resuruss Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Elitesse napisał(a):przeslodkie te male lysolki sa :loveu::loveu::loveu: po raz kolejny powiem - why wy tak daleko mieszkacie :placz::placz: No są milusie moje rozrabiaki male ..teraz spią ,to mam minutke spokoju ,bo juz baaardzo je ciągnie do człowieka .Jak mają sie bawic same to są znudzone :evil_lol: Elitese !Jak daleko? Przeciez Dada była u nas az z Białegostoku zeby malce posciskac :loveu: Quote
Ka-Vanga Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Zobaczcie jaka fajna sztuczka - rowniez wyklikana Rozne fajne sztuczki pokazywala nam Sylvia (na zdjeciu) na seminarium agility, ale to stanie na glowie bylo niesamowite :loveu:. Quote
malawaszka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 hahahaha :mdleje: padłam :evil_lol: co ten pies musiał wyczyniać zanim doszedł do tego, że Pańci chodzi o stanie na głowie :crazyeye::lol::lol::lol: hahaha ale ten psiak sam trzyma łapy w górze czy ona mu podpiera? a Pepa mi właśnie zarzygała cały przedpokój :mad: zaczyna się sabotowanie jutrzejszej operacji Lunkowej :shake: oczywiście grzebiąc z rzygach znalazłam worek foliowy :mad: Quote
malawaszka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 no i grzywców troszkę zgrabnioszek :loveu: i pracuś śpioszek Quote
malawaszka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 a tu proszę!!! Pysia ładuje do torebki wcale nie tą sunię o której tak piała :diabloti: :turn-l: :evil_lol: i gotowe ale malec wcale nie chce iść z Pysią :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 spod stołu mnie chyba nie wytarga coo??? słodziutek :loveu: Quote
Ka-Vanga Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 malawaszka napisał(a):hahahaha :mdleje: padłam :evil_lol: co ten pies musiał wyczyniać zanim doszedł do tego, że Pańci chodzi o stanie na głowie :crazyeye::lol::lol::lol: hahaha ale ten psiak sam trzyma łapy w górze czy ona mu podpiera? Sam bez dotykania :loveu:. Ogladanie tej pary podczas pracy bylo niesmowitym przezyciem!!!!!!!! Zreszta sa to zwyciezczynie swiata w agility:multi:. No i ta sztuczka byla oczywiscie uczona czesciami ;). Raaaany jakie cudenka te grzywki :loveu::loveu::loveu:! Quote
resuruss Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu: Ale sikający Rotek sie prezentuje :evil_lol::loveu: Musze uczyc zakalca coby na ringu sikał ;) Quote
Justa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 http://img137.imageshack.us/img137/6726/dsc0154lx0.jpg Jeju jak pluszak !!! :loveu::loveu::loveu: Quote
asher Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Rany, śmieszne te grzywki :lol: Tak na nie patrze i patrzę i dumam, co one mi przypominają? :hmmmm: I wydumałam :lol: Grzywki... klik ... i sobowtór :cool1: klik No niepodobne??? :evil_lol: ;) [quote name='malawaszka']sceniacek najsłodszy :loveu: http://img225.imageshack.us/img225/8440/dsc0006lc4.jpg :loveu::loveu::loveu: Ile ta sunia ma lat? Waszka, ja co prawda nie jestem fanką metody klikerowej, ale lepsze takie szkolenie, niż żadne :mad: Do dzieła! A to masz na zachętę :cool3: http://pl.youtube.com/watch?v=svTnU5OJB6Q Quote
Ka-Vanga Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Waszeczko, cala moja banda bedzie trzymala bardzo mocno kciuki za Lunetke!!!!!! Na pewno wszystko sie swietnie uda!!!!! Quote
malawaszka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='asher']Rany, śmieszne te grzywki :lol: Tak na nie patrze i patrzę i dumam, co one mi przypominają? :hmmmm: I wydumałam :lol: Grzywki... klik ... i sobowtór :cool1: klik No niepodobne??? :evil_lol: ;) buuahahahaha wszyscy porównują do pięknych i zgrabnych koni a ta wydumała..... kozy :roflt: :loveu::loveu::loveu: Ile ta sunia ma lat? Tosieńka w lipcu skończy 11 :loveu: jest przekochana, miała ostatnio sporo problemów ze zdrowiem, ale Ania ją wyratowała ze wszystkiego i Tosieńka jeszcze dogląda grzywcowego stada :loveu: Waszka, ja co prawda nie jestem fanką metody klikerowej, ale lepsze takie szkolenie, niż żadne :mad: Do dzieła! A to masz na zachętę :cool3: http://pl.youtube.com/watch?v=svTnU5OJB6Q hahaha wybacz Asher, ale nie dałam rady tego obejrzeć całego - a to z powodu irytujących mnie odgłosów wydawanych przez tą panią :shock: :evil_lol: a z Luną to nie jest tak, że my całkiem nic :mad: często sobie na spacerach powtarzamy to czego nauczyłyśmy się na szkoleniu - i wystarczy mi do tego patyk - oczywiście nie do bicia za nieposłuszeństwo tylko do rzucania jak ładnie ćwiczymy :evil_lol: a teraz śmichy chichy (hihy, chihy, hichy :crazyeye: :niewiem: :evil_lol: ) a mnie paraliżuje strach przed jutrem - mam sporo roboty a nie mogę się skoncentrować, najlepiej poszłabym spać i przespałabym całe jutro :placz: Niunia dostała teraz pyszne papu - następne dopiero w sobotę :placz: Dzięki za kciuki! Quote
asher Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 malawaszka napisał(a):hahaha wybacz Asher, ale nie dałam rady tego obejrzeć całego - a to z powodu irytujących mnie odgłosów wydawanych przez tą panią :shock: :evil_lol: Cholercia, a miałam uprzedzić, żeby ściszyć dźwięk i zapomniałam :lol: Pani faktycznie, gorsza od Kermita :evil_lol: Jutro będzie dobrze :kciuki: A ciach ciach o której? :cool3: Quote
malawaszka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 ciach ciach :mdleje: o 13 :placz: Quote
Ka-Vanga Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Waszko NA BANK bedzie wsio OK!!!!!!!! Innych mysli do siebie nie dopuszczaj :mad:. Quote
Elitesse Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 bedziemy trzymac zbiorowe kciuki za lunetke :thumbs: Quote
malawaszka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 trzymajcie trzymajcie :Rose: i za mnie, żebym nie osiwiała w tej poczekalni bo chyba nie dam rady zostawić jej tam i jechać do domu :placz: Quote
malawaszka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 i grzywce :eviltong: i wyskoczył mi z kadru:lol: Quote
Matusz Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 śliczne same powder puffy :loveu::loveu: żaden hairless się nie urodził?:razz: Quote
malawaszka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 hahaha Matusz nie wiem czy masz znajomych w grzywcowym światku, ale jak tak to usłyszałeś jakieś ploty a jak nie masz to Ci wybaczam nieznajomośc tematu bo jak byk widać, że są i pp i hl :evil_lol: urodziły się 3 pp i 3 hl - hl są semiki:cool3: w galerii Ress i na Jej stronie są pokazane wszystkie :cool1: Quote
Matusz Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 malawaszka napisał(a):hahaha Matusz nie wiem czy masz znajomych w grzywcowym światku, ale jak tak to usłyszałeś jakieś ploty a jak nie masz to Ci wybaczam nieznajomośc tematu bo jak byk widać, że są i pp i hl :evil_lol: urodziły się 3 pp i 3 hl - hl są semiki:cool3: w galerii Ress i na Jej stronie są pokazane wszystkie :cool1: mam znajomych mam... no są pp i hl.... :razz::razz: Quote
tangerine74 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Patrzę na te grzywki i patrzę, i nie mam pojęcia, które z nich najładniejsze:loveu: Ile ciachanie potrwa? Będzie dobrze!!! Jesteśmy z Wami i kciuki zaciskamy :bigok: A Pepa to pewnie Twoje emocje przeżywa :shake: Musisz sie dla niej uspokoić - to chyba dobra motywacja ? ;) Quote
Justa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 tangerine74 napisał(a): A Pepa to pewnie Twoje emocje przeżywa :shake: Musisz sie dla niej uspokoić - to chyba dobra motywacja ? ;) Ale to Luneta jutro chyba cięta, albo coś przeoczyłam? :crazyeye: Quote
resuruss Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Matusz']śliczne same powder puffy :loveu::loveu: żaden hairless się nie urodził?:razz: Ano zaden true hairess sie nie urodził :razz: Quote
Recommended Posts