Matusz Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='resuruss']Ano zaden true hairess sie nie urodził :razz: czyli się znam, w końcu po sąsiedzku mam PP :loveu: Quote
malawaszka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Matusz napisał(a):mam znajomych mam... no są pp i hl.... :razz::razz: hahaha no to współczuję znajomości bo Cię oszukują i wciągają w gierki zazdrośnickie :diabloti: a Panu Mod chyba nie uchodzi :cool3: tangerine74 napisał(a): Ile ciachanie potrwa? Będzie dobrze!!! Jesteśmy z Wami i kciuki zaciskamy :bigok: A Pepa to pewnie Twoje emocje przeżywa :shake: Musisz sie dla niej uspokoić - to chyba dobra motywacja ? ;) nie wiem ile potrwa :shake: zależy co tam w środku się okaże :placz: Justa napisał(a):Ale to Luneta jutro chyba cięta, albo coś przeoczyłam? :crazyeye: tak Luneta :lol: a w ogóle to kto tu podgląda moją galerię i nie ujawnia się :mad::mad::mad: :diabloti: więcej odwagi kochani :bigok: :errrr: bo czuję się inwigilowana :-x Quote
malawaszka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 powder puff połknął hairlessa i zostały same pp :evil_lol: na na na narada trwaaaaa koniec tego focenia:mad: :loveu: Quote
malawaszka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 poważna rozmowa :evil_lol: i moje dziadostwo i mój prywatny qrólik :lol: Quote
Agga Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 http://img238.imageshack.us/img238/9590/dsc0355aq4.jpg Temu w środku chyba dobrze:evil_lol: Quote
Pysia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Matusz']śliczne same powder puffy :loveu::loveu: żaden hairless się nie urodził?:razz: Uuuuuuuuuuuuuuuuu :diabloti: Poważny problem albo ze wzrokiem albo z rozpoznawaniem :evil_lol: Ja widziałam tylko 3 pp a reszta łyse jak kolana :evil_lol: Jedna to nawet skórke ma jak węgiel czarną :loveu: Jestem nieustającoo zakochana i obrażona na ress ze mi tą czarnulke nie chce dać :placz: W życiu nie widziałam tak bardzo czarnego łysego grzywacza :crazyeye::loveu: Weszka babo jedna. Nie martw się o Lunete. Będę trzymać kciuki i myślec o Was :loveu: I nie zamartwiaj się bo mi rzeczywiscie osiwiejesz ;) Quote
Alicja Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='malawaszka']ciach ciach :mdleje: o 13 :placz: już trzymam :kciuki: jak osiwiejesz mam opakowanie błękitnej czerni ...wpadaj zafarbię :grins: Quote
malawaszka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='Alicja'] już trzymam :kciuki: jak osiwiejesz mam opakowanie błękitnej czerni ...wpadaj zafarbię :grins: dzięki za :kciuki: a do Ciebie to ja bym wpadła na banieczki :errrr: tak dla zdrowotności :evil_lol: Quote
resuruss Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Ja tez trzymam z całej siły juz teraz !!!!! Quote
LeCoyotte Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 o to juz prawie piatek? no to trzymam kciuki:thumbs::thumbs::thumbs: wszystko bedzie dobrze, Luneta jest mloda i ma pelno sily:cool2: swietne te szczeniorki, takie pluszowe miski;) Quote
malawaszka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 zaraz spacerek i kąpanko :roll: a ja już mam telepawke :oops: Quote
Justa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 malawaszka napisał(a):zaraz spacerek i kąpanko :roll: a ja już mam telepawke :oops: Biedna Luna, nie dość, że do wody wsadzą, to jeszcze pańcia jakieś drgawki ma. Waszka ! WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE ! zrozumiano? :cool1:;) Quote
malawaszka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 tak!! będzie dobrze!! MUSI być!!!! I już za kilka dni Luna będzie jak nowa Quote
Justa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 No ja co do tego wątpliwości nie mam :cool3: Quote
Ka-Vanga Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='malawaszka']tak!! będzie dobrze!! MUSI być!!!! I już za kilka dni Luna będzie jak nowa Noooooo wlasnie takie ma byc nastawienie :multi:, bo jak nie to :mad: :diabloti:. Quote
LeCoyotte Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='malawaszka']tak!! będzie dobrze!! MUSI być!!!! I już za kilka dni Luna będzie jak nowa nooo mysl pozytywnie i bedzie OK:) tylko niech sie pancia tak nie telepie bo zdjecia wyjda nieostre, a my takich nie lubimy:diabloti: branoc:hand: Quote
Doginka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='malawaszka']....a Pepa mi właśnie zarzygała cały przedpokój :mad: zaczyna się sabotowanie jutrzejszej operacji Lunkowej :shake: oczywiście grzebiąc z rzygach znalazłam worek foliowy :mad: A Ta czego się znowu nażarła??????:crazyeye::shake: Trzymam za Lunkę:bigok::bigok::bigok: będzie:cool2: Quote
tangerine74 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Justa, ja własnie o tym, że Pepa paskudzi i sabotuje, bo wyczuwa Waszki emocje, co do ciachania Lunki. Lunka nie ma czasu na wyczuwanie emocji Waszki, wszak sznupeczkiem jest i ma nadmiar własnych emocji :lol: Waszko, za to dzis Lunka na pewno sliczna jest :loveu: wykapana, wyczesana, wyspana :loveu: Może foteczkę jakąś wystawową możemy prosić ;) Od samego rana pamietamy i kciukamy :bigok::bigok::bigok::bigok: (4 psiowe pomemłane) :bigok::bigok: (2 ludziowe zaciskane) Quote
agbar Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Czesc Waszencjo.....mam nadzieje ze nie walnelas sie w glowe jak cie telepalo:diabloti: trzymam lapki za Lunke i za Ciebie :p Quote
Justa Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 tangerine74 napisał(a):Justa, ja własnie o tym, że Pepa paskudzi i sabotuje, bo wyczuwa Waszki emocje, co do ciachania Lunki. Lunka nie ma czasu na wyczuwanie emocji Waszki, wszak sznupeczkiem jest i ma nadmiar własnych emocji :lol: Ok, po przeczystaniu o przedpokojun rzygów - zrozumiałam :evil_lol: Quote
resuruss Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Waszko kciukaski juz zacisnięte :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Recommended Posts