Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha a z czym miałabym się tam udzielać???? :evil_lol: ofkors że tylko podziwiam i rwię włosy z głowy :lol:

uwilelbiam panujaca tam atmosfere:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']uwilelbiam panujaca tam atmosfere:diabloti:

hahaha jak wszedzie gdzie zbiorowisko ludzi :diabloti: ale nie zagłębiałam się w opisy więc nie wiem - ja tylko oglądam i mówię sobie w myślach - "takiego to nigdy nie zrobię" albo "phi! robię lepsze" :diabloti::evil_lol:

te są nieostre ale nie mogę się powstrzymać hahaha
piękne majestatyczne ptaki...

PRAWIE buuhahahaha :roflt:

same Jezusy

Posted

Dziękuję :loveu: :multi: Kojocie - WASIA SRASIA :mad: za to są baty :eviltong:

hahaha Gałęzie mi pięknie pozowały - byłam zachwycona, chociaż na codzień nie przepadam za pticami to dziś było super!!! :multi: w dodatku zdjęcia robiłam jedną ręką, w drugiej dzierżąc znudzone qndle na smyczach :evil_lol: i co rusz to jedna szczekała i sie szarpała, to na mnie skakały - puść nas puść na polowanie :evil_lol:

Posted

Justa napisał(a):
A po jakie licho ją przed spacerem czesałaś ? :crazyeye:
Jakieś dziwne praktyki... mało praktyczne :eviltong:

hahaha żeby na zdjęciach ładniej wyglądała a nie jak Piorun W Rabarbar :angryy: zresztą jak widać i to nie pomogło - Pepa już ma taki urok :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha żeby na zdjęciach ładniej wyglądała a nie jak Piorun W Rabarbar :angryy: zresztą jak widać i to nie pomogło - Pepa już ma taki urok :evil_lol:

Chciałabym zaprzeczyć, ale.. i tak dość grzechów mam na sumieniu :evil_lol:

Jesoo.. tak psu humor zepsuć przed spacerem :shake::eviltong:

Posted

malawaszka napisał(a):
Dziękuję :loveu: :multi: Kojocie - WASIA SRASIA :mad: za to są baty :eviltong:

ups:D to dobre mialem przeczucia, ze cos nie tak pisze.. przepraszam Waszencjo:cool1:

Posted

Justa napisał(a):
Chciałabym zaprzeczyć, ale.. i tak dość grzechów mam na sumieniu :evil_lol:

Jesoo.. tak psu humor zepsuć przed spacerem :shake::eviltong:

nooo mów mi tu jak na spowiedzi :diabloti:

a musiałabyś zobaczyć jak Pepa się cieszy po czesaniu :evil_lol: samego czesania ie lubi, ale jak tylko odłożę szczotkę to lata jak szalona, szczeka na mnie i ogon merda z prędkością światła :loveu: a jak nie wyjdę z nią natychmiast na dwór to może się zlać w przedpokoju :shock:

Posted

[quote name='malawaszka']nooo mów mi tu jak na spowiedzi :diabloti:

a musiałabyś zobaczyć jak Pepa się cieszy po czesaniu :evil_lol: samego czesania ie lubi, ale jak tylko odłożę szczotkę to lata jak szalona, szczeka na mnie i ogon merda z prędkością światła :loveu: a jak nie wyjdę z nią natychmiast na dwór to może się zlać w przedpokoju :shock:

A co? Przekwalifikowałaś się na księdza spowiednika? :razz:

No to chyba akurat żadne zaskoczenie - ja bym się PO też cieszyła :diabloti::evil_lol:

Posted

Justa napisał(a):
A co? Przekwalifikowałaś się na księdza spowiednika? :razz:

No to chyba akurat żadne zaskoczenie - ja bym się PO też cieszyła :diabloti::evil_lol:

broń boże :diabloti:

no - na szczęście już nie PiS :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
broń boże :diabloti:

no - na szczęście już nie PiS :diabloti:

aaa.. więc tylko zakonnica ? :cool3: w takim razie J jest wolny? :razz: :eviltong:

a idźcie wy z tą polityką :angryy:

Posted

hahaha Kojocie czy robiłeś już ankietę ile osób próbowało kliknąć w kropkę w Twoim podpisie????? bo ja właśnie próbowałam hahahaha :roflt: :evil_lol:

były fotki psów, były fotki ptaków to teraz czas na fotki... :hmmmm: ... psów :evil_lol:

następny Jezus - w dodatku rekonwalescent

tak, tak - oszczędzam się

mamo ratujj :loveu:

w ogóle to muszę powiedzieć, że dziewczynki chyba się lubią :loveu::multi: oczywiście są zbyt dumne żeby sobie to otwarcie okazywać :shake: ale na spacerze np jak jakiś pies na Lunę warczy to Pepa leci na ratunek :multi: a jak jakiś pies warczy na Pepę to Luna ucieka razem z Pepą :errrr::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha Kojocie czy robiłeś już ankietę ile osób próbowało kliknąć w kropkę w Twoim podpisie????? bo ja właśnie próbowałam hahahaha :roflt: :evil_lol:

hahaha dobry pomysl;) zaraz cos wymysle

Posted

[quote name='Miga']http://img263.imageshack.us/img263/301/dsc0246ae6.jpg

Chciał(a) ją(go) przelecieć? :lol:

no co Ty??!! :shake: toż to jeszcze dziecko :razz:

[quote name='LeCoyotte']hahaha dobry pomysl;) zaraz cos wymysle

:evil_lol:

[quote name='anetta']Waszka to jest genialne http://img254.imageshack.us/img254/9809/dsc0249qy3.jpg padła z wrażenia :loveu::loveu::loveu:

kto???? :evil_lol:

PS Dziękuję :loveu:;)