Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']
Buahahahaha - to z Pepą było ;) Nawet wyciskane miała i troszke tego było i to brzyyyyyyyyydko pachnące :cool3:

o! faktycznie :lol:

[quote name='Alicja']
Waszeczko doszedł kod na allegratkę ??

tak! senkju :multi: Nes wyróżniony :loveu: Właśnie dałam Pepie Rennie - jak to mlaskanie od zgagi to powinna przestać - zobaczymy :roll:

[quote name='anetta']Buhahha a ja myślałam że ruska bania jest do picia :megagrin::megagrin:

hahaha ja poszłam dalej i myślałam, że to stan po wypiciu dużej ilości :drinking: :evil_lol:

Posted

LAZY napisał(a):
Ojojo, ale tu sie działo...Zdjęcia cudne...rodzinne takie;)

Buziaki dla Waszej...hmm...czwórki czy piatki, bo nie wiem jak Oliwkę liczyc:)

:evil_lol: rodzinne - taaak jedna wielka szczęśliwa rodzina :bigok: :diabloti:

Olke jako półtora :mad:

Posted

malawaszka napisał(a):

hahaha ja poszłam dalej i myślałam, że to stan po wypiciu dużej ilości :drinking: :evil_lol:

tez tak myslalem , ale co ma z tym wspolnego herbata po goralsku? :hmmmm::evil_lol:

Posted

[quote name='LeCoyotte']tez tak myslalem , ale co ma z tym wspolnego herbata po goralsku? :hmmmm::evil_lol:

:diabloti:bo to z alkoholem :eviltong::eviltong::eviltong:prawie jak w Rasiji :roll:

Posted

anetta napisał(a):
Buhahha a ja myślałam że ruska bania jest do picia :megagrin::megagrin:

Qrcze, ja też tak pomyślałam:evil_lol::oops: - chyba wszystkie musimy zapisać się do AA:diabloti:

Posted

[quote name='aga1215']Monika- herbatka po góralsku i ruska bania ;):loveu: :roll:

Moniko, w ruskiej bani to tylko dobra wódka i to mocno zmrożona, żadnych góralskich herbatek, wiem co piszę :cool3:;)

Posted

[quote name='Erhan']:roll:

Moniko, w ruskiej bani to tylko dobra wódka i to mocno zmrożona, żadnych góralskich herbatek, wiem co piszę :cool3:;)

:hmmmm: ale do picia czy do wchłaniania przez skórę :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:hmmmm: ale do picia czy do wchłaniania przez skórę :lol:

Oczywiście, że do picia,:chlup: ale jak ktoś lubi lub ma za dużo, to może się też skropić zewnętrzenie jak perfumką ;)

Posted

[quote name='Alicja']do nacierania wewnątrz i zewnątrz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wewnątrz można tylko przepłukać :chlup: --> :drinking:, natrzeć się nie da :lol:

Posted

JA w pracy nie spożywam alko :shake::cool3:

a w ogóle to moi kochani moja fantastyczna furka po raz 22 przeszła przegląd :laola: :sweetCyb: ahhh ma się ten wdzięk i urok osobisty :B-fly::B-fly:jeszcze 3 lata i będzie zabytkiem :errrr:

Posted

Gratuluje furki:loveu: Jeszcze 3 lata da radę, bo cóż to 3 lata wobec wieczności :lol: A uswiadom mnie: jaka to furka?

Do spozycia dziś dołączę później: Tatuś mi się dzis zestarzał, więc Mamusia będzie nas pocieszać żarełkiem, a Tatus dbać, żeby w gardziołłku nie utkło ;)

Posted

Doginka napisał(a):
Nie ma fot, to idę na małą drzemeczkę:diabloti: - wrócę tu jeszcze:razz:

nie ma i nie będzie :shake:

tangerine74 napisał(a):
Gratuluje furki:loveu: Jeszcze 3 lata da radę, bo cóż to 3 lata wobec wieczności :lol: A uswiadom mnie: jaka to furka?

VW Jetta :cool3:II :evil_lol: żeby nie było, że ta najstarsza:diabloti:

i 100 lat dla Tatuśka :drinking:

Posted

malawaszka napisał(a):
JA w pracy nie spożywam alko :shake::cool3:

a w ogóle to moi kochani moja fantastyczna furka po raz 22 przeszła przegląd :laola: :sweetCyb: ahhh ma się ten wdzięk i urok osobisty :B-fly::B-fly:jeszcze 3 lata i będzie zabytkiem :errrr:

:Rose: Gratulacje :sweetCyb: Wieżyłam w Ciebie ale i tak się cieszę bardziej, niż gdyby moja przeszła :evil_lol::laola::cunao::drinking:
Zobacz jak pięknie kobieto ;) Chciałam Cię na psacer wyciągnąć na łąki....

Posted

malawaszka napisał(a):

a moja 7 razy przechodzila a po raz 8 nie przeszla :placz::placz::placz:
dzis ja Przem odbiera od mechanika ubozszy o ladnych pare stowek - nie ma to jak nasze idealnie proste polskie drogi :diabloti::diabloti:

Posted

HA! a moja przeszła :multi: ale się cieszę bo nawet nic mi nie kazali naprawiać - w zeszłym roku dostałam karteczkę co mam powymieniać :lol:

byłyśmy z Pysią na spacerku na łąkach sarnowskich - oczywiście słońce świeciło pięknie do czasu kiedy wyszłam z domu :angryy::mad: