nie daję że to było z Pepą :hmmmm: :oops:

Myślisz, że z Pysią mogłaś pomylić :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']ja jestem za wszczepieniem chipa z nadajnikiem GPS:p- mojemu J też wszczepię :diabloti:

ale kto marudzi???? :niewiem:

a dziś znowu zima i nie będzie fotek :placz:

hahaha jesteś na cenzurowanym moja droga :evil_lol:

Monika- herbatka po góralsku i ruska bania ;):loveu:

Posted

Medorowa napisał(a):

No cóż Waszeczko:roll: Starość nie radość, młodość nie wieczność:scared::evil_lol:

pfff :obrazic:

Erhan napisał(a):

:crazyeye:no ja tam Pysi w gruczoły nie zaglądałam :shock:

aga1215 napisał(a):
Monika- herbatka po góralsku i ruska bania ;):loveu:

Doginka napisał(a):
A co to jest "ruska bania"?:crazyeye:

no właśnie??!! :crazyeye: bo źle mi się kojarzy :evil_lol:

Posted

Erhan napisał(a):

Erhan :mad::mad::mad:
Buahahahaha - to z Pepą było ;) Nawet wyciskane miała i troszke tego było i to brzyyyyyyyyydko pachnące :cool3:

Posted

Ojojo, ale tu sie działo...Zdjęcia cudne...rodzinne takie;)

Buziaki dla Waszej...hmm...czwórki czy piatki, bo nie wiem jak Oliwkę liczyc:)