Alicja Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 :hmmmm: ciekawe jakich perfum Luneta użyła :grins: no no no ...ileż fot zostawiłaś po selekcji .....dałabyś kiedyś takie pezd selekcją :razz::razz:.....zaraz by mi lepiej na serduchu się zrobiło :roll: Quote
malawaszka Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 hahaha Alu te przed selekcją to najczęsciej fotka Luny z Pepowym fragmentem bo właśnie wlazła w kadr, dzisiaj była masa fotek z fragmentami Oliwii bo bardzo była zazdrosna jak fociłam psy :lol: a i z tych co wstawiam częśc powinna być wywalona, ale nie po to je robiłam, żeby wywalać :eviltong::evil_lol: są moje i już :loveu::multi: uwielbiam te dni spędzone na wsi - zwłaszcza po takim :hmmmm: wyczerpującym weekendzie bo i imprezki i masa pracy wczoraj cały dzień i nocka i jeszcze dziś do 13 i jeszcze sporo stresów było w zw z transportem sznupka z Poznania :roll: dopiero dzisiaj poczułam jak mnie to zmęczyło :shake: ale pstrykanie fotek na łąkach jest bezcenne i wspaniale mnie rozluźnia :loveu::multi: szkoda tylko, że jak wróciłam do domu "pachniałam" podobnie jak Luna bo nie zauważyłam, że tarzamy się na łące jakiś czas temu nawożonej ekhem naturalnym nawozem :diabloti::evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 aaa Alu na pocieszenie powiem, że zrobiłam około 360, po selekcji zostało koło 230 fot :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 ;)ale kudłaczki wyszły extra ;)1sza modelka tysz :p........a kąpiel :hmmmm: moze tak dla oszczedności w jednej wannie skoro tak samo się upachniłyście :grins: a ja mam z Ozzym jazdy na Bezludziu ....musze wyprowadzać go poza teren jak chcę aby strzelił koopalona :roll:........ Quote
Justa Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Waszka pożycz mi Oliwkę na godzinę na zdjęcia ! :loveu: http://img510.imageshack.us/img510/4640/dsc0014si8.jpg A Luna - ja myślałam że Gala zarośnięta :evil_lol: Myliłam się :eviltong: Pepuchna - :loveu: Quote
malawaszka Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 [quote name='Alicja'];)ale kudłaczki wyszły extra ;)1sza modelka tysz :p........a kąpiel :hmmmm: moze tak dla oszczedności w jednej wannie skoro tak samo się upachniłyście :grins: a ja mam z Ozzym jazdy na Bezludziu ....musze wyprowadzać go poza teren jak chcę aby strzelił koopalona :roll:........ hahaha za późno - ja już po kąpieli :eviltong::lol: a te jazdy na bezludziu to dlatego, że Ty nie chcesz, żeby Ozzy tam zakupił czy on nie chce bo co se będzie w swoim ogrodzie paskudził? :evil_lol: [quote name='Justa']Waszka pożycz mi Oliwkę na godzinę na zdjęcia ! :loveu: http://img510.imageshack.us/img510/4640/dsc0014si8.jpg A Luna - ja myślałam że Gala zarośnięta :evil_lol: Myliłam się :eviltong: Pepuchna - :loveu: zapraszam do Oliwki :loveu: haha noo Luneta straszny misiek kudłatek :evil_lol: Quote
Justa Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 malawaszka napisał(a):zapraszam do Oliwki :loveu: żebyś się nie zdziwiła :cool3: a dzieci mnie kochają nie wiedzieć czemu :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Justa napisał(a):żebyś się nie zdziwiła :cool3: a dzieci mnie kochają nie wiedzieć czemu :evil_lol: hahha mnie też - i też nie wiedzieć czemu :evil_lol: teraz to już i ja je lubię, ale kiedyś nie lubiłam, a wszelkie małe bąble rodzinne się kleiły do mnie :evil_lol: a serio serio byłoby fajnie jakbyś wpadła :loveu::loveu::loveu: byłaby pamiątka niesamowita :multi: Quote
LeCoyotte Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 http://img338.imageshack.us/img338/2350/dsc0053gt7.jpg pepowe ucho debesciackie:evil_lol: a ja jeszcze nie polubilem dzieciaków:diabloti: Quote
malawaszka Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 [quote name='LeCoyotte']http://img338.imageshack.us/img338/2350/dsc0053gt7.jpg pepowe ucho debesciackie:evil_lol: a ja jeszcze nie polubilem dzieciaków:diabloti: noo ucho jest moje kochane :loveu::loveu::loveu: a jak nie stoi to się od razu martwię, że Pepa się źle czuje :lol: a ile masz lat??? to powiem Ci za ile mniej więcej polubisz dzieci :evil_lol: chociaż nie ma reguły na to :lol: Quote
malawaszka Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 sznup sznup :evil_lol: wykrywacz rodzynek Quote
tangerine74 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Gimli miał dzis fajową "przygodę" z dwoma malcami. 2 i 4 letni chłopcy napatoczyli sie na nas zaraz po wyjsciu z bloku. 2 letni złapał mamę mocniej za rękę na widok psa :lol:, a 4 letni podbiegł pędem, zatrzymał sie 1 metr od rozszalałego ze szczęścia Gimlasia i zawołał: "moge pogłaskac pieska?" Oczywiscie spojrzałam na mamę, wziełam sznuponia pod mocna kontrolę moich dłoni i psich ciastech cudotwórczo-przepysznych i pozwoliłam. Oczywiscie Gimloń ze szcześcia skakał na tylnych łapach i musiałam nieźle go pilnować, zeby malców nie powywracał. Gdy 4 letni usłyszał, że mówię: "nie skacz, bo wywrócisz chłopca", odpowiedział, ze na małego nie moze skakać, ale na niego tak, "bo on jest juz duży":lol::loveu::lol: Trwało chwile to całe szaleństwo. w efekcie miałam: mamę chłopców konającą ze śmiechu, dwóch chłopców piszczących i skaczących z rączkami w górze i sznuponia piszczącego ze szcześcia i skaczacego na tylnych łapach:cool3: :crazyeye::lol: Coyottku - przekręciłeś mnie z kropką:obrazic::mad::roflt: Luneta też wielkogłowa :lol: Zalewam dołki i nadmiar pracy kremem kakaowym (17%)... jakoś to będzie... prędzej czy później... Oby prędzej... Quote
Doginka Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 O już się stęskniłam za fotkami zarośniętych sznupkowych:diabloti::loveu::loveu::loveu: Oliv tak jakby urosła:multi::loveu::loveu::p Ps. 360 fot na tyle dni:razz: - ja na jednym 2-u godzinnym spacerku robię ok. 600 fot, z czego ok. 500 jest do wklejenia na dogo:evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Tangerine co za dołki!!! :mad: hahaha też miałam zagwozdkę którą kropkę postawić :evil_lol: ahhh super że Gimloń taki fajny do dzieci - Luna taka nie jest :shake: potrafi dziabnąć franca zazdrośnica :mad: na dworze często leci do dzieci które jej przypominają Oliwkę, albo do wózków zagląda czy to aby nie nasze :lol: ale w takiej sytuacji jaką opisałaś na pewno by nie była miła i szczęśliwa :shake: ehhh... Quote
malawaszka Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 hahha zmaszczona na maxa fota, ale mała wieśniaczka mnie na niej rozwaliła :evil_lol: szkoda że nie widać jaka jest brudna cała:evil_lol: :-o Pepa wciąga wodę :evil_lol: pacynka bez łapek haha Quote
tangerine74 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 malawaszka napisał(a):Tangerine co za dołki!!! :mad: ahhh super że Gimloń taki fajny do dzieci Nie pocieszać, bo wtedy boli bardziej. Przejdzie za kilka dni, ale teraz trudno.:cool3::placz::oops: Gimli do dzieci jest fantastyczny, ale cwaniak na 20-30 minut :lol: Najpierw szaleje, a potem chowa się za mną: "ratuj, bo ja juz mam dość zabawy". Tak fajnie nauczył się przy siostrzenicy M. Z reguły wita się z nia radośnie i zajmują się soba 5 minut, a potem każde spokojnie w swoja stronę :p Quote
malawaszka Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 nie pocieszać to nie pocieszam ;) ja mam obawy czy jak już w końcu się zdecyduję na swoje (czyli jak mój instynkt macierzyński się odbuduje bo na razie go Oliwia zużyła :evil_lol:) to nie będzie już tak łatwo... ehh życie kurcze... Pepa się napiła wody i ucho od razu wstało :multi::loveu: Quote
tangerine74 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 malawaszka napisał(a):Pepa się napiła wody i ucho od razu wstało :multi::loveu: Bo niektóre napoje tak ciut mają, ze od razu poprawiaja nastrój :lol: Chociaz wody na łące jeszcze nie próbowałam na poprawe nastroju :cool3: Sznupki i malce zaprzyjaźnione leczą :loveu: Quote
LeCoyotte Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='tangerine74'] Coyottku - przekręciłeś mnie z kropką:obrazic::mad::roflt: [quote name='malawaszka'] hahaha też miałam zagwozdkę którą kropkę postawić :evil_lol: czas na coś trudniejszego:diabloti: [quote name='malawaszka'] a ile masz lat??? to powiem Ci za ile mniej więcej polubisz dzieci :evil_lol: chociaż nie ma reguły na to :lol: 23.. to ile mi zostało czasu?:cool3: z Samba i dzieciakami rożnie to bywa, zawsze ją ciekawi co to za mały człowiek idzie;) http://img368.imageshack.us/img368/2186/dsc0119mn2.jpg a nie przypadkiem gryzie wodę?:lol: http://img372.imageshack.us/img372/9707/dsc0109on3.jpg Pepa tez ma taka fajną chorągiewke jak Samba:p Quote
malawaszka Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 [quote name='tangerine74']Bo niektóre napoje tak ciut mają, ze od razu poprawiaja nastrój :lol: Chociaz wody na łące jeszcze nie próbowałam na poprawe nastroju :cool3: hahha ja się własnie tak zastanawiałam czy ta woda nie jest jakaś "uzdatniona" :evil_lol: [quote name='LeCoyotte']czas na coś trudniejszego:diabloti: 23.. to ile mi zostało czasu?:cool3: z Samba i dzieciakami rożnie to bywa, zawsze ją ciekawi co to za mały człowiek idzie;) http://img368.imageshack.us/img368/2186/dsc0119mn2.jpg a nie przypadkiem gryzie wodę?:lol: http://img372.imageshack.us/img372/9707/dsc0109on3.jpg Pepa tez ma taka fajną chorągiewke jak Samba:p buuhahaha dopiero teraz zauważyłam nie tą kropę :crazyeye: wcześniej klikałam dwa razy i dwa razy w dobrą :loveu: :grins: masz 23 lata, jesteś facetem - to moze za jakieś 5 lat zaczniesz lubić dzieci :lol: chyba, że los :cool3: postanowi inaczej :diabloti: Pepa zasysa - jak samo imię wskazuje to jest Świnka Pepa - pije bardzo łapczywie, odchodzi od miski i beka na głos :lol: a Pepowa chorągiewka jest inna - nie chce zarosnąć na czubku :-o i końcówka chorągiewki jest szczurzo łysa :shock: Quote
malawaszka Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 a na dobranoc zdradzę Wam Pepowy sekret - sposób na piękną i lśniącą, jedwabistą szatę :cool3: włala :evil_lol: Quote
Doginka Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Śliczne, aż słów mi brak:crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::crazyeye: Quote
malawaszka Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 :loveu:fajnie, że się podobają a teraz proza życia - kilkuletni sznupek mini szuka domu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107344 śliczny, grzeczny i ehhhh Quote
Pysia Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 http://img361.imageshack.us/img361/5586/dsc0139rj0.jpg Buahaqhahahaha ale burek :evil_lol: Jak mnie teraz wywali podczas ładowania postu to obrażę się na tydzień :angryy: Na dogo oczywiście.... Quote
Recommended Posts