Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Elitesse napisał(a):
przeslodkie te male lysolki sa :loveu::loveu::loveu:
po raz kolejny powiem - why wy tak daleko mieszkacie :placz::placz:

No są milusie moje rozrabiaki male ..teraz spią ,to mam minutke spokoju ,bo juz baaardzo je ciągnie do człowieka .Jak mają sie bawic same to są znudzone :evil_lol:

Elitese !Jak daleko? Przeciez Dada była u nas az z Białegostoku zeby malce posciskac :loveu:

Posted

Zobaczcie jaka fajna sztuczka - rowniez wyklikana

Rozne fajne sztuczki pokazywala nam Sylvia (na zdjeciu) na seminarium agility, ale to stanie na glowie bylo niesamowite :loveu:.

Posted

hahahaha :mdleje: padłam :evil_lol: co ten pies musiał wyczyniać zanim doszedł do tego, że Pańci chodzi o stanie na głowie :crazyeye::lol::lol::lol: hahaha ale ten psiak sam trzyma łapy w górze czy ona mu podpiera?

a Pepa mi właśnie zarzygała cały przedpokój :mad: zaczyna się sabotowanie jutrzejszej operacji Lunkowej :shake: oczywiście grzebiąc z rzygach znalazłam worek foliowy :mad:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahaha :mdleje: padłam :evil_lol: co ten pies musiał wyczyniać zanim doszedł do tego, że Pańci chodzi o stanie na głowie :crazyeye::lol::lol::lol: hahaha ale ten psiak sam trzyma łapy w górze czy ona mu podpiera?

Sam bez dotykania :loveu:. Ogladanie tej pary podczas pracy bylo niesmowitym przezyciem!!!!!!!! Zreszta sa to zwyciezczynie swiata w agility:multi:.

No i ta sztuczka byla oczywiscie uczona czesciami ;).

Raaaany jakie cudenka te grzywki :loveu::loveu::loveu:!

Posted

Rany, śmieszne te grzywki :lol:
Tak na nie patrze i patrzę i dumam, co one mi przypominają? :hmmmm: I wydumałam :lol:

Grzywki...
klik
... i sobowtór :cool1:
klik

No niepodobne??? :evil_lol: ;)

[quote name='malawaszka']sceniacek najsłodszy :loveu:
http://img225.imageshack.us/img225/8440/dsc0006lc4.jpg
:loveu::loveu::loveu:
Ile ta sunia ma lat?

Waszka, ja co prawda nie jestem fanką metody klikerowej, ale lepsze takie szkolenie, niż żadne :mad: Do dzieła!
A to masz na zachętę :cool3:
http://pl.youtube.com/watch?v=svTnU5OJB6Q

Posted

[quote name='asher']Rany, śmieszne te grzywki :lol:
Tak na nie patrze i patrzę i dumam, co one mi przypominają? :hmmmm: I wydumałam :lol:

Grzywki...
klik
... i sobowtór :cool1:
klik

No niepodobne??? :evil_lol: ;)

buuahahahaha wszyscy porównują do pięknych i zgrabnych koni a ta wydumała..... kozy :roflt:

:loveu::loveu::loveu:
Ile ta sunia ma lat?

Tosieńka w lipcu skończy 11 :loveu: jest przekochana, miała ostatnio sporo problemów ze zdrowiem, ale Ania ją wyratowała ze wszystkiego i Tosieńka jeszcze dogląda grzywcowego stada :loveu:

Waszka, ja co prawda nie jestem fanką metody klikerowej, ale lepsze takie szkolenie, niż żadne :mad: Do dzieła!
A to masz na zachętę :cool3:
http://pl.youtube.com/watch?v=svTnU5OJB6Q

hahaha wybacz Asher, ale nie dałam rady tego obejrzeć całego - a to z powodu irytujących mnie odgłosów wydawanych przez tą panią :shock: :evil_lol: a z Luną to nie jest tak, że my całkiem nic :mad: często sobie na spacerach powtarzamy to czego nauczyłyśmy się na szkoleniu - i wystarczy mi do tego patyk - oczywiście nie do bicia za nieposłuszeństwo tylko do rzucania jak ładnie ćwiczymy :evil_lol:

a teraz śmichy chichy (hihy, chihy, hichy :crazyeye: :niewiem: :evil_lol: ) a mnie paraliżuje strach przed jutrem - mam sporo roboty a nie mogę się skoncentrować, najlepiej poszłabym spać i przespałabym całe jutro :placz: Niunia dostała teraz pyszne papu - następne dopiero w sobotę :placz:

Dzięki za kciuki!

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha wybacz Asher, ale nie dałam rady tego obejrzeć całego - a to z powodu irytujących mnie odgłosów wydawanych przez tą panią :shock: :evil_lol:

Cholercia, a miałam uprzedzić, żeby ściszyć dźwięk i zapomniałam :lol: Pani faktycznie, gorsza od Kermita :evil_lol:

Jutro będzie dobrze :kciuki: A ciach ciach o której? :cool3:

Posted

hahaha Matusz nie wiem czy masz znajomych w grzywcowym światku, ale jak tak to usłyszałeś jakieś ploty a jak nie masz to Ci wybaczam nieznajomośc tematu bo jak byk widać, że są i pp i hl :evil_lol: urodziły się 3 pp i 3 hl - hl są semiki:cool3:

w galerii Ress i na Jej stronie są pokazane wszystkie :cool1:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha Matusz nie wiem czy masz znajomych w grzywcowym światku, ale jak tak to usłyszałeś jakieś ploty a jak nie masz to Ci wybaczam nieznajomośc tematu bo jak byk widać, że są i pp i hl :evil_lol: urodziły się 3 pp i 3 hl - hl są semiki:cool3:

w galerii Ress i na Jej stronie są pokazane wszystkie :cool1:

mam znajomych mam...
no są pp i hl.... :razz::razz:

Posted

Patrzę na te grzywki i patrzę, i nie mam pojęcia, które z nich najładniejsze:loveu:

Ile ciachanie potrwa?
Będzie dobrze!!! Jesteśmy z Wami i kciuki zaciskamy :bigok:

A Pepa to pewnie Twoje emocje przeżywa :shake: Musisz sie dla niej uspokoić - to chyba dobra motywacja ? ;)

Posted

tangerine74 napisał(a):

A Pepa to pewnie Twoje emocje przeżywa :shake: Musisz sie dla niej uspokoić - to chyba dobra motywacja ? ;)

Ale to Luneta jutro chyba cięta, albo coś przeoczyłam? :crazyeye: