malawaszka Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 ta co się miała oszczędzać :mad: Pepa Czteroucha Stonoga :lol: :mad: Quote
agbar Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 malawaszka napisał(a):hahaha a z czym miałabym się tam udzielać???? :evil_lol: ofkors że tylko podziwiam i rwię włosy z głowy :lol: uwilelbiam panujaca tam atmosfere:diabloti: Quote
agbar Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 :mdleje: http://img261.imageshack.us/img261/7728/dsc0028yc4.jpg cudne:loveu: Quote
malawaszka Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 [quote name='agbar']uwilelbiam panujaca tam atmosfere:diabloti: hahaha jak wszedzie gdzie zbiorowisko ludzi :diabloti: ale nie zagłębiałam się w opisy więc nie wiem - ja tylko oglądam i mówię sobie w myślach - "takiego to nigdy nie zrobię" albo "phi! robię lepsze" :diabloti::evil_lol: te są nieostre ale nie mogę się powstrzymać hahaha piękne majestatyczne ptaki... PRAWIE buuhahahaha :roflt: same Jezusy Quote
agbar Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 piekne ptasie foty........ zagleb sie czasem w opisy.....jak ci smutno i nudno bedzie:diabloti: Quote
malawaszka Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 wrrrrrrrrrrrrrr :bad-word::chainsaw::2gunfire: nie ma to jak wesprzeć się na czyimś ramieniu Quote
Matusz Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 piekne zdjęcia waszeczko !! te "gałęzie"* piękne :loveu::loveu::loveu: * gałęzie - tak mówiłem, kiedyś na łabędzie :evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Wasiu jakie piekne zdejcie http://img254.imageshack.us/img254/9809/dsc0249qy3.jpg :loveu: Quote
Justa Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 A po jakie licho ją przed spacerem czesałaś ? :crazyeye: Jakieś dziwne praktyki... mało praktyczne :eviltong: Quote
malawaszka Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Dziękuję :loveu: :multi: Kojocie - WASIA SRASIA :mad: za to są baty :eviltong: hahaha Gałęzie mi pięknie pozowały - byłam zachwycona, chociaż na codzień nie przepadam za pticami to dziś było super!!! :multi: w dodatku zdjęcia robiłam jedną ręką, w drugiej dzierżąc znudzone qndle na smyczach :evil_lol: i co rusz to jedna szczekała i sie szarpała, to na mnie skakały - puść nas puść na polowanie :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Justa napisał(a):A po jakie licho ją przed spacerem czesałaś ? :crazyeye: Jakieś dziwne praktyki... mało praktyczne :eviltong: hahaha żeby na zdjęciach ładniej wyglądała a nie jak Piorun W Rabarbar :angryy: zresztą jak widać i to nie pomogło - Pepa już ma taki urok :evil_lol: Quote
Justa Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 malawaszka napisał(a):hahaha żeby na zdjęciach ładniej wyglądała a nie jak Piorun W Rabarbar :angryy: zresztą jak widać i to nie pomogło - Pepa już ma taki urok :evil_lol: Chciałabym zaprzeczyć, ale.. i tak dość grzechów mam na sumieniu :evil_lol: Jesoo.. tak psu humor zepsuć przed spacerem :shake::eviltong: Quote
LeCoyotte Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 malawaszka napisał(a):Dziękuję :loveu: :multi: Kojocie - WASIA SRASIA :mad: za to są baty :eviltong: ups:D to dobre mialem przeczucia, ze cos nie tak pisze.. przepraszam Waszencjo:cool1: Quote
malawaszka Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Justa napisał(a):Chciałabym zaprzeczyć, ale.. i tak dość grzechów mam na sumieniu :evil_lol: Jesoo.. tak psu humor zepsuć przed spacerem :shake::eviltong: nooo mów mi tu jak na spowiedzi :diabloti: a musiałabyś zobaczyć jak Pepa się cieszy po czesaniu :evil_lol: samego czesania ie lubi, ale jak tylko odłożę szczotkę to lata jak szalona, szczeka na mnie i ogon merda z prędkością światła :loveu: a jak nie wyjdę z nią natychmiast na dwór to może się zlać w przedpokoju :shock: Quote
Justa Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='malawaszka']nooo mów mi tu jak na spowiedzi :diabloti: a musiałabyś zobaczyć jak Pepa się cieszy po czesaniu :evil_lol: samego czesania ie lubi, ale jak tylko odłożę szczotkę to lata jak szalona, szczeka na mnie i ogon merda z prędkością światła :loveu: a jak nie wyjdę z nią natychmiast na dwór to może się zlać w przedpokoju :shock: A co? Przekwalifikowałaś się na księdza spowiednika? :razz: No to chyba akurat żadne zaskoczenie - ja bym się PO też cieszyła :diabloti::evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Justa napisał(a):A co? Przekwalifikowałaś się na księdza spowiednika? :razz: No to chyba akurat żadne zaskoczenie - ja bym się PO też cieszyła :diabloti::evil_lol: broń boże :diabloti: no - na szczęście już nie PiS :diabloti: Quote
LeCoyotte Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 malawaszka napisał(a):a jak nie wyjdę z nią natychmiast na dwór to może się zlać w przedpokoju :shock: PiS PO czesaniu przed spacerem.. :hmmmm: Quote
Justa Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 malawaszka napisał(a):broń boże :diabloti: no - na szczęście już nie PiS :diabloti: aaa.. więc tylko zakonnica ? :cool3: w takim razie J jest wolny? :razz: :eviltong: a idźcie wy z tą polityką :angryy: Quote
malawaszka Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 hahaha Kojocie czy robiłeś już ankietę ile osób próbowało kliknąć w kropkę w Twoim podpisie????? bo ja właśnie próbowałam hahahaha :roflt: :evil_lol: były fotki psów, były fotki ptaków to teraz czas na fotki... :hmmmm: ... psów :evil_lol: następny Jezus - w dodatku rekonwalescent tak, tak - oszczędzam się mamo ratujj :loveu: w ogóle to muszę powiedzieć, że dziewczynki chyba się lubią :loveu::multi: oczywiście są zbyt dumne żeby sobie to otwarcie okazywać :shake: ale na spacerze np jak jakiś pies na Lunę warczy to Pepa leci na ratunek :multi: a jak jakiś pies warczy na Pepę to Luna ucieka razem z Pepą :errrr::evil_lol: Quote
Miga Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 http://img263.imageshack.us/img263/301/dsc0246ae6.jpg Chciał(a) ją(go) przelecieć? :lol: Quote
LeCoyotte Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 malawaszka napisał(a):hahaha Kojocie czy robiłeś już ankietę ile osób próbowało kliknąć w kropkę w Twoim podpisie????? bo ja właśnie próbowałam hahahaha :roflt: :evil_lol: hahaha dobry pomysl;) zaraz cos wymysle Quote
anetta Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Waszka to jest genialne http://img254.imageshack.us/img254/9809/dsc0249qy3.jpg padła z wrażenia :loveu::loveu::loveu: Quote
LeCoyotte Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 juz mozecie stawiac kropki :p a Loonie nie rozerwalo sie tam nic na szwach od tych szalenstw? Quote
malawaszka Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 [quote name='Miga']http://img263.imageshack.us/img263/301/dsc0246ae6.jpg Chciał(a) ją(go) przelecieć? :lol: no co Ty??!! :shake: toż to jeszcze dziecko :razz: [quote name='LeCoyotte']hahaha dobry pomysl;) zaraz cos wymysle :evil_lol: [quote name='anetta']Waszka to jest genialne http://img254.imageshack.us/img254/9809/dsc0249qy3.jpg padła z wrażenia :loveu::loveu::loveu: kto???? :evil_lol: PS Dziękuję :loveu:;) Quote
Recommended Posts