Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maga100 napisał(a):
a masz jakieś wieści od tamtego, co już pojechał do domu?

mam kontakt gg z jego panią :multi: maluch rozrabia, na wigilii podbił serca rodzinki a teraz czekam na jakieś fotki :loveu:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Malawaszka, ale masz fajne te dwie kule u nogi :loveu:
Zwłaszcza to jaśniejsza cudna jest . :p

CHCESZ??!! :loveu: osobiście przywiezę do Krakowa :p ta jaśniejsza kula jest bardziej rozwrzeszczana więc by mi to nawet pasiło :p to kiedy przyjechać?? jutro??? :cool3:

Vectra napisał(a):
Monika ,a czym karmisz te kule u nogi ??
suche czy gotujesz ?

gotuję - jak przyniosłam je do domu to kupy były takie sobie i nie chciałam rozwalać ich jeszcze sucharami - ryżyk z marchewką i skrzydełkami najbezpieczniejszy, no i Bolo teraz też to je więc przy okazji żrą wszystkie :p a Luna zajada się troveten dla nerkowców :angryy:

beria napisał(a):
Ale masz lambadę z maluchami :razz: Nie zazdroszczę :shake:
Na mojego maila nie było żadnych zapytań z allegro o maluchi :shake:

mam nadzieję, że po świętach coś się ruszy :roll:

Posted

Vectra napisał(a):
a skrzydełka dla Bola nie za tłuste ? nie lepiej uda ? mniej obierania i więcej mieska - cena ta sama ?

ja dla niego wybieram samo mięsko - bez skóry i tłustości, a dlatego skrzydełka bo mam ich chyba z tonę w zamrażalce no i on baaaardzo malutko mięska może jeść i żeby się nie psuło, jak się skończą w zamrażalce to pewnie kupię udka bo teraz jest więcej amatorów mięska :roll: Luna znowu nie może kurczaka bo się od razu drapie :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
Oliwkowa się ich boi :evil_lol: dziś muszę im zrobić manicure bo strasznie mocno drapią :shake:

Czyli maluchy zostają u Was, z Oliwką?:cool3::cool3::cool3:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:przebrnęłam przez psiowe opowieści ......ranyśku trzymam kciukasy za domki bo jak się do tych kól przyzwyczaisz to będzie kiepsko:razz:

Posted

malawaszka napisał(a):
:p a Luna zajada się troveten dla nerkowców :angryy:
hehehe... nic jej nie będzie :lol:

(u mnie psiaki zjadły właśnie resztkę karmy Gajki) :-(

Mam nadzieję, że znajdziesz domki dla tych dwóch glutków.

Posted

bigos napisał(a):
Czyli maluchy zostają u Was, z Oliwką?:cool3::cool3::cool3:

tak - jako straszak - jakbyscie widziały jak Oliw grzecznie siedzi na doopce jak gnojki biegają po domu :evil_lol:

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:przebrnęłam przez psiowe opowieści ......ranyśku trzymam kciukasy za domki bo jak się do tych kól przyzwyczaisz to będzie kiepsko:razz:

Alu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: trochę mi zajęło domyślanie się o co Ci mogło chodzić :evil_lol:

Katerinas napisał(a):
hehehe... nic jej nie będzie :lol:

noo jej nic nie będzie, ale kurna ja jej kupuję royala dla sznaucerów a ta pindzia woli dla chorych psów żarcie :mad:

a domki się muszą znaleźć bo oszaleję :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

Ten jest słodziak :smile: Ma takie piękne skarpeteczki :loveu:

malawaszka napisał(a):

ooo.... widzę, że Oliwka już sobie wybrała psiaka :smile:

waszka
Tak z ciekawości, jeśli wolno spytać... Mieszkacie razem? Tzn. Ty z siostrą i Twoja siostrzenica?

Posted

Katerinas napisał(a):
waszka
Tak z ciekawości, jeśli wolno spytać... Mieszkacie razem? Tzn. Ty z siostrą i Twoja siostrzenica?

tak :p full house :D - ja, siostra z rodziną i moja Mama - Tata nie wytrzymał i już mieszka na wsi :scared::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a teraz jeszcze 4 burki :shock:

Posted

malawaszka napisał(a):
tak :p full house :D - ja, siostra z rodziną i moja Mama - Tata nie wytrzymał i już mieszka na wsi :scared::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a teraz jeszcze 4 burki :shock:

wow :-o No to rzeczywiście full house ;) ... plus teraz jeszcze te maluchy... :roll:
ale już niedługo wyprowadzicie się do Waszej chatki :smile:

Posted

malawaszka napisał(a):
to dzieci Luny i Bolesława :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: po sterylkowe takie inne wychodzą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

HA ja jednego kolesia , wkręciłam jak mnie zapytał "kiedy Lala będzie miała szczeniaki " :diabloti: powiedziałąm mu że Lala jest wyciachana ,ale mu wmówiłam że teraz taka technika że można zapłodnić suczke po sterylkową ,ale urodzi tylko jedno szczenie :evil_lol::evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: po sterylkowe takie inne wychodzą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

HA ja jednego kolesia , wkręciłam jak mnie zapytał "kiedy Lala będzie miała szczeniaki " :diabloti: powiedziałąm mu że Lala jest wyciachana ,ale mu wmówiłam że teraz taka technika że można zapłodnić suczke po sterylkową ,ale urodzi tylko jedno szczenie :evil_lol::evil_lol:

:splat:a on oczywiście uwierzył:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

bigos napisał(a):
:splat:a on oczywiście uwierzył:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ha no właśnie problem w tym że tak :evil_lol::evil_lol: dowód okaze mu w przyszłym tygodniu :cool3:

Posted

Vectra napisał(a):
Ha no właśnie problem w tym że tak :evil_lol::evil_lol: dowód okaze mu w przyszłym tygodniu :cool3:

...i podsuniesz Franka???:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

bigos napisał(a):
...i podsuniesz Franka???:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti:

no właśnie :evil_lol::evil_lol:

a co może niepodobny do Lali i Kano :cool3: :cool3:

niestety istnieją na tym świecie osobniki rasy ludzkiej którym można wszystko wmówić :shake: stąd tyle mitów :angryy: :angryy: