Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Matusz napisał(a):
mam znajomych mam...
no są pp i hl.... :razz::razz:

hahaha no to współczuję znajomości bo Cię oszukują i wciągają w gierki zazdrośnickie :diabloti: a Panu Mod chyba nie uchodzi :cool3:

tangerine74 napisał(a):

Ile ciachanie potrwa?
Będzie dobrze!!! Jesteśmy z Wami i kciuki zaciskamy :bigok:

A Pepa to pewnie Twoje emocje przeżywa :shake: Musisz sie dla niej uspokoić - to chyba dobra motywacja ? ;)

nie wiem ile potrwa :shake: zależy co tam w środku się okaże :placz:

Justa napisał(a):
Ale to Luneta jutro chyba cięta, albo coś przeoczyłam? :crazyeye:

tak Luneta :lol:

a w ogóle to kto tu podgląda moją galerię i nie ujawnia się :mad::mad::mad: :diabloti: więcej odwagi kochani :bigok: :errrr: bo czuję się inwigilowana :-x

Posted

[quote name='Matusz']śliczne same powder puffy :loveu::loveu:

żaden hairless się nie urodził?:razz:
Uuuuuuuuuuuuuuuuu :diabloti: Poważny problem albo ze wzrokiem albo z rozpoznawaniem :evil_lol: Ja widziałam tylko 3 pp a reszta łyse jak kolana :evil_lol: Jedna to nawet skórke ma jak węgiel czarną :loveu: Jestem nieustającoo zakochana i obrażona na ress ze mi tą czarnulke nie chce dać :placz: W życiu nie widziałam tak bardzo czarnego łysego grzywacza :crazyeye::loveu:

Weszka babo jedna. Nie martw się o Lunete. Będę trzymać kciuki i myślec o Was :loveu: I nie zamartwiaj się bo mi rzeczywiscie osiwiejesz ;)

Posted

[quote name='Alicja']
już trzymam :kciuki:

jak osiwiejesz mam opakowanie błękitnej czerni ...wpadaj zafarbię :grins:

dzięki za :kciuki:

a do Ciebie to ja bym wpadła na banieczki :errrr: tak dla zdrowotności :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
zaraz spacerek i kąpanko :roll: a ja już mam telepawke :oops:

Biedna Luna, nie dość, że do wody wsadzą, to jeszcze pańcia jakieś drgawki ma.
Waszka ! WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE ! zrozumiano? :cool1:;)

Posted

[quote name='malawaszka']tak!! będzie dobrze!! MUSI być!!!! I już za kilka dni Luna będzie jak nowa
Noooooo wlasnie takie ma byc nastawienie :multi:, bo jak nie to :mad: :diabloti:.

Posted

[quote name='malawaszka']tak!! będzie dobrze!! MUSI być!!!! I już za kilka dni Luna będzie jak nowa
nooo mysl pozytywnie i bedzie OK:)
tylko niech sie pancia tak nie telepie bo zdjecia wyjda nieostre, a my takich nie lubimy:diabloti:

branoc:hand:

Posted

[quote name='malawaszka']....a Pepa mi właśnie zarzygała cały przedpokój :mad: zaczyna się sabotowanie jutrzejszej operacji Lunkowej :shake: oczywiście grzebiąc z rzygach znalazłam worek foliowy :mad:
A Ta czego się znowu nażarła??????:crazyeye::shake:
Trzymam za Lunkę:bigok::bigok::bigok: będzie:cool2:

Posted

Justa, ja własnie o tym, że Pepa paskudzi i sabotuje, bo wyczuwa Waszki emocje, co do ciachania Lunki. Lunka nie ma czasu na wyczuwanie emocji Waszki, wszak sznupeczkiem jest i ma nadmiar własnych emocji :lol:

Waszko, za to dzis Lunka na pewno sliczna jest :loveu: wykapana, wyczesana, wyspana :loveu: Może foteczkę jakąś wystawową możemy prosić ;)

Od samego rana pamietamy i kciukamy
:bigok::bigok::bigok::bigok: (4 psiowe pomemłane)
:bigok::bigok: (2 ludziowe zaciskane)

Posted

tangerine74 napisał(a):
Justa, ja własnie o tym, że Pepa paskudzi i sabotuje, bo wyczuwa Waszki emocje, co do ciachania Lunki. Lunka nie ma czasu na wyczuwanie emocji Waszki, wszak sznupeczkiem jest i ma nadmiar własnych emocji :lol:

Ok, po przeczystaniu o przedpokojun rzygów - zrozumiałam :evil_lol: