Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']
z Bolusiem wróciłam od weta - niestety chłopak dalej nie je - trochę poskubał, pije wodę, ale to za mało...nie dostał jeszcze kroplówki - dajemy mu szansę do jutra - może zacznie jeść po lekach jakie dziś dostał - zastrzyki: dexamethason, combivit, catosal i [B]clandepar[/B]? tej ostatniej nazyw nie jestem pewna :oops:

Dziś syneczek ślicznie wygląda :loveu: ogoliłam mu uszka i główkę - taki przystojniak że hohoo :loveu: żeby tylko zdrowy był :roll:[/quote]

[B]clanohepar[/B] - pobudza prace wątroby i zwiększa apetyt.

Posted

[IMG]http://img259.imageshack.us/img259/6439/dscf3760yn0.jpg[/IMG]

[IMG]http://img232.imageshack.us/img232/2353/dscf3768ei1.jpg[/IMG]

[IMG]http://img300.imageshack.us/img300/1079/dscf3777zc1.jpg[/IMG][/quote]

O rety cóż to za cuda :crazyeye: :loveu: :loveu:

Waszka niech tam Boluś nie kombinuje, ja sobie obiecuje że pojade do pyśki zabrać jej te dwie Zmory to, przy okazji i z Bolusiem moge poważną rozmowę przeprowadzić ;-)) Co by Cię wiecej nie straszył;-)

Posted

[quote name='bigos']Waszka - [SIZE=4][COLOR=lime][B][COLOR=darkgreen]Wszystkiego naj...naj...naj..., wesolutkich Świat, spelnienia marzeń i udanej zabawy sylwestrowej[/COLOR]:tree1:[/B][/COLOR][/SIZE]:x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas:
[B][COLOR=yellowgreen]Oby jak najwięcej sznaucerkowych (i nie tylko) adopcji się udwało[/COLOR][/B][/quote]

Dzięki :multi: :loveu: i Wzajemnie :loveu:

[quote name='olcha'][B]clanohepar[/B] - pobudza prace wątroby i zwiększa apetyt.[/quote]

o to to było :oops:

[quote name='jo-jo']Waszka niech tam Boluś nie kombinuje, ja sobie obiecuje że pojade do pyśki zabrać jej te dwie Zmory to, przy okazji i z Bolusiem moge poważną rozmowę przeprowadzić ;-)) Co by Cię wiecej nie straszył;-)[/quote]

czekamy :razz:

[quote name='Alka']cudne te kluseczki :loveu:
oby szybko znalazły szczęśliwe domki :kciuki:[/quote]

oby oby bo ciut mi się burki moje stresują :roll: Boluś ma ochotę ja pożreć, a Luna zbunkrowana spod łóżka tylko burczy jak maluchy się odezwą :lol:

Bolesławek dziś zjadł michę - ale nie karmę :shake: ryż z odrobiną skrzydełka - suchego nie chciał :placz: a ryż nawet sam wsuwa :mad:

Posted

oby oby bo ciut mi się burki moje stresują :roll: Boluś ma ochotę ja pożreć, a Luna zbunkrowana spod łóżka tylko burczy jak maluchy się odezwą :lol:

Bolesławek dziś zjadł michę - ale nie karmę :shake: ryż z odrobiną skrzydełka - suchego nie chciał :placz: a ryż nawet sam wsuwa :mad:[/quote]

zazdrośniki jedne :evil_lol: chcą mieć Pańcię na własność ...

dobrze, że chociaż coś skubnął , Bolutku trzymaj się !:loveu:

Posted

Monika, jeżeli nie uda Ci się znaleźć domków dla maluszków mam zarezerwować miejsce w przyszłopiątkowym wydaniu Dziennika Polskiego na króciutki artykulik ? Tylko w razie czego trzeba będzie transport do Krakowa organizować ...

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Monika, jeżeli nie uda Ci się znaleźć domków dla maluszków mam zarezerwować miejsce w przyszłopiątkowym wydaniu Dziennika Polskiego na króciutki artykulik ? Tylko w razie czego trzeba będzie transport do Krakowa organizować ...[/quote]
Haniu pisz a o transport pomartwimy się potem ;)

Posted

Bolesławek dziś zjadł michę - ale nie karmę :shake: ryż z odrobiną skrzydełka - suchego nie chciał :placz: a ryż nawet sam wsuwa :mad:[/quote]
A to wybrzydzacz mały!:mad: :evil_lol: Czyli apetyt jest, tylko nie na to co trzeba.:roll: Oj Bolutek, Bolutek...
Jak będzie ogłoszonko o maluchach na allegro lub na 4łapy to poprosze linka, żebym sobie mogla do innych ogloszen tekst przekleic.:p

Posted

Moniko - zdrowych i wesołych świąt !!!

Zdrówka dla podopiecznych i TZ-ta dla ciebie.

:tree1:

PS Dwa tygodnie temu moją 26 letnią siostrzenicę zostawił chłopak. Po 7,5 roku chodzenia.:mad:

Posted

waszeczka, jak boluś?

rany. 5 psów w domu. do tego 3 sikające-wszędzie-gdzie-się-da. masz [B]O G R O M N E[/B] serduszko kochana :calus:

wesołych świąt ! bo my z galiną jutro do rodzinnego lublina.

Posted

[B]waszka[/B]

Ale jaja z tymi szczeniakami... takie śliczne kluseczki...
Ludzie są naprawdę porąbani...

Co do Bolka
- to niech je ryż. Dawaj mu makaron, ryż, ziemniaki, byle jadł. Do tego odrobineczka mięska dla zapaszku, lub masełka. Ważne że je. Z czasem możesz mu mieszać ryżyk z suchym. Może nie będzie wybierał i pluł suchym (jak to robiła nasza Gaja).

Posted

Maluchi na allegro:
[url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=152518464[/url]

Nie przysłałaś mi tekstu :mad: Musiałam coś spłodzić sama, a dzień ciężki miałam :roll: Treść można zmienić. Teraz uciekam kroić sałatkę :help1:

Posted

[quote name='beria']Maluchi na allegro:
[URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=152518464[/URL]

Nie przysłałaś mi tekstu :mad: :help1:[/quote]

O żesz Gosia ! Ależ ładnie napisałaś !

Posted

[B]Witaj Monika![/B]
[quote name='Malawaszka']Bolesławek dziś zjadł michę - ale nie karmę :shake: ryż z odrobiną skrzydełka - suchego nie chciał :placz: a ryż nawet sam wsuwa :mad:[/QUOTE]
Wektor też niektórego suchego nie tknie:shake: a ryż wsuwa "ino sie kurzy"
trzymam za Bolutka i Twoje nowe małe kuleczki :kciuki:

[B]Beria[/B] - czytałam - świetne :klacz:

Posted

[B]zrobiłam sobie przerwę w pakowaniu i zajrzałam.[/B]
[B]I jakie zaskoczenie :crazyeye: [/B]
[B]Maluchy fanstastyczne :loveu: :loveu: [/B]
[B]Trzymam mocno kciuki za znalezienie dla nich dobrych domów z dobrymi ludźmi.[/B]
[B]Już miały szczęście - znalazły Ciebie, Waszko :p [/B]

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Monika, jeżeli nie uda Ci się znaleźć domków dla maluszków mam zarezerwować miejsce w przyszłopiątkowym wydaniu Dziennika Polskiego na króciutki artykulik ? Tylko w razie czego trzeba będzie transport do Krakowa organizować ...[/quote]

Haniu - dzięki wielkie, ale tą drogę zostaw dla najbardziej potrzebujących - maluchi znajdą domiki, a jest tak wiele psiaków, którym to ogłoszenie może uratować życie... :multi:

[quote name='aja14']Zdrowych i wesołych Świąt Tobie Malawaszko i wszystkim Twoim podopiecznym (dwu i czteronożnym ) życzy Dredzik i aja14:tree1::bye:[/quote]

aja14 ogromnie dziękuję - to najwspanialsze życzenia jakie dostałam bo z Dredzikiem spędziłam zeszłoroczną wigilię a teraz jest tak bardzio szczęśliwy dzięki Tobie :loveu:

[quote name='AnkaG']Moniko - zdrowych i wesołych świąt !!!

Zdrówka dla podopiecznych i TZ-ta dla ciebie.

:tree1:

PS Dwa tygodnie temu moją 26 letnią siostrzenicę zostawił chłopak. Po 7,5 roku chodzenia.:mad:[/quote]

ehhhh Aniu skąd ja to znam :mad: :angryy: Dziękuję za zyczonka :loveu:

[quote name='Justa']waszeczka, jak boluś?

rany. 5 psów w domu. do tego 3 sikające-wszędzie-gdzie-się-da. masz [B]O G R O M N E[/B] serduszko kochana :calus:

wesołych świąt ! bo my z galiną jutro do rodzinnego lublina.[/quote]

Justus :-) Bolutek ma się dobrze - jak mu pani doktor pozwoliła to wsuwa ryżyk aż furczy :razz: powoli będę mu dorzucała suchara ale barazie pluje nim bardzo :shake:

[quote name='PIKA']Jakie te kluchy śliczne

Waszka moze Bolek po prostu nie apetytu "na suche" ? [/quote]

No Boluś nie apetytu na suche :evil_lol: najchętniej jadłby samo mięsko ale mu nie wolno :shake:

[quote name='Katerinas'][B]waszka[/B]

Ale jaja z tymi szczeniakami... takie śliczne kluseczki...
Ludzie są naprawdę porąbani...

Co do Bolka
- to niech je ryż. Dawaj mu makaron, ryż, ziemniaki, byle jadł. Do tego odrobineczka mięska dla zapaszku, lub masełka. Ważne że je. Z czasem możesz mu mieszać ryżyk z suchym. Może nie będzie wybierał i pluł suchym (jak to robiła nasza Gaja).[/quote]

no własnie Bolo też pluje - pomemla i wypluwa :shake: ale na szczęście je ryżyk z ipakityną i micha jest wylizana do czyściutka tak jak kiedyś :multi:

[quote name='beria']Maluchi na allegro:
[URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=152518464[/URL]

Nie przysłałaś mi tekstu :mad: Musiałam coś spłodzić sama, a dzień ciężki miałam :roll: Treść można zmienić. Teraz uciekam kroić sałatkę :help1:[/quote]

Gosieńko :oops: wiem nie wysłałam ale miałam zakręcony dzień :oops: i maluchi, i Oliwkowa i do siemianowic Bolusiem :mdleje: Dziękuję Ci za ten tekst który napisałaś - aż mi się oczka spociły :oops: :Rose:

mam pogryzione całe dłonie, stopy i każdą część ciała jaką dopadły małe gnojki :mad: ponieważ w każdej kupie były martwe robale to maluchy dostały dziś po porcyjce pasty na robale bo masakra ile ich musi w nich być, że same zdychają i wyłażą :shake: jest opcja że dostały coś na odrobaczenie u "ex właściciela" ale wątpię w to ale nawet jakby to ta pasta jest delikatna i nie zaszkodzi im, a tak to broją, gryzą, dziś jeździły Oliwkowym wózkiem dla lalek po przedpokoju :lol: a jutro Elmo być może pojedzie do domku :kciuki: a jego chciałam mieć najdłużej bo on najsłodszy i najspokojniejszy - taki przytulasek :loveu:

Posted

[quote name='beria']Teraz uciekam kroić sałatkę :help1:[/quote]

mogę Ci podrzucić trzech szatkowników :evil_lol:

[quote name='aga1215']Wektor też niektórego suchego nie tknie:shake: a ryż wsuwa "ino sie kurzy"
trzymam za Bolutka i Twoje nowe małe kuleczki :kciuki:
[/quote]

no Bolo kiedyś wsuwał wszystko jak leciało - teraz tylko ryżyk z mięksiem - dobre i to - przynajmniej wciąga ipakitynę i jest zadowolony bo brzusio pełny :multi: trzymaj kciuki trzymaj - jak przyszłam do domu ze spaceru wieczornego to moja Mama zapytała mnie - czy TY wiesz ile my mamy teraz psów w domu???? :mad: :evil_lol: chyba dopiero do Niej dotarło że 5 :evil_lol:

[quote name='Maga100'][B]zrobiłam sobie przerwę w pakowaniu i zajrzałam.[/B]
[B]I jakie zaskoczenie :crazyeye: [/B]
[B]Maluchy fanstastyczne :loveu: :loveu: [/B]
[B]Trzymam mocno kciuki za znalezienie dla nich dobrych domów z dobrymi ludźmi.[/B]
[B]Już miały szczęście - znalazły Ciebie, Waszko :p [/B][/quote]

Magdaleno - a widzisz -ciągle potrafię Cię zaskoczyć :evil_lol:

Posted

Magdaleno - a widzisz -ciągle potrafię Cię zaskoczyć :evil_lol:[/quote]

[B]i to jest najważniejsze w związku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/B]

Posted

Moniko...Czy ja Ci Kiedykolwiek napisałam że Cię uwielbiam? Jak nie to piszę teraz:
[B][I][SIZE=7][COLOR=Magenta]Uwielbiam Cię !!
;)
[/COLOR][/SIZE][/I][/B]

Posted

nie no padam z zachwytu nad maluszkami :loveu:
i padam ze złości OKRES PRZED ŚWIĄTECZNY I ŚWIĘTA PEŁNE MIŁOSIERDZIA :placz:

znajoma z pracy poszła na spacer po lesie w eszłym tygodniu i znalazła przywiazaną do drzewa gromadkę takich maluszków :placz:

UWIELBIAM ŚWIĘTA

dobrze, że są tacy ldzie jak WY

KOCHAM CIĘ WASZUNIU :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

boszz a co tu się dzieje?? :oops:

Dziś do domku pojechał Elmo :multi: :multi: :multi: zamieszkał w Dąbrowie więc będę go miała na oku :razz: no i zostały mi dwa największe rozbójniki na świecie :mad: