Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
HA! a moja przeszła :multi: ale się cieszę bo nawet nic mi nie kazali naprawiać - w zeszłym roku dostałam karteczkę co mam powymieniać :lol:

byłyśmy z Pysią na spacerku na łąkach sarnowskich - oczywiście słońce świeciło pięknie do czasu kiedy wyszłam z domu :angryy::mad:

Powiedzmy że świeciło, zanim nie wyszłaś z auta :diabloti:
Dawaj foty kobieto :mad:

Posted

[quote name='Pysia']Powiedzmy że świeciło, zanim nie wyszłaś z auta :diabloti:
Dawaj foty kobieto :mad:

foty nie wyszły :lol: za ciemno się zrobiło, psy rozmazane :shake:

[quote name='Matusz']ja dzisiaj tak samo miałem z tym słońcem:mad::angryy:

wrrrr widocznie musimy wcześniej się zbierać na spacery a nie po 16 :roll:

[quote name='Justa']Wpadam do Was, bo jakoś mi tak.. byle jak :shake:

oć! :calus: co się dzieje???? Justa co z Twoimi studiami bo odnoszę wrażenie, że coś Ci nie poszło??? :shake:

ttaaaa to w miarę nierozmazane ale blade :lol:

jedyne w miarę :lol: to Kiska musiała łeb odwrócić :mad:

i uciekające słonko :placz:

Posted

Elitesse napisał(a):
nie ma to jak nasze idealnie proste polskie drogi :diabloti::diabloti:

tez je uwielbiam:loveu: :shake: dzisiaj to by mnie tir przejechal jak jechalem po drodze, po prostu wjechal na moj pas traktujac mnie jak powietrze:angryy: i drugi tir jak szedlem po drodze dla pieszych i rowerow... sobie na skroty pojechal:roll:

Justa napisał(a):
Wpadam do Was, bo jakoś mi tak.. byle jak :shake:

wpadaj wpadaj:multi: zaraz Ci poprawimy humor :cool3:

Posted

malawaszka napisał(a):
oć! :calus: co się dzieje???? Justa co z Twoimi studiami bo odnoszę wrażenie, że coś Ci nie poszło??? :shake:

Cóż, nie zawsze się udaje za pierwszym razem.. długo możnaby o tym mówić, ale chyba nie chciałabym publicznie..

Posted

Malawaszko :lol::lol:pozwole sobie na offa w Twoim temacie-wyobraz sobie ,ze moj syn w ta sobote pojechal sobie na prywatke do Dabrowy Gorniczej

Posted

Justa napisał(a):
Cóż, nie zawsze się udaje za pierwszym razem.. długo możnaby o tym mówić, ale chyba nie chciałabym publicznie..

:calus: jak masz ochotę to jestem na gg ;)

Agama napisał(a):
Malawaszko :lol::lol:pozwole sobie na offa w Twoim temacie-wyobraz sobie ,ze moj syn w ta sobote pojechal sobie na prywatke do Dabrowy Gorniczej

łomatko to dlatego tak głośno na mieście było :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

pewnie dlatego-nawet ta wichura nie zagluszyla-wrocil w nocy w niedziele i stwierdzil ,ze za krotki pobyt
co tam za panny mieszkaja ,ze faceci jada 300 km

Posted

Agama napisał(a):
pewnie dlatego-nawet ta wichura nie zagluszyla-wrocil w nocy w niedziele i stwierdzil ,ze za krotki pobyt
co tam za panny mieszkaja ,ze faceci jada 300 km

:crazyeye: bhahaha no właaśnie nie wiem, ale wychodzi na to, że deficyt facetów a nadmiar babeczek pięknych Zagłębianek :cool3::evil_lol: bo ja musiałam chłopa z Londynu importować :evil_lol:

Posted

wiesz jak pytalam jaka pogoda na slasku to natychmiast mnie poprawil ,ze byl w Zaglebiu
a widzialam ,,niechcacy,, jaki sliczny komplet bizu mial przygotowany na wyjazd

Posted

Agama napisał(a):
wiesz jak pytalam jaka pogoda na slasku to natychmiast mnie poprawil ,ze byl w Zaglebiu
a widzialam ,,niechcacy,, jaki sliczny komplet bizu mial przygotowany na wyjazd

ulalaaaaa no proszę :loveu: czyżby kolejna Dąbrowianka musiała sobie życie ratować szukając chłopa w necie??? :lol: ojjj niezbyt dobrze to świadczy o Zagłębiakach :evil_lol: a to, że szynko został nauczony, że Zagłębie to nie Śląsk (mimo, że teraz woj. śląskie) to się nie dziwię - zawsze nowo poznanym ludziom to wbijamy do głowy haha - teraz już może z tego trochę wyrosłam, ale kiedyś ulalaaa nie było mowy, żeby przeszło powiedzenie, że mieszkamy na śląsku :lol:

Posted

nie puli - Pepa :turn-l: :eviltong:

i suszenie i obraza majestatu bo suszarki nie lubimy :mad:

ani na mnie nie spojrzy :lol:

ucho wstało dopiero na: gdzie są koty? :evil_lol:

Dobranoc :hand: jutro kolej Lunety na kąpiel :lol:

Posted

Ucho wstające na "Gdzie są koty" świetne :loveu:

Co nas tak wspólnie na pranie futer wzięło ??? :crazyeye:
Gimloń tez wczoraj wyprany :multi: W użyciu poza duzą ilościa wody były: szampon, odzywka, grzebień, filcak, suszarka, trymer, nozyczki i szczotka do włosów :crazyeye: Chyba przegięłam :cool3: Na dziś zostały tylko uchi-gimluchi :cool3:
Psuń ogólnie dał radę, chociaz wymienialiśmy uwagi :"wrrrrr" i "spokojny piesek":eviltong: Ponownie okazało sie, że grzebień nie nadaje się do gryzienia :eviltong: a filcak to juz w ogóle :evil_lol: No i że brody się nie suszy i koniec (WRRRRRR...) :lol:
Mam ogromną radochę, bo Gimlowa sierść znów lśni :loveu: i szarego futra juz bardzo malutko :multi:
Nigdy więcej eukanuby na kondycje skóry ! Za to Coat King forever ;):loveu:;)

Ogólne jakis dołek dziś mnie opadł. Dobrze, że futrzaki to tyle radości: gdy pomyslałam dziś o moim Gimloniu roześmiała mi sie gęba. :p

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:fryz jak Ivo Pogovrelic taki gościu z chopinowskiego festiwalu lata wstecz :evil_lol:
http://img166.imageshack.us/img166/3872/dsc0002nx1.jpg

hahaha:evil_lol:

[quote name='tangerine74']
Co nas tak wspólnie na pranie futer wzięło ??? :crazyeye:
Gimloń tez wczoraj wyprany :multi: W użyciu poza duzą ilościa wody były: szampon, odzywka, grzebień, filcak, suszarka, trymer, nozyczki i szczotka do włosów :crazyeye: Chyba przegięłam :cool3:

wow! u Pepy był tylko nizoral i odżywka bananowa :lol: no i szczotka i suszarka, ale już powoli się przygotowuję psychicznie do dzisiejszego wieczora z Luną :mad: bo będą "Nocne Polek Rozmowy" :diabloti:

Psuń ogólnie dał radę, chociaz wymienialiśmy uwagi :"wrrrrr" i "spokojny piesek":eviltong: Ponownie okazało sie, że grzebień nie nadaje się do gryzienia :eviltong:

hahaha ja niedługo będę musiała kupić nowy grzebień bo nasz też się nie nadaje do gryzienia, ale pręciki od tego gryzienia powyginane są coraz bardziej :mad:

No i że brody się nie suszy i koniec (WRRRRRR...) :lol:

hahaha tu akurat nie mamy problemu bo Luna z lubością się przed suszarką wdzięczy i obraca i w ogóle jest wniebowzięta :loveu:

Mam ogromną radochę, bo Gimlowa sierść znów lśni :loveu: i szarego futra juz bardzo malutko :multi:
Nigdy więcej eukanuby na kondycje skóry ! Za to Coat King forever ;):loveu:;)

:klacz: a ja już znowu byłam bliska zakupu coata, ale ubezpieczyłam samochód, kupiłam kilka rzeczy, zrobiłam przegląd i zmuszona byłam uznać, ż jednak nie jest mi tak bardzo potrzebny :evil_lol:

Ogólne jakis dołek dziś mnie opadł. Dobrze, że futrzaki to tyle radości: gdy pomyslałam dziś o moim Gimloniu roześmiała mi sie gęba. :p

ejjjjjjj DOłKOM MóWIMY STANOWCZE I ZDECYDOWANE NIE!!!

[SIZE=3]Świeci piękne słonko i może sięwybiorę gdzies na spacerek z foceniem - ale najpierw mus popracować :roll: