Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oczywiście imbecylek Luna pognała za tym bo to na pewno coś fajnego pańcia rzuciła

haha szalooona:evil_lol:

[quote name='tangerine74']
Lunka ma fantazję z tym rzucanie sie na wiatr :lol:

nooo trzeba miec fantazje, dziadku:evil_lol: Samba bardzo lubi biegac pod wiatr albo stac na wietrze i wylapywac mase ciekawych zapachow:cool3: a wczoraj ja ten wiatr wcale nie ruszal.. oprocz malego upadku

Biedroneczki tez miewamy!! Takie z kopaniem i odpychaniem się. Świetnie się sprawdzaja przy polerowaniu podłóg :lol: Ale mamy je tylko czasem przy powitaniu.

chodzi o takie cos? http://pl.youtube.com/watch?v=eA9QVA-hkhM :razz:

Biedna Samba na żuchwie :(

zyje:multi: mialem napisac, ze upadla na szczeke ale fachowa sila mnie uswiadomila, ze to zuchwa;)

Posted

LeCoyotte napisał(a):
zyje:multi: mialem napisac, ze upadla na szczeke ale fachowa sila mnie uswiadomila, ze to zuchwa;)

złosliwiec :placz::placz::placz:

cholera.. to jednak nie koniec świata jeszcze.. :-(

Posted

[quote name='LeCoyotte']
chodzi o takie cos? http://pl.youtube.com/watch?v=eA9QVA-hkhM :razz:

:shake: niee - takie coś robi Pepa po każdym czesaniu, jedzeniu, powrocie do domu po dłuższej niebytności i w ogóle to oznaka wieeelkiego zadowolenia - Oliwia nazwała tą czynność wałkonieniem się :lol:
a biedroneczki to jest leżenie na plecach i kopanie nogami - bez tarzanka :evil_lol:

była qpka :eviltong::diabloti: ładna :multi: :roflt: :evil_lol:

a w ogóle to muszę w końcu pochwalić Pepuche - mam nadzieję, że nie będzie złośliwa i nie zleje się dzisiaj, ale od dłuższego czasu Pepa się nie zsikała w domu :multi: strasznie się cieszę bo to znaczy, że zrozumiała wreszcie, że jej nie zostawię tylko zawsze wracam :multi::loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']też mi się podoba :loveu: ale qrna wiedziałam, że jak pochwalę to się zleje :angryy::mad: wyszliśmy na 2 godziny z domu i już kałuża :placz:

mówiłam że te nasze jelopki czytają dogo :razz::razz:mówiłam .....Ozzy odkąd poczytał że Klocek je suchy chleb , bezcześci worki foliowe i robi jeszcze kilka innych rzezcy ....robi to samo ....a wcześniej tego nie robił ...a Klocuś nigdy nie siadał jak Jełopek :roll:...teraz to robi ...i wogóle też różne rzeczy odgapił od Ozzulka :grins:

Posted

[quote name='malawaszka']następne w kwietniu :placz:
a to dlaczego?:placz:

[quote name='malawaszka']a biedroneczki to jest leżenie na plecach i kopanie nogami - bez tarzanka :evil_lol:

a to nie znam tej sznaucerzej czynnosci.. filmik by sie przydal:razz:

a w ogóle to muszę w końcu pochwalić Pepuche

oj chyba za wczesnie...:/

http://img176.imageshack.us/img176/1991/dsc0262gu9.jpg Pepa na mnie patrzy:multi::loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']mówiłam że te nasze jelopki czytają dogo :razz::razz:mówiłam .....Ozzy odkąd poczytał że Klocek je suchy chleb , bezcześci worki foliowe i robi jeszcze kilka innych rzezcy ....robi to samo ....a wcześniej tego nie robił ...a Klocuś nigdy nie siadał jak Jełopek :roll:...teraz to robi ...i wogóle też różne rzeczy odgapił od Ozzulka :grins:

chyba masz rację :mad: mus zakodować dogo :p

[quote name='LeCoyotte']
a to nie znam tej sznaucerzej czynnosci.. filmik by sie przydal:razz:

nie mam czym zrobić, chyba że siostry aparatem, ale to trudno uchwycić moment bo to strasznie szybko się dzieje :shake::lol:

http://img176.imageshack.us/img176/1991/dsc0262gu9.jpg Pepa na mnie patrzy:multi::loveu::evil_lol:

[quote name='Justa']chyba żartujesz, na mnie patrzy ! :loveu:
[quote name='LeCoyotte']etam nie znasz sie, widac ze na mnie:cool1:
[quote name='mrowka']Na Was też? :evil_lol:

zdradzę Wam w wielkiej tajemnicy, że Pepa patrzyła na mnie :grins: no dobra -a teraz powiem prawdę - patrzyła na Lunę przymilającą sie do mnie :evil_lol:

[quote name='Pysia']http://img176.imageshack.us/img176/1991/dsc0262gu9.jpg
Tutaj Pepuś to taka nieśmiała panienka :loveu: Gdybym jej nie znała, tobym ją kupiła :evil_lol:

no nie??? a miała być taka poczciwa stara psina... :roll:

[quote name='Doginka']No, wróciłam i cieszę się, że z Lunką już jest lepiej:multi: Ale podziwiam Twoje opanowanie, bo ja w takim przypadku już leciałabym do vetki:crazyeye:

tia i od razu by dostała serię zastrzyków plus stres - a tak - przeszło bez wizyty - jakby do dzisiaj nie przeszło to bym już poszła bo to za długo by było, ale na szczęście przeszło :multi:

[quote name='Justa']a czytałaś napis pod kropą ? :razz:

WOW!!! teraz przeczytałam - a na końcu będzie jakaś nagroda??? :loveu:

[quote name='tangerine74']Dlaczego nastepne fotji dopiero w kwietniu???:placz:

bo pogoda do doopy :shake: byla wczoraj :lol: dziś mamy piękne słonko :multi: ale zimno - jak dalej będzie słonko, ale trochę się ociepli to fotki będą wcześniej :multi:

Posted

[quote name='malawaszka']:lol:przewracanko na plecki i kopanie wszystkimi łapkami opętańczo :evil_lol:

:crazyeye: właśnie mi mignęło światło, wyłączył się tv a komp działa :crazyeye: uciekam zatem bo się boję że mi narzędzie pracy wysiądzie - wieje niemiłosiernie, właśnie wróciłam ze spaceru haha ładny mi spacer, dziewczynki postanowiły się nie załatwiać w taką pogodę i mało nie odfrunęły - Luna oczywiście miała świetną zabawą podskakując i podfruwając po kawałku :-o:evil_lol:

Buhahahhahahaa:evil_lol:

Ożeż jego mać:flaming::flaming::klacz:
http://img297.imageshack.us/img297/8977/dsc0020vq1.jpg

Posted

[quote name='Justa']ah ta bezinteresowność :diabloti:

:B-fly:

qrde czy ktoś mi może powiedzieć od czego może być baaardzo częste oblizywanie się przez Pepę? ona czasem siedzi i mlaska i oblizuje się i mlaska i oblizuje się i mlaska - a wiecie jak wtedy capi w pokoju?? :placz: może jej coś dokucza? kurde nie wiem - nie żeby mi to przeszkadzało, ale qrna jak nie pierdzi to mlaska i ja wiecznie w smrodzie siedze :tard:

wspólne zdjęcia dzewczynek :evil_lol: chyba się znowu nie lubią :mad: coś mi się wydaje, że wczoraj jak zostały same to coś sobie próbowały wyjaśniać :mad:

wstań już od kompa!

słyszysz??? CHCĘ NA DWÓR!!!