Maga100 Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 fajne są, chciałabym, że znalazły dobre domki a masz jakieś wieści od tamtego, co już pojechał do domu? Quote
malawaszka Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Maga100 napisał(a):a masz jakieś wieści od tamtego, co już pojechał do domu? mam kontakt gg z jego panią :multi: maluch rozrabia, na wigilii podbił serca rodzinki a teraz czekam na jakieś fotki :loveu: Quote
Hanna R. Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Malawaszka, ale masz fajne te dwie kule u nogi :loveu: Zwłaszcza to jaśniejsza cudna jest . :p Quote
Vectra Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Monika ,a czym karmisz te kule u nogi ?? suche czy gotujesz ? Quote
beria Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Ale masz lambadę z maluchami :razz: Nie zazdroszczę :shake: Na mojego maila nie było żadnych zapytań z allegro o maluchi :shake: Quote
malawaszka Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Malawaszka, ale masz fajne te dwie kule u nogi :loveu: Zwłaszcza to jaśniejsza cudna jest . :p CHCESZ??!! :loveu: osobiście przywiezę do Krakowa :p ta jaśniejsza kula jest bardziej rozwrzeszczana więc by mi to nawet pasiło :p to kiedy przyjechać?? jutro??? :cool3: Vectra napisał(a):Monika ,a czym karmisz te kule u nogi ?? suche czy gotujesz ? gotuję - jak przyniosłam je do domu to kupy były takie sobie i nie chciałam rozwalać ich jeszcze sucharami - ryżyk z marchewką i skrzydełkami najbezpieczniejszy, no i Bolo teraz też to je więc przy okazji żrą wszystkie :p a Luna zajada się troveten dla nerkowców :angryy: beria napisał(a):Ale masz lambadę z maluchami :razz: Nie zazdroszczę :shake: Na mojego maila nie było żadnych zapytań z allegro o maluchi :shake: mam nadzieję, że po świętach coś się ruszy :roll: Quote
Vectra Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 a skrzydełka dla Bola nie za tłuste ? nie lepiej uda ? mniej obierania i więcej mieska - cena ta sama ? Quote
malawaszka Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Vectra napisał(a):a skrzydełka dla Bola nie za tłuste ? nie lepiej uda ? mniej obierania i więcej mieska - cena ta sama ? ja dla niego wybieram samo mięsko - bez skóry i tłustości, a dlatego skrzydełka bo mam ich chyba z tonę w zamrażalce no i on baaaardzo malutko mięska może jeść i żeby się nie psuło, jak się skończą w zamrażalce to pewnie kupię udka bo teraz jest więcej amatorów mięska :roll: Luna znowu nie może kurczaka bo się od razu drapie :shake: Quote
bigos Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Witaj Waszka:loveu: Maluchy przesliczne, więc mam nadzieję, że szybciutko znajdą nowe domki:cool1: A jak Oliwka?Zadowolona ze świątecznych prezentów? Quote
malawaszka Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 bigos napisał(a):A jak Oliwka?Zadowolona ze świątecznych prezentów? Oliwkowa się ich boi :evil_lol: dziś muszę im zrobić manicure bo strasznie mocno drapią :shake: Quote
bigos Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 malawaszka napisał(a):Oliwkowa się ich boi :evil_lol: dziś muszę im zrobić manicure bo strasznie mocno drapią :shake: Czyli maluchy zostają u Was, z Oliwką?:cool3::cool3::cool3: Quote
Alicja Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:przebrnęłam przez psiowe opowieści ......ranyśku trzymam kciukasy za domki bo jak się do tych kól przyzwyczaisz to będzie kiepsko:razz: Quote
Katerinas Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 malawaszka napisał(a): :p a Luna zajada się troveten dla nerkowców :angryy: hehehe... nic jej nie będzie :lol: (u mnie psiaki zjadły właśnie resztkę karmy Gajki) :-( Mam nadzieję, że znajdziesz domki dla tych dwóch glutków. Quote
malawaszka Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 tak gnojki spały jak były jeszcze trzy Quote
malawaszka Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 bigos napisał(a):Czyli maluchy zostają u Was, z Oliwką?:cool3::cool3::cool3: tak - jako straszak - jakbyscie widziały jak Oliw grzecznie siedzi na doopce jak gnojki biegają po domu :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:przebrnęłam przez psiowe opowieści ......ranyśku trzymam kciukasy za domki bo jak się do tych kól przyzwyczaisz to będzie kiepsko:razz: Alu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: trochę mi zajęło domyślanie się o co Ci mogło chodzić :evil_lol: Katerinas napisał(a):hehehe... nic jej nie będzie :lol: noo jej nic nie będzie, ale kurna ja jej kupuję royala dla sznaucerów a ta pindzia woli dla chorych psów żarcie :mad: a domki się muszą znaleźć bo oszaleję :lol: Quote
Katerinas Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 malawaszka napisał(a): Ten jest słodziak :smile: Ma takie piękne skarpeteczki :loveu: malawaszka napisał(a): ooo.... widzę, że Oliwka już sobie wybrała psiaka :smile: waszka Tak z ciekawości, jeśli wolno spytać... Mieszkacie razem? Tzn. Ty z siostrą i Twoja siostrzenica? Quote
malawaszka Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Katerinas napisał(a):waszka Tak z ciekawości, jeśli wolno spytać... Mieszkacie razem? Tzn. Ty z siostrą i Twoja siostrzenica? tak :p full house :D - ja, siostra z rodziną i moja Mama - Tata nie wytrzymał i już mieszka na wsi :scared::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a teraz jeszcze 4 burki :shock: Quote
Katerinas Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 malawaszka napisał(a):tak :p full house :D - ja, siostra z rodziną i moja Mama - Tata nie wytrzymał i już mieszka na wsi :scared::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a teraz jeszcze 4 burki :shock: wow :-o No to rzeczywiście full house ;) ... plus teraz jeszcze te maluchy... :roll: ale już niedługo wyprowadzicie się do Waszej chatki :smile: Quote
Elitesse Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 co to za male klucholce sa ? :crazyeye: :loveu: Quote
malawaszka Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Elitesse napisał(a):co to za male klucholce sa ? :crazyeye: :loveu: to dzieci Luny i Bolesława :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 malawaszka napisał(a):to dzieci Luny i Bolesława :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: po sterylkowe takie inne wychodzą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: HA ja jednego kolesia , wkręciłam jak mnie zapytał "kiedy Lala będzie miała szczeniaki " :diabloti: powiedziałąm mu że Lala jest wyciachana ,ale mu wmówiłam że teraz taka technika że można zapłodnić suczke po sterylkową ,ale urodzi tylko jedno szczenie :evil_lol::evil_lol: Quote
bigos Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Vectra napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: po sterylkowe takie inne wychodzą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: HA ja jednego kolesia , wkręciłam jak mnie zapytał "kiedy Lala będzie miała szczeniaki " :diabloti: powiedziałąm mu że Lala jest wyciachana ,ale mu wmówiłam że teraz taka technika że można zapłodnić suczke po sterylkową ,ale urodzi tylko jedno szczenie :evil_lol::evil_lol: :splat:a on oczywiście uwierzył:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 bigos napisał(a)::splat:a on oczywiście uwierzył:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ha no właśnie problem w tym że tak :evil_lol::evil_lol: dowód okaze mu w przyszłym tygodniu :cool3: Quote
bigos Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Vectra napisał(a):Ha no właśnie problem w tym że tak :evil_lol::evil_lol: dowód okaze mu w przyszłym tygodniu :cool3: ...i podsuniesz Franka???:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Vectra Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 bigos napisał(a):...i podsuniesz Franka???:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti: no właśnie :evil_lol::evil_lol: a co może niepodobny do Lali i Kano :cool3: :cool3: niestety istnieją na tym świecie osobniki rasy ludzkiej którym można wszystko wmówić :shake: stąd tyle mitów :angryy: :angryy: Quote
Recommended Posts